- 21 Mart 2011
- 736
- 622
- 103
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #37.801
ebru saol cnm bzm gaz probemi hala devam edioo geçen var mı her zamankiden fazla bu ara ne zman biteceek acaba?????
bi de bebişleriniz artık oyuncakları tutmaya basladı mı gelişmelere ne alemde..bizimki tepesindekilere bakıyo ama uzanmıyo daha..elinin farkına varamadı daha herhalde...
canım birde aktardan nöbet şekeri ve muskat karışımını denesen.emziğine deydiriverrsin.kimyonuda damağına parmağıyla geyiriordu bir arkadaşım.biz zinco ve muskat kullanıoruz.pıtır pıtır çıkarıor.sütünde ancak sen gazlı şeyler yiyorsan gaz yapar.az gelse çocuk çok ağlar .zaten çocuk emmeye başlayınca fışkırırcasına çıkıor benm.3satten fazlada emmeyince mesela gece,ozaman sertleşior gögsüm.
canım işllhh en yakın zamanda geçer sıkıntıların.ayrıca benm oğlum 2aylık olmak üzere ellerini çok incelior.eldivenlerini çıkartıoruz zaten ellerinn sarılmasınıda hiç sevmior.eline çıngırak falan verince tutuor ama bilinçli değil.
gaz kolik gaz kolik gaz kolik....
cıldırcam..ya da ben abartıyomuyum bilmiyorum..
insallah 3 . ay bitince gecer allah ım ya....
kendi sütüm mü gaz yapıyo anlamadım..sütümden sogudum vaala cocugu caresizce kasılırken görünce..
bu arada bi şey sorcam ben eliml göğsümü sıkınca sütüm cıkıyo ama fıskırır gibi degil süzülüyo damla seklinde azaldı mı demek bu...
şusüt olayı da ömrğmğ yedi..acaba azalıyo mu diye korkmaktan kendimden gecicem..ya yetmiyosa endişesi zombiye cevirdi beni..bugun kontrole gidicez bakalım kac kilo almıs...
bu arada gaz tavsiyeleri için teşekkür ederim..
yalnız hepsini denicem ara ara da bi şey sorucam kimyonu kaynatıyoruz ya toz kşmyonu mu anlamadım..yani cocuga bulamaç gibi kimyon mu yutturucam..su da çözünmüyo ya..nasıl olcak o acaba..
Bu arada 3. ayın dolumuna doğru gaz farkediyo hafifliyo merak etmeyin
Bu arada 59cm 6200 olmusuz... Ben sutum yok mü diye cildirirken oglus likir likir icmiş demek ki.
Ası da Olduk.. Calpol falan vermedim.. Ası olur olmaz uyudu bnin cocuk.. Ne garip yaa.. Horluyo hala
sertleşme derecesi ne yani büyüyo mu yoksa seni rahatsız edecek kadar asırı sert oluyo mu..bi de kac saate bir emziriyosun gündüz..bi de ben gaz sancısı ağlaması ile aclık aglamasını bizim oglanda pek ayırt edemiyorum..hep gazlı oldugu için anlamıyorum tam..
bizim ki neden ellerini anlamadı hala aCABA...bi şey tutar gibi yapmıyo..sadece tepesindekilere öyle nazlı nazlı bakıyo..tembel mi ki bu cocuk
şu bebeklerin ellerini niye kapatıyosunuz ben hiç anlamadım.. nedir yani eli üşüyünce hasta mı olacak çocuk.. zaten ellerini sürekli havada tutmuyomu uyanıkken, kan gitmiyo ondan soğuyo, hayır bide soğusun yani nolcak..
şöyle ki; bizim çocuk doktorumuz daha doğar doğmaz elinde eldivenleri görüce çıkardı attı bidaha asla dedi.. çocuk kendini böyle tanıyacak, etrafını seni böle algılayacak dedi.. elini kulağına, burnuna, hatta gözüne soksun sakın elleme, tanısın kendini demcanım işti.. bende onu dinledim, şimdi sizin yazdıklarınızı okuyunca iyiki de dinlemişim diyorum.. hiç eldiven takmadım ellerine.. ne yüzünü çizdi nede üşütüp hasta oldu.. şuan 3 ayını doldurmasına tam bir hafta kaldı ve eliyle bişeyleri tutuyo, ağzına götürüyo, oyun halısının oyuncaklarına uzanıyo kolları kısa geliyo henüz yetişemiyo ama uzanıyo. yakalasa doğru ağzına.. oyuncaklarını eline alıyo ve ağzına götürüyo yani.. yanıma yatırıyorum, elleriyle yüzümü tutuyo, benide yemeğe çalışıyo yaniçıkarın şu eldivenleri ya bırakın rahat rahat gelişsinler.. tabi ki bu benim fikrim.. hadi kolay gele..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?