- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #41.441
Doktorların görüşleri de hep birbirinde farklı kafa karıştırıyo iyice:26:
neyli sen nerdesin burdada fırtına felaketti istanbulda
Doktorların görüşleri de hep birbirinde farklı kafa karıştırıyo iyice:26:
kendi doktorumuzda mutlaka ver dedi hadi o neysede televizyondan dinledim biliyosun yanlış bilgi vermezler tvden malum kitlelere hitap ediyor
Doğru..Her doktorun görüşü farklı..O yüzden de ben en iyisi dedim kendi doktorumu dinliyeyim..6.ay başlayacağız artık..
ist nersindesin sakıncası yoksaİstanbuldayım bn de..neyse duruldu şimdi
ist nersindesin sakıncası yoksa
paşagönlün bilir canım ben sadece paylaşmak istedim
Kızlaaar bebişler sizden ayrılınca ağlamaya başladılar mı? Ben çalışıyorum, beni gördüğünde seviniyor ama daha arkamdan ağlamıyor... Bu çocuk benii sevmiyor mu diyorumsizinkiler ne durumda, daha erken mi yoksa ağlaması için, bir yerde okudum 8. aydan sonra başlıyormuş ama çocuklarımız aynı zamanlarda doğduğu için sizlere sormak istedim:)
Kızlaaar bebişler sizden ayrılınca ağlamaya başladılar mı? Ben çalışıyorum, beni gördüğünde seviniyor ama daha arkamdan ağlamıyor... Bu çocuk benii sevmiyor mu diyorumsizinkiler ne durumda, daha erken mi yoksa ağlaması için, bir yerde okudum 8. aydan sonra başlıyormuş ama çocuklarımız aynı zamanlarda doğduğu için sizlere sormak istedim:)
Selamlar güzel annelerYa uzun zamandır aklıma takılan bi konuda fikirlerinizi almak istiyorum. Ek gıdalara daha başlamadık biz. 6. ayın dolmasını bekliyoruz ama ben şimdiden araştırıyorum. Kızımın doktoru ile de konuşmadık bu durumu ama kendi hazırladığı sitede 6 aylık bebek kahvaltıları bölümünde verdiği tariflerde hep içine bebe bisküvisi diyor. Bildiğim kadarıyla ilk bir yıl tuz ve şeker yasak. E bu bebe bisküvileri de malumunuz şeker deposu. Ben bile yiyemiyorum tatlılığından. Sanırım bebekte alışkanlık yapsın diye bu tarz mamülleri özellikle ekstra şekerli yapıyorlar. Bebe ekmeğini de araştırdım. İçinde hidrojene bitkisel yağ var ve bu bildiğimiz margarin. Eve yapayım bebe bisküvisini diyorum, pekmezle falan, nette bulduğum tariflerde hep kolay erimediklerinden bahsedilmiş. İşin içinden çıkamadım. Ekmeğe de ihtiyacı var. Siz neler vermeyi düşünüyorsunuz? Netteki pek çok kahvaltı tarifinde bebe bisküvisi diyor çünkü. Ben eşime, anneme bile margarin yedirmiyorum, basit şekerlerden uzak tutmaya çalışıyorum, minicik bebeğe bunları nasıl yedireyim? Ya da yerine ne koyayım? Doğal ekmeği fırında kurutup ılık anne sütüyle ıslatarak kahvaltı bazı oluşturmak, üstüne de işte peyniri, yumurta sarısını falan eklemek mantıklı olur mu acaba?
dragostayım cnm sen neresindesin?
esenkent bahçeşehir
gamzee goş geldin yoktun batadır kız kuru gaz yapmazmı bide üstüne cacık valla yapmıyosa bide verelim bizim sıpa sebze çorbasını sevmiyorcanım tamda dediğin gibi yap ben mama ve bebe bisküvisi vermedm vermicem de benim sütüm yetio ama yinede ek besine başladım peynir yumurta sarısı falan veriorum pirinc unuda pişiriyorum pekmezle karıştırıp yediriorum bugün kuru fasulye ezip suyuyla verdim üstünede iki caqy kasıgı cacık yemekleri sevdi galiba ama yogurt sevmio bende ayran seklinde veriorum katkılı cok bişey vermeye gerek yok bence
dragostayım cnm sen neresindesin?
esenkent bahçeşehir
Çok sağol ya. Takıntı mı yapıyorum diyorum ama doktorlara bile güvenemiyorum artık bu konuda. Çelişkiler yumağı hepsicanım tamda dediğin gibi yap ben mama ve bebe bisküvisi vermedm vermicem de benim sütüm yetio ama yinede ek besine başladım peynir yumurta sarısı falan veriorum pirinc unuda pişiriyorum pekmezle karıştırıp yediriorum bugün kuru fasulye ezip suyuyla verdim üstünede iki caqy kasıgı cacık yemekleri sevdi galiba ama yogurt sevmio bende ayran seklinde veriorum katkılı cok bişey vermeye gerek yok bence
vallahi karşılaşmışızdır neyli dragos nerde tam çıkaramadım karşıdamıaaa o zamn kesin biyerlerde denk gelmişizdir bnm annem de abim de esenkentte oturuyo.haftanın 2-3 günü orda kalıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?