2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

Canım ya, aynısı bizde de var..İnsan gerçekten ne yapacağını şaşırıyor..Doktora göre memeyi emzik yerine kullanıyormuş..O sebepten ben çıkarır çıkarmaz uyanmasına fırsat vermeden emziği nerdeyse tıkıyorum ağzına..Başka çarem yok çünkü..Yine de sürekli emdiği için bu aralar çok fazla kaka yapıyor..Ya da ben en azında ona bağlıyorum bu durumunu..:26:

kız kemece seninkidemi 37 haftalık biliyomusun oğlumda 37 haftalıktı bu haftada gelen bebekler sindirim sistemi gelişmemiş olduğundan galiba reflü olyolar tesadüfmü bilmiyom ama bana öyle geldi manyak doktor bayram tatili diye erken almıştı keyfinden

dogru söylüyosun aslında..yani cocukta bi huy degisikliği bi geciş dönemi oldugu belli..işte ne bileyim göğüslerim acayip küçülünce ben ona yordum..bekleyelim bakalım..basımı döndürüyo bu hergün yeni numaralar..gecen gün kendini pusetinden asağı attı..resmen attı yani..aynı odada oturuyoduk düsün..

edibe,ben de molfix deneyeyim dedim kalın kağıt gibi bir şey hiç memnun kalmadım, bir daha da almadım.Hem bi de aklıma geldi, senin oğlan bulmuş annesini evde, belki evde annesinin evinin tadını çıkarıyordur zira çocuk doğdu doğalı gezgin oldu ekşın ekşın olmazki hep, belki dinginlik, ev sukuneti, bebek arabası yerine de anne kucağında uyumak istiyordur kilo konusunu ben senin sayende takmamaya başladım, merak etme annesi o kadar emmeye az bişi de olsa almıştır

evet yenidogan gibi 2 saatte bir emmeye basladıgı içinde gazlar yeniden fırtladı ve kaka sayısı her bezi aldı gitti..

Canım çok geçmiş olsun..Bizimde başımızdan geçti nezle olayı..Ben de sürekli otri bebeyle çektim ama babası da burun deliklerinden korkuyordu, genişler diye gerçi yine de yaptık, başka çare yok ki..Üstekik doktor bir de kalça çıkığından şüphelenince ultrasona da girdik..Neyse birşey çıkmadı bizde de ama o "ya çıkarsa" korkusunu bir allah bir ben bilirim..Allah bebeklerimize sağlık sıhhat versin

tabi canım bu kiiloyla bi yasını bile cıkarır veletler..6. ay verdik miydi tarhana yı nasıl oluyolar bi gör..bence de kilo takılmamalı..ama huysuz ya benim bebek..eger huysuzlugu ondansa ac kaldıı diye beni mahvediyosa diye sey ettiydim ben..
valla biliyo musun bende tam tersini düsünüyom acaba cocuk evimi yadırgadı..bi canı sıkılmıs havaları var ..odadan odaya dolasıyoz tatmin olmuyo..

kızlar bebekleriniz emzik emiyprmu ben vermedim çok zorlandım ama sonra rahat edicem

bizimki emzik alıyo da emziğin emzik oldugunun farkında veled..biz susturmak için verdiğimizde hiiiçç sallamıyo..canı istedi mi alıyo..
getirin bana ordan nargilemi bakkeeeemm hesabı...

adaşım hoş geldin, ben de seni merak ediyordum, oh tadını çıkar memleketin

evet canım 37. haftada doğdu tedbir amaçlı yine de küvöz de kaldı, benim ilk çocuğum normal doğumdu, bu da öyle başladı ama annesi beceremedi sezaryen oldu bu reflü bizi mahvetti ondan bebişler kilo alamadı yoksa süt sıkıntım yoktu benim, ama oğlanın süt emmedeki dengesizliği süt verimini düşürdü, o hafta doğan bebeklerde böyle birşey olduğunu duymamıştım hiç, hakikaten olabilir ya, zaten ben herşeye bir bahane arıyom bu aralar

kızlar bebekleriniz emzik emiyprmu ben vermedim çok zorlandım ama sonra rahat edicem

denis ben de senin gibi düşündüm vermedim ama parmak emme olayı arttı, iki parmak sürekli ağızda orta ve işaret parmağı dr emzik verin dedi alışmasın diye bir de tükürük salgısı artarmış reflüyü de engellermiş, ara ara vermeye çalışıyorum şimdi zor almıyor ağlayınca falan zaten hiç almıyor uyumaya yakın veriyorum 1 dk falan anca alıyo sonra düşürüyor, alıştırmak için geç mi kaldık acep:26:

Daha aldıramayız canım bu saatten sonra

hosbulduk adasım...bu arada benimde oglum 37 haftalık dogdu. ama küvezde kalmadı... 37 haftalık dogan bebekler reflümü oluyorlarmış... serap 45 sen manisalımısın...bende manisa kırkagaclıyım sen neredensin...

deniz bizden baska kimse kalmadı...sen nasılsın...prensesin nasıl...iyidir işallah...benim oglusumda uyandı cıkıyorum bende...öptüm canm

Bu sabah bebişle dışarı çıktık, hava çok güzel..Arabasına yatırdım oğlumu, biraz ilerledik güzel güzel..Derken başladı mızmızlanmaya..Anladım, kucak istiyor..Önce az bekleyeyim susar dedim ama baktım olacak gibi değil, oğlum kucağımda bebek arabasını gezdire gezdire geldik... Sanıyorum ben çok fena alıştırmışım..Evde de sürekli kucakta..Bir de illa istiyor ki yüzü öne baksın..İyice bir zor o şekilde taşımak...Resmen veliaht tahtında gezermiş gibi geziyor, etrafa bakıyor, eğer durursan hemen başlıyor sesi yükselmeye, yürüyeceksin illa..Gerçi dediğim gibi benim hatam herhalde, alıştırmışım..Bilmiyorum nasıl olacak...

Bir de sürekli sesler çıkarmaya başladı..Sesi de yanık..Bazen kendi kendine bir söyleniyor, sesinden benim içim parçalanıyor..

Son düzenleme:
bebegi yıkamaya gitmiştim kimse kalmamıs..hepiciğinize sonra cevap vericem..şimidi hazırlanmam lazım..aksam misafirliğe gidecez..optum sizleri..

deniz bizden baska kimse kalmadı...sen nasılsın...prensesin nasıl...iyidir işallah...benim oglusumda uyandı cıkıyorum bende...öptüm canm

evt canım 2 miz kalmışız iyi canım nolsun ya buda evde gezenti oldu oturma odasını beğenmiyor artık başka odalardayız en çokta abisinin odayı seviyo cadı orda cilveli şeyler çokya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…