2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

oda konusunda sana katlyrm anne nasıl rahatsa prb. yok demektir. birde su duzen tutturmuşsun demişsn ya can tubaya. bizm de cok duzenlı bır hayatmz vardı. ta kı 10 gun oncesıne kadar. hastalanınca duzen falan kalmıyor:-( ben iki gunde bır banyo yaptrr aksam 8 de yatrdm. gece sadece bi kez kalkardı. gunduz de cok mutlu ıdı. emerdi de gayet uzunca. ama hastalandgmzdan beri bunlarn hıcbırı gercekleşmyr.

cnm sormssn bizi teşşekkrler. 3 gun atesten sonra sadece huzursuzlıgu kaldı. normalde emzgı almayan cocuk yapştı adeta. gece agzndan dusse hemen aglamaya başlıyor. biz de esmle emzk nobeti tutyrz ne dogru duzgn emyr ne de baska bir şey yıyor. hemsire yemıyorsa zorlama dedi. sonra daha cok nefret edyrlar yemek yemekten. ben de üstne dusmyrm artk. bazı bebekler bi kac diş bırden cıkaryrmş. bizm kız da sankı bıkacını bırden cıkaracak gıbı duryr.

arkadaşlar bir de şu diş jellerinin bir işe yaramdgnı okudm. arkadas once kendi damaklarına surmus hıc bır dondurucu ve uyusturucu etkısı olmamış. piyasada olan bılındk urunler. sora amrkan urunu başka bir jel tavsye etmşler. fiyatı 40 lıra civarındayms. ama 30 sn de etkısını gösteriyrmuş. bilgiinizeeee

canım merhaba, inşallah eski düzeninize kavuşursunuz. Kıyamam hastalanınca huyları değişiyor hemen, iyi olsunda inşallah geçer bugünler. Bir de genel olarak bu aylar bebekler huysuz oluyor zaten, diş çıkarma, dünyayı keşfetme, annenin tadı, kullanma istekleri de artıyor sanki, allah kolaylık versin ikisi bi arada.

Asu bebekler cicibebeyi seviyorlar bir de onu dene bakalım, farklı şeyleri dene az az, yemiyorsa sıkma canını, yemeyen çocukta çok zor oluyor biliyorum ama sabırlı olmak gerekiyor, bir de hemşire bana hem tatlı hem ekşi denet dedi, ekşi iştahı açarmış, yeşil ekşi elmalar var ya onları falan yalatıyorum ben, hatta geçen limonu kesip verdim bayıldı, tabi çok emmesine izin vermedim

slm kızlar bugun bizde tam 6 aylık olduk ve aşımızı olduk.2 bacağından bi kolundan çok ağladı kuzum.
kilosu 8 kilo 67 cm kilo fazla almamış

slm kızlar bugun bizde tam 6 aylık olduk ve aşımızı olduk.2 bacağından bi kolundan çok ağladı kuzum.

Çok geçmiş olsun Pazartesi günü de biz olacağız..Oğlumu aşı olurken tutma işi yine bana düşecek..İnsanın içi çok zor dayanıyorNeyse ki 6 ay rahatız..
Gerçi geçen aydan bu yana ne kadar almış bilemiyorum ama kızının kilosu gayet iyi bence..Canını sıkma..

Ateşimiz in de 29 Mayıs ta 4 aşısı birden var , bereket sonrasında bir yaşına kadar aşısı yokmuş :) Valla brn duramıyorum yanında ateş aşı oulrken annem tutuyor :)
9 kilo ve 72 cm olduk , iki aydırda kaşıkla mama yiyoruz , artık köfteye bile başladık :) Rabbim hepimizinkini sakınsın.

Size birde resmini gösterelim Ateşimizin :)

silentgirl89 üzülme annesi inşallah önümüzdeki ay daha iyi kilo alır

canım beni de biraz önce sağlık ocağından aradılar pazartesi aşı için gelin dediler, bu aşıları hiç sevmiyorumbebişlerimizi ağlatıyorlar, inşallah ateşleri falan çıkmazkaraca bu arada seninki de pek yakışıklı çıkmış çok tatlı, allah nazarlardan saklasın

ozllem bebeğin çok tatlı maşallah, aynı reklamlardaki bebekler gibi birde cantuba nın oğluna benzettim

Ateş bebeğe kocaman bir maşallah Ben kendim tutuyorum maalesef..Annem benden dayanıksız çünkü..Kaşıkla yemeye benim oğlumda başladı ama henüz hiç et türü birşey vermedim ben..Bakalım ebe neler önerecek bu ay..

Kemece, sağol canımAllah bebişlerimize sağlık sıhhat versin
Pazartesi günü şimdiden gözümde büyüyor Çok ağlıyor oğlum..Daha kilosu ölçülürken başlıyor, sesi kesiliyor bağırmaktan..Bir de ben tutuyorum oğlumu aşı olurken, kendimi çok kötü hissediyorum..İyilikleri için olduğunu bilsekte yine de içimiz elvermiyor işte..Allah başka sıkıntılarını göstermesin..

