2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

borsada işler 5-10 dakikada çok fazla değişebiliyo işte
ama altını yada doları yada avroyu aldın
mesela bugün hiç bakamadın aldğın gibi duruyo
tamam anlık yada günlük değer kaybı oluyo ama
sonuçta;
altın yine altın
dolar yine dolar
hiç olmadı beklersin biraz daha illaki çıkar

bide bu işlerle uğraşmak açin acilde ihtiyacın olmayacak paran olacak
ilk altın döviz hesabı falan açtırdım 1,5 yıl önce
şimdi biraz uğraşayım 3 ay sonra bozdurur şuraya yatırırım dedğim parayla girdim
3 ay sonra gereksiz bir zararla çıktım
tabi burdada hemen ne diyoruzz
1 musibet 1000 nasihat vs

usha harikasın ya, ekonomi yüksek lisansı falan mı yaptın? bu ilgi hem emek, hem para hemde bilgi ister, kolay gelsin.

Ben 10 sene önce bankacılık sektöründe bu işleri yapıyordum ama şimdi öyle uzaklaşmışım ki...gerçi hatırlamak bile istemiyorum, birde terzi kendi söküğünü dikemezmiş hesabı o dönem yüklüce bir tutar kaybım olmuştu. Eşime başkalarının işlemlerini yaparım ama kendim istemiyorum dememe rağmen onun ısrarlarıyla. Yalnız güvenli bulduğunuz limanlar her zaman güvenli değildir, bir de eldeki kuş daldaki kuştan daha hayırlıdır, unutmayın derim

kızlar 6. ay aşısı sonrası oğlumun bacağında beze olmuştu, yazmıştım buraya hatta, bugün aile hek. tekrar götürdüm geçmedi hala diye, artık yapacağımız bişey yok öyle kalacak demez mi? hemşire aşıyı oda sıcaklığına getirmeden çok soğukken vurmuş ondan olurmuş, allah o hemşirenin eline başkalarınıda düşürmesin... inşallah sadece beze olarak estetik bir zararı dışında bir etkisi olmaz yürümesine yada başka bir şeye durduk yere canımız sıkıldı

2011 kasım bebişlerinin emekleme faliyetleri nasıl gidiyor bakim bir araştırmacı, bol karıştırmacı nesil daha yetişiyor oğlum çekmece karıştırken üst çekmeceyi önce açıyor yattığı yerden, sonra çekmece altında debelenirken kafa küüüüüüüüttt yarın gidip bu köşelik koruyucu, priz kapağı falan alıcam, tehlikelere çok açıklar bu yaramazlar

emeklerken mesafe iyice açıldı ki bizimki daha 2-3 gündür gidiyor, asuuu senin kız diğer odaya geçmeye başlamıştır herhalde himmel bu arada bol salyalı günler dişleri sağlam olsunbenim oğlumunda üst dişleri gelecek sanırım yine salyalar tavan yaptı...

yok canım ya 1,5 yıldır ilgileniyorum
benimkisi şu hesap;sevdimmi tam severim ilgimi çekerse uğraşırım
bu arada dünyada güvenli liman kalmadı artık,ekonomik dengeler alt üst olmuş durumda
bende naçizane fırsat kollayıp alım satım yapmaya çalışıyorum
öle çok bi parada yok
adamlar trilyon dolarlarla iş yapıyo ben ayda 3-5 gr arttırdığımı kar biliyorum işte

allah onu bildiği gibi yapsın.sinir oluyo insan böyle durumlarda
bizim hemşirede hep çok fena sigara kokuyodu bigün dayanamadım dedim yıkıyomusun ellerini
dedi bişii olmaz çok oldu içeli.
neyse sıkmayın canınızı.bizim bebişlerin eti daha tazecik,hücre yenilenmeleri çok hızlı,çabucak geçer inşallah
bundan çok sene evveldi komşumuzun 1 yaşındaki kızının bacağına çaydanlıktan kaynarsu dökülmüştü
bileğinden dizine kocaman bir yara oluştu
eyvah dedik kız çocuğu bu etek falan giyemicek
3 seneye lekesi bile kalmadı

hemşireyi mutlaka şikayet edin

usha canım bu arada çok geçmiş olsun, diş ağrısı zordur, birde sende yılların birikimi varmış, kolay gelsin. kızın uyudu mu bugün merak ettim, ay ilk defa duyuyorum bu kadar uykusuz bebek, şaka gibi, daha doğrusu cin gibiymiş, allah kolaylık versin

amin canım allah cümlemize kolaylık versin
sabah 6 40 ta uyudu bende bi saat uyudum sonra hazırlanıp dişçiye gittim
babamız evdeydi 9 30- 10 arası uyandı dedi
yani onca uykusuzluğa 3 saat uyumuş
sonra 11 30- 12 arası yarım saat
son olarakta 17 30 -19 arası 1,5 saat uyudu
yani gece 12 den beri toplam 5 saat uyudu

bende kızım gibiymişim bebekken
annem bana çok çektirdin şimdi sıra sende diyo

rutin uykusu ortalama günde 8-9 saat
daha azaldımı 4-5 gün böyle gidiyo
sonra 1 günde 15-16 saat uyuyo
bende öyle biraz dinleniyorum
tabi o gün dılarıda işim omazsa

