2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlar ben size sormayı unuttum sağlık ocağından size devit damla verdilerml bana verdiler ben 1 şişe günde 9 damla içtim

canım bana doğum yapınca hast. de verdiler, 1 yaşına kadar kullan 3 damla dediler ben de hergün 3 damla veriyorum, şimdi sen 9 damla yazınca bilemedim sorayım o zaman:18:

bi görsen evden kacmak istersnnn

Olsun, bitince fıstık gibi olur..Üstelik bu durumda bile alışveriş merkezine gidebilmişsiniz ya..Valla helal olsun size.. Fiziki durumunu da sıkıntı yapma..Valla ben artık zamana bıraktım..Nasıl olsa çocukların peşinde koşarken form tutarız

bu arada edibe bana hiç özenme inana benim yerimde ol,ak istemezsin 3 çocuk ütü çamaşır onların kahvaltıları yemekleri öyle hazır falan geçiştirmece yok bizde hergün taze yemek aman allahım sen şimdi haline şükret he bide temizlik var bunların yanında ben napıyım canım he söyle bakalım sen bi erdemciği doyuramıycakmısın bunların üzerine

canım bana doğum yapınca hast. de verdiler, 1 yaşına kadar kullan 3 damla dediler ben de hergün 3 damla veriyorum, şimdi sen 9 damla yazınca bilemedim sorayım o zaman:18:

Benim kafam karıştı..Bebeğe günde 3 damla bende veriyorum devit..Doktor öyle dedi..de..içtim deyince denis, ben ona verdiler sandım

seneler sonra bayram günlerinde sizin ev coluk combalak torun tombalak dolu dolu neşe cümbüş noktası olucak..ananneeeeee babannneeee diye kulaklarını tırmalıcaklar..
bizde erdem babası ve ben böööööllllleeee malak gibi birbirimize bakcaz..kardes yok akraba yok misali..
Allah herkese uzun ömürler versin..

ya anlatamadım galiba bebekten ayrı bana verdiler içmem için 9 damla bebek 4 le 6 damla arası içiyo

allahım ya ne güldürdün beni amin canım cümlemize

yazamıyomki sıpa bırakmıyo kemiklerimiz içinmiş 4 ile 6 ay arası bebek daha fazla bizden kalsiyum çekermiş onda vermişler

Bizim sağlık ocağı beni gözden çıkardı herhalde..Bana ne vitamin, ne kan hapı ne de d vitamini verdiler.. Ben kendi gayretimle ayakta kalmaya çalışıyorum

yazamıyomki sıpa bırakmıyo kemiklerimiz içinmiş 4 ile 6 ay arası bebek daha fazla bizden kalsiyum çekermiş onda vermişler

hadi yaaa..senin sağlık ocagı hepimizinkinde bilgili cıktı bak..ben de gülüyom öölleeee...tamam iç iç...hatta içelim cosalım...

kız yasss senin bebek kac kilol dogdu da 4 aylıkken 6.500 az diyon bakiim..yakaladım bi yerlerde seni..

bizim sağlık ocagını sağlık bakanlıgına sikayet ettim ben telefonla..mayısta da ankarada bizzat dilekçe vericez..boy kilo takibi bile yapmıyo..biz esimle içeri geciyoz cocugu kendimiz olcüyoz..ceviriyoz eviriyoz..iyidir iyidir diyip cıkıp annenin kemiği vitamini hele...

hatta bi keresinde tartıyı acmayı unutmusuz temizlikçiyi cevirdik yoldan o actı...halimizi görseniz..izmir türkiyenin en mega köyü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…