Çok teşekkürler , bence bütün bebekler birbirinden tatlı ve çok masumlar :)

Aşılar benide mahvediyor vallahi dayanamıyorum , birde biz 3 ay boyunca gaz sancılarından perişan olduk kullanmadığımız ilaç şurup krem hiçbirşey kalmadı ama nafile ya uyudu ya ağladı bitti çok şükür Allahım başka dertler vermesin bebeklerimize.Şimdi dişleri bekliyoruz artık :)))

Umuyorum sizde ateşsiz ve sorunsuz atlatırsınız aşıları.

Hadi hayırlısı , sağlıkla herşeyi yiyecekler inşallah , şimdide önümüzde diş çıkarmaları var daha :)))

Hadi hayırlısı , sağlıkla herşeyi yiyecekler inşallah , şimdide önümüzde diş çıkarmaları var daha :)))

aynen öyle, içim gidiyor tutarken, oğlumu durduk yere huysuzlaştırıyorlar, ben zaten bu aşı olayını sevmediğimden sağlık bak. nın aile hek. de yaptırdıkları aşılardan ekstra aşı falan da yaptırmıyorum, genel olarak herkese yıllardır aynı aşıları yaptıkları için bi hikmet vardır diye düşünüyorum yoksa rota virüs, grip aşısı gibi aşılara hiç kalkışmadım.

maşşaaaalllaah maşallaaah ateşine, ateş gibi çok canlar yakacağa benziyo, ne diyim Allah kız analarına sabırlar versin..

Canım rota ağızdan ası zaten.kucuk bir tipte ağzına sıkıyorlar.sonra da ateş vb.asi sıkıntıları olmuyor..

Kızlar bi site var nette, En Güzel Bebek Yemekleri diye. Süper tarifler veriyor. Bi tanesinde muz,elma ve kuru üzüm bir bardağa yakın suda pişiriliyor biraz. Sonra irmik eklenip az daha pişirilerek ocaktan alınıyor. Rondodan geçiriliyor. Ben içine az pekmez ve tarçın ekledim. Nehir mama tabağına saldırdı resmenİştahsız bebeklerimize ve annelerine tavsiye ederim. Hanımefendi bu mamayı yerken şöyle bir şeye benziyordu: Bu arada biz kıymaya başlıyoruz doktorumuzun önerisiyle. Ben yağsız dana kıymasını bir domatesin rendesiyle yağsız olarak pişirdim. Az kimyon ekledim hazma iyi gelir diye. KK'da okumuştum geçenlerde, buzluk kalıplarında dondurmuşlar. Ilınınca ben de dondurup, çorbalarına eklemek istiyorum. İnşallah bunu da sever.

senemgy, önerdiğin siteyi sık kullanılanlara ekledim..Teşekkürler canım
Ben değişik tarifleri denemeyi seviyorum..Oğluma çorba, püre vs..ne yapacaksam fazladan yapıyorum, beraber yiyoruz

Bu arada söylemeden geçemeyeceğim..kızının gözlerinin içi gülüyor maşallah Umarım her zaman böyle gülsün yüzü..
Dünya tatlısı bir kız

günaydın hanımlar,

gününüz güzel geçsin...

senemgy teşekkürler hem tarif hem de adres için. bu arada senin bıdık çilek kız olmuş, çok tatlı maşallah, akşam tarifi deneyeceğim:)

günaydn kızlar ya bu vınna uyuz olmaya başladım kocam çaktırmadan alıp kaçıyo akşama kadar siszi merak edip oturuyorum kocama kızdım valla dün yalın internet bağlatacağım diye bugün bırakmıs full burdayıım bugün anlarsınz ya bu aradfa kızım aşıdan beri çok iştahsız bugün 5.gün hiçbişey yemek istemio reddedio nie böle oldu ya çoruma gidip geldik aşı olduk böle oldu sırf böyle olmasın die erken vermeye başlamıştım offffffffffff sabah biraz ağzına peynir ve yumurta sürdüm yedi gibi ama fazlasına hemen direnio bende inatlaşmak istemiorum şu aşının mızmızlığı geçsin pazartesi emzrmeyi biraz yavaşlatıp yedireceğim sütten doyuyodur dedi eltim öğün şeklinde ver memeni almak zorunda kalır dedi bakalım inşallah yer benim cimcime bugünde kakası baya sıvıydı altı açıkken hatta su fışkırttı acaba ishal mi oldu diş belirtisi mi bu mızmızlık

Çoook teşekkür ederiz Teyzesi. Maşallah seninki de pek yakışıklı Biz de yoğurdu kızımla beraber yiyoruz. Yarım litreden yapıyorum ama yine de bitiremez tabi. Bahaneyle sağlıklı yoğurt yiyorum ben de.

günaydın hanımlar,

gününüz güzel geçsin...

senemgy teşekkürler hem tarif hem de adres için. bu arada senin bıdık çilek kız olmuş, çok tatlı maşallah, akşam tarifi deneyeceğim:)

Mutlaka dene Canım. Pişmiş olduğundan heme tüketmesine de gerek yok. Ben sabah yapıp çıkıyorum, annem birkaç saat içinde veriyor ılık ılık. Çok teşekkür ederiz ayrıca. Bu arada benim de kardeşimin adı Kerem. Çok sevdiğim bir isim. Tanıdığım bütün Kerem'ler pek tatlı ve efendi, sevilen insanlardı, isimlerin etkisine inanırsan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…