- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #4.361
MERHABA kasım anneleri.
ben de bugün itibariyle 6+0 ım . mutlemel doğum tarihi 8 aralık ama kasımda gelecek biliyorum.
yaşım 40.5 ve ilk bebeğim. çok korkuyorum bir aksilik olacak mücizeme diye.
hamilelerin duası kabul olurmuş ne olursunuz dua edin bebeğime bişi olmasın sağlıkla gelsin.
evimi şenlendirsin umudum olsun. yarın keseyi görmeye gideceğim. kalp atışını alamam diye çok korkuyorum.
geç döllenme olduğundan çok eminim. beraber olmamızdan biliyorum. geç döllenme nedeniyle keseyi ve kalp atışını geç duyan var mı içinizde.
allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
selam kızlar nasılsınