2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
merhabalar kızlar.bende ek gıda diyememde herşeyden tattırıourum.sabah kıahvaltıda ne yiyorsam peynirpekmez veriorum sevior.akşamda çorbalardan yoğurttan veriorum sevior.ama daha ek gıdaya başlamadım biraz daha emsin gelcek ay başalamayı düşünüorum.gamzeye maşşallah kuru bile vermiş.aferin ama hemen sevmiş türk insanın ağız tadına sahip olacak demekkiyarasınnnn....

ben 2 kere çeyrek elmanın suyunu verdim ama posası gelirse öksürerek çıkarmaya çalışıyo.nası olcak bilemedm..

gamzee goş geldin yoktun batadır kız kuru gaz yapmazmı bide üstüne cacık valla yapmıyosa bide verelim bizim sıpa sebze çorbasını sevmiyor

ya yapmaz normaldede cok kaka yapıo dün yarım muzdan sonra yine cçatır çatır yaptı cok fazla vermedim ama 4cay kasıgı falan olmustur 2 cay kasıgıda cacık ya iyi yedi valla normalde ben biberon kulanmıom siz kullanıomusunz sadece suyu biberonla veriorum biberonu sevio ama verirsem anne memesini az emermiş ondan vermiomben emzik verdim ilk 3ay sonra bıraktırmak biraz zor oldu unuttuk ama bize sorun yani

kızlar enginarı yemek şeklinde yaptınızmı hiç tarifi varmı

Canım kayınvalidem yapar etli enginar yemeğini çok güzel olur. Eti yıkadıktan sonra yağ koymadan eti suyunu salıp çekesiye kadar bi döndürür sonra yağını koyar bir iki yağla döndürdükten sonra soğanını atar soğanlar da kavrulunca sıcak su koyup eti pişirmeye bırakır et yumuşayınca temizlediği enginarı atar. (et kuzu etiyse bu şekil ama dana etiyse daha sert olur diye dana etini enginarları atmadan düdüklüde pişiriyor ilk önce sonra enginarları atıyor) Enginarları temizledikten sonra limonlu unlu suda bekletiyor biraz enginarlar kararmasın diye. (enginarları şu kavonazda satılanlar gibi temizliyor dörde bölüyor) Umarım sen de beğenirsin.

bizimkide biberon sevmiyor hiç aslında alıştırmak?lazım artık maşallah ipeğimize

sevdalinka kayın validen nası olduuuu

şimdilik iyi canım yarın tekrar doktora gidecek böbreğinin biri alınacak onun tarihi belli olacak biri çalışmıyormuş tansiyonu yükselten de oymuş zaten çalışmadığı için bir sıvı salgılıyormuş o sıvı tansiyonu yükseltiyormuş ameliyat işini de atlattıkmı tansiyon problemi de ortadan kalkabilirmiş ilgin için teşekkürler unutmamışsın :)

bizimkide biberon sevmiyor hiç aslında alıştırmak?lazım artık maşallah ipeğimize
cnm aslında biberona alıstırmamamk lazımmıs öle diolar hep

unutmadım bi ara baska arkadas sandım ona sordum serap45e gemiş olsun cnm

çok güzel bi tarif çokta güzel anlatmışsın elinize sağlık kayınvalideninde seninde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…