2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
benim bugun midem cok bulaniyor hic halim yok.

o kadar kendimi gucsuz hissediyorumki dus olmak istiyorum ama nasil eriniyorum anlatamam

şükürler olsun rabbime duydum kızlar bebeğimin kalp atışlarını duydum sonunda nasıl sevindim bilemessiniz cuma kürtaja gidecekken bugün kalp atışları iyi olduğu rahim ağzının kapalı olduğu ve gerçekten müthiş bir dr bulduğum için mutluyum
bugün gittiğim dr ye hiç açıklama yapmadım sadece son tarihimi ve kalp atışlarını duymak istediğimi söyledim öyle iyi biriki anladı hemen beni vajinal ultrasonla baktı ve duyduk kalp atışlarını tavsiyeleri ve olgunluğu sevecenliği bir başkaydı yada bana duymak istediklerimi söylediği için benim hoşuma gitti bilmiyorum
proluton depot yazdı bunu vurdur tek seferlik dedi progestan ve rahimdeki kanı sulandırıp dışarı atması için ecopirin hastaneden nasıl çıktım eşime nasıl sarıldım anlatamam benim için dua eden etmeyen herkeze teşekkür ediyorum artık daha sık yazarım herkeze sağlıklı sıhatli günler diliyorum

merhaba arkadaşlar..
sumakcım üşütmüş olabilir misin acaba, ayaklardan üşüyünce de karın ağrısı yapabiliyo? dinlen biraz bişi olmaz inşallah canım

ne kadar güzel bi haber bu yazılarınızı görmüştüm üzülmüştüm rabbım ol deyince hersey oluyo o yuzden hep umut tasımak gerekıyo maşallah yaa cok sevındımm

kızlar hamılelğinizin ılk günlerıne göre belırtılerınızde farklılık oluyomu benım ıstahım ılk zamanlarkı gıbı cok değil normalmı bu bulantım baştan berı ole aman aman değil zaten arada oluyo göğüslerım sızlıyo ama eskısı gıbı ağrımıyo off paronayak oldum burda okumamam gereken yazılar okuyorum

regl tarihin yakın mı?

o dönemlerde ağrı yapıyor maalesef

daha bır hafta var

merhaba arkadaşlar..
sumakcım üşütmüş olabilir misin acaba, ayaklardan üşüyünce de karın ağrısı yapabiliyo? dinlen biraz bişi olmaz inşallah canım

sanırım üşüttüm ,yatıyorum cnım yatmaktan yanlarım agrıdı resmen

RABBIM sevincini hayirlisi ile sonuna kadar daim ettsin insaALLAH hayirli haberlerini bekliyorduk zaten bak bosuna üzmüsün kendini cok sevindim senin adina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…