- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #4.401
kızlarrr hiç sesisiniz soluğunuz çıkmıyor.....
Sen en son kontrole kaç haftalıkken gitmiştin ?
6+5 deyken hem keseyi gördük hem kalp atışını...... bir dahakide 12. haftada.....
karnım agrıyor benım de anlam veremedım
şükürler olsun rabbime duydum kızlar bebeğimin kalp atışlarını duydum sonunda nasıl sevindim bilemessiniz cuma kürtaja gidecekken bugün kalp atışları iyi olduğu rahim ağzının kapalı olduğu ve gerçekten müthiş bir dr bulduğum için mutluyum
bugün gittiğim dr ye hiç açıklama yapmadım sadece son tarihimi ve kalp atışlarını duymak istediğimi söyledim öyle iyi biriki anladı hemen beni vajinal ultrasonla baktı ve duyduk kalp atışlarını tavsiyeleri ve olgunluğu sevecenliği bir başkaydı yada bana duymak istediklerimi söylediği için benim hoşuma gitti bilmiyorum
proluton depot yazdı bunu vurdur tek seferlik dedi progestan ve rahimdeki kanı sulandırıp dışarı atması için ecopirin hastaneden nasıl çıktım eşime nasıl sarıldım anlatamam benim için dua eden etmeyen herkeze teşekkür ediyorum artık daha sık yazarım herkeze sağlıklı sıhatli günler diliyorum
regl tarihin yakın mı?
o dönemlerde ağrı yapıyor maalesef
merhaba arkadaşlar..
sumakcım üşütmüş olabilir misin acaba, ayaklardan üşüyünce de karın ağrısı yapabiliyo? dinlen biraz bişi olmaz inşallah canım
şükürler olsun rabbime duydum kızlar bebeğimin kalp atışlarını duydum sonunda nasıl sevindim bilemessiniz cuma kürtaja gidecekken bugün kalp atışları iyi olduğu rahim ağzının kapalı olduğu ve gerçekten müthiş bir dr bulduğum için mutluyum
bugün gittiğim dr ye hiç açıklama yapmadım sadece son tarihimi ve kalp atışlarını duymak istediğimi söyledim öyle iyi biriki anladı hemen beni vajinal ultrasonla baktı ve duyduk kalp atışlarını tavsiyeleri ve olgunluğu sevecenliği bir başkaydı yada bana duymak istediklerimi söylediği için benim hoşuma gitti bilmiyorum
proluton depot yazdı bunu vurdur tek seferlik dedi progestan ve rahimdeki kanı sulandırıp dışarı atması için ecopirin hastaneden nasıl çıktım eşime nasıl sarıldım anlatamam benim için dua eden etmeyen herkeze teşekkür ediyorum artık daha sık yazarım herkeze sağlıklı sıhatli günler diliyorum
bebeğim_01 nerde arkadaslar biliyor musunuz?
karnım agrıyor benım de anlam veremedım
sevdeciğim
dr yarın kaçtaaaa
evet yaa benimde aklıma geldi, onun beklenmeyen bu araydı sanırım. inşallah güzel haberlerle gelir.
olur öyle, bana da olmuştu. drum adet olacakmışsın gibi ağrıyabilir demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?