- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #3.981
ay canim gecmis olsun hepinizede böyle duyunca inan cok üzülüyom
ALLAH tez bu bulantilarinizi giderir insaALLAH amiiin
canım 8 hafta 4 günlüğüz. doğum inş kasım 17
bu ne gıııısağol cnm bilğilendirdiğin için ama rüya gibi bunları yemek
tesekkur ederim canim bazen kendimi zorluyorm ama mutfaga bi girdimmi hemen elim agzimda tuvalete kosuyorum, bi de ben de qaliba aserme basladi, demin kubi corba yazmisdi simdi canim corba cekti, ufff hic bi seyin tadi yok gibi
kizlar size bi sey sorucam benim agzimda cok kotu bi tad var iyrenc bi tad surekli agzimi kokluyorum ama hic koku yok siz de de boyle bi sey varmi? yoksa bende sorunmu var???lutfen bi seyler yazin
kızlar yemeğim geçikdi ben kalkım yemek yapım ama sölemicem canınız çekerşaka bir yana soğandan nefret ediyorum neyse kızlar siz devam edin allaha emanet olun öptüm hepinizi bebişlerinizide
bende bulantinin yaninda cok fazla aclik hissi var o yuzden mecburen yiyorum ama sonra agzimda kalan tattan hic memnun kalmiyorum..yesem bi dert yemesem ayri dert...evt haklısın cnm sen nasılsın yemek yiyebiliyomusun kusmaların var mı yoksa sadece bulantı mı
Selam kızlar.
Iyi haftalar hepinize? Nasılsınız? Bebişleriniz nasıl?
Ikili test için henüz doktora giden yok sanırım. Ben 25 inde doktora gidicem. Sizler nezaman gidiceksiniz?
kızlar hepinize kucak dolusu sevgiler.. ben de Allah'ımın izniyle bu yolun yolcusuyumRabbim kısmet ederse 2011 kasım ayında ilk kez anne olacagım insallah..
ben tüp bebek tedavisi sonucu dondurulmus embriyo ile hamile kaldım canlarım.. bu topigi de yeni kesfettim insallah guzel bir iletisimimiz olur..
bugun 8. haftam doldu cok sukursimdiye kadar 2 kere kanama gecirdim , cok sukur bebisim saglıklı ama son kanamamdan 2 hafta gecmesine ragmen hala siyah kum tanesi gibi akıntım geliyor ozellikle her idrar yaptırgımda tuvalet kagıdına geliyor, aynısını yasayan var mı?
yarın doktor kontrolum var ama ben size de bir danısayım dedim..
bu arada 2 haftadır etrafta ne kadar koku varsa feci sekilde alıyorum, kusacak kadar bulantım yok ama inanılmaz istahsızlık var ve bazen migde suyum agzıma geliyor..yemek cok yiyemiyorum.. tuzlu ve ekdi seyler iyi geliyor sadece.. limon gibi..
umarım Rabbim hepimizin bebislerini korur
kızlar bugün dip köşe temizlik yaptım ama çok yoruldum mutfağın dolapları camları derken sadece yatak odam kaldı ama her tarafın camını sildim canım çıktı belim çok aşırı derece ağrıyo koltuklarıda kaldırdım yaa bişey olmaz inşallah ama temizlik yapmadanda olmuyo misss gibi oldu sonunda
Benim de 25 nisan :)
hayırlı haberle gelelim inşallah
cnm crinone jel kullanıo musun ?????
cnm yeni gördüm msj tşk ederim cevabın için içimi rahatlattın ıgm negatif ama ıgg bayağı yüksek inş dediğin gibi olur
ben kiloluyum amaduyabilirim inş
cnm nslsın mercimeğinde iyidir inş tehlike geçtimi
kizlar size bi sey sorucam benim agzimda cok kotu bi tad var iyrenc bi tad surekli agzimi kokluyorum ama hic koku yok siz de de boyle bi sey varmi? yoksa bende sorunmu var???lutfen bi seyler yazin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?