- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.424
- 748
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #4.001
kızlar hepinize kucak dolusu sevgiler.. ben de Allah'ımın izniyle bu yolun yolcusuyumRabbim kısmet ederse 2011 kasım ayında ilk kez anne olacagım insallah..
ben tüp bebek tedavisi sonucu dondurulmus embriyo ile hamile kaldım canlarım.. bu topigi de yeni kesfettim insallah guzel bir iletisimimiz olur..
bugun 8. haftam doldu cok sukursimdiye kadar 2 kere kanama gecirdim , cok sukur bebisim saglıklı ama son kanamamdan 2 hafta gecmesine ragmen hala siyah kum tanesi gibi akıntım geliyor ozellikle her idrar yaptırgımda tuvalet kagıdına geliyor, aynısını yasayan var mı?
yarın doktor kontrolum var ama ben size de bir danısayım dedim..
bu arada 2 haftadır etrafta ne kadar koku varsa feci sekilde alıyorum, kusacak kadar bulantım yok ama inanılmaz istahsızlık var ve bazen migde suyum agzıma geliyor..yemek cok yiyemiyorum.. tuzlu ve ekdi seyler iyi geliyor sadece.. limon gibi..
umarım Rabbim hepimizin bebislerini korur
Benim de 25 nisan :)
hayırlı haberle gelelim inşallah
aa aynı gün gidiyoruz doktora ne güzel. inşallah güzel haberlerle geliriz canımmm...
cnm crinone jel kullanıo musun ?????
merhaba kizlar haftasonu yoktum malum kocis ve bebisle gezmeler yaptik bir arkadasim dogum yapti ayin 9 kiz oldu cok tatli ya 3.5 kilo dogmus yarin ,birgun gormeye gidecegiz ciciler aldim.Insallah kendi bebegime almayi ve giydirmeyi nasip eder Rabbim.
bugun hemsire randevum vardi kayit olduk hastaneye bir suru kan aldilar benden kolum fena agriyor.
ilerleyen aylarda randevularimi verdiler 12.haftada tiroid randevum bu ayin 19 yine hemsire randevum var.
bugun bize bir suru hamilelik ve bebekle ilgili kitapciklar verdiler aaaaaaaa birde anne ve bebek icin bir poset kucuk hediyeler iicnde yok yok
kremler,antibacterialler,vitaminler,hediye kuponlari,indirim kuponlari,bedava urun kodlari ve 1 adet bez prima,pisik kremi ve iki tablet katkisiz camasir deterjaniay kucucuk seyler beni cok mutlu etti bebisimin ilk hediyeleri
tebrikler canım. allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
selam ..
benım kahverengılerın rengı acıldı sankı cok degıl ama yıne de gelıyorlar
ne zaman bıter acaba ,cuma gununden bu yana var
yasayanların ne kadar zamanda gectıgını soyleyebılır mı ..
selam canım , cevabın icin tesekkurler..
crinone kullanıyorum aynı zamanda..
bazen jelle karışık siyah geliyor bazen kendiliginden siyah geliyor kum tanesi gibi akıntı, sadece tuvalet kadıgında silince..ama her seferinde eksiksiz
merhaba kizlar haftasonu yoktum malum kocis ve bebisle gezmeler yaptik bir arkadasim dogum yapti ayin 9 kiz oldu cok tatli ya 3.5 kilo dogmus yarin ,birgun gormeye gidecegiz ciciler aldim.Insallah kendi bebegime almayi ve giydirmeyi nasip eder Rabbim.
bugun hemsire randevum vardi kayit olduk hastaneye bir suru kan aldilar benden kolum fena agriyor.
ilerleyen aylarda randevularimi verdiler 12.haftada tiroid randevum bu ayin 19 yine hemsire randevum var.
bugun bize bir suru hamilelik ve bebekle ilgili kitapciklar verdiler aaaaaaaa birde anne ve bebek icin bir poset kucuk hediyeler iicnde yok yok
kremler,antibacterialler,vitaminler,hediye kuponlari,indirim kuponlari,bedava urun kodlari ve 1 adet bez prima,pisik kremi ve iki tablet katkisiz camasir deterjaniay kucucuk seyler beni cok mutlu etti bebisimin ilk hediyeleri
gokkusagi burada(ingilterede) ilk hastane kaydinda bilgilendirici kitaplar ve kucuk hediyeler verilir canim.
ben cuma günü gıdecegım tam 7 haftalık olacak ,kalp atısları duyulur ınsallah
ıcım ıcımı yıyor ya duyulmazsa dıye ,o zmaan aglamaktan doktora bırsey soramadım
sımdı olsa neler sorarım
tamam kuzuuuu
hiiiçç telaşlanma crinone dan o :)
hatta birden hapşurunca koccca cevzi kadar topak da çıkabilir içinden :)
sakın benim gibi panik yapmaaa
bu arada ben crinone dan çok rahatsızdım dr değiştirdi tablete döndüm
sende konuş istersen
canım benimde olmuştu. 3 gün sürdü kahveler sonra açık sütlü kahve gibi gelmeye başladı toplam 6 gün falan
gokkusagi burada(ingilterede) ilk hastane kaydinda bilgilendirici kitaplar ve kucuk hediyeler verilir canim.
of sagol canım icimi rahatlattın.. peki siyah olması da mı crinone yuzunden?
acaba iki hafta once gecirdigim kanamanın eserleri mi?
vallahi yarın hepsini detaylı detaylı soracagım.. lap atışlarını duydum mu dunyayı unutuyorumsonra da eve gelince ay su nu sorsaydım bunu sorsaydım diyorum.. yemin ediyorum gecen gun her seyi not ettim cep telefonuma teker teker sordum
bu arada crinone icin daha evvelden cok mucadele verdim ben , taaa embriyo transferinin oncesinden beri kullanıyorum yaklasık 1.5 aydır o hallerde transfer oldu, "hocam rahatsız oluyorum, ne olur bari transferi oyle yapmayın beyaz beyaz "dedikce "bir sey olmaz rahmi destekliyor , hem sana ne ben kadın dogumcuyum ben rahatsız olmuyorum sen bebegini dusun " dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?