2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ay canim gecmis olsun hepinizede böyle duyunca inan cok üzülüyom
ALLAH tez bu bulantilarinizi giderir insaALLAH amiiin

tesekkur ederim canim bazen kendimi zorluyorm ama mutfaga bi girdimmi hemen elim agzimda tuvalete kosuyorum, bi de ben de qaliba aserme basladi, demin kubi corba yazmisdi simdi canim corba cekti, ufff hic bi seyin tadi yok gibi

GENEL OLARAK TATLI VE SEKERLEMELER

SEKERLI MARMALATLAR

ALKOL

GAZLI VE SEKERLI ICECEKLER (KOLA GAZOZ VB.)

KIZARTMALAR

COK FAZLA KAHVE VEYA CAY

ASIRI YEMEK YEMEK <-- bunu zatan pek yapmiyoruz ins :)))

kizlar size bi sey sorucam benim agzimda cok kotu bi tad var iyrenc bi tad surekli agzimi kokluyorum ama hic koku yok siz de de boyle bi sey varmi? yoksa bende sorunmu var??? lutfen bi seyler yazin

tesekkur ederim canim bazen kendimi zorluyorm ama mutfaga bi girdimmi hemen elim agzimda tuvalete kosuyorum, bi de ben de qaliba aserme basladi, demin kubi corba yazmisdi simdi canim corba cekti, ufff hic bi seyin tadi yok gibi

ne güzel iste hemencikin bi güzel corba yap imkan varsa yaptir sonrada afiyetle ye corbani bulantilari akliniza getirmeyin birde öyle deneyin
ARTIK MIDEM BULANMICAK ARTIK MIDEM BULANMICAK

kızlar yemeğim geçikdi ben kalkım yemek yapım ama sölemicem canınız çeker şaka bir yana soğandan nefret ediyorum neyse kızlar siz devam edin allaha emanet olun öptüm hepinizi bebişlerinizide

kizlar size bi sey sorucam benim agzimda cok kotu bi tad var iyrenc bi tad surekli agzimi kokluyorum ama hic koku yok siz de de boyle bi sey varmi? yoksa bende sorunmu var??? lutfen bi seyler yazin

canim acimsi bir tad mi aceb ?? bende öyle birsey yoktu ama tatli birsey ler ye bakim belki iyi gelir insaALLAH

kızlar yemeğim geçikdi ben kalkım yemek yapım ama sölemicem canınız çeker şaka bir yana soğandan nefret ediyorum neyse kızlar siz devam edin allaha emanet olun öptüm hepinizi bebişlerinizide

bende galiba yine aciktim hihi sogansiz yemek olmaaaaazzzz
sende ALLAH emanet ol canim

canlar bende kubiyi takip ediyom :) size doyum olmuyor ama maglum ev isleri yemek duruyor :) yine görüsürük insaALLAH
YARADANA emanetsiniz size bulantisiz günler dilerim

kızlar hepinize kucak dolusu sevgiler.. ben de Allah'ımın izniyle bu yolun yolcusuyum Rabbim kısmet ederse 2011 kasım ayında ilk kez anne olacagım insallah..

ben tüp bebek tedavisi sonucu dondurulmus embriyo ile hamile kaldım canlarım.. bu topigi de yeni kesfettim insallah guzel bir iletisimimiz olur..

bugun 8. haftam doldu cok sukur simdiye kadar 2 kere kanama gecirdim , cok sukur bebisim saglıklı ama son kanamamdan 2 hafta gecmesine ragmen hala siyah kum tanesi gibi akıntım geliyor ozellikle her idrar yaptırgımda tuvalet kagıdına geliyor, aynısını yasayan var mı?
yarın doktor kontrolum var ama ben size de bir danısayım dedim..

bu arada 2 haftadır etrafta ne kadar koku varsa feci sekilde alıyorum, kusacak kadar bulantım yok ama inanılmaz istahsızlık var ve bazen migde suyum agzıma geliyor..yemek cok yiyemiyorum.. tuzlu ve ekdi seyler iyi geliyor sadece.. limon gibi..

umarım Rabbim hepimizin bebislerini korur

evt haklısın cnm sen nasılsın yemek yiyebiliyomusun kusmaların var mı yoksa sadece bulantı mı
bende bulantinin yaninda cok fazla aclik hissi var o yuzden mecburen yiyorum ama sonra agzimda kalan tattan hic memnun kalmiyorum..yesem bi dert yemesem ayri dert...

Selam kızlar.
Iyi haftalar hepinize? Nasılsınız? Bebişleriniz nasıl?
Ikili test için henüz doktora giden yok sanırım. Ben 25 inde doktora gidicem. Sizler nezaman gidiceksiniz?

Benim de 25 nisan :)
hayırlı haberle gelelim inşallah

cnm crinone jel kullanıo musun ?????

canım güzel dileklerin için teşekkür ederim.temizlik konusnda abartma bence. ben de temizlk sonrası kanama başladı ertesi gün.şimdi yatıyrm yemek temizlik eşim yapıyo.şimdi ev yansa umrumda olmuycak:) inşallah bi sorun olmaz.

selam ..

benım kahverengılerın rengı acıldı sankı cok degıl ama yıne de gelıyorlar

ne zaman bıter acaba ,cuma gununden bu yana var

yasayanların ne kadar zamanda gectıgını soyleyebılır mı ..

Benim de 25 nisan :)
hayırlı haberle gelelim inşallah

cnm crinone jel kullanıo musun ?????

selam canım , cevabın icin tesekkurler..
crinone kullanıyorum aynı zamanda..
bazen jelle karışık siyah geliyor bazen kendiliginden siyah geliyor kum tanesi gibi akıntı, sadece tuvalet kadıgında silince..ama her seferinde eksiksiz

merhaba kizlar haftasonu yoktum malum kocis ve bebisle gezmeler yaptik bir arkadasim dogum yapti ayin 9 kiz oldu cok tatli ya 3.5 kilo dogmus yarin ,birgun gormeye gidecegiz ciciler aldim.Insallah kendi bebegime almayi ve giydirmeyi nasip eder Rabbim.

bugun hemsire randevum vardi kayit olduk hastaneye bir suru kan aldilar benden kolum fena agriyor.

ilerleyen aylarda randevularimi verdiler 12.haftada tiroid randevum bu ayin 19 yine hemsire randevum var.

bugun bize bir suru hamilelik ve bebekle ilgili kitapciklar verdiler aaaaaaaa birde anne ve bebek icin bir poset kucuk hediyeler iicnde yok yok

kremler,antibacterialler,vitaminler,hediye kuponlari,indirim kuponlari,bedava urun kodlari ve 1 adet bez prima,pisik kremi ve iki tablet katkisiz camasir deterjani ay kucucuk seyler beni cok mutlu etti bebisimin ilk hediyeleri

tamam işte geçirmiş ve bağışıklık kazanmışsın. hatta daha iyi bişey bu. ıgm negatifse no problem. bende zayıf sayılmam ama 6+3 de karından duydum :)) o beta-hcg ile alakalı bişey.

Tatlım aynısı bende de var. Mide asidi sebebiyle oluyor. Aç kalmamaya çalış. Canım hiç süt içmek istemiyor ama doktorum sütün mide asidini dengelediğini söyledi. Gerçekten süt içince geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…