- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #37.761
ben de 6 aylık falan olsun diyordum karşı komşum öle yaptırmış. ilk doğduğunda problem yoksa pek yaptırma tarafı olmuyorlarmış doktorlarda önermiyormuş birde bakalım burda dr bulacakmıyız buranın hast. o kadar kötüki yeniyiz pekte bilmiyom buraları diğer ilçedekileri araştırmak lazım kendi dr. da hast. bırakmış anlaşamamış en azından fikir verirdi.
serapcım kimse sana cvp yazmamış, evet 3 aşıda aynı anda oluyo, benim oğluma önce verem aşısını yaptılar omuuzuna, daha ne olduğunu anlayamadan yavrucum 2 hemşire aynı anda bacaklarından 2 aşı daha yaptı.. hemen aldım kucağıma sustu. dediğim gibi aynı anda yaptıkları için pek bişi anlamadı, 3 kez üst üste canı yanmamış oldu oğlumun..
bide şu gündüz uykuları, benim oğlumda uyuyo genelde, uyanıyo yarım saat emiyo 1 saat uyanık kalıyo sonra 1,5- 2 saat uyuyo.. hep aynı rutin.. uyanık kalma süresi 10 dak uzasın hemen mızmızlanmaya başlıyor, alıştı artık iyice.. geceleri ise sadece emmeye kalkıyo.. çok şükür bi düzene soktuk artık..
edibecim şu çocuğa bikaç damla sapsimplex ver canım yaa.. vallaa okadar üzülüyom ki şu ilaçsız büyütecem diye inat eden ebeveynlerin çocuklarına.. biraz yardıma ihtiyacı var şuan bebeğinin 1 hafta kullansan düzene girecek zaten böyle aylarca çekmeyecek yavrucak.. ben 1 hafta kullandım daha 15-20 günlük falandı, maşaaaalllaaahhhhiiiiç gaz sancısı çekmedi oğluşum.. hala kolaylıkla gazınıda çıkarıyo kakasınıda yapıyo.. kakasını bide hep aynı saatlerde yapıyo, okadar düzenli yani.. kız yazık boşuna çektirme bebeğine ya, al bikaç damla ver nolcak.. kendinden pay biç, gaz sancısı dayanılacak bişey mi yaa.. sonra ilerde kim bilir neler yedirip içerecen bi damla veremiştim diye ahlanacan... aman neyse, benimki sadece tavsiyee tabiki sen bilirsin.. kolay gelsin..
şimdiiikk bişi sorcam, oyun halısı aldınız mı bebişlere.. benim oğlum dönencesini çok seviyor, onun için oyun halısınıda seveceğini düşünerek bir oyun halısı alayım dedim.. beğendiğim halı 170 tl, fazla gibi geldi bana.. siz aldınız mı? kaça aldınız? markası ne? daha uyguna bulabilirsem fena olmaz yani, bu ara hesapta olmayan tadilat işlerimiz çıktı.. ama oğlumunda mahrum kalmasını istemiyom, hem gelişimleri için çok da faydalıymış.. hadi fikirler bekliyom.. güzel oyunlu bişi olsun ama..
serapcım kimse sana cvp yazmamış, evet 3 aşıda aynı anda oluyo, benim oğluma önce verem aşısını yaptılar omuuzuna, daha ne olduğunu anlayamadan yavrucum 2 hemşire aynı anda bacaklarından 2 aşı daha yaptı.. hemen aldım kucağıma sustu. dediğim gibi aynı anda yaptıkları için pek bişi anlamadı, 3 kez üst üste canı yanmamış oldu oğlumun..
bide şu gündüz uykuları, benim oğlumda uyuyo genelde, uyanıyo yarım saat emiyo 1 saat uyanık kalıyo sonra 1,5- 2 saat uyuyo.. hep aynı rutin.. uyanık kalma süresi 10 dak uzasın hemen mızmızlanmaya başlıyor, alıştı artık iyice.. geceleri ise sadece emmeye kalkıyo.. çok şükür bi düzene soktuk artık..
