- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #37.781
nette oyun halısı yapmını anlatan yazılar var. biz baktık, yaptık. süper güzel bişi oldu. elimde hiç malzeme yoktu. 15 liraya maletim. elimizdeki oyuncakları,çıngırakları astık. oğlum şimdiden oyuncaklarıyla konuşmaya başladı bile. eli koluyla yakalamaya çalışıyor. bir ara resmini atarım.
ya canım en azından malzemelri yazsan bende yapmak istiorum.
canım çift en 110 cm nevresimlik kumaş aldım(10tl). içine seccade içine dikilen kumaş gibi elyaf olur ya ondan aldım. 1 m fazlasıyla yetiyor. 3m elektrik borusu aldım.1 tl ye. elektrik borusunu ortadan ikiye kestim. elyafla kaplayıp artan kumaştan üstüne diktik. boruları kumaşa sabitlemek için halının üstüne annem yine kumaştan yuvalar yaptı. dikiş makinamız çalışmıyordu.yoksa 1 saatlik iş. biz herşeyi elde yaptık.evde de 4 tane çocuk olunca cinnet geçirmeden yapmak 4 saatimizi aldı.
Eki Görüntüle 332304
aşağıdaki linkten faydalandım. yanlız yapan bayan süslemek için ve oyuncaklar için keçe kumaş kullanmış.doğrusu ben keçe kumaş bulamadım. aşağıdaki linkten faydalandım.
oyun halısı yapımı.
başka linkler de var ama hanımlar öyle hamaratki görseniz hazırlara taş çıkarır. enfes şeyler yapılmış. doğrusu ne ben de yetenek ne annem de sabır var.
NOT: kızlar elektrik borusu kırılabiliyor. bir kere kırıldımı sabitlemek çok zor oluyor.bizim uşaklar balık boruyla balık tutucaz, avizeye dokunacaz derken benim boruyu kırdılar. zor sabitledim. daha parlak fikriniz olursa paylaşın,çünkü ben tekrar boru alacağım. selamlar..
ellerine sağlık çook güzel olmuş.. ama benim onu yapacak hiiç vaktim olmuyo valla, kaşımı bile alamıyom ki.. :) kimse yok benim yanımda, herşeye yalnız başıma yetişebilmek için netten parmaklarla iki tık tık anca yetişiyo..şimdiii ben oyun halımın siparişini verdim sonunda karar kıldım.. ahanda bu..
Playgro Playgro Müzikli Oyun Halısı (KARGO ÜCRETSİZ) | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
fiyatıda diğerlerine göre daha uygun, bakalım bi gelsin yorumlarımı paylaşırım sizinle.. asıl sizlerle paylaşmak istediğim önemli nokta şu, oyun halısına bakarken aynı sitede chicco nun kızılötesi ateş ölçerinin kanpanyada olduğunu farkettim.. çok istiyodum böyle bişey ben, pahalı çok diye alamamıştım, şimdi bi tanede ondan aldım hemen.. bu ateş işi pek ihmale gelcek bişi değil çünkü, bende de şu 10 liralık koltuk altından falan ölçülen basit termometrelerden vardı, açıkçası güvenemiyodum.. tavsiye ediyom, ihtiyacı olan varsa benim gibi bu fırsatı kaçırmayın derim ben.. işte oda şu..
Chicco Chicco Kızılötesi Easy Touch Termometre Bebek Ateşölçeri | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
hadi bakalım, şimdilik bu kadar, oğluşumla oynayacağız azcık.. öpüyom bebişleri..
bizde 2. ay aşımızı olduk 3,400 doğmuştu 1, ayda 4,600 dü şimdi 5,700 sadece anne sütü veriyom benimki de sürekli meme istiyor hatta şimdi iki meme çatlamış çok acıyor çok mızmız aşıdan dolayı sarılığımız tam geçmemiş öle dediler yarın dr. götürcem karaciğer değerlerine baktırcam.
Canım ya ben bu elektrik borusuna takıldım.Bu boru böyle yarım daire şeklinde mi satılıyor?Alırken adamlara ne istediğimizi söyleyeceğiz?Elektrik borusu deyince bunu mu veriyorlar?Bir de son olarak boruları yapıştırarak mı sabitliyoruz kumaşa?Kusura bakma çok soru sordum ama...Şimdiden teşekkürler.Bebişine de hayırlı olsun,güle güle kullansın.
canım elektrik borusu tek parça 3m olarak satılıyor.içi boş boru. elektrik borusu diyince adamlar ince kalın hangisi diyor. kalınını aldım. eve getirmesi zor oldu. çünkü öyle hortum gibi çember yapamıyorsun. kocaman bir çember oluyor.elim kolum doluydu,boynuma hulahuup gibi geçirip geldim. 1tl .sonra onu evde bıçakla tam 2 ye böldüm.üstünü elyafla kapladım,çok sıkıcı bir işti.elyaf kumaşı 6cm eninde kesip boruya dolayıp dağılmasın diye iple sardım. sonra kumaşı boruya uygun kesip dikip geçirdik. kumaşa sabitlemek zor olmadı. resmi yakından incelersen halıya kısa boru kılıfı diktik. yuva görevi görüyor sadece. bildiğin silindir kumaş. kumaştan bardak yaptık say. borular içine giriyor.istediğin zaman çıkarıp yıkayabilirsin böylece.
yanlız boru zorlarsan bükülüyor. bizde çoluk çocuk çoktu.iki dakkada kırdılar. bükülünce daha da iflah olmuyor. doğrusu başka arayışlar içindeyim.
ya su sab simplex cocugu fena halde uyutuyo..uyanıkkende inanılmaz bi karın agrısı yasıyo oglan..bu normal mi ya..
ellerine sağlık çook güzel olmuş.. ama benim onu yapacak hiiç vaktim olmuyo valla, kaşımı bile alamıyom ki.. :) kimse yok benim yanımda, herşeye yalnız başıma yetişebilmek için netten parmaklarla iki tık tık anca yetişiyo..şimdiii ben oyun halımın siparişini verdim sonunda karar kıldım.. ahanda bu..
Playgro Playgro Müzikli Oyun Halısı (KARGO ÜCRETSİZ) | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
fiyatıda diğerlerine göre daha uygun, bakalım bi gelsin yorumlarımı paylaşırım sizinle.. asıl sizlerle paylaşmak istediğim önemli nokta şu, oyun halısına bakarken aynı sitede chicco nun kızılötesi ateş ölçerinin kanpanyada olduğunu farkettim.. çok istiyodum böyle bişey ben, pahalı çok diye alamamıştım, şimdi bi tanede ondan aldım hemen.. bu ateş işi pek ihmale gelcek bişi değil çünkü, bende de şu 10 liralık koltuk altından falan ölçülen basit termometrelerden vardı, açıkçası güvenemiyodum.. tavsiye ediyom, ihtiyacı olan varsa benim gibi bu fırsatı kaçırmayın derim ben.. işte oda şu..
Chicco Chicco Kızılötesi Easy Touch Termometre Bebek Ateşölçeri | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
hadi bakalım, şimdilik bu kadar, oğluşumla oynayacağız azcık.. öpüyom bebişleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?