- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #41.941
meraba kızlar moralim çok bozuk denizin yine idrarında mikrop çıktı demiştimya kültür yaptık diye doktora gösterdik bu 2. Tekrarlayışı önemli bişey olabilirmişböbrek için ilaaçlı film istedi ilaçları bitince bazı bebeklerde doğumsal olabiliyomuş çok korkuyorum allah korusun .
Öyle bişeyse hergün 2 sene boyunca yarım kaşık antibiyotik içmesi lazımmış yada 2. olasılık kakadan mikrop kapabilirmiş napcam bilemiyorum kızım ondan aşırı iştahsız kilo almamış vermiş bile çıldırcam vallaha ya kız bebeği olanlar sizinkilerde kaka yaptığında totoşları kaka oluyomu? Bide kan ilacı çok önemiimiş kansızlık aşırı terleme özelikle baştarafında yaparmış bide iştah açarmış neyse ben zaten üzüntülüyüm bari siz üzülmeyin dua edin bize nolur
Kızlar biz ek gıdaya başladık, elma püresi, sebze çorbası, yoğurt ve muhallebi veriyorum.. Yalnız oğlum kabız oldu, çok katı ve seyrek yapıyo kakasını.. Ne yapmalıyım ben:S
selam güzel anneler..
uzun zamandır sizi takip ediyorum ama yazma fırsatım olmadı bende kasım annesiyim 11.11.11
mama sandalyesi alan yada almayı düşüne var mı hangi markayı önerirsiniz?
biz çok kararsız kaldık kraft idol, chicco çift kılıf arasında..[/QUOTE
BİZ GEÇEN HAFTA ALDIK,HATTA ALDIĞIMIZDAN BERİ KIZIMI ONDA YEDİRMEYE ÇALIŞIYORUM.(EK GIDA )UMARIM ERKEN SIKILMAZ.CHİCCO POLY ALDIK.MATHERCARE DE INDIRIME GIRDI 23 NISANDA DENK GELDI KACIRMAYALIM DEDIK.210 TL.TAVSİYE EDERİM.IKI KILIFI VAR,SAGLAM GORUNUYOR,YATARLI ,KADEMELİ....SATICI EDASIYLA SÖYLEMİŞ OLDUM AMA NE BILEYIM BEN COK DIDIKLEDIGIM İÇİN SANIRIM KİMSENİN O KADAR COK ZORLANMASINI İSTEMİYORUM...
Seni, bebişi merak ettim..Umarım daha iyidir..Habersiz bırakma olur mu?
saol canım ilgin için forumdaki iyi dilek dileyen arkadaşlar hepiniz çok saolun bebişlere sağlıklar diliyorum bu arada . denizim bu gün daha iyi antibiyotiğe başladık iyi geldi baya 10 gün kullancaz ondan sonra tekrar bi kültür daha sonra film çektircekmişiz biraz zahmetli bi filmmmiş sonda falan takcaklarmış bakalım artık nasıl yapcaz
Antibiyotik ilk günden iyi gelmişse 10 güne kadar daha bir iyiye gider durumu o zaman..Eğer kültürde birşey çıkmazsa yine de film çekilecek mi ki? Umarım gerek kalmaz ona..Daha fazla sıkıntı çekmesin minik melek
merhabalar arkadaşlar oğlumu karnında kızarıklıklar oluşuyor ortası sanki bişey ısırmış gibi beyaz sonra kayboluyor gün içinde çıkıp kayboluyor ne oluyor aptamilmama kullanıyor mamadan olabilirmi .2 gün sonra 6 aylık olacak bu arada havuç patates elma kaşık maması veriyordum onlarıda kestim ama yine çıkıyor sizce mamaya mı aerji başladı.
karaca kemece sağolun canım evt daha iyl ağrı kesicide veriyorum muhtalemen oda rahatlatıyodur antibiyotikle beraber geçicek biitorumda bu 2. enfeksiyon ondan filmi gerek görmüş bide yoğun bi enfeksiyonmuş ya diyorumda çevredende duyduğum kadarıyla baya bi kız bebekler yaşıyolar galiba bu sıkıntıyı kemece sende yaşamışsın ya diyorumda o kadarda temizliğine dikkat ediyorum nasıl oluyo büyük kızımda hiç ama hiç yaşamadım oda pamuklu yıkannan bezlerden o zaman kullanırdık ona rağmen çok iyi idi şimdi ise prima kokulu mokulu bezler kullanıyoz ondanmı acaba? ama umarım hijyenden ötürü olmuştur doktorun dediği gibi doğumsal deyildir . Filmi çektirmekten bende çok korkuyorum ama mecburmuşuz idrarın böbreklere geri kaçma riski açısından allah korusun böbrek reflüsünde sık sık ienfeksiyon geçirilirmiş ne bileyim doktor bunları söyledi yani çektirme konusunda bende sıkıntıdayımAntibiyotik ilk günden iyi gelmişse 10 güne kadar daha bir iyiye gider durumu o zaman..Eğer kültürde birşey çıkmazsa yine de film çekilecek mi ki? Umarım gerek kalmaz ona..Daha fazla sıkıntı çekmesin minik melek
karaca kemece sağolun canım evt daha iyl ağrı kesicide veriyorum muhtalemen oda rahatlatıyodur antibiyotikle beraber geçicek biitorumda bu 2. enfeksiyon ondan filmi gerek görmüş bide yoğun bi enfeksiyonmuş ya diyorumda çevredende duyduğum kadarıyla baya bi kız bebekler yaşıyolar galiba bu sıkıntıyı kemece sende yaşamışsın ya diyorumda o kadarda temizliğine dikkat ediyorum nasıl oluyo büyük kızımda hiç ama hiç yaşamadım oda pamuklu yıkannan bezlerden o zaman kullanırdık ona rağmen çok iyi idi şimdi ise prima kokulu mokulu bezler kullanıyoz ondanmı acaba? ama umarım hijyenden ötürü olmuştur doktorun dediği gibi doğumsal deyildir . Filmi çektirmekten bende çok korkuyorum ama mecburmuşuz idrarın böbreklere geri kaçma riski açısından allah korusun böbrek reflüsünde sık sık ienfeksiyon geçirilirmiş ne bileyim doktor bunları söyledi yani çektirme konusunda bende sıkıntıdayım
Canım valla benim bebişinde 4-5 gün yapmadığı oldu.."Anne sütü alan kabız olmaz" sözü doğruymuş..Kakası katılaşsa dahi kabız olmadı..Seyrek yapmasının problem olduğunu sanmıyorum..Gerçi sen "çok katı" demişsin, ona birşey diyemiyorum işte..Bir de anne sütü alıyor mu hala bebeğin, bilmediğim için ona da birşey diyemiyorum..
BU ARADA ARKADAŞLAR BEN TAKİPTE ESKİ MESAJLARDA YENİYİM,HERKESE MERHABA DEMEK İSTERİM.KIZIM YAĞMUR BUGÜN İTİBARIYLA ALTI AYLIK.02.11.2011 RABBİM HERKESİN BEBEĞİNİ SAĞLIK SIHHATLE AİLESİNE BAĞIŞLASIN.HAYAT ONLARLA GÜZEL.
Canım, burada bir arkadaş armut suyu önermişti bana..İyi de gelmişti..İstersen bir iki kaşık ver bebişe..Ama katı gıdaya geçişte bağırsak düzeninin değişmesi normal sanıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?