edibecim şu çocuğa bikaç damla sapsimplex ver canım yaa.. vallaa okadar üzülüyom ki şu ilaçsız büyütecem diye inat eden ebeveynlerin çocuklarına.. biraz yardıma ihtiyacı var şuan bebeğinin 1 hafta kullansan düzene girecek zaten böyle aylarca çekmeyecek yavrucak.. ben 1 hafta kullandım daha 15-20 günlük falandı, maşaaaalllaaahhhhiiiiç gaz sancısı çekmedi oğluşum.. hala kolaylıkla gazınıda çıkarıyo kakasınıda yapıyo.. kakasını bide hep aynı saatlerde yapıyo, okadar düzenli yani.. kız yazık boşuna çektirme bebeğine ya, al bikaç damla ver nolcak.. kendinden pay biç, gaz sancısı dayanılacak bişey mi yaa.. sonra ilerde kim bilir neler yedirip içerecen bi damla veremiştim diye ahlanacan... aman neyse, benimki sadece tavsiyee tabiki sen bilirsin.. kolay gelsin..
şimdiiikk bişi sorcam, oyun halısı aldınız mı bebişlere.. benim oğlum dönencesini çok seviyor, onun için oyun halısınıda seveceğini düşünerek bir oyun halısı alayım dedim.. beğendiğim halı 170 tl, fazla gibi geldi bana.. siz aldınız mı? kaça aldınız? markası ne? daha uyguna bulabilirsem fena olmaz yani, bu ara hesapta olmayan tadilat işlerimiz çıktı.. ama oğlumunda mahrum kalmasını istemiyom, hem gelişimleri için çok da faydalıymış.. hadi fikirler bekliyom.. güzel oyunlu bişi olsun ama..
Cocugun hareketlenmemeisi gerekiyo yaranın düzgün iyileşmesi için..hareketli cocukta cocuga eziyet oluyo cünkü iyileşmede gecikiyo
çok teşekkürler eşim yaza yaptırırız diyo. Korkarak emziriyom Benim kuzu tekrar kusmaya başladı süt çok gelince oluyor gibi ağız desen hep he hehe he diyor sürekli emmek istiyor yalancımemeyi çok nadir alıyor öğürüyor kusuyor. evimiz soğuk odamız sıcak diye çıkartmıyom eşim bazen çıkarıyor bende havalandırcam zaman sarmalayıp çıkarıyorum galiba üşüttük yada ben üşüttüm alnıda biraz sıcaktı 36,4 ve 37,3te gidipgeldi ateşi 38 e kadar normal dimi kulaktan ölçüyorum. geceyi gündüz olarak yaşıyoruz galiba gündüz daha çok uyuyor çok sık uyanıyor. gece daha iyi uyuyor ama gece 11 - 12 den sonra gözler faltaşı oluyor 2 gündür yine sancılıyızda
sadece anne sütü ile beslenen bebekler ishal olmaz dedi bize doktorumuz.ama kakanın formatı günden güne değişebilir korkma dedicanım çok saol cevabın için.bakalım ayın 29unda aşılarımız işlllhh benm oğlumda çok ağlamaz.bir şey sorcam biz humananın iyi geceler çayını kullanıoruz 30cc biberona 1çay kaşığı katıorum su yerine sütümü koyuyorum.ama şu son 2gündür biraz ishal.acaba çay yaparmı.kullananlarda var mı öle bişey.sütümle vermem yan etki yaparmı.
birde gaz ilacı sab simlex mi ii nurse harveys mi?zinco kullandık ama değiştircez.hangisini alsam lütfen yardımcı olsun kullananlar...:44::44::44::44:
canım çok saol cevabın için.bakalım ayın 29unda aşılarımız işlllhh benm oğlumda çok ağlamaz.bir şey sorcam biz humananın iyi geceler çayını kullanıoruz 30cc biberona 1çay kaşığı katıorum su yerine sütümü koyuyorum.ama şu son 2gündür biraz ishal.acaba çay yaparmı.kullananlarda var mı öle bişey.sütümle vermem yan etki yaparmı.
birde gaz ilacı sab simlex mi ii nurse harveys mi?zinco kullandık ama değiştircez.hangisini alsam lütfen yardımcı olsun kullananlar...:44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?