- Konu Sahibi bebegim_01
- #43.181
Kızlar merhaba:119:
Sonunda bir buluşmayı daha gerçekleştirdik... misafir Edibe ile Ankara grubu
( Ankara grubu derken: ben, gamze ve asu dan oluşuyor, başka Ankara dan anne varsa bizle iletişime geçsin. Gerçi yaramaz asu gelmedi bu sefer, bir de topiğe girmiş, kız sen temizlik yapmıyormuydun bakim
artık kendini affettirirsin bir daha ki sefere
kızım bile sordu anne tatlı öykü niye gelmedi diye )Ben, kızım ve oğlum, Edibe ve oğlu Namık Erdem, Gamze ve kızı İpek buluştuk.
Edibe, biz de seni ve aileni çok sevdik
yine yolun Ankaraya düşerse ki düşecek biliyorum muhakkak görüşelim, namık erdem de maşallah çok sevimliydi, sen ve arkadaşın da çok cana yakındınız.Sen de maşallah bi afetmişsin, herhalde boyun 1.80 var...
Gamzeciğim o kadar yolu edibe ve bizim için geldin sağol, her zamanki gibi cana yakın ve hoş sohbettin
yine buluşalım...
sizleri çok seviyorum...
Bu arada kızıma internetten tanıştığım arkadaşlarla görüşme fikrini bir türlü izah edemediğimden geçen sefer ünv. den arkadaşlarım aynı zamanlarda demiştim bu sefer edibeyi de bu beyaz yalana alet ettik, çocuğa aman face e girme aman netten arkadaş edinme, sakın buluşma derken kendim yapıyorum, gerçi benim böyle kızım parkta oynarken, durakta otobüs beklerken falan tanıştığım ve dostum olan arkadaşlarım var, bundan sonrada allah yanıltmasın iyi insanlarla bizi karşılaştırsın muhatap etsin.
kızlar sizde buluşun, bize buluşamazsınız ki derken biz 2. yi gerçekleştirdik
sıra İzmir ve İstanbul gruplarında...
sizleri de unutmadık, kulaklarınızı çınlattık...
hepinizi çok öpüyorum, iyi hafta sonları...
Sonunda bir buluşmayı daha gerçekleştirdik... misafir Edibe ile Ankara grubu
Edibe, biz de seni ve aileni çok sevdik
Gamzeciğim o kadar yolu edibe ve bizim için geldin sağol, her zamanki gibi cana yakın ve hoş sohbettin
sizleri çok seviyorum...
Bu arada kızıma internetten tanıştığım arkadaşlarla görüşme fikrini bir türlü izah edemediğimden geçen sefer ünv. den arkadaşlarım aynı zamanlarda demiştim bu sefer edibeyi de bu beyaz yalana alet ettik, çocuğa aman face e girme aman netten arkadaş edinme, sakın buluşma derken kendim yapıyorum, gerçi benim böyle kızım parkta oynarken, durakta otobüs beklerken falan tanıştığım ve dostum olan arkadaşlarım var, bundan sonrada allah yanıltmasın iyi insanlarla bizi karşılaştırsın muhatap etsin.
kızlar sizde buluşun, bize buluşamazsınız ki derken biz 2. yi gerçekleştirdik
sizleri de unutmadık, kulaklarınızı çınlattık...
hepinizi çok öpüyorum, iyi hafta sonları...