2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

yok canım benim tespitim oğlumda böyleydi oda reflüydü ondan dedim öyle

evet canımm bende manisalıyım somadan.kaynanamlarda bakırdan yani baya yakınız birbirimize aramıza hoşgeldin. ama ankarada oturuoru işden dolayı
ay benm oğlan gezmeyi çok sevior yeterki babak arabasına yatır gezsin etrafa bakınsın uyuyup kalıor zaten .buğün banyomuzda var işllhh erkenden uyur öğlen pek uyumadı zaten dışardaydık.bakalım akşam uyuyacak mı.öpüorum hepinizi

iyi akşamlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok tşk.ederim çok şükür oğlumda bende daha iyiyiz rabbim tüm hastalara şifa versin.

günaydın dünden beri kimseler girmemiş ben öğleden sonra hep temizlik yaptım bu günde tülleri yıkıyıcam hayatımın en pasaklı 1 senesini ge.çiriyorum kocada şaşırdı noldu bu kadına edibe dişim ve dişetlerimle sorun yaşıyorum bişeyler sorsam cevaplarmısın?

günaydın dünden beri kimseler girmemiş ben öğleden sonra hep temizlik yaptım bu günde tülleri yıkıyıcam hayatımın en pasaklı 1 senesini ge.çiriyorum kocada şaşırdı noldu bu kadına edibe dişim ve dişetlerimle sorun yaşıyorum bişeyler sorsam cevaplarmısın?

Günaydın..Bu aralar herkes yoğun herhalde Senin işin zor..Anladığım kadarıyla 3. çocuğun oldu..Hiç kolay değil..Ben biriyle bile zor başa çıkıyorum bazen

sor canım dereceyle mezun olmustum okuldan

ben de bi şi sorcam bu demir hapı bebek kakasında kötü koku yapar mı..koklayamayacagım kadar cok kokuyo kakası ..kusmak üzereydim..2 gündür böyle ıspanak yedim ondan mı acaba..demiri kullanalı 2 haftayı gecmişti

Ben de sana şöyle sorayım her kakası mı yoksa her gün ilk kakasından sonra yaptıkları mı? çünkü o kötü koku olayı bizde de var..Özellikle ilkten sonrakiler de..Kıvamı da daha bi cıvık sanki..Gerçi biz demir kullanmıyoruz ama..Hatta ben üşütü mü acaba ayaklarını diye düşünmüştüm..Bilmiyorum ki..

ilönce dereceye bir diş damaklarım şişmiş bide bu şişlikler ağız tavanıma kadar var acıyo bu neden oldu? Bide ön 2 dişimin minesi gitmiş gibi siyah duruyo fırçaladığım halde bu nolcak 1 tane daha var kaplamlar kanıyo noldu bilmiyorum doğumdan sonra oldu bunlar biraz fazlamı oldu sorularım:26: kaka kokusuna gelince bizimkide kokmaya başladı ama ek gıda alınca artık kokar kaka seninki karacanın dediği gibi üşütmüş olmasınmı ayaklarını

aynennn benimkide facia kokuyor.gerçi 4gündür kaka yapmadı yine oğluşumişllhh yaparda fitil vermek zorunda kalmam.çok ağlıor fitili verince gerçi öle mucizevi bişeyki 5dakikada yaptırıor.işllhh yinede ihtiyaç duymayızzz

Kıyamam ben bebişine..Çocukken bende de vardı kabızlık..Bazen fitil verirdi annem..Hala daha fitil lafı bile duyduğum zaman içim fena olur..İnşallah gerek kalmadan yapar..

meraba bende 7 kasım doğumlu bir oğluşa sahibim , gruba daha önce katılmak istedim ama oğluşum en uzun uykusu 30 dk olduğu için bi türlü katılamamıştım ,artık çok şükür daha iyi uyuyoruz. Benim sorum demir ilacı ile ilgili olacak demir ilacı doktorum verdi fakat benden 5 ay daha büyük bir bebeği olan arkadaşım demir ilacının çok gereksiz olduğunu ve kendisinin kullanmadığını söyledi , siz kullanıyormusunuz?

Hoşgeldin canım...Sağlık ocağından geçen ay verdiler demir ilacı, ama benim doktorum 6. aydan itibaren başlarız dedi..Ben henüz başlamadım kısacası..

Merhaba kızlar...Annemle ananem bizdeydi yeni gittiler çok kısa durdular amaa:2::2:

Burda feci bi fırtına vardı korkup erkenden kaçtılar

öncelikle hoşş geldin. demir ialcını özelikle veriyorum ben çünkü bu aylarda bebekler çok fazla hızla büyüdükleri için demire daha fazla ihtiyaçları varmış beyin ve sinir sistemi ve gelişimi için demir çok önemliymiş bide vucudumuzda demir öyle sandığımız kadar çok değil gramlarla ifade edilirmiş bunlru sabah programında doktorumdan izledim he bide bebek doğumundan 4 aylığa kadar anne karnında aldığı demir yetemiş fakat daha sonra mutlaka takviye yapmalıymışız tercig sizin sağlık ocağıda boşuna vermez zaten ben iiaçlarına çok dikkat ediyorum bu yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…