- Konu Sahibi bebegim_01
- #42.641
ankaralılar şu buluşma işini niye erteliyorsunuz ya, ah ben ankarada olacaktım varya, o buluşma çoktaan olmuştu, hiç kaçarınız yoktu.. neyse boşuna çatlamışım ben, sizden bi tırt olmazz.. buluşamazsınız zaten siz.... noldu tırstınız mııııı???
gamzecim bu gaz yetmezse sonra devam ederim yine..
valla şöle deyim ben izmitte kk dan tanıdığım bir kızla buluştum tanıştım, çok tatlı biz kızdı.. o da yeni doğum yaptı, bebeğini görmeye hayırlı olsun demeye gittik oğlumla hemde evine.. çook tatlı bir kızdı, bebeğide çook tatlı maşallah... bende ya ben napıyorum falan oldum başta ama gidene kadardı, gidince iyiki gitmişim dedim ne tatlı bir arkadaşım oldu bilemezsiniz.. e kızıda tatlı, kim bilir kısmet belki dünür oluruzz...
diyeceğim o ki, cesaretli olun, nolcak, alışveriş merkezini bombalamayacaklarına göre korkacak bişi yok, unutmayın hepimiz anneyiz.. tahminimce korkmaktan değilde ortak bi gün ayarlayamadığınızdan olmuyo, ama lütfen ayarlayın bir gün, günün sonunda hepiniz yüzünüzde bir gülümsemeyle evlerinize döneceksiniz, şiddetle tavsiye edilir, biran önce hemde hemen...![]()
canım aslında ayarlamıstık ama son durum aksiliği ya benim hafta sonu kayınvalide cağırmış küserim dedi.. kemeceninde kocası bırakacak gelmesi sorun eşinin işi varmış o yüzden bi hafta daha erteledik ama buluscaz korkmuyoruz ya ne korkması birbirmizi sevioruz biz
aynen cnm ben de veremedm ve regl olamadm ben habire yiyen bi tipim özellkle kilo yapan şeylere bayılırımArkadaşlar şu kiloları nasıl verdiniz? Psikolojim çok bozuluyo halen 7-8 kilo fazlam var. Henüz reglde olmadım.. Lütfen paylaşın benimle atmak istiyorum bu kiloları üzerimden(