2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
hatta bi keresinde tartıyı acmayı unutmusuz temizlikçiyi cevirdik yoldan o actı...halimizi görseniz..izmir türkiyenin en mega köyü..

Şikayet etmekle iyi etmişsiniz ama sağlık ocağını..Ben en son aşıya gittiğimde bebeği doktora da bir göstereyim istemiştim..Üstelik ebenin hiç gerek yok şeklindeki korkunç baskıcı tutumuna rağmen..Herneyse..Adam şöyle bir soydu çocuğu, böyle sert sert hareketler..Bir de diyor ki "aşı olmuş bitmiş hala ağlıyor..." lafa bak, ağlamasın da halay mı çeksin..Zaten canı yanmış, bir de sen hırpalıyorsun..Dedi ki" git ultrason çektir..bu çocuğun kalçası çıkık" ..Neyse kısa keseyim..Çocuğun kalçada birşey çıkmadı..Ben adama cevap veremediğimle kaldım..Şimdi bir çocuk doktorum var ve artık ona gideceğim..Bizim de olayımız böyle..Ebe bir tutturmuş, korunma yöntemi, korunma yöntemi...Bebeği iplediği yok..Bende pek doluymuşum ama

şikayet etseydin bizim hemşiremizz çok iyi doktor 70 yaşında on kez bişey anlattığında tekrarlatıyo bende özele götürüyorum ayretten

şikayet etseydin bizim hemşiremizz çok iyi doktor 70 yaşında on kez bişey anlattığında tekrarlatıyo bende özele götürüyorum ayretten

Aslında etmeyi ciddi ciddi düşündüm ama adam bizim yan apartmanda oturuyor..Komşu sayılırız dedim sesimi çıkarmadım, gerçi o da ne anlıyormuş ya komşuluktan

bizde sağlık ocağına gittik sorduk devit damlamızdan aldık markete gitik evdeyiz şimdi erdemcikte hızlıymş baya edibe nerde emekiyo bu oğlan daha erken deyilmi ya:26:

Son düzenleme:
Selaaammmmm Ya bugün bi yoğunluk, bakamadım topiğe. Maşallah sohbet ilerlemiş, yetişemedim. Ek gıda topiğimiz de hayırlı olsun Kızlar bu arada bizim İzmir'e gelişimiz kesinleşti. İzmir'li arkadaşlarla oyun grubu mu kursak? Ya da kuruldu da ben kaçırdım mı Birkaç kolejle görüşme halindeyim. Eylül 1 itibariyle oradayız. Biz de eş dost, akraba çok da yaşıtı az kızımın. Oyun grupları çok faydalı oluyor.

bizde sağlık ocağına gittik sorduk devit damlamızdan aldık markete gitik evdeyiz şimdi erdemcikte hızlıymş baya edibe nerde emekiyo bu oğlan daha erken deyilmi ya:26:
bildigin yatagın üstünde yüzüstünden yüzükoyun moda gecip kafayı kaldırıp hedefe odaklanıyo ve bi bacak öbür bacak karnı ileri ittir kolu at ve oyuncagı kap işte..yavas ta olsa emekliyo yani..

ben bi izmirli olarak oyun grubuna elbette varım..her an...namık erdem le ...

internetten kitap siparişi vermesini bilen ben pilava kaca kac su koydugumu untmusum..alem kadınım ya...beni alan delirdi valla..
neyse masssallah tebrikleriniz için teşekkür ederim poposunu sağa sola deviriyo oğlum size..
madem artık emekliyo bende söööle bi evi süpürüyim dedim oğlan orada burada salınır babında..sonra da salon hariç tüm evin tüllerini ve günesliklerini yıkadım astım..ammmma ütülemedim..bu kadarı bile yeter bana...
veee kuru fasulye ve soganlı bulgur pilavı yaptım..bolcana gazlı olacak erdem bu gece..

arkadaşlar benim bebiş 3.230kg doğdu dörtbuçuk aylıkken 6.500 dü işte 2 aydır az kilo alıyoruz. ek gıdaya erken başladık.arkadaş sormuşşsunda bulamadım yerini burdan okursun alıntı yapamadım.ek gıda topiğnden bilgi alışverişi yapıcaz artık.

Nasıl ya?Benim kız 5 aylık ve 6,5kilo.

Sizin doktor çok kafa adammış be...Keşke ebenin baskılarına boyun eğseymişsin.

edibe senin bebiş 5 aylık diyilmi burası kasım bebelerinin topiğiyse:26: evet 5 aylıktır. valla şaşırdım.maşallah barekellah sübhanallah nazar değer kız deme öle hemen.binimkine hareketli diyodum. bak hele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…