- 21 Mart 2011
- 736
- 622
- 103
- Konu Sahibi bebegim_01
- #43.941
günaydın kızımla dün gece 00.30 bulan uyuma kavgamız sabah 11e kadar uyumasıyla sona erdi egce gec yatınca sbahta böle oluyo işte evi topladık size koştuk aslında bugün bizde dışarda yesek hic yemek yapasım yok ya eşimle dün biraz konuştukda borçlarımızın beni ne kadar rahtsız ettiğini falan eğer 3,5 yıl gecerde (ki gecince bizimde tayin cıkacak en güzel görev yerimiz muhtemmeln burası ben buranın tadını cıkaramadm ) ben görürsem maaşımı elime alıp tek başıma yada o zaman kızımla son kuruşuna kadar bi günde harcamak istiorum dedim kocamda bu ay al harca dedi ama beni,m gönlüm nası el verir harcayamam boorc bitsn yapacam dedmbenim üzülmeme üzüldü eşimde sen nie takıosun benim umurumda deil bak ödenio sonucta dedi ödenio ama ben gencliğimi en güzel yıllarını düşünerek geciriorum şunu almasam mı şunu alsam mı düşünmekten yoruldum dedim valla ben anlamadm bu işten zengin miyim fakir miyim
![]()
canım herkesin borcu var valla öyleeee yaşıyoruz bizim de ev borcumuz var ben eylülde araba istiyorum kızımla rahat gezmek için annemi evine bırakabilmek için sıkarsak olcak ama sıkmak da istemiyoruz kararsız kaldık bi yandan da diyorum eşimde araba var ne gerek var boşuna masraf ama işte kararsızız hayat hep böyle bişeyleri ödeyerek geçiyor kapitalist sistemin sıkıntıları