2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

biz izmirin tek cocuk cerrahına 750 liraya yaptıırdık adam tüm ilzmir de ünlü..herkes tek geciyo..adam av aZ AVAZ bagırıyo ben bir cocuk cerrahı olarak gec te getirseniz yapacam ama bu olayın ilk üç hafta içerisinde yapılması en doğru olanı..kacırdıysanız en kısa zaman da daha agrı duyuları tam olusmamısken yapılması diyo..cocuk cerrahı oldugu için güvendik...adam günde 7 8 sünnet yapıyo..yarısı yenidogan zaten...

Doktorlar önermiyo bizim cocuk doktorumuz yaptırmayın dedi..biz ondan habersiz kactık...tüm cerrahlar öneriyo..doktorlar cerrahiyi tam bilmediğinden okuldan kalan bilgi ile önermiyo..ben capadan cerrah arkadaslarıma sordum..ev arkadasımdı üni.de. Beni kandırmaz sanırım..tüm cerrahlar genelde böyle öneriyo. Ankarada ünlü bir cerrah var cocuk cerrahı onunda sitesi var

Cocugun hareketlenmemeisi gerekiyo yaranın düzgün iyileşmesi için..hareketli cocukta cocuga eziyet oluyo cünkü iyileşmede gecikiyo

serapcım kimse sana cvp yazmamış, evet 3 aşıda aynı anda oluyo, benim oğluma önce verem aşısını yaptılar omuuzuna, daha ne olduğunu anlayamadan yavrucum 2 hemşire aynı anda bacaklarından 2 aşı daha yaptı.. hemen aldım kucağıma sustu. dediğim gibi aynı anda yaptıkları için pek bişi anlamadı, 3 kez üst üste canı yanmamış oldu oğlumun..

bide şu gündüz uykuları, benim oğlumda uyuyo genelde, uyanıyo yarım saat emiyo 1 saat uyanık kalıyo sonra 1,5- 2 saat uyuyo.. hep aynı rutin.. uyanık kalma süresi 10 dak uzasın hemen mızmızlanmaya başlıyor, alıştı artık iyice.. geceleri ise sadece emmeye kalkıyo.. çok şükür bi düzene soktuk artık..

edibecim şu çocuğa bikaç damla sapsimplex ver canım yaa.. vallaa okadar üzülüyom ki şu ilaçsız büyütecem diye inat eden ebeveynlerin çocuklarına.. biraz yardıma ihtiyacı var şuan bebeğinin 1 hafta kullansan düzene girecek zaten böyle aylarca çekmeyecek yavrucak.. ben 1 hafta kullandım daha 15-20 günlük falandı, maşaaaalllaaahhh hiiiiç gaz sancısı çekmedi oğluşum.. hala kolaylıkla gazınıda çıkarıyo kakasınıda yapıyo.. kakasını bide hep aynı saatlerde yapıyo, okadar düzenli yani.. kız yazık boşuna çektirme bebeğine ya, al bikaç damla ver nolcak.. kendinden pay biç, gaz sancısı dayanılacak bişey mi yaa.. sonra ilerde kim bilir neler yedirip içerecen bi damla veremiştim diye ahlanacan... aman neyse, benimki sadece tavsiyee tabiki sen bilirsin.. kolay gelsin..

şimdiiikk bişi sorcam, oyun halısı aldınız mı bebişlere.. benim oğlum dönencesini çok seviyor, onun için oyun halısınıda seveceğini düşünerek bir oyun halısı alayım dedim.. beğendiğim halı 170 tl, fazla gibi geldi bana.. siz aldınız mı? kaça aldınız? markası ne? daha uyguna bulabilirsem fena olmaz yani, bu ara hesapta olmayan tadilat işlerimiz çıktı.. ama oğlumunda mahrum kalmasını istemiyom, hem gelişimleri için çok da faydalıymış.. hadi fikirler bekliyom.. güzel oyunlu bişi olsun ama..