çok az, nasıl duruyor ya...bu akşam uykusu biraz fazla ve çok geç olmuş ya, doping etkisi yapıp bu geceyi de uykusus bırakmasın

çok az, nasıl duruyor ya...bu akşam uykusu biraz fazla ve çok geç olmuş ya, doping etkisi yapıp bu geceyi de uykusus bırakmasın

nasip valla inşallah bırakmaz
ben en geç 2 ye kadar uyur diye bekliyorum bu gece
çünkü dün 21 30 da uyumustu 2,5 saat
bugün erken uyudu aslında
bide saat10 gibi yıkarım ben onu uykusu açılıyo yıkayınca
sonra 1-2 gibi uyur inşallah 4 e kadar
öyle olunca bende 3 saat uyuyom ama gece uykusu ya yetiyo

Ay bugün küçüğüm çok fenaydı normalde yapmaz ama hep kucak istedi durdu ağladı huysuzlandı yordu beni bide sanırım şeker düşüklüğüm var birden fena oluyorum ağız kuruluğu yaşıyorum ve kafamı kaldırıp gözümü açamıyorum halada pek iyi deilim bu arada geçmiş olsun kemece o şişliği banyoda sabunla lifle ovuşturarak geçirebilirdin ki yine her banyoda dene derim benim eşimde menkul değerler şirketinde çalışıyo ama oynamaları yasak ki bende hiç istemiyorum

geçmiş olsun canım
dişten olabilirmi bebişin huysuzluğu
benimkide öyle yapıyodu diş çıkarırken çünkü

bebek bunlar...bı anları dıgerıne benzemyr
zaten hergun yenı bısey ogrenıyorlar
ya da bır yerlerı agryrdr bız anlamıyorz kı onlarn da anlatacak hallerı yok su an ıtıbarı ıle
bzm bıle basımız agrısa hemen ılgıı beklıyorz bırılerınden degıl mı???

ben sunu ogrendm arkadasım
bu gune kadar herseyı dişe yordm
diş miş yok ortada
artk hiç bişeyı dişe yormyrm valla
ınsan bekledıkce beklentıye gırıyor yawwww

ewetttttttttttt
aldm ajandayı ve kalemı elıme
bıldgm ve uyguladgm en guzel tarıflrımı yazcam simdi
belki ilerıde kıtap falan cıkarırım de mı*???

ewetttttttttttt
aldm ajandayı ve kalemı elıme
bıldgm ve uyguladgm en guzel tarıflrımı yazcam simdi
belki ilerıde kıtap falan cıkarırım de mı*???

ajandayı boşver
buraya yaz
sonra bi dosya oluşturup copy /paste yaparsın
çıktısını alıp gönderirsin yayınevine

ajandayı boşver
buraya yaz
sonra bi dosya oluşturup copy /paste yaparsın
çıktısını alıp gönderirsin yayınevine

cnm bnm guzel fıkır esim de dyor ne ole kagt kalemle ugrasıyorsn dye
ama ben yazı yazmayı cook severm
tarıflern yanına ufak tefek cızımlerde yapcam
ole yanı ıkısı bı arada
ama sız de ısterseınz tabıkı paylasırım

selammm kızlar.nasılsınız.galiba yeni katılanlar var aramıza. hoşgeldilerr.çok yoğunum bu araaa hiç bakamıyorum doğru düzgün. taşındık ama ev hala kendine gelemedi.heryer darma dağınık.bizim bey de izinli bu hafta evi yerleştirmeyi bıraktık gezip duruyoz bi güzell . sizlerr nasılsınız. asuuuuuu sen nassın. yemek tarifi kitabımı yazcann ?

aman gezn bosverin elbet yerlestırılecektr evınız
gezn boool booolll
ohhhhhh

cnm simdi tarıfleri toplayacagm
senyede yurt dıısnda sureklı yenı tarıf ve lezzetlerle ulkemızı tanıtacak ve başka ulkelern tatlarını ogrenecegz
onları da eklerım
belkı ılerde kıtap cıkarmak neden olmasın kı???

şaka bi yana bende seviyom kalemle yazmayı
hatta 3-5 sene evveline kadar bazı arkadaşlarımla mektup bile yazardık hala birbirimize
ama sonra iş güç evlilik derken yazmaz olduk
şuan yazı işleri küçük hatırlatma notları ile sınırlı bende

tabiki isteriz bizlerlede paylaşmanı
ama hem oraya yaz hem buraya zor olur sanki senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…