- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #41.381
Merhaba kızlarr...ne zamandır giremiyodum girsem de okuyup çıkıyodum.ilk önce ben hastalandm sonra eşim sonra kaçınılmaz olarak oğluşumm:2:,mincik burnunu otri bebeyle çekmektne burun delikleri genişledi artk
tam iyileştik doktorumuza gittk ,acaba boynunda hafif yamuklukmu var tortikolis olabilirmi dedi.Tortikolis şuymuş: anne karnında bi tarafa doğru durduğu zaman o taraftaki kas kanama yaparmışş ,o kas kısa kalırmış ve boyunda eğikliğe sebep olurmuşş çok korktkkk:18: sonra ultrasona girdk içimiz rahat olsn die neyseki bi problem yokmuşboşu boşuna telaşa kapıldık...
ek gıdaya daha geçmedik ,sadece dediki hip in bisküvisi varmış onu 30 cc anne sütüyle karıştırıp verirsen günde 1 tane alerjisi varmı yokmu anlarız dedi ama vermedm daha...boynu için başka bi doktora gtmiştk o da kaşığa alıştırmak için çeyrek elmayla başla dedi..arkadaşımın doktoru da meyve deil de ilk sebzeyle başla meyvenin tadını alınca sebzeyi hiç almaz demiş.Herkesin görüşleri farklı bilemedm napcagımı
neyli çok geçmiş olsun, iyi olmanıza sevindimbu arada biz elma ile başladık ama biraz ekşi elma ile, tatlıya alışmasın diye çok sevmedi sonra yoğurt yaptım onu sevdi allahtan, armut veriyorum arada onu da bazen yiyor bazen yemiyor. ben bir de zorlamıyorum yiyor dediklerim de en fazla 5 kaşık falandır. Başka bir şey de bu ay vermiyeceğim. sebze çorbalarına 5. ayda geçicem, her dr görüşü farklı her anne de farklı başlıyor zaten. Kolay gelsin.
Merhaba kızlarr...ne zamandır giremiyodum girsem de okuyup çıkıyodum.ilk önce ben hastalandm sonra eşim sonra kaçınılmaz olarak oğluşumm:2:,mincik burnunu otri bebeyle çekmektne burun delikleri genişledi artk
tam iyileştik doktorumuza gittk ,acaba boynunda hafif yamuklukmu var tortikolis olabilirmi dedi.Tortikolis şuymuş: anne karnında bi tarafa doğru durduğu zaman o taraftaki kas kanama yaparmışş ,o kas kısa kalırmış ve boyunda eğikliğe sebep olurmuşş çok korktkkk:18: sonra ultrasona girdk içimiz rahat olsn die neyseki bi problem yokmuşboşu boşuna telaşa kapıldık...
ek gıdaya daha geçmedik ,sadece dediki hip in bisküvisi varmış onu 30 cc anne sütüyle karıştırıp verirsen günde 1 tane alerjisi varmı yokmu anlarız dedi ama vermedm daha...boynu için başka bi doktora gtmiştk o da kaşığa alıştırmak için çeyrek elmayla başla dedi..arkadaşımın doktoru da meyve deil de ilk sebzeyle başla meyvenin tadını alınca sebzeyi hiç almaz demiş.Herkesin görüşleri farklı bilemedm napcagımı
kızlar..
günaydın..
ya dogdugundan beri 5 dakika emip geri cekilen cocuk memeden ayrılmıyo saatlerce emmeye basladı çıkarır cıkarmaz uyuyo..
2 saatte bir emmek istiyo..
moralim bozuk ya..neden böyle oluyo..
yutkunma sesi duduyorum ..bos cekse sütüm bitti dicem..
yoruldum ya...
sevdalinka senemgy sizlere de cok tesekkür ederim o bayana destek olmaya calısmıssınız..ayrıca aynı hastane de hatta aynı kadın dogumcuda dogum yapmısız ..ne tesadüf ayol..
neyli cok gecmiş olsun hepinize..
annesi bizimkilerde iştahsız olduğu halde öyleer artık anca doluyodur mideleri bide ayrılmamak için beyfendi yapışıyordur herşeyin farkındalar artıkyanlıs yazmısım cıkrır cıkarmaz uyanıyo ve memede uyyuyakalıyo..
cok huysuzlastı yaaa..
edibe şükret emiyor, emsinde istekli istekli iyi beslensin yeterBizim ki emmemek için huysuzlanıyor, kafasını arkaya atıp ağlıyor ağlıyor evi turluyor tam uyumaya yakın biraz alıyor. Biraz sabırlı ol emin ol geçecek, şimdi sana düşkünlüğünün arttığı dönemdesiniz, tok olduğundan emin olduğun zaman azıcık oyala bakalım,biraz zaman geçir sonra dene.
evet canım senemgy le aynı yerde doğum yaptığımızı biliyordum hamilelik zamanında ama seninde Egepolde doğum yaptığını bilmiyordum hatta doğum doktorumuz aynıymış çok şaşırdım
annesi bizimkilerde iştahsız olduğu halde öyleer artık anca doluyodur mideleri bide ayrılmamak için beyfendi yapışıyordur herşeyin farkındalar artık
evet canım senemgy le aynı yerde doğum yaptığımızı biliyordum hamilelik zamanında ama seninde Egepolde doğum yaptığını bilmiyordum hatta doğum doktorumuz aynıymış çok şaşırdım
Bu arada o kızcağazında Allah yardımcısı olsun benim oğlan 39 haftalık doğdu yani zamanında ama sezeryanla doğduğu için sanırım hırıltısı vardı onun için bile 2 saat küveze koydular 35 haftalık bebeği neden hemen eve yolladılar anlam veremedim yazık olmuş
edibe çiş saysını kağıt peçte koyarak anlaya bilirmişiz ya benimkide emene kadar deli ediyo beni kız resmen jimlastik yapıyo sanki biyere tırmanıyo bi elinide dudakllarıma kenetliyor dudağımı koparcak nerdeyse vallafarkındalık...bu veled öldürcek beni...ben de bazı seylerin farkındayım ama hadeee bakalım...offf oooofff ana olmak...
insallah aclıktan yapmıyodur haftaya kiloya bakıcaz 22 sinde anlasılacak o zaman..cocuk huy degistirdi ya..sıktı azcık beni..ben de insanım tamam o melek te..çiş sayısını anlamıyorum bu bezde deneme amaclı molfix almıstık primaya hemen geri dönmeme lazım..hem zaten hiç memnun kalmadım kireç gibi bu bez..ama kaka yapıyo günde 4 5 kez..acaba kendini mi sindiriyo ac ta kaka sayısı kriter miydi ki:26::26:
cok tatlı bi kadın dogumcumuz vardı ama ona biraz kırgınım..dogum sonrası hersey birak dedi bana..ama emzirirken 4 ay daha vitamin ve demir hapı kullanılmalıymıs..neden böyle dedi bana üzüldüm..
aynen canım ya benimkiside 37 haftalık doğdu hızlı nefes alıyo diye 3 saat kuvözde dinlendirdiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?