Son düzenleme:

Sab simplex o bı hafta kullanmak yetiyo mü sen ne kadar kullanıp bıraktın bı de kac damla ne kadar verdin Canim. Kullanayım bari bende rahatlasın bı hayata gülsün yavrucuk.
Bu arada bende hemen oyun halisi almayı dusunuyorum alan olursa bizi aydınlatsın lutfen İnternetten alan okursa ayni yerden bile alabiliriz

walla ben de oyun halısı bakıyordum. fiyatlar çk uçuk.bir ara kendim yapayım dedim sonra astarı yüzünü geçince vazgeçtim.ikea da oyuncakları tahta olan basit bir halı vardı 60 tl. nettekileri görünce o çok sönük geldi,vazgeçtim. hoş tahta daha sağlıklı ama yine de ışıklı müzikli janjanlı şeylerde gözüm.bakalım neyde karar kılacağız.

Son düzenleme:
Cocugun hareketlenmemeisi gerekiyo yaranın düzgün iyileşmesi için..hareketli cocukta cocuga eziyet oluyo cünkü iyileşmede gecikiyo

çok teşekkürler eşim yaza yaptırırız diyo. Korkarak emziriyom Benim kuzu tekrar kusmaya başladı süt çok gelince oluyor gibi ağız desen hep he hehe he diyor sürekli emmek istiyor yalancımemeyi çok nadir alıyor öğürüyor kusuyor. evimiz soğuk odamız sıcak diye çıkartmıyom eşim bazen çıkarıyor bende havalandırcam zaman sarmalayıp çıkarıyorum galiba üşüttük yada ben üşüttüm alnıda biraz sıcaktı 36,4 ve 37,3te gidipgeldi ateşi 38 e kadar normal dimi kulaktan ölçüyorum. geceyi gündüz olarak yaşıyoruz galiba gündüz daha çok uyuyor çok sık uyanıyor. gece daha iyi uyuyor ama gece 11 - 12 den sonra gözler faltaşı oluyor 2 gündür yine sancılıyızda

ates 38 e kadar normal..tek yapman gereken sık sık kontrol etmek..korkma..onlar bizden daha dirençli..sık sık arayı uzatmadan emzir kussa da..biz o kadar cok gripli insanın kucagına vermek zorunda kaldık bu bebişi..ateşii kontrol et..besle dogal antibiotikli sütünle...

canım çok saol cevabın için.bakalım ayın 29unda aşılarımız işlllhh benm oğlumda çok ağlamaz.bir şey sorcam biz humananın iyi geceler çayını kullanıoruz 30cc biberona 1çay kaşığı katıorum su yerine sütümü koyuyorum.ama şu son 2gündür biraz ishal.acaba çay yaparmı.kullananlarda var mı öle bişey.sütümle vermem yan etki yaparmı.
birde gaz ilacı sab simlex mi ii nurse harveys mi?zinco kullandık ama değiştircez.hangisini alsam lütfen yardımcı olsun kullananlar...:44::44::44::44:

sadece anne sütü ile beslenen bebekler ishal olmaz dedi bize doktorumuz.ama kakanın formatı günden güne değişebilir korkma dedi

kızlar limangoda oyun halıları indirimde isterseniz bir bakın güzel şeyler vardı

kızlar biz bugün karma aşıları yaptırdık pazartesi verem aşısı yapılacak ....biraz huysuz kuzum sancısı var galiba calpol aldık ama vermedm hemsire cok önermiyorum atesi olursa ver dedi bende vermeyi düsünmüyorum..

bu arAda oyun halısı fikrini ben sevmedm ya gerek var mı battaniye sersek ya ben sonra o aldıklarımızı satmakla yer bulmakla mı uğraşacagız hem önceden oyun halısı mı vardı birde fiyatlar cok pahalı sanki bana milleti soymak için neler cıkartacaklarını şaşırdılar ben almaı düsünmüyorumm alanlar elbet memnnun kalır ama bence gereksz siz bilirsnz

bende kullanıyom humana, suyla yapıyorum 100 cc suya, 1 tatlı kaşığı yapıyom ben.. çokta güsel içiyo, hiç bişi olmadı şimdiye kadar.. benim oğluş biraz irice ya doktoru bu ölçülerde verdi böyle devam ediyoruz.. hatta bazen 100cc suya hem iyi geceleri hem rezeneyi karıştırıyomda veriyom.. yani 1 tatlı kaşığı o, bi tatlı kaşığı diğeri.. öle işte, sütle karıştırıp verince böyle bir etki yapmış olabilir, çünkü ben tok karnına vermiyorum, emdikten 1 saat sonra veriyom, en az 1 saatte emzirmiyom..

