2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlar..
günaydın..
ya dogdugundan beri 5 dakika emip geri cekilen cocuk memeden ayrılmıyo saatlerce emmeye basladı çıkarır cıkarmaz uyuyo..
2 saatte bir emmek istiyo..
moralim bozuk ya..neden böyle oluyo..
yutkunma sesi duduyorum ..bos cekse sütüm bitti dicem..
yoruldum ya...

geçmiş olsun canım biz elma armut huvuç suyu ile başladık 5 gün arayla ilk önce çeyrek çay bardağı sonra yarım çay bardağı daha sonra da tam çaybardağı ama ben tam çaybardağı pek vermiyorum daha yoğurt, sütlü pirinçli kaşık maması, ana malzamesi patates ve havuçtan oluşan sebze çorbaları, tarhana hepsini verdi ama ben pek vermiyorum seviyor diye hergün meyve suyu veriyorum arada da diğerlerinden tattırıyorum 2-3 günde bir alışsın diye bu arada tarhana çorbasına bayıldı versem iki kepçeye hayır demeyecek :)

Teşekkür ederiz heralde gidişatı bizimkinim damak tadı belirlicek

sevdalinka senemgy sizlere de cok tesekkür ederim o bayana destek olmaya calısmıssınız..ayrıca aynı hastane de hatta aynı kadın dogumcuda dogum yapmısız ..ne tesadüf ayol..
neyli cok gecmiş olsun hepinize..

bende diyorum bu kız girip selam vermeden neden çıkıyo geçmiş olsun hepinize en çokta kuzuya

edibe şükret emiyor, emsinde istekli istekli iyi beslensin yeter Bizim ki emmemek için huysuzlanıyor, kafasını arkaya atıp ağlıyor ağlıyor evi turluyor tam uyumaya yakın biraz alıyor. Biraz sabırlı ol emin ol geçecek, şimdi sana düşkünlüğünün arttığı dönemdesiniz, tok olduğundan emin olduğun zaman azıcık oyala bakalım,biraz zaman geçir sonra dene.

sevdalinka senemgy sizlere de cok tesekkür ederim o bayana destek olmaya calısmıssınız..ayrıca aynı hastane de hatta aynı kadın dogumcuda dogum yapmısız ..ne tesadüf ayol..
neyli cok gecmiş olsun hepinize..

evet canım senemgy le aynı yerde doğum yaptığımızı biliyordum hamilelik zamanında ama seninde Egepolde doğum yaptığını bilmiyordum hatta doğum doktorumuz aynıymış çok şaşırdım

Bu arada o kızcağazında Allah yardımcısı olsun benim oğlan 39 haftalık doğdu yani zamanında ama sezeryanla doğduğu için sanırım hırıltısı vardı onun için bile 2 saat küveze koydular 35 haftalık bebeği neden hemen eve yolladılar anlam veremedim yazık olmuş

Son düzenleme:
kızlar okudum o yazıyı, tüylerim diken diken oldu, ne büyük ihmal, acılı anneye allah sabır güç kuvvet versin.

insallah aclıktan yapmıyodur haftaya kiloya bakıcaz 22 sinde anlasılacak o zaman..cocuk huy degistirdi ya..sıktı azcık beni..ben de insanım tamam o melek te..çiş sayısını anlamıyorum bu bezde deneme amaclı molfix almıstık primaya hemen geri dönmeme lazım..hem zaten hiç memnun kalmadım kireç gibi bu bez..ama kaka yapıyo günde 4 5 kez..acaba kendini mi sindiriyo ac ta kaka sayısı kriter miydi ki:26::26:

evet canım senemgy le aynı yerde doğum yaptığımızı biliyordum hamilelik zamanında ama seninde Egepolde doğum yaptığını bilmiyordum hatta doğum doktorumuz aynıymış çok şaşırdım

cok tatlı bi kadın dogumcumuz vardı ama ona biraz kırgınım..dogum sonrası hersey birak dedi bana..ama emzirirken 4 ay daha vitamin ve demir hapı kullanılmalıymıs..neden böyle dedi bana üzüldüm..

annesi bizimkilerde iştahsız olduğu halde öyleer artık anca doluyodur mideleri bide ayrılmamak için beyfendi yapışıyordur herşeyin farkındalar artık

farkındalık...bu veled öldürcek beni...ben de bazı seylerin farkındayım ama hadeee bakalım...offf oooofff ana olmak...

aynen canım ya benimkiside 37 haftalık doğdu hızlı nefes alıyo diye 3 saat kuvözde dinlendirdiler

zaten bu cocuk huy degfistirir de anasına cekerse yanıdm ben..mıy mıy mıy mıy mıy mıy..evin icinde bi tane daha ben..düsünemiyorum..Allah kocama sabır versin..

farkındalık...bu veled öldürcek beni...ben de bazı seylerin farkındayım ama hadeee bakalım...offf oooofff ana olmak...
edibe çiş saysını kağıt peçte koyarak anlaya bilirmişiz ya benimkide emene kadar deli ediyo beni kız resmen jimlastik yapıyo sanki biyere tırmanıyo bi elinide dudakllarıma kenetliyor dudağımı koparcak nerdeyse valla

evet canım o konularda biraz zayıf mıdır anlamadım bana da sadece kan hapı yazdı (ben bir kutu bile kullanmadım gerçi) sezeryan yerime sürmem için batikon mu ne vermeyi unutmuş Allahtan bir sorun olmadı mikrop kapmadan kapandı dikişlerim . Benim asıl doktorum dilek hanımdı bizim oğlan bayramda süpriz yaptığı için nezahat hanım girdi doğuma o nöbetçiymiş dilek hanım eltimin de doktoru aynı zamanda onun doğumuna o girdi doğum sonrası haplar dikişlere falan sürmesi için kremler vermiş bizimkinde hiçbirşey yoktu ben sonraki kontrolüme yine dilek hanıma gittim gerçi ama doğum zamanı nezahat hanımdan çok memnundum yine de o doğum beklerkenki alttan muayenelerde falan çok rahatlattı beni gerçi açılmam olmadı uzun süre artı olarak da ben 1,55 boyunda oğlan 3,700 doğunca da zaten doğurmam biraz zor olurmuş

aynen canım ya benimkiside 37 haftalık doğdu hızlı nefes alıyo diye 3 saat kuvözde dinlendirdiler

benim ki de kaldı 2*3 saat 37 haftalık doğmasına rağmen. Nasıl yaparlar ya 35 haftalık bebeği bişeyi yok diye, literatürler bile 36. haftada cigerleri gelişiyor diyor, nasıl dr bunlar ya, anne ne yapsın dr a ve hastaneye güvenmiş bilemezki ne olacağını, allahım ne büyük acıdır sabır ver annesine

teşekkür ederim hepinize...

Edibe bencede ayrılmamak için yapıyodur keyif yapıyodur. bizimki de yapıyo öyle ara ara.bazen 5 dk işi bitiyo bi daha verince kafasını çeviriyo bazen 25 dk.hemen süte yorma bence.hergün ayrı bişi çıkarıyolar

kızlar nasılsınız uzun zamandır giremedim özledim sizleri...gecmişide okuyamadım...herkes iyidir işallah...bende memleketime geldim nihayet. suan kayınvaldedeyim...cmartesi anneme geçecegim. 1haftada annemde kalacagım. hepinizi öptüm kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…