2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

ayyyy resmen annesini duymuş yaaa :) tüğlerim ürperdi
inşallah bizde kımıl kımıl görürüz.

Ben de şimdi fırsat bulabildim yazmaya,sizleri takip etmek hoşuma gidiyor,yalnız olmadığımı bilmek de:)Umarım her şey çok güzel olur hepimiz için...Bu arada bizim doğum 17 Kasımda gözüküyor izin durumu konusunda avantajlı mıyım bilmiyorum hesaplayan varsa cevaplarınızı bekliyorum,öğretmenim bu arada hani şubat tatili de iznin içinde kayboluyor herhalde...

Okuludaki kantini yok etmek istiyorum,inanın koridora çıkamıyorum tost sucuk kokusundan,bu hissiyatı azaltmak mümkün değil herhalde,çıldırmak üzereyim,öğrencilerin önünde öğüresim geliyor çok utanç verici...Rabbim yardım et:)

evet canım sanki beni duymuş gibi hareket etti eşimde kafa sallamasına diyoki siz üzülün sıkılın benim burda keyfim yerinde

yada rockçı olacak

YouTube - 9 haftalık bebeğimizin ultrason görüntüleri
Kızlar bakın 9 haftalık bebek nasılmış ultrasonda merakınızı giderelim ben hergün bakıyorum da :))

harikasın yaa, o kadar iyi geldi ki. kalp atışlarını özlemişim. orda birsürü video var onlara da bakıcam. çooooook sağol ellerin dert görmesin.

Allahım sağlıklı sıhhatli doğurup kucağınıza almayı nasip etsin.... Bende tam sekiz haftalık hamileyim... Umarım ikimizde sağlıklı bebeklerimize kavuşuruz.

ben de oyleyim ya okuyunca bile midem kalkti is yerindeyim ve odada 4 kisiyiz boyle hamilelik cok zor

kızlar kilo almaya başlayan varmı aranızda benim gibi

öfffff ben yeme içmem de hiç bir değişikliik yok hatta eskidne olsa bu meüyle kilo bile verirdim ama gel görki tartıda bugün 1,5 kilo fazla çıktım...sanırım hormonlarla ilgili bu şişlik... böyle gidersem yandım ben .....

benim 11 kasım görünüyo canım.aynı zamanlardayız.keşke de öyle olsa 11.11.2011 :) ama kısmet tabii.hayırlısıyla olsun da tarih çokta önemli değil tabiki:)

aaa ne güzel tarih inş o zaman kadar bekler bebiş güzel bir doğum tarihi olur....

kızlar benim kide 20 kasıma denk geliyor akrep burcu olacak yani kızlar bide benim midem çok bulanıyor hiç bişey yiyemiyorum yediğimide çıkaryorum varmı bi çözümü olan gerçektende uzanıp kendimi rahat bıraktığm zaman bebişimi hissediyorum kızlar deneyin bence

çok iyi anlıyorum seni,çok üzücü bi durum bu.bende öğrendiğim ilk haftalarda abartısız her gece kabus görüyodum,bu benim 3. gebeliğim.kendimce aştığımı düşünüyordum ama bilinç altım öyle demiyordu.her gece rüyamda düşük yapıyorum,kürtaj oluyorum.bebeğime bişe mi olacak,yine öyle olursa diye çok endişeleniyo insan.allah kimsenin başına vermesin.eşim psikolojik destek almam için çok ısrar etti.ama haftalar geçtikçe atlattım.şimdi daha iyiyim çok şükür.bebeğimin gelişimine şahit oldukça hep şükrediyor dua ediyorum.sende stres yapma kendine.bu ona çok zarar verir onu düşün.olumlu düşünmeye çalış,kötüyü aklına getirme.gerekirse destek al.umarım zamanla aşarsın cnm.dua et inan hayırlısıyla kuzağımıza almak nasip olsun inşallah.

kızlarrr hiç sesisiniz soluğunuz çıkmıyor.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…