- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #41.821
hatta bi keresinde tartıyı acmayı unutmusuz temizlikçiyi cevirdik yoldan o actı...halimizi görseniz..izmir türkiyenin en mega köyü..
erdem 2 saattir uyuyo
internetten kitap siparişi vermiştim..geçiiyyyim onları okiyim azcık...öpüyorum yanaktan
Şikayet etmekle iyi etmişsiniz ama sağlık ocağını..Ben en son aşıya gittiğimde bebeği doktora da bir göstereyim istemiştim..Üstelik ebenin hiç gerek yok şeklindeki korkunç baskıcı tutumuna rağmen..Herneyse..Adam şöyle bir soydu çocuğu, böyle sert sert hareketler..Bir de diyor ki "aşı olmuş bitmiş hala ağlıyor..." lafa bak, ağlamasın da halay mı çeksin..Zaten canı yanmış, bir de sen hırpalıyorsun..Dedi ki" git ultrason çektir..bu çocuğun kalçası çıkık" ..Neyse kısa keseyim..Çocuğun kalçada birşey çıkmadı..Ben adama cevap veremediğimle kaldım..Şimdi bir çocuk doktorum var ve artık ona gideceğim..Bizim de olayımız böyle..Ebe bir tutturmuş, korunma yöntemi, korunma yöntemi...Bebeği iplediği yok..Bende pek doluymuşum ama
şikayet etseydin bizim hemşiremizz çok iyi doktor 70 yaşında on kez bişey anlattığında tekrarlatıyo bende özele götürüyorum ayretten
ya anlatamadım galiba bebekten ayrı bana verdiler içmem için 9 damla bebek 4 le 6 damla arası içiyo
namık erdem emekliyooooo
kahkaha krizine yakalandım görünce sevinçten...
bildigin emekliyo..gidiyo...
namık erdem emekliyooooo
kahkaha krizine yakalandım görünce sevinçten...
bildigin emekliyo..gidiyo...
yüz bin kere maşallahedibe bu oğlan 9 aylıkken yürürde, aferin erdeme atletik bebek
bildigin yatagın üstünde yüzüstünden yüzükoyun moda gecip kafayı kaldırıp hedefe odaklanıyo ve bi bacak öbür bacak karnı ileri ittir kolu at ve oyuncagı kap işte..yavas ta olsa emekliyo yani..
bizde sağlık ocağına gittik sorduk devit damlamızdan aldık markete gitik evdeyiz şimdi erdemcikte hızlıymş baya edibe nerde emekiyo bu oğlan daha erken deyilmi ya:26:
hadi yaaa..senin sağlık ocagı hepimizinkinde bilgili cıktı bak..ben de gülüyom öölleeee...tamam iç iç...hatta içelim cosalım...
kız yasss senin bebek kac kilol dogdu da 4 aylıkken 6.500 az diyon bakiim..yakaladım bi yerlerde seni..
Şikayet etmekle iyi etmişsiniz ama sağlık ocağını..Ben en son aşıya gittiğimde bebeği doktora da bir göstereyim istemiştim..Üstelik ebenin hiç gerek yok şeklindeki korkunç baskıcı tutumuna rağmen..Herneyse..Adam şöyle bir soydu çocuğu, böyle sert sert hareketler..Bir de diyor ki "aşı olmuş bitmiş hala ağlıyor..." lafa bak, ağlamasın da halay mı çeksin..Zaten canı yanmış, bir de sen hırpalıyorsun..Dedi ki" git ultrason çektir..bu çocuğun kalçası çıkık" ..Neyse kısa keseyim..Çocuğun kalçada birşey çıkmadı..Ben adama cevap veremediğimle kaldım..Şimdi bir çocuk doktorum var ve artık ona gideceğim..Bizim de olayımız böyle..Ebe bir tutturmuş, korunma yöntemi, korunma yöntemi...Bebeği iplediği yok..Bende pek doluymuşum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?