waaaawwwwwwwww milletin bebeleri diş çıkarmışta birde hekim kontrolüne mi gittiii... ushacım malesef manisaya taşınamayız, buyrun siz gelin.. olmaz mıı?
belkim birgün olabilir aslında hatta gebze mam da çalışsam fevkalade olur
happy annee bize nie yok arkadaşlık teklifi falan.. bizi semion seennn...
heheh sevmiyo seniii...orayada gelmiceeeekkk...manisaya gelceeekkk
doktor kontrollerimiz ii maşşallah.. boyumuz biraz fazla uzamış dedi doktor amcamız.. 79 cm şuan itibariyle..
maşşallah emire abim gibi olacak bu çocuk, ikiz kuleler şeklinde gezerler artık, abime de arkadaş olur artık yükseklerde.. kilomuzda çook iyi.. düşmeyle ilgili hiiç bişi demedi, ben sorunca bide ters ters baktı bana, sen sormuyosun dimi canım bu soruyu dedi..
benimki ilk düştüğünde ne yapmalı dediydimde dikkat edin düşürmeyin demişti haspam sinir olmuştum bende, evet tamam sormadım özür dedim kapattım konuyu..

ya biz çok iyi anlaşıyoruz bu adamla.. seviyom keratayı.. oda beni sever sağ olsun yıllardıırr..
ushacım canım en iyi biz beceriyoz galiba bu çocukları düşürme işini.. gözümüzün önünde, küüüt... Allah koruyo neyseki, çook şüküürr...
çok şükürr
ama düşe kalka büyücekler demiii...

baksana durum öyle görünüyo
gamze hoşgeldiin bu arada, tahmin etmiştim bunlar kesin gezmelere gitti arabalarıyla diye, ooh sefanız olsun gezin geziin..
Emiri bugün ilk defa beşiğinde otururken buldum. uykudan uyanmış, kalkmış oturmuş, bide annii annii diye sesleniyodu.. içeri girdim kucağıma alıp okadar kocaman sarıldım kiii.... offfffffffffffff... hala gözlerim doluyo hatırladıkça.. ilk kez anne dedii.. ilk kez kendi kendine oturdu.. aman hepsi bi arada.. keşke ağzına da baksaydım belki dişte çıkarmıştır...

gün geçtikçe daha bi çok seviyom sanki ben bu çocuğuu.. hem altını değiştirirken huysuzlukta yapmıyooooo..
benimki bezini açar açmaz dönüyo yüz üstü zorla değiştiriyoz 
amaaa tam bir su kuşu, ya evde lavabo görmesin, içine girmeden yanından geçip gitmemiz mümkün değil.. şaka gibii.. bi resim paylaşacam sizinle de ama sonaa, şimdi masayı hazırlayımm..
ya bu arada belim tutuldu benim, noldu anlamadım, az önce oldu.. sıcak suda yattım yarım saat kadar, biraz hafifledi, ama hala ağrıyo çook.. bide sanki hani sırtta olu ya kulunç deriz, onun gibi bişi sanki ama belde.. yani bi nokta değil, epey yukardan aşağı ağrıyo. bunu da ilk defa yaşıyorum, hadi hayırlısı.. stresten olmuş olabilir.. bugün temizlik yaptım, terli terli rüzgarda da kalmış olabilirim.. pööf..
geçmiş olsun canım terin üzerinde kuruduysa ondan olabilir
ay çıkayım, anca hazırlarım bişiler yavaş yavaş.. öpüldünüz, hayırlı günler..