2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ben cuma günü gıdecegım tam 7 haftalık olacak ,kalp atısları duyulur ınsallah

ıcım ıcımı yıyor ya duyulmazsa dıye ,o zmaan aglamaktan doktora bırsey soramadım

sımdı olsa neler sorarım

tebrikler canım. allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

:))) kubicim teşekkür ederim eklemişsin,göremedim..
yani hamileliğin unutkanlık yaptığını biliyodum da bakar körlük yaptığı da bende çıktı galiba
ben antalya dayım yaşam hastanesinde cemil beye gidiyorum memnunum bi problem yok şimdilik bakalım mide bulantılarım başladı benim de ama çok yemekten midem bulanıyo... yiyyorum yiyorum sonra yediklerimi düşündükçe midem bulanıyo.. Allahım ben insan mıyım diyorum kendi kendime :)) çok kilo alcam galiba... biri beni durdursunnnnnnnnnnnnn...........

yani hamileliğin unutkanlık yaptığını biliyodum da bakar körlük yaptığı da bende çıktı galiba
ben antalya dayım yaşam hastanesinde cemil beye gidiyorum memnunum bi problem yok şimdilik bakalım mide bulantılarım başladı benim de ama çok yemekten midem bulanıyo... yiyyorum yiyorum sonra yediklerimi düşündükçe midem bulanıyo.. Allahım ben insan mıyım diyorum kendi kendime :)) çok kilo alcam galiba... biri beni durdursunnnnnnnnnnnnn...........

iyiyim princess ,kahveler azaldı sankı rengı acıldı en azından tamamen gıtseler keske

senın hedıyelerın de hayırlı olsun

:)

Benim de 25 nisan :)
hayırlı haberle gelelim inşallah
aa aynı gün gidiyoruz doktora ne güzel. inşallah güzel haberlerle geliriz canımmm...

cnm crinone jel kullanıo musun ?????

ohh maşallah. ub hediyeleri nerden verdiler sana canım yaa???

canım benimde olmuştu. 3 gün sürdü kahveler sonra açık sütlü kahve gibi gelmeye başladı toplam 6 gün falan

tamam kuzuuuu
hiiiçç telaşlanma crinone dan o :)
hatta birden hapşurunca koccca cevzi kadar topak da çıkabilir içinden :)
sakın benim gibi panik yapmaaa
bu arada ben crinone dan çok rahatsızdım dr değiştirdi tablete döndüm
sende konuş istersen

hayılı olsun canım hangi hastaneymiş o bende gidiim

insan dr. un yanına gidince bişey sormak aklına gelmiyo ki :26: dr. um soracağın şşeyleri not al demişti bana. öyle yapmayı planlıyorum

of sagol canım icimi rahatlattın.. peki siyah olması da mı crinone yuzunden?
acaba iki hafta once gecirdigim kanamanın eserleri mi?

vallahi yarın hepsini detaylı detaylı soracagım.. kalp atışlarını duydum mu dunyayı unutuyorum sonra da eve gelince ay su nu sorsaydım bunu sorsaydım diyorum.. yemin ediyorum gecen gun her seyi not ettim cep telefonuma teker teker sordum

bu arada crinone icin daha evvelden cok mucadele verdim ben , taaa embriyo transferinin oncesinden beri kullanıyorum yaklasık 1.5 aydır o hallerde transfer oldu, "hocam rahatsız oluyorum, ne olur bari transferi oyle yapmayın beyaz beyaz "dedikce "bir sey olmaz rahmi destekliyor , hem sana ne ben kadın dogumcuyum ben rahatsız olmuyorum sen bebegini dusun " dedi..

Son düzenleme:
canım benimde olmuştu. 3 gün sürdü kahveler sonra açık sütlü kahve gibi gelmeye başladı toplam 6 gün falan

benım cuma basladı ,dünden berı sütlu kahve gibi

azalacagını gosterır dımı ..ınsallah bebegım iyidir cok merak edıyorum korkuyorum tuhaf bı durum

bende renkli hiç olmadı ama olan bir çok arkadaşımda duydum
siyah kahverengi en yaygını :) meraklanma
yarın da gideceksin nasılsa :)
tüp annesi olunca daha bi pimpiriklenio insan seni ennn ii ben anlarım :)
hangi merkez&dr un kim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…