sap simplex kesinliklee.. mucize bişey, daha öncede yazmıştım, mucize bir ialç diye.. edibecim[/B] sanada anlatmış olayım kullanışını.. 5 gün, 6 saatte bir hiç aksatmadan 7 damla verdim.. sonra ki 5 günde 12 saatte bir 7 damla verdim.. ve bitti tedavi tamamlanmıştır.. ne gaz sıkıntısı ne bişey, hemen düzene girdi.. şuan kaka saatleri bile düzenli hiç sıkıntı çekmiyo çok şükür maşaaallaahh.. ama biz tam bağırsakları gelişmeye başladığı zaman yani 15-20 günlükken kullandık, o yüzden hemen düzene girdi.. şimdi ne kadar zamanda düzene girer bilmiyom ama kesinlikle çok faydasını göreceksiniz.. şiddetle tavsiye edilir..

oyun halılarına gelince de playgro nunkide fena değilmiş ama ben aslında bitane beğendim de mavisi kalmamış e bebekte.. şimdi başka yerlerde arıyom ama daha bulamadım..
Tiny Love Prenses Gym Tekmele Oyna - e-bebek.com

işte bu, kızı olanlara kesinlikle tavsiye ediyorum çok beğendim ben.. oğlu olanlara da araştırıyom, bulunca haber veririm..

merhabalar arkadaşlar ben de kasım annesiyim forumu sürekli takip ediyorum ama pek yazmaya fırsat kalmıyr bebişten... size birşey danışmak istiyorum rota virüs aşısı yaptıran var mı? yaptıran neden yaptırmayan neden yaptırmyor ? aklım bu aşıda kaldı şimdi tam da vaktindeyiz .. eltimin oğlu ile kuzenim bu hastalıktan muzdariler hatta biri hastanede yatıyor

ben yaptırmadm hemsire devletin önerdiği bi aşı değil dedi istersen yaptır ishalden korur dedi yaptırmadm sen bilirsin

Selam kizlar ne zamandir yoktum,kayinvalidemi gönderdik,bugün Türkiyeye döndü.Onun icin yazamadim bu ara.Bizimde bu hafta olacak asilarimiz insaallah.Ates olmuyor artik eskisi gibi,ama olmadan ilac verilmesi dogru degil.

selam kızlar bizde çarşamba olduk aşılarımızı olurken biraz ağladı ama kucağımıza alınca sustu sonrada çok şükür hiç bir sıkıntısı olmadı bugünde yıkadık minişim mışıl mışıl uyuyor rata virüsünü önümüzdeki ay doktorumuz yapacak yaptırmak zorunda değilsiniz ama ben tavsiye edrim bu yüzden hastanede yatan çok bebek var dedi bizde yaptıracağız önümüzdeki ay
oyun halılarından bahsetmişsiniz bende almayı düşünüyorum ama çok pahalı geliyor gözüme çalışmıyorum kendim ilgilenmem onunla oynamam daha mantıklı gibi geliyor bu aylar anne ile bebeğin birbirine en çok bağlandığı aylarmış yani bebeğiniz herşeyi ile sizi tanıyor ama bir taraftanda hani koltukların dayanma yerlerinde şallar vardır ya bizinde koltuklarda var koltuğa koyduğumda eliyle ucundan onu kaldırıyor çok büyük birşey yapmış gibi çok seviniyor bunuda görünce alsakmı diyoruz arada kaldım :44:

himmelcim seninde şimdiden Allah kavuştursun kolaylık versin yanında yardımcı biri olmayınca zor oluyor

bu çarşamba bursaya gidiyoruz oğluşumla ananeye kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın kızlar Allaha emanet olun hepiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…