2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Kızlar,dün sağlık ocağına gittik,boy-kilo ölçümü için.Kızım bu ay 600gr almış,boyu da 2cm uzamış.Her neyse,doktora kızımın gece sık uyanmasından bahsettim,aç mı kalıyor acaba,diye."Senin kızın 5 aylık 3-4 kez uyanıyormuş,benim oğlum 15 aylık ve hala 3-4 kez emmek için uyanıyor,hatta bazen 5-6'yı buluyor.Onun huyu bu,yapacak bişey yok,aç kalmıyordur endişelenme.Ama akşam saatlerinde yoğurt ya da mama vermeyi deneyebilirsin istersen."dedi.

Bu arada İstanbul Avrupa yakasında oyun grubu bize de uyar.

ne zaman patlıycak bakalım artık saol canım temennine inşallah siz rahat çıkarırsınız deniz öyle ağğlayan bi bebek deyil aç kalsa bile sesi çıkmazsı resmen yavrum inim inim inliyo du

edibe yazın çok bilgilendirici hepsini tekrar tekrar okudum alerji konusu bana bire bir uyyor benim çocuklarda her 2 sindede alerji var ben bunları çapa da prf nermin güler var a.b .başkanı bu aynı şeyi söylemişti ben evi ça,aşır suyuyla her sabah siliyodum mikroptan eser yoktu bunun üzerine ev tozunu vucut mikrop sanıp ona karşı direnç yapmasından alerji oldular aman benden tavsiye mümkün olduğunca toz bile almayın vucudu alışsın ben canlı tecrübe ettim malsef bana pahhalıya patladı hala uğraşıyorun onların alerjileri? ile

Dün gece yine 5 kere uyandık..Son uyanması saat 5 civarıydı ve uyumak istemedi..Yüzükoyun olmayı çok seviyor..Biz çeviriyoruz, o dönüyor..Herneyse..Meme emme dışında dün gece gaz olayı bizde de vardı..Gece yatmadan kaka yapmıştı gerçi ama sabah yine yaptı..İşte o arada da hep pırtladı..Bir de ıkınıyor..Arada bir söyleniyor kendi kendine, sonra yine ıkınıyor..Pırtlıyor..Yani sabahı sabah ettik..Saat 7.30 gibi kesin kalkışımızı yaptık..Az önce de uyuduk çok şükür

chromaggus...

Bende düşündüm acaba yatmadan birşeyler yedirsem mi diye ama gaz olayından korktuğum için vermedim..Hiç değilse şu 6. ayı bir doldursak, bir doktora gidip listemizi alsak daha rahat edeceğiz..Gerçi o zamana da henüz 27 gün var Ama huyu buysa o zaman kendi kendine düzelinceye dek beklemekten başka çare yok..Kızına da maşallah bu arada

saol canım düne göre daha iyi dün sabahlamıştık resmen doktora götürdüm durmyınca dentinox jel iyi geldl ama kakası hala isal

Doktora götürmekle iyi etmişsin, hiç değilse için daha huzurlu olur..Gerçi sen muhakkak ki diş çıkarma konusunda tecrübelisin ama yine de içi rahat etmeyebilir insanın..En kısa zamanda ishali de geçer inşallah

canım o öyle ağlayınca tecrübe falan klamıyo bide idrar yolu enfeksiyonumu tekrardan oldu falan sandım gerçi onada tekrardan kültür yaptırdık her ihtimale karşı iştahsızyxz hani dün resmen oruçluydu bıcır

Kıyamam ya..Bende oğlum biraz az emse dert ediyorum, acaba bir sıkıntısı mı var diye..Tabi ki içi yanar insanın, yavrusu birşey yemediği vakit..Ama her ihtimali değerlendirmeniz iyi olmuş..Ben sana birşey soracağım? Her diş çıkarma da aynı belirtiler olur mu? Yani illa aynı belirtiler mi olur? Hani belki kimi bebek daha ağır, kimi daha hafif geçirir..Tam soramamış gibi oldum ama sen anlamışsındır beni

canım buralardayımda okuyup çıkıorum oğlum bu aralar gece sık uyanıor.birde akşamları falan dışarı çıkmaya başladık.ondan giremedim.ayrıca evet buğün yine 4.gün ve müthiş bir kaka şov yaptı yine oğluşummm

senin küçük sıpada bu arada baya bi gece kuşu gündüz çok fazlamı uyuyo acaba?

