- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #41.901
kızım sürekli yemek emmek istiyo. ek gıdayı çok vermek istemiyorum ama artık süt kalmıyor. bende pirinç unu mama cici bebe falan veriyorum napiim açlıktan ağlasın mı
ülker gogly sade pirinç unu verdim. a paketi bitti. bu sefer 12 tahıllısını yada elmalısını almayı düşünüyorum. ilk kaşıkta direniyor amaarkadaşım bende veriyorum pirinç unu filanda pek sevmiyo sen ne marka veriyosun...
Günaydın canlarım
Gerçi saat bayağı bir geç oldu ama biz yine bütün gece süründüğümüz için güne yeni adapte olduk
Hoşgeldin bebekmat..Bende kısa bir zaman içinde mama sandalyesi almaya niyetliyim..Muhtemelen de Chicco alacağım..
Değirmendere, bebek arabası konusunda sana alman için değil ama almaman için fikir verebilirim..Pierre Cardin..Ben yandım sen yanma
Kemece, canım valla annem hep der, iştahsız bebek zor diye..Ama dediğin gibi, belkide huyu budur..Acıkınca illa ki yiyecektir..Umalım da zamanla ablacığına benzesin..Bu arada merak ettim, bakıcı tanıdığınız biri mi?
canım sağol, inşallah hep böyle gitmez yemek ayırt etmeyen bir çocuk olur.Bakıcıyı tam tanımıyorum, daha önce 1-2 kere temizliğe gelmişti, bir de yakıın oturuyor bize.Gerçi biz önce işe aldık, sonra sorduk soruşturdukiyi diyorlar bakalım,mayısta başlarım demişti, yarın başlıyor. Bende bu hafta ve önümüzdeki haftaya evdeyim, birlikte bakacağız, 14 mayısta işe başlıyorum. İnşallah iyi birisidir, oğlumla iyi anlaşır
Kızlar, birşey soracağım size..Gerçi baştan beri vardı ama bu aralar oğlumun ensesi ısınıyor ve terliyor..Özellikle de meme emerken..İnternette d vitamini eksikliğinden olabilir diyor ama öyle birşey olsa doktor farketmez miydi ki? Esasen sürekli olmuyor ama yine de huzursuz oldum..:44:Sizin bebişlerde de oluyor mu hiç?
Kızlar, birşey soracağım size..Gerçi baştan beri vardı ama bu aralar oğlumun ensesi ısınıyor ve terliyor..Özellikle de meme emerken..İnternette d vitamini eksikliğinden olabilir diyor ama öyle birşey olsa doktor farketmez miydi ki? Esasen sürekli olmuyor ama yine de huzursuz oldum..:44:Sizin bebişlerde de oluyor mu hiç?
slm kızlar ben yokum forum ilerlemio farkettmkızımla dübn düğüne gittik o kalabalıktra masada uyuttum daha dogrusu bi yerde salladım masada uyudu cok ses vardı bebişime kullaklarını kapattım daha emeklemio ama caba sarfedio en azından her gün bi sürü kaka yapıoz hala bu arada bu kız ek gıdayı pek sevmio ben hersey yesin diom ama yok iştahsız bakalım nolcak bugnde gündüZ UYUMADI bakalım nolcak
canım benim de oğlum öyle, gece de gündüzde. ben de havalar ısındı bir de ten teması daha sıcak oluyor ondan diye düşünüp üstünde durmamıştım. Birde ben devit i hergün düzenli vermiyorum. Daha doğrusu ferro sanol u düzenli verince onu biraz bıraktım gibi, ikisini birden takip edemiyorum birde zaten kusan bir çocuk. Güneşe hergün çıkarıyorum son bir aydır, sahi yazın vermesek ne olur acaba, dr a sormak lazım
gamze hoşgeldin, ne yaptın ev işi tadilat falan? bitirdin herhalde düğünlere bile gitmişsiniz maşallah size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?