- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #42.461
Günaydın Canım. Ya o iştahsızlık ara ara oluyor. Bizlere bile olur ya arada. Gerçi iştahsızlık bana gelse de hiç gitmese keşkegünaydn kızlar ya bu vınna uyuz olmaya başladım kocam çaktırmadan alıp kaçıyo akşama kadar siszi merak edip oturuyorum kocama kızdım valla dün yalın internet bağlatacağım diyebugün bırakmıs full burdayıım bugün anlarsınz ya bu aradfa kızım aşıdan beri çok iştahsız bugün 5.gün hiçbişey yemek istemio reddedio nie böle oldu ya çoruma gidip geldik aşı olduk böle oldu sırf böyle olmasın die erken vermeye başlamıştım offffffffffff sabah biraz ağzına peynir ve yumurta sürdüm yedi gibi ama fazlasına hemen direnio bende inatlaşmak istemiorum şu aşının mızmızlığı geçsin pazartesi emzrmeyi biraz yavaşlatıp yedireceğim sütten doyuyodur dedi eltim öğün şeklinde ver memeni almak zorunda kalır dedi bakalım inşallah yer benim cimcime bugünde kakası baya sıvıydı altı açıkken hatta su fışkırttı acaba ishal mi oldu diş belirtisi mi bu mızmızlık
Günaydın Canım. Ya o iştahsızlık ara ara oluyor. Bizlere bile olur ya arada. Gerçi iştahsızlık bana gelse de hiç gitmese keşkeAşının etkisi olabilir. Ben de geçen pazar evdeyken, Nehir normalde hiç emmediği kadar emdi, ek gıdayı da yediremedik. Sütten doyma konusu doğru yani. Tabi kakası da aşırı sıvıydı. Bir de çok yapmıştı. Ertesi günü az emzirdim. Az derken, zırt pırt her ağladığında vermedim. Öğün gibi verdim. İştahı geri döndü. Ben çalıştığım için bizimki benim evde olduğum günler yapışıyor yakama. Belki İpekkuzu da kalabalığın içinde seni özlemiş, düzen değiştirmiştir. Hasret gideriyordur minnoş. Hemen bozma moralini. Bir de kızlara verdiğim siteden yeni tariflere bak istersen. Çok farklı şeyler var. Arada değişiklik de istiyorlardır bizler gibi.
günaydn kızlar ya bu vınna uyuz olmaya başladım kocam çaktırmadan alıp kaçıyo akşama kadar siszi merak edip oturuyorum kocama kızdım valla dün yalın internet bağlatacağım diyebugün bırakmıs full burdayıım bugün anlarsınz ya bu aradfa kızım aşıdan beri çok iştahsız bugün 5.gün hiçbişey yemek istemio reddedio nie böle oldu ya çoruma gidip geldik aşı olduk böle oldu sırf böyle olmasın die erken vermeye başlamıştım offffffffffff sabah biraz ağzına peynir ve yumurta sürdüm yedi gibi ama fazlasına hemen direnio bende inatlaşmak istemiorum şu aşının mızmızlığı geçsin pazartesi emzrmeyi biraz yavaşlatıp yedireceğim sütten doyuyodur dedi eltim öğün şeklinde ver memeni almak zorunda kalır dedi bakalım inşallah yer benim cimcime bugünde kakası baya sıvıydı altı açıkken hatta su fışkırttı acaba ishal mi oldu diş belirtisi mi bu mızmızlık
karaca nabersn ben gecmişi okuyorum hep burdaym bugn habern olsun ...
denissssssss geridön Allah meleğini korusun üzülme enfeksyn herkes geciriyoo
Günaydın Gamze, ben de merak ediyordum seni..
Canım, gerçi senemgy iştahsızlığın olası nedenlerini ve çözümleri gayet güzel ifade etmiş ama ben yine de dişten şüphelendim..Benim oğlumda son zamanlarda mızmız..uyku, iştah ve kaka durumu değişken..Bazen çaresiz kalıyor insan mızmızlığı karşısında..Hatta şu anda da kucağımdaKlavyeye basıp duruyor..Kucağımdan indirdiğim an ağlamaya başlıyor..Bugün ekstra mızmız yani
arkadasımın bebeişi kızımdan 2 hafta büyük hatta onunda adı ipeko 6ayına basar basmaz iki diş brden patlamış simdide grip olmus bizimkilerde mi öle olacak acaba sanki belirtiler öle ama çorumda mangal tavuk bile emdirmiştim kızıma iştahı iyidi buraya geldik hersey tepe taklak sanırım aşııı ve diş
bugün kızımla başbaşayız inş. sıkıntı çıkarmaz cadıı uykuya hic dayanamıo bi saat ayakta kalıo mızmız başlıo
sanırım kızımın iştahsızlığı aşıdanmış az önce irmiklipirinç unlu pekmezli muhallebi yaptım 4 çay kaşıgı yedi buda iyi benim için
Maşallah kızınaUmarım aşı yüzündendir de artık açılır iştahı, anneciği de daha fazla üzülmez..
Benim oğlumda uyudu en sonundaUyandığı zaman belki biraz dışarı çıkarız ana-oğul..Sabah hava rüzgarlıydı, çıkarmak istemedim..Şimdi daha iyi...
gidn hava alın burada rüzgarlı şimdi ekşi yenidünya emio benm kızz
kızlar pardon 2 foto çıkmış.
bi de foto küçülünce oğlum şaşıymış gibi olmuşşşaşı değill oğlumm ona göre
Eki Görüntüle 427849
işte oğlum
valla çok yoruluruz cangba biyürüseler her tarafı dağıtırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?