2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Günaydınnn...

Dün kaynatmışınız bayaa annemdeym dünden beri anca girebildim

Edibe maaşallah Erdeme

Ben de isterim oyun grubu İstanbuldaa

kızlar günaydın :119:

evde su yok bugün, üst katımızda tadilat var kaç gündür gürültü çekiyorduk bir de bugün apt. vanasını kapatmışlar su yok dün temizlik günümdü benim sağolsun oğlum yüzünden bişi yapamadım, yemek olarakta bakla içi ayıklamam gerekiyordu sormayın halimi, bir yandan bakla ayıklarken bir yandan pusette olan bebişime şaklabanlık yapıp, salladım, yani bakla bakla attım kırk takla oldu velhasıl günü yedim güya bugün temizlik yapacaktım o da kaldı. neyse canımda istemiyordu zaten bahanem oldu, elimde rezene çayım yanınızdayım ssz

Birden fazla çocuğu olan Kasım anneleri size bir sorum olacak, bebeklerinizi abileri ya da ablaları kıskanıyor mu? ne yapıyorsunuz engellemek için? Bildiğim kadarıyla denis, himmel, sprey, yas84 sizlerin birden fazla çocuğunuz var.

benim kızım ile oğlum arasındaki yaş farkı 9, kızım çok seviyor, kendisi çok istemişti kardeşi olsun diye ağlıyordu artık. Kardeşi doğduktan sonra da ilgisi çok iyiydi, hatta o kadar ki baya baya küçük anne gibi yanımda herşeyime de ben demeden yardımcı oldu. Ancak şu bir kaç gündür, oğlum çok huysuz ve hep onunlayım, hep kucakta, ne zaman kızımla bir şey yapmaya kalksak oğlum maydanoz kızımda haliyle hep onunla hep onunlasın diyor, bir de kaç gündür öksürüyordu, ben de uyardım bir kaç kere kızım kardeşinin yanında öksürme diye, bile bile gidip çocuğun nerdeyse ağzının içine hapşuruyor, öksürüyordu, ben de kızdım bir kaç sefer. Şimdi oğlan da da öksürük var bu sabah öksürdü baya, sinir oldum. Güya bizimkinin yaşı büyük, bir de yaş aralığı daha yakın olanlar siz ne yapıyorsunuz ya, çok zor olmalı

Günaydın canım..Bende oğlumla dışarı çıktım..Hem hava aldık, hem yemeklik alışverişimizi yaptık..Yalnız bugün diyebilirim ki Mersin'e yaz gelmiş..Bu saatte dahi çok sıcaktı, öğlen ne olur kimbilir..Bu arada ben iç baklaya bayılırımBenim içinde yersiniz artık..

tabi canım ben de çok severim biraz zahmetli ama zeytinyağlı çok güzel oluyor. Bu arada ben de kerebiç tatlısına bayılırım hatta dün yedim Mersin Mersin güzel şehir, çamlıbel ve Pozcuyu çok severim...

Mersin'i bende seviyorum çünkü yaşam kolay bu şehirde..Hele ki İstanbul'la kıyaslarsan..Gerçi İstanbul'la nereyi kıyaslarsan kıyasla yaşam daha kolaydır Bu arada Pozcudayım bende..Birgün yolunuz düşerse beklerim Kardeş konusunda da yorum yapmak isterdim ama benim bir çocuğum var, üstelik bende tek çocuğum Şimdi kızın belki kendini ikinci plana düşmüş gibi hissediyor olabilir ama zamanla geçecektir..Gerçi benim yorum yapmam doğru olmaz bilmediğim konu hakkında..

teşekkür ederim canım doğru söylüyorsun bence de aynen öyle hissediyor, artık ben de biraz daha ilgileneyim, olmazsa yarın anne kız takılıp, biraz sohbet edeyim diyorum

canım ya evet benim 3 çocuğum var ben erken evlendim ilk kızımı 16 yaşında doğurdum.şimdi 13 yaşında 11 sene sonra ikinci kızım oldu.sonra dedim fazla ara vermek iy diyil doğurmuşken üçüncüde olsun.oğlum oldu onlarında arasıda 22 ay baya zor küçük kızım çok ilgi istiyor ilgilenemiyorum.emzirirken mecburen tv başına koyuyorum onu. hiç tv izlemeyen çocuk tv ci oldu.büyük kızıma gelince kardeş karedeş diye başımın etini yedi kardeşi oldu nasıl kıskandı nasıl kıskandı.keşke olmasydı ben tek olsaydım falan koca kızı bi görsen onunla beraber emekledi yürüdü konuştu resmen beni sevmiyosun yanıma bile gelmiyosun filan halim kötü yani ama oğlanı kıskanmıyor. onu çok seviyor önceden duymuştum kendi cinslerini daha çok kıskanırlarmış galiba doğru bu.herkese ayrı ilgi alaka bir görsen kocam ayrı kızlarım ayrı oğlum ayrı evde hızlı çekim gibiyim.evin iş
ne yetişemiyorum inan.ama sonradan rahat edicem bende bir çözüm bulamadım.sen bulursan söyle ama güzel yinede ilk kızımdan sonra diyodum 1 tane yeter.ama şimdi iykide doğurmuşum diyorum zahmette rahat var.allah kolaylık versin hepimize

