- 4 Şubat 2012
- 903
- 24
- 68
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #42.441
kızlar merhaba,
2 gündür giremedim kaynatmışsınız yine, gamzecan bile gelmiş(hoşgelmiş) hepinizi bebeklerinizle beraber kocaman öpüyorum, eşim yoğun bu aralar bende işten gelince oğlum kucakta gezdirip duruyorum, bazen kendide duruyor ama az.cantuba sana hayranım, ilk çocuğun ama maşallah bir düzen tutturmuşsunuz. denis arkadaşım seni ve bebeğini çok seviyorum, inşallah çabuk toparlanır, çok geçmiş olsun. Asu24 sen ve kuzucuğunda iyidir umarım.senemgy başlık çok güzel olmuş okudum ama giremedim, oğlan kucakta şimdi uyuyunca takılırım inşallah. Bu arada benim oğlumda ayrı odada yatıyor, ben kendi yatağımda uyuyorum. En küçük sesinde eşim yada ben kalkıyoruz bize zor olmadı. Kızımda çok çektim bu konuda o yüzden 2-3 aylıkken hemen ayırdım. Bazı uzmanlar Sabiha Paktuna gibi aynı odada olsun bir yıl falan diyor ama bence anneye ne uygunsa o daha iyi yoksa yaşam kalitesini düşürecek kadar zorluyorsa uyku problemi ayrı oda daha mantıklı bence. Kızım bana bağımlı olmuştu aynı yatakta yattım yıllarca, anasınıfında kendi yatağına geçti zor oluyordu, bunda diğer batılı yöntemleri seçtik bakalım. Bu arada apotohis (bir türlü ezberleyemedim kusura bakma:) maşallah bebeğine, emme sorunu seninle aynı bende de, öyle böyle emecekler başka yolu yok, tabi allah bize bol süt ve içecek istekli çocuk verirse.
oda konusunda sana katlyrm anne nasıl rahatsa prb. yok demektir. birde su duzen tutturmuşsun demişsn ya can tubaya. bizm de cok duzenlı bır hayatmz vardı. ta kı 10 gun oncesıne kadar. hastalanınca duzen falan kalmıyor:-( ben iki gunde bır banyo yaptrr aksam 8 de yatrdm. gece sadece bi kez kalkardı. gunduz de cok mutlu ıdı. emerdi de gayet uzunca. ama hastalandgmzdan beri bunlarn hıcbırı gercekleşmyr.
cnm sormssn bizi teşşekkrler. 3 gun atesten sonra sadece huzursuzlıgu kaldı. normalde emzgı almayan cocuk yapştı adeta. gece agzndan dusse hemen aglamaya başlıyor. biz de esmle emzk nobeti tutyrzne dogru duzgn emyr ne de baska bir şey yıyor. hemsire yemıyorsa zorlama dedi. sonra daha cok nefret edyrlar yemek yemekten. ben de üstne dusmyrm artk. bazı bebekler bi kac diş bırden cıkaryrmş. bizm kız da sankı bıkacını bırden cıkaracak gıbı duryr.
slm kızlar bugun bizde tam 6 aylık olduk ve aşımızı olduk.2 bacağından bi kolundan çok ağladı kuzum.
kilosu 8 kilo 67 cm kilo fazla almamış
slm kızlar bugun bizde tam 6 aylık olduk ve aşımızı olduk.2 bacağından bi kolundan çok ağladı kuzum.
kilosu 8 kilo 67 cm kilo fazla almamış
canım beni de biraz önce sağlık ocağından aradılar pazartesi aşı için gelin dediler, bu aşıları hiç sevmiyorumÇok geçmiş olsunPazartesi günü de biz olacağız..Oğlumu aşı olurken tutma işi yine bana düşecek..İnsanın içi çok zor dayanıyor Neyse ki 6 ay rahatız..
Gerçi geçen aydan bu yana ne kadar almış bilemiyorum ama kızının kilosu gayet iyi bence..Canını sıkma..
Ateşimiz in de 29 Mayıs ta 4 aşısı birden var , bereket sonrasında bir yaşına kadar aşısı yokmuş :) Valla brn duramıyorum yanında ateş aşı oulrken annem tutuyor :)
9 kilo ve 72 cm olduk , iki aydırda kaşıkla mama yiyoruz , artık köfteye bile başladık :) Rabbim hepimizinkini sakınsın.
Size birde resmini gösterelim Ateşimizin :)
Eki Görüntüle 427022
Ateşimiz in de 29 Mayıs ta 4 aşısı birden var , bereket sonrasında bir yaşına kadar aşısı yokmuş :) Valla brn duramıyorum yanında ateş aşı oulrken annem tutuyor :)
9 kilo ve 72 cm olduk , iki aydırda kaşıkla mama yiyoruz , artık köfteye bile başladık :) Rabbim hepimizinkini sakınsın.
Eki Görüntüle 427022
silentgirl89 üzülme annesi inşallah önümüzdeki ay daha iyi kilo alır
canım beni de biraz önce sağlık ocağından aradılar pazartesi aşı için gelin dediler, bu aşıları hiç sevmiyorumbebişlerimizi ağlatıyorlar, inşallah ateşleri falan çıkmaz karaca bu arada seninki de pek yakışıklı çıkmış çok tatlı, allah nazarlardan saklasın
ozllem bebeğin çok tatlı maşallah, aynı reklamlardaki bebekler gibibirde cantuba nın oğluna benzettim
Ateş bebeğe kocaman bir maşallahBen kendim tutuyorum maalesef..Annem benden dayanıksız çünkü..Kaşıkla yemeye benim oğlumda başladı ama henüz hiç et türü birşey vermedim ben..Bakalım ebe neler önerecek bu ay..
Ateş bebeğe kocaman bir maşallahBen kendim tutuyorum maalesef..Annem benden dayanıksız çünkü..Kaşıkla yemeye benim oğlumda başladı ama henüz hiç et türü birşey vermedim ben..Bakalım ebe neler önerecek bu ay..
Kemece, sağol canımAllah bebişlerimize sağlık sıhhat versin
Pazartesi günü şimdiden gözümde büyüyorÇok ağlıyor oğlum..Daha kilosu ölçülürken başlıyor, sesi kesiliyor bağırmaktan..Bir de ben tutuyorum oğlumu aşı olurken, kendimi çok kötü hissediyorum..İyilikleri için olduğunu bilsekte yine de içimiz elvermiyor işte..Allah başka sıkıntılarını göstermesin..
aynen öyle, içim gidiyor tutarken, oğlumu durduk yere huysuzlaştırıyorlar, ben zaten bu aşı olayını sevmediğimden sağlık bak. nın aile hek. de yaptırdıkları aşılardan ekstra aşı falan da yaptırmıyorum, genel olarak herkese yıllardır aynı aşıları yaptıkları için bi hikmet vardır diye düşünüyorum yoksa rota virüs, grip aşısı gibi aşılara hiç kalkışmadım.
senemgy, önerdiğin siteyi sık kullanılanlara ekledim..Teşekkürler canım
Ben değişik tarifleri denemeyi seviyorum..Oğluma çorba, püre vs..ne yapacaksam fazladan yapıyorum, beraber yiyoruz
Bu arada söylemeden geçemeyeceğim..kızının gözlerinin içi gülüyor maşallahUmarım her zaman böyle gülsün yüzü..
Dünya tatlısı bir kız
günaydın hanımlar,
gününüz güzel geçsin...
senemgy teşekkürler hem tarif hem de adres için. bu arada senin bıdık çilek kız olmuş, çok tatlı maşallah, akşam tarifi deneyeceğim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?