Benim sıpa gece de gündüz de az uyuyor valla Öyle bir havası var ki, sanki hep birşeyleri kaçırmaktan korkuyor..Gözleri kapanırken bile zorla açıyor.. Diyorum, "hele bir okula başla, anneciğim bir dakika daha yatayım ne olur..diyeceksin de kalkmak zorunda kalacaksın, kıymetini bil bu günlerin" Allah hepimize o günleri göstersin, ne diyeyim..

anladım canım
kızımda hiç anlamadık nasıl çıkardığını ama oğlumda zor çıkardı ve erken çıkardı 7 aylık falandı edibe daha iyi bilir ama benim gözlemimce kızımın geç çıkan dişleri inci gibi oğlumunsa felaket çürüdüler ve çarpık çurpuktu 5 yaşına kadarda flor kullandık üstelik

Hiç sorma..O kaka şov gece bizde de vardı..Bir seri pırtlatma ve ıkınmadan sonra 3 günlük sıkıntısını attı..Kalanı da sabah attı Bu aralar faalsiniz demek, ne iyi..Biz evdeyiz valla..Gerçi hergün oğluşumla rutin gezmemizi yapıyoruz ama o kadar..Bir de bu sık uyanmalar her bebişte var demek ki bu aralar..

Demek ki geç çıkması daha iyi..:44: Umarım çok sıkıntılı bir süreç olmaz..

Teşekkür ederiz Karaca.Çok şükür yeterince kilo alıyor ama mini mini bir kızım var.Dün doktor da söyledi.Kilosu normal değerler içinde ama ortalamanın altında.Bazı çocuklar böyle miniş olurlar belli yaşa kadar,sonra birden uzar,kilo alırlar ya,sen ya da eşin öyle büyüdüyseniz kızınız da ondan böyledir,dedi doktor.Gerçekten de eşim nerdeyse liseyi bitirene kadar küçük gözüküyormuş,şimdi boyu 1,85,kilosunu sorma 3basamaklı sayı

Yatmadan yedirme konusuna gelirsek ben de korktum gazdan çünkü biraz da o sebepten kalkıyor bizim kız.Hanımefendi yatar pozisyonda rahat pırtlayamıyor,illa dik tutacaksın.Ama öyle de böyle de oluyor bu gaz.Ben denemeye değer,diyorum.Dün kızıma minik bir kavanoz yoğurt mayaladım ama beğenmedi cimcime.Sabah tekrar vermeyi denedim nerdeyse kusuyordu.Şimdi eşimi yolladım Hipp İyi Geceler Organik Elmalı Ek Gıda alsın diye.Bu akşam onu deneyeceğim.Kızım9.30 10.00 gibi yatıyor.8.00'de vereyim diyorum bakalım:26:

Biz, yani eşim de bende çok uzun sayılmayız..O sebepten, benim oğlumun boyuyla alakalı çok büyük hayallerim yok
Bende oğluma yoğurt verdim ama sevmedi benimki de..Hipp organik elmalı ek gıda bende vardı, geçen akşam verecektim..Hatta hazırladım da, son anda çekindim..Oturdum kendim yedim Güzeldi ama
Canım, eğer akşam ek gıdadan verirsen, bebişin uyku durumunu paylaşabilir misin?

kızım sürekli yemek emmek istiyo. ek gıdayı çok vermek istemiyorum ama artık süt kalmıyor. bende pirinç unu mama cici bebe falan veriyorum napiim açlıktan ağlasın mı

Tabi canım,uyku durumunu haber veririm.Gerçi hemen ilk gecede işe yarar mı bilmem ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…