- Konu Sahibi bebegim_01
- #42.601
evettttttttttt
arkadaslar bugun yogurtta çağ atladık
yogurdun hıçbir seklını(meyveli, pekmezli, bisküvili, devam sütlü) begenmeyen bebeğim bugun yogurt yedi.
her zamankı gıbı kendımıze yogurt mayaladm. bı kere daha deneyeym dedim belki yer.
kayınvaldem tatlandırıcı olarak doğal hurma suyu kullanıyordu.
ben de bir cay tabağına yogrt koyup uzrıne azcık hurma suyu ekledm.
sonuç???
afiyetle yenen İKİ(2) çay tabağı
ve
mutlu son![]()
Bebisime afiyet olsun o zaman..bizim yoğurtla sorunumuz yok cok şükür ,bayılarak yiyor.hatta sebze çorbalarini ble yoğurt eşliğinde yiyoruz.Bizim yumurtada sorunumuz vardı.onu da atlattık sayılır.simdilik rafadan yapınca yiyor.yavas yavas alıştı sabah kahvaltısına .bende ayrı ayrı yediriyorum karıştırinca yemiyor..âma bulursam alırım ben de hurma suyundan.en azından sevmediği seylere karıştırırım mesela pirinç unu Muhallebisi gibi.ben gunde 3ogun veriyorum.sabah kahvaltıda yumurta ,peynir,bazen kasık maması ve Kuşburnu marmelati yada pekmez yiyor.oglen yoğurt ,meyve puresini ve bikac bisküvi karışık veriyorum,aksam da çorba ,eger geceye canı isterse bazen muhallebi yapıyorum..onun haricinde sağdiğim sutu veriyorum.gece de emıyor..biz de geçiyoruz iki çay bardağını..napalim sağlıklı olsunlar da oyle boyle buluyoruz iste sevdirmenin yolunu..