- 10 Ağustos 2011
- 2.810
- 210
- 173
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #43.561
tşk ederim evet ya borsa bayağıdır kötü çok sitrese koyuyor ben hamişken satayım diye yanlışlıkla alım yapmışım eşime bayağı bir kardan zarar yaptırmıştım uzun zamandır duran kağıdı sattı ve biz sattıktan 10 dk. sonra kağıt uçtu o zamandan bu yana tırsarım:26:
usha harikasın ya, ekonomi yüksek lisansı falan mı yaptın? bu ilgi hem emek, hem para hemde bilgi ister, kolay gelsin.
Ben 10 sene önce bankacılık sektöründe bu işleri yapıyordum ama şimdi öyle uzaklaşmışım ki...gerçi hatırlamak bile istemiyorum, birde terzi kendi söküğünü dikemezmiş hesabı o dönem yüklüce bir tutar kaybım olmuştu. Eşime başkalarının işlemlerini yaparım ama kendim istemiyorum dememe rağmen onun ısrarlarıyla. Yalnız güvenli bulduğunuz limanlar her zaman güvenli değildir, bir de eldeki kuş daldaki kuştan daha hayırlıdır, unutmayın derim
kızlar 6. ay aşısı sonrası oğlumun bacağında beze olmuştu, yazmıştım buraya hatta, bugün aile hek. tekrar götürdüm geçmedi hala diye, artık yapacağımız bişey yok öyle kalacak demez mi? hemşire aşıyı oda sıcaklığına getirmeden çok soğukken vurmuş ondan olurmuş, allah o hemşirenin eline başkalarınıda düşürmesin... inşallah sadece beze olarak estetik bir zararı dışında bir etkisi olmaz yürümesine yada başka bir şeye durduk yere canımız sıkıldı
usha canım bu arada çok geçmiş olsun, diş ağrısı zordur, birde sende yılların birikimi varmış, kolay gelsin. kızın uyudu mu bugün merak ettim, ay ilk defa duyuyorum bu kadar uykusuz bebek, şaka gibi, daha doğrusu cin gibiymiş, allah kolaylık versin
amin canım allah cümlemize kolaylık versin
sabah 6 40 ta uyudu bende bi saat uyudum sonra hazırlanıp dişçiye gittim
babamız evdeydi 9 30- 10 arası uyandı dedi
yani onca uykusuzluğa 3 saat uyumuş
sonra 11 30- 12 arası yarım saat
son olarakta 17 30 -19 arası 1,5 saat uyudu
yani gece 12 den beri toplam 5 saat uyudu
çok az, nasıl duruyor ya...bu akşam uykusu biraz fazla ve çok geç olmuş ya, doping etkisi yapıp bu geceyi de uykusus bırakmasın
Ay bugün küçüğüm çok fenaydı normalde yapmaz ama hep kucak istedi durdu ağladı huysuzlandı yordu beni bide sanırım şeker düşüklüğüm var birden fena oluyorum ağız kuruluğu yaşıyorum ve kafamı kaldırıp gözümü açamıyorum halada pek iyi deilim bu arada geçmiş olsun kemece o şişliği banyoda sabunla lifle ovuşturarak geçirebilirdin ki yine her banyoda dene derim benim eşimde menkul değerler şirketinde çalışıyo ama oynamaları yasak ki bende hiç istemiyorum
Ay bugün küçüğüm çok fenaydı normalde yapmaz ama hep kucak istedi durdu ağladı huysuzlandı yordu beni bide sanırım şeker düşüklüğüm var birden fena oluyorum ağız kuruluğu yaşıyorum ve kafamı kaldırıp gözümü açamıyorum halada pek iyi deilim bu arada geçmiş olsun kemece o şişliği banyoda sabunla lifle ovuşturarak geçirebilirdin ki yine her banyoda dene derim benim eşimde menkul değerler şirketinde çalışıyo ama oynamaları yasak ki bende hiç istemiyorum
ewetttttttttttt
aldm ajandayı ve kalemı elıme
bıldgm ve uyguladgm en guzel tarıflrımı yazcam simdi
belki ilerıde kıtap falan cıkarırım de mı*???
ajandayı boşver
buraya yaz
sonra bi dosya oluşturup copy /paste yaparsın
çıktısını alıp gönderirsin yayınevine
selammm kızlar.nasılsınız.galiba yeni katılanlar var aramıza. hoşgeldilerr.çok yoğunum bu araaa hiç bakamıyorum doğru düzgün. taşındık ama ev hala kendine gelemedi.heryer darma dağınık.bizim bey de izinli bu hafta evi yerleştirmeyi bıraktık gezip duruyoz bi güzell . sizlerr nasılsınız. asuuuuuu sen nassın. yemek tarifi kitabımı yazcann ?
cnm bnm guzel fıkır esim de dyor ne ole kagt kalemle ugrasıyorsn dye
ama ben yazı yazmayı cook severm
tarıflern yanına ufak tefek cızımlerde yapcam
ole yanı ıkısı bı arada
ama sız de ısterseınz tabıkı paylasırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?