kasım annelerinden kimler var istanbulda oyun gurubu güzel olur bencede şimdiden arkadaşları olur bebişlerimizin.

Son düzenleme:
yas cııım sana boy kilo hususunda yorum yapmam dalkavukluk olur hayatım..zaten 3 cocugun varmış bizlerin senin tecribenden yararlanmamız lazım..Allah bagıslasın..
bu arada günaydınlar..

kasım kimler var. istanbulda havalarda ısındı oyun gurubu kuralım bebeişlerimizin şimdiden arkadaşları olsun.

belki bizim tayinimiz cıkar bi<de katılırız seneye size..ama arkadaslar su izmir tayfası..bulusalım hakkaten sallamayalım işi..forumda baslayalım sonra alsancak konak ver elini kemeraltı..göztepe..narlıdere ohhhhhhhhh....
cocugu unuttum yine gezmelere daldım anamm...:26::26:

edibe, erdem paşa napıyo? o da evde geziyor mu artıktopiğimizin hareketli afacanı
bir de sen oyun halısı falan mı kullandın? nerde yaptı paşa antremanlarını

edibe, erdem paşa napıyo? o da evde geziyor mu artıktopiğimizin hareketli afacanı
bir de sen oyun halısı falan mı kullandın? nerde yaptı paşa antremanlarını

yatak odasında yatagın üstüne serdim playgro oyun halısını habire dönüp duruyodu en son işte yüzükoyun dönmüş odaya girince gördüm iki ayagı ile bedennini ittirip aldı uzaktaki oyuncagı..eşime söyledim inanmadı bugun aynen yaptırdım o da sonunda yavasta olsa göbegini kaldırarak emeklediğine sahit oldu..
emekleyenler gec yürürmüş bu arada..direk yürüyenler acayip hızlı yürümeye baslıyo bizimki rölantide 5 6 ay dolanır durur..

maşallah sana yaşın da çok genç, tüm olasılıklara referans olacak kadar tecrüben var, yaş farkı olan çocuğunda var yakın olanda, cinsiyet farklılığı da...

valla dediğin gibi herkes ilgi alaka bekliyor, ev sorumluluğu da cabası, bizi çok sevip, düşünselerde yine de iş bizde bitiyor, sabır sabır ya sabır...

yas84 sanırım aynı yaştayız şuan kendimi ergenlik dönemine girmiş ya da girmek üzere olan bir genç kız, biri 5-6 aylık diğeri 2,5 yaşında iki bebek sahibi bir anne olarak düşünemiyorum Allah kolaylıklar versin canım. Sana yardım eden bir yakının falan var mı? Seni düşündükten sonra biz de ağlanırsak çok ayıp olur valla :) Kemece'nin 2 denis'in de 3 çocuğu vardı sanırım Allah size de kolaylıklar versin. Ev işi kendine vakit ayırmak bir yana tek çocuğa zor yetiyor bazen insan sizde 2şer 3çer çocuk var bunların arasında bir de internetlere vakit ayırabiliyorsunuz bravo yani

Sevdalinka, ne oldu kayınvalidenin ameliyatı? İyi geçmiştir umarım...

Gencecik yaşta 3 çocuğun olmuş ne güzel.. Ben tek çocuğum ve hep bir kardeş özlemi çektim..Üstelik akrabadan yana da pek zengin olmadığımız için kalabalık ailelere de imreniyorum..Bu sebepten kısmetse ikinci bir çocuk bende istiyorum.. Ne güzel bıcır bıcır bir aile olmak

namık erdem emekliyooooo
kahkaha krizine yakalandım görünce sevinçten...
bildigin emekliyo..gidiyo...

maş cnm darısı bize

naber kızlar nasılsınz valla denis ben yumurtada muzda veriom ne bulursam genlde tıkıom yerse iştahlı deil ama pirinc unu pekmezli pelteyi sevio ... kızlar ev işi yaptım iki gündür ev dagınık die moralim bozuk sütüm azaldı valla moralinizi yüksek tutun ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…