- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #4.381
canım ben ultrosanla doktor bakarken 9+1di herşeyine baktı bende hareketlenmeye başladımı diye sordum ben sorunca bebegim kafasını ve vücudunu hareket ettirmeye başladı biz bütün olumsuzlukları unuttuk mutluluktan uçtuk resmen
ayyyy resmen annesini duymuş yaaa :) tüğlerim ürperdi
inşallah bizde kımıl kımıl görürüz.
evet canım sanki beni duymuş gibi hareket etti eşimde kafa sallamasına diyoki siz üzülün sıkılın benim burda keyfim yerinde
YouTube - 9 haftalık bebeğimizin ultrason görüntüleri
Kızlar bakın 9 haftalık bebek nasılmış ultrasonda merakınızı giderelim ben hergün bakıyorum da :))
yada rockçı olacak
harikasın yaa, o kadar iyi geldi ki. kalp atışlarını özlemişim. orda birsürü video var onlara da bakıcam. çooooook sağol ellerin dert görmesin.
Okuludaki kantini yok etmek istiyorum,inanın koridora çıkamıyorum tost sucuk kokusundan,bu hissiyatı azaltmak mümkün değil herhalde,çıldırmak üzereyim,öğrencilerin önünde öğüresim geliyor çok utanç verici...Rabbim yardım et:)
kızlar kilo almaya başlayan varmı aranızda benim gibi
amiin ecmain insaALLAH canim kiz bende 10 cu haftamdayim thd 7 kasim aynimiyiz yoksam
benim 11 kasım görünüyo canım.aynı zamanlardayız.keşke de öyle olsa 11.11.2011 :) ama kısmet tabii.hayırlısıyla olsun da tarih çokta önemli değil tabiki:)
benim 11 kasım görünüyo canım.aynı zamanlardayız.keşke de öyle olsa 11.11.2011 :) ama kısmet tabii.hayırlısıyla olsun da tarih çokta önemli değil tabiki:)
bende kasım annesı olucam inşallah kızlar hem cok hayecanlıyım hem streslıyım cok karışığım..ılk bebeğımı düşürdüğüm ıcın hamılellıgımın tadını cıkaramıyorum bı turlubıde süreklı kabuslar görüyorum bılınc altımı bılmıyorum ama sureklı düşük yaptığımı görüyorum korkuyorum.en son ıkı hafta once kalp atısını gormustuk bebeğim o zaman 5 mmdi yarın yıne randevumuz var ınsallah hersey yolunda gıder sağ salım bebeklerımızı kucağımıza alırız
aaa ne güzel tarih inş o zaman kadar bekler bebiş güzel bir doğum tarihi olur....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?