- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #41.401
kızlar..
günaydın..
ya dogdugundan beri 5 dakika emip geri cekilen cocuk memeden ayrılmıyo saatlerce emmeye basladı çıkarır cıkarmaz uyuyo..
2 saatte bir emmek istiyo..
moralim bozuk ya..neden böyle oluyo..
yutkunma sesi duduyorum ..bos cekse sütüm bitti dicem..
yoruldum ya...
benim ki de kaldı 2*3 saat 37 haftalık doğmasına rağmen. Nasıl yaparlar ya 35 haftalık bebeği bişeyi yok diye, literatürler bile 36. haftada cigerleri gelişiyor diyor, nasıl dr bunlar ya, anne ne yapsın dr a ve hastaneye güvenmiş bilemezki ne olacağını, allahım ne büyük acıdır sabır ver annesine
teşekkür ederim hepinize...
Edibe bencede ayrılmamak için yapıyodur keyif yapıyodur.bizimki de yapıyo öyle ara ara.bazen 5 dk işi bitiyo bi daha verince kafasını çeviriyo bazen 25 dk.hemen süte yorma bence.hergün ayrı bişi çıkarıyolar
Canım ya, aynısı bizde de var..İnsan gerçekten ne yapacağını şaşırıyor..Doktora göre memeyi emzik yerine kullanıyormuş..O sebepten ben çıkarır çıkarmaz uyanmasına fırsat vermeden emziği nerdeyse tıkıyorum ağzına..Başka çarem yok çünkü..Yine de sürekli emdiği için bu aralar çok fazla kaka yapıyor..Ya da ben en azında ona bağlıyorum bu durumunu..:26:
Merhaba kızlarr...ne zamandır giremiyodum girsem de okuyup çıkıyodum.ilk önce ben hastalandm sonra eşim sonra kaçınılmaz olarak oğluşumm:2:,mincik burnunu otri bebeyle çekmektne burun delikleri genişledi artk
tam iyileştik doktorumuza gittk ,acaba boynunda hafif yamuklukmu var tortikolis olabilirmi dedi.Tortikolis şuymuş: anne karnında bi tarafa doğru durduğu zaman o taraftaki kas kanama yaparmışş ,o kas kısa kalırmış ve boyunda eğikliğe sebep olurmuşş çok korktkkk:18: sonra ultrasona girdk içimiz rahat olsn die neyseki bi problem yokmuşboşu boşuna telaşa kapıldık...
ek gıdaya daha geçmedik ,sadece dediki hip in bisküvisi varmış onu 30 cc anne sütüyle karıştırıp verirsen günde 1 tane alerjisi varmı yokmu anlarız dedi ama vermedm daha...boynu için başka bi doktora gtmiştk o da kaşığa alıştırmak için çeyrek elmayla başla dedi..arkadaşımın doktoru da meyve deil de ilk sebzeyle başla meyvenin tadını alınca sebzeyi hiç almaz demiş.Herkesin görüşleri farklı bilemedm napcagımı
Bende hiç vermemiştim emzik..Daha doğrusu kendi de istemiyordu ama bu aralar vermek zorunda kaldım..Yoksa doktor diş yapısı için de iyi değil diyor..Valla başka uyutma yolum kalmadıkızlar bebekleriniz emzik emiyprmu ben vermedim çok zorlandım ama sonra rahat edicem
edibe,ben de molfix deneyeyim dedim kalın kağıt gibi bir şey hiç memnun kalmadım, bir daha da almadım.Hem bi de aklıma geldi, senin oğlan bulmuş annesini evde, belki evde annesinin evinin tadını çıkarıyordur zira çocuk doğdu doğalı gezgin oldu ekşın ekşın olmazki hep, belki dinginlik, ev sukuneti, bebek arabası yerine de anne kucağında uyumak istiyordurkilo konusunu ben senin sayende takmamaya başladım, merak etme annesi o kadar emmeye az bişi de olsa almıştır
kızlar bebekleriniz emzik emiyprmu ben vermedim çok zorlandım ama sonra rahat edicem
kızlar nasılsınız uzun zamandır giremedim özledim sizleri...gecmişide okuyamadım...herkes iyidir işallah...bende memleketime geldim nihayet. suan kayınvaldedeyim...cmartesi anneme geçecegim. 1haftada annemde kalacagım. hepinizi öptüm kızlar
kız kemece seninkidemi 37 haftalık biliyomusun oğlumda 37 haftalıktı bu haftada gelen bebekler sindirim sistemi gelişmemiş olduğundan galiba reflü olyolar tesadüfmü bilmiyom ama bana öyle geldi manyak doktor bayram tatili diye erken almıştı keyfinden
kızlar bebekleriniz emzik emiyprmu ben vermedim çok zorlandım ama sonra rahat edicem
sen çok yaşabizimki emzik alıyo da emziğin emzik oldugunun farkında veled..biz susturmak için verdiğimizde hiiiçç sallamıyo..canı istedi mi alıyo..
getirin bana ordan nargilemi bakkeeeemm hesabı...
Daha aldıramayız canım bu saatten sonradenis ben de senin gibi düşündüm vermedim ama parmak emme olayı arttı, iki parmak sürekli ağızda orta ve işaret parmağı dr emzik verin dedi alışmasın diye bir de tükürük salgısı artarmış reflüyü de engellermiş, ara ara vermeye çalışıyorum şimdi zor almıyor ağlayınca falan zaten hiç almıyor uyumaya yakın veriyorum 1 dk falan anca alıyo sonra düşürüyor, alıştırmak için geç mi kaldık acep:26:
deniz bizden baska kimse kalmadı...sen nasılsın...prensesin nasıl...iyidir işallah...benim oglusumda uyandı cıkıyorum bende...öptüm canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?