2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Günaydın Canım. Ya o iştahsızlık ara ara oluyor. Bizlere bile olur ya arada. Gerçi iştahsızlık bana gelse de hiç gitmese keşke Aşının etkisi olabilir. Ben de geçen pazar evdeyken, Nehir normalde hiç emmediği kadar emdi, ek gıdayı da yediremedik. Sütten doyma konusu doğru yani. Tabi kakası da aşırı sıvıydı. Bir de çok yapmıştı. Ertesi günü az emzirdim. Az derken, zırt pırt her ağladığında vermedim. Öğün gibi verdim. İştahı geri döndü. Ben çalıştığım için bizimki benim evde olduğum günler yapışıyor yakama. Belki İpekkuzu da kalabalığın içinde seni özlemiş, düzen değiştirmiştir. Hasret gideriyordur minnoş. Hemen bozma moralini. Bir de kızlara verdiğim siteden yeni tariflere bak istersen. Çok farklı şeyler var. Arada değişiklik de istiyorlardır bizler gibi.

saol cnm ya valla üzülüyodum teşekür ederm tavsiyelerin icin deneyecegim dediklerini ...az emziriym bi deneym benim gibi iştahlı olmasında normal yesin yani

karaca nabersn ben gecmişi okuyorum hep burdaym bugn habern olsun ...

denissssssss geridön Allah meleğini korusun üzülme enfeksyn herkes geciriyoo

Günaydın Gamze, ben de merak ediyordum seni..
Canım, gerçi senemgy iştahsızlığın olası nedenlerini ve çözümleri gayet güzel ifade etmiş ama ben yine de dişten şüphelendim..Benim oğlumda son zamanlarda mızmız..uyku, iştah ve kaka durumu değişken..Bazen çaresiz kalıyor insan mızmızlığı karşısında..Hatta şu anda da kucağımdaKlavyeye basıp duruyor..Kucağımdan indirdiğim an ağlamaya başlıyor..Bugün ekstra mızmız yani

karaca nabersn ben gecmişi okuyorum hep burdaym bugn habern olsun ...

denissssssss geridön Allah meleğini korusun üzülme enfeksyn herkes geciriyoo

Canım ya, az önceki mesajda da söylediğim gibi oğlum bugün inanılmaz mızmız..Kucağımdan bıraktığım an ağlamaya başlıyor..Sabahtan beri onu eğlendirmek adına ne yapacağımı şaşırdım..Oğlum izin verdiği kadar bende buralardayım bugün kısacası

Denis'i bende merak ediyorum..Umarım yazmaya devam eder..

arkadasımın bebeişi kızımdan 2 hafta büyük hatta onunda adı ipek o 6ayına basar basmaz iki diş brden patlamış simdide grip olmus bizimkilerde mi öle olacak acaba sanki belirtiler öle ama çorumda mangal tavuk bile emdirmiştim kızıma iştahı iyidi buraya geldik hersey tepe taklak sanırım aşııı ve diş

bugün kızımla başbaşayız inş. sıkıntı çıkarmaz cadıı uykuya hic dayanamıo bi saat ayakta kalıo mızmız başlıo

Bizimki de uyumaya dayanamıyor Uykusu normalde de azdı zaten, şimdilerde iyice azaldı..Dün saat 9'da yatırdım..Tam biraz dinleneyim dedim 20 dakika kadar sonra bir bağırıştır koptu..Ondan sonra da büyük adam gibi oturdu bizimle..12'ydi yattığında..
Sanıyorum az sonra sızacak ama..Kendi kendine ninniye başladı çünkü

Bizim aşı da pazartesi günü..Umarım daha da etkilenmez huyu suyu..Şu ilk diş sağlıkla bir çıksın inşallah, sonraki dişler kolay..Umarım

sanırım kızımın iştahsızlığı aşıdanmış az önce irmiklipirinç unlu pekmezli muhallebi yaptım 4 çay kaşıgı yedi buda iyi benim için

sanırım kızımın iştahsızlığı aşıdanmış az önce irmiklipirinç unlu pekmezli muhallebi yaptım 4 çay kaşıgı yedi buda iyi benim için

Maşallah kızına Umarım aşı yüzündendir de artık açılır iştahı, anneciği de daha fazla üzülmez..
Benim oğlumda uyudu en sonundaUyandığı zaman belki biraz dışarı çıkarız ana-oğul..Sabah hava rüzgarlıydı, çıkarmak istemedim..Şimdi daha iyi...

gidn hava alın burada rüzgarlı şimdi ekşi yenidünya emio benm kızz

gidn hava alın burada rüzgarlı şimdi ekşi yenidünya emio benm kızz

Bende geçen gün kiraz tattırdım biraz..Bayılıyor meyveye..

Televizyon demişken, ben Pepee'nin sesini açıyorum bazen..Çok güzel şarkılar söylüyor pepee
Oğlum kucağımdayken evin içinde geziniyoruz, o zaman müzik dinliyoruz ya da ben şarkı söylüyorum..Pepee'den öğrendiğim şarkılar bile oldu dinleye dinleye..

kızlar pardon 2 foto çıkmış.
bi de foto küçülünce oğlum şaşıymış gibi olmuşşşaşı değill oğlumm ona göre

sonunda kızım iştahlanıo yenidünya emdi kiraz rendeledim suunu ve posasını verdim 5 çay kaşıgıda kiraz yedi şükür

ya yürüsünler yaa çok istiyom ben.. benim evimde dağıtılacak biryer yok, bulursa da bulsun ve dağıtsın.. ona ben pantolon giydireyim gömlek giydireyim babasının peşinde gezsin onun minyatürü gibi.. zaten çok benziyo, bide onları aynı giydiricem, ay çok tatlı olacaklar.. kafamda bir sürü proje var, bi yürüse.. neyse herşeyin hayırlısı olsun,hayırlı zamanda olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…