- 15 Aralık 2009
- 3.964
- 61
- 163
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #3.961
kubicim tesekkur ederim onceki mesajin icin hos bulduk, ben de senin gibiyim, doktor 2 hafta dinlen dedi, bebek iyice yerlessin yerine diye, bu gun ise ciktim , cok kotuyum ya nerde o kanepede uyuklamak elinde kumanda oh oh, simdi bilgisayarin onunde iki buklum kaldim cok uykum var bi de bulantim
evet canim ya cok güzel olurdu hafta ici hergün diger arkadasta kahvlatiya giderdik güzel paylasimlar oludu
kiz belki korkuyorlar evde bisey birakmazsin onlara diye üstelik bide hamilesin haha
senin bebiş sanırım kız bulantılar erken biterse kız diyolar geç biterse erkek eee dünür nasılsın
kız iki gıdım bişey yicem aşk olsundüşünürlemi sence bence evtttt
Tatlım hoş geldin. Benim de doğum 25 Kasım görünüyor, aynı gidicez seninleBu arada ben de Bodrum'da yaşıyorum. Biraz daha bilgi versene, doktor kontrolüne gittin mi, nasıldı, hamilelik nasıl gidiyor?
antalya lı olan arkadaş... kime gidiyosun doktora????
ben yaşam da cemil beye gidiyorum..
günaydın güzel anneler.. bulantısız bir hafta geçriin inşallah.. 7. haftada kalp atışalrın ı duyanlar var baya, benim doktor ne kadar uyu şuk çıktı ya, benim randevu haftaya pazartesi, 8 haftalık oluyorum o zaman.. annenin kilolu olmasıyla ilgilimi acaba bu, o yüzden mi bu kadar uzattı acaba benim doktorum..
cnm kiloyla ilgisi yok bazen kalp atışlarını 8 haftada duyanlar oluyo garanti olsun diye o zamana bırakmıstır dr un stres yapma 7.haftada duyamazsan diye bende 8.haftada gideceğim kilomda yok o yüzden stres yapma inşallah sorunsuz bi hamilelik geçiririz hepimiz
ayy cnm benim kıyamam sana yaa aslında hamilelerhiç çalışmasa her ay maaş alsa :26: ama ozaman herkez hamile kalmaya çalışırdı nüfus fazla olurdu dimi
cnm yeni gördüm msj tşk ederim cevabın için içimi rahatlattın ıgm negatif ama ıgg bayağı yüksek inş dediğin gibi olur
ben kiloluyum amaduyabilirim inş
cnm nslsın mercimeğinde iyidir inş tehlike geçtimi
sa arkadaşlar rabbim nasip ederse ben de kasım annesi olacağım kasım da annelik bir başka olacak diye umut ediyorum inşallah..
26 yaşındayım konyadayım sat 10 şubat.. umarım rabbim hepimize bu küçük umutlarımızı sağasalim bağışlar
sa arkadaşlar rabbim nasip ederse ben de kasım annesi olacağım kasım da annelik bir başka olacak diye umut ediyorum inşallah..
26 yaşındayım konyadayım sat 10 şubat.. umarım rabbim hepimize bu küçük umutlarımızı sağasalim bağışlar
ayy cnm benim kıyamam sana yaa aslında hamilelerhiç çalışmasa her ay maaş alsa :26: ama ozaman herkez hamile kalmaya çalışırdı nüfus fazla olurdu dimi
hoşgeldin canım aramıza katılmada sevindimekledim cnm listeye yalnız kasım kaçı doğum tarihi tahmi onuda yazım cnm 8 haftalık olarak kaydettim ama kaç haftalık :26:
SABAH KAHVALTISI:
1 su bardagi süt 200cl
30-60 gr beyaz peynir (1-2 kibrit kutusu kadar)
1 yumurta
1 dilim ekmek
seker 15-30 gr
ÖGLEN YEMEGI:
1 porsiyon et (izgara-haslanmis) 200 gr
1 porsion sebze (200 gr)
1/2 su bardagi yogurt 100 gr
1 porsion meyva 200-250 gr (ymekten bir saat kadar sonra)
AKSAM ÜZERI KAHVALTISI:
1 su bardagi süt 200cl
AKSAM YEMEGI:
1 porsion et yada balik (200gr)
1 porsion sebze 200gr
1 dilim ekmek 50 gr
1 su bardagi meyva suyu (ymekten bir saat kadar sonra)
öneriler iste böyleymis sizde yaziyorsunuz bisey yemiyoruzbundan sonra düzgün düzgün mamalarinizi yeyin insaALLAH
ufffff ya benim toplam bir haftalik porsuyonum hic bu kadar diyil yaaaaaa hic istah yok ama midem kaziniyo yiyince de kusuyorum cok kotuzavalli bebisim ac kaliyor
SABAH KAHVALTISI:
1 su bardagi süt 200cl
30-60 gr beyaz peynir (1-2 kibrit kutusu kadar)
1 yumurta
1 dilim ekmek
seker 15-30 gr
ÖGLEN YEMEGI:
1 porsiyon et (izgara-haslanmis) 200 gr
1 porsion sebze (200 gr)
1/2 su bardagi yogurt 100 gr
1 porsion meyva 200-250 gr (ymekten bir saat kadar sonra)
AKSAM ÜZERI KAHVALTISI:
1 su bardagi süt 200cl
AKSAM YEMEGI:
1 porsion et yada balik (200gr)
1 porsion sebze 200gr
1 dilim ekmek 50 gr
1 su bardagi meyva suyu (ymekten bir saat kadar sonra)
öneriler iste böyleymis sizde yaziyorsunuz bisey yemiyoruzbundan sonra düzgün düzgün mamalarinizi yeyin insaALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?