- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #41.781
Esasında sütüm var..Aslında işin gerçeği ben düzensizim..Bu doğru..Demek istediğim henüz belli bir program oluşturamadım..Bir gün sebze püresi, meyve suyu veriyorum, 2 gün sadece anne sütü..Benim bu gıda işini belli bir rutine oturtmam gerekiyor..Denis ve Kemece..Siz belli bir rutine girdiniz mi ek gıda konusunda?
döküntü ne şekilde nerelerinde olustu yanaklar mı
cok geçmiş olsun..yumurtadan oldugu kesin bilindigi için kontrol e almıssın bence sönmüs gibiyse gitmene gerek yok..gecmiş olsun..şu an agır geldi demek ki bünyeye bıdık..gıdısında göğüs sırt birazda kalçaların altında söndü gibiler ama doktora gitsekmi?
Esasında sütüm var..Aslında işin gerçeği ben düzensizim..Bu doğru..Demek istediğim henüz belli bir program oluşturamadım..Bir gün sebze püresi, meyve suyu veriyorum, 2 gün sadece anne sütü..Benim bu gıda işini belli bir rutine oturtmam gerekiyor..Denis ve Kemece..Siz belli bir rutine girdiniz mi ek gıda konusunda?
kuzum sende yemiyo yemiyo deme su cocuga..depresyondakiler klubune davet ederim bak sizi..yer o yer..ha şöle sütüm var diyin yaedibe sana da sözüm birbirimizi burada motive edelim, sütümüzde de dalgalanmalar olabiliyor bebeklerimizin ihtiyaçlarına, bizim beslenme şeklimize göre. Bir de bebekler hep tosuncuk olmak zorunda değil, şimdi yesin diye yalvarıyoruz ama büyüdüklerinde yemesin diye önlerinden kaçıracağız.
Ek gıda konusunda ben de kısıtlı olarak neler yaptığımı yazayım, tam bir rutinimiz yok, birde oğlum meme ile cebelleştiği zamanlar değişiyor. Ben emrine hazır bekliyorum beyfendinin sütümü sağmıyorumda artık, yakında işe başlıyacağım depo ettiğim sütlerim var, işe başlayıncada işte sağacağım 2 kere onlar da ertesi günü kullanılacak diye düşünüyorum, oğlan emsin diye böyle bekleyince de sütümde dalgalanmalar oluyor, yine de allaha binlerce şükür olduğu kadar var
şimdi günlük akışımız
8-9 gibi kalkınca emmek isterse emer
9-10 ben kahvaltı yaparım onu da yanıma oturtuyorum pusete bakıyor öle elini emiyor anca tık yok, alışsın diye azıcık tuzsuz lor ve pekmez tattırıyorum ama çok az çay kaşığının ucuyla
10-11-12 gibi uyur, uyanınca armut yada elma püresi veriyorum yada karışık kokteylmiktarı çeyrek elma gibi cam rendede rendeliyorum, su olarak değil püre kıvamında veriyorum yeni yeni anca bitirebiliyor
13-14 gibi emer ve uyur,
15 gibi kalkınca ev yoğurdu veririrm 100 ml yapıyorum ama 50 ml falan anca yiyor,
17 gibi anne sütü ile havuç püresi yapmıştım dün ondan az birşey yedi mesela, anne sütü katılarak yapılmış bir şeyler vermeye çalışıyorum
18 gibi emer uyur az birşey
22 yatış ve gece boyu ben kaldırmam,canı ne zaman isterse kalkar emer yada emmez yatar, ama iyi parmak emer
dediğim gibi bu hergün böyle değil değişiyor, onun keyfine gazına cazına göre, sadece yemek vakti yanımda muhakkak bulundurup izletiyorum, geçen sadece tuzsuz tarhana tattırdım o kadar ama 5. aya geçelim çeşitlendireceğim
birde ek gıda için bebeğin aç ve istekli olması gerekiyor, en azından benimki öyle, annesi gibi her bulduğunu yemiyor, zaman aralıkları anne sütü dengeli olmak zorunda, yoksa benimki ikisinide yemiyor
evt canım ben ilk önce anne sütü devamında meyvesini sebze veya tarhana yoığurt ve gece muhallwbi olarak takviye yapıyorum bu hergün aynı şekil oluyo sen şimdi doyuyomu doymıyomu endişesindesinya anlıyorum seni herşeyi birbirine karıştırıyosun telaştan acele etmeden azar azar anne sütünüde ihmal etmeden ek gıdaya geçebilirsin ben öyle yaptım gece 2 kez kalkıyo 3 ve 6 bu rutin oldu bizde gündüz uykuları bana dert çok hafif uykusu var tv sesine alıştırdım fakat insan sesine çok duyarlı bıdık
kuzum sende yemiyo yemiyo deme su cocuga..depresyondakiler klubune davet ederim bak sizi..yer o yer..
Bu arada aklıma geldi, bugün Sevdalinka'nın kayınvalidesi ameliyat olacaktı..İnşallah iyi geçer, çabuk iyileşir ve de evine döner..
Bu arada aklıma geldi, bugün Sevdalinka'nın kayınvalidesi ameliyat olacaktı..İnşallah iyi geçer, çabuk iyileşir ve de evine döner..
denisss sana özeniyorum bazen..
ne güzel deneyimlisin..
ben amuda kalkcam ipte yüricem hissiyle cocuk büyütüyorum..
ne güzel asmıssın bazı seyleri..
bu yasadıklarım beni 2. cocuktan soguttu..
sen sogumadan yapmıssın masallah..
b üyüyüp gidiyolar..
kızlar ben size sormayı unuttum sağlık ocağından size devit damla verdilerml bana verdiler ben 1 şişe günde 9 damla içtim
gamzecik hoş geldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?