- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #42.421
ya ben bu cadıyı sallayarak uyutmak istemiorum artık ama bi türlü yatır kaldırı beceremedm
bebeğiniz gecede kaç defa kalkıyor? Benim bebeğim saat başı kalkmaya başladı ,bende 3 gün dayandıktan sonra doktoru aradım , bir bebeğin saatte bir uyanıyorsa anne yoksunluğu olduğunu söyledisaatte bi bakıyormuş annem burda mı diye ... çağrede odaları ayırıp gece uyandığında babasının ilgilenmesiymiş , ama ben oda ayırmayı düşünemiyorum duyamam minik mırıltılarını bebefondan diye sizde oda ayıran var mı?
merhaba anneler ve minik kuzuları. Bizi merak eden arkadaşlar eksik olmayın saolun. sizi sıkmak istemiyom ama bizde haberler yine allah daha büyük bişey vermesin@am kızımda yine enfeksiyon tekrarladı doktor film çekmeye karar verdi perşembe günü gitcez bakalım canım çok sıkkın inşallah korktuğum gibi çıkmaz idrar kaçağı napcam bilmiyom artık kakadan şüpheleniyoduk ama ben hastalandığından beri kızımın altını açınca direk yıkıyorum kafam çok karışık işte böyle sizi haberdar edeyim dedim dua edin allah korusun bişey çıkarsa dahada girmek içlmden gelmez buralara zaten hep ağlıyorum hakkınızı helal edin bebeklerinize iyl bakın.
Bebeğiniz gecede kaç defa kalkıyor? Benim bebeğim saat başı kalkmaya başladı ,bende 3 gün dayandıktan sonra doktoru aradım , bir bebeğin saatte bir uyanıyorsa anne yoksunluğu olduğunu söylediSaatte bi bakıyormuş annem burda mı diye ... çağrede odaları ayırıp gece uyandığında babasının ilgilenmesiymiş , ama ben oda ayırmayı düşünemiyorum duyamam minik mırıltılarını bebefondan diye sizde oda ayıran var mı?
KARACA83
canım ben her şeyi yediriyorum neredeyse tabi onun yiyebileceklerinden bebebisküvisi yerine ekmek yediriyorum bisküvi tatlı diye öyle ağzıma bakıp çiğneme hareketi verdiği zaman veriyorum eline ekmeği dağıtıyor sabahları da tuzsuz peynir tereyağı pekmez(organik) yumurta sarısı yediriyorum valla tabi kahvaltıyı önce birleştirip verdim bunları sevmedi ağzını açtıramadım ben şimdi minik ekmekle beraber parça parça kahvaltı yaptırıyorum ama pek sevmiyor zorla yiyor işte bi ara yemeye çok hevesliydi hevesliken verin derim şimdi pek yemek istemiyor öğlen de sebze püresi ya da çorba yapıyorum(tarhana,un çorbası tuzsuz) yoğurt pirinç unu meyveler biraz kagtı veriyorum ben hatta iyice ezmiyorum kendisi ağzında biraz öğütüyor :)yani püre halinde katı dediysem sadece su şeklinde değil
kıyamam ben sana,sen onca sıkıntının arasında bi de buna kafayı takıp ağlıyo muydun.. ama olmaz ki, neyseki farkına varmışsın da vazgeçmişsin,çok şükür.. sağlıkları iyi olsun, hastalanmasınlar, o güzel güzel gülen yüzleri hiç solmasın, yüzümüze heyecanla bakan gözleri hep gülsün.. yeterrrr.... Allaha çok şükür ki forumumuz da ciddi bi hastalığı olan yok, çook şükür çook..
bizim sıpaya gelince, evet doğduğunda da kocamandı zate.. benim ailemde 180 altında kimse yok, eşim 190.. abim var bi tane 2 m. e bizim sıpa da bize benzeyecek tabi, bakkal amcaya benzeyecek hali yok ya.. (bizim bakkal 150 boyunda kocaman göbekli,kel, pamuk sakallı ton ton çook tatlı bi yaşlı amca da)
Canım ya çok merak ettim ama ben oğlunun boyunu kilosunu:) ben de sevmiyorum kıyaslamayı, bi de hiç belli olmuyo ki şimdi kısa giden çocuk ilerde uzun olabilir ya da tam tersi. Zaten önemli olan kısa ya da uzun olması değil sağlıklı olması.. O yüzden sen söyle ben merak ettimbenimki de kocakafalı mesela (doktorumuz taktı da.. Hiç de değil halbuki )
hıııh işte benim de kaynanamla en büyük sorunuma parmak bastın.. Emir de aynı şeyi yapıyo, kaynanamda ne varsa elinde çocuğun ağzına tıkmaya çalışıyo, bende kızıyorum tabisi.. bilmediği birşeyi canı çekme ihtimali var mı sence... yani şimdi ben senin karşında hiç bilmediğin birşeyi yesem senin canın çeker mi, napıyo bu be diye bakarsın .. çocuk sadece senin yaptığını yapmak istiyo, ondan öle bakıyo.. onlar şuan herşeyi taklit ederek öğreniyolar, eline ver bi kaşık bi tabak.. bak bakıyomu bidaha sana.. ben ööle yapıyom, yemek yerken veriyom eline tabağını kaşığını,(silikonlar) oooh ondan mutlusu yok, oda bişiler yapıyo kaşığı ağzına sokuyo falan.. öyle öyle öğrenecek yemek yemeği.. ama canı mı çekiyo acaba diye kendi kendini dürtme emi.. hadi bakalım kolay gele..
merhaba anneler ve minik kuzuları. Bizi merak eden arkadaşlar eksik olmayın saolun. sizi sıkmak istemiyom ama bizde haberler yine allah daha büyük bişey vermesin@am kızımda yine enfeksiyon tekrarladı doktor film çekmeye karar verdi perşembe günü gitcez bakalım canım çok sıkkın inşallah korktuğum gibi çıkmaz idrar kaçağı napcam bilmiyom artık kakadan şüpheleniyoduk ama ben hastalandığından beri kızımın altını açınca direk yıkıyorum kafam çok karışık işte böyle sizi haberdar edeyim dedim dua edin allah korusun bişey çıkarsa dahada girmek içlmden gelmez buralara zaten hep ağlıyorum hakkınızı helal edin bebeklerinize iyl bakın.
evet ya bizdede ara ara oluyo şimdi yine başladı.saç kurutma makinasını denemedim hiç emer mi caba bi dedniym bakalım.şimdi senin bebiş bıraktımı emiyomu arkadaşım?_
Merhaba güzel anneler.birkac gündür girmemiyordum foruma.c.tesi gunü evime geldim.annemdeydim.oglusumla ucak yolculugu yaptık.cok şükür ki sevdi uçağı.basinc değişikliklerinde felan ağlamadı .dunden beri de bakıcimiz başladı.haziran basında da da bana is yolları gözüküyor .bugun asımız oldu.cok ağladık.cok şükür ateşi çıkmadı henüz .insallah gece çıkmaz.oglusum da büyümüş 9300 gr 70cm olmuş .bu ek gıda miktarı hakkında ne düşünüyorsunuz ?bugun ebemiz de hatırlattı 8. Ayına kadar 2cay bardağını geçmesin diye.siz uyuyormusunuz ?benim elim pek aza gitmiyor galiba.acaba her bebegin ihtiyacları aynı mıdır ?bilemedim sorayım dedim.herkese bebisleriyle iyi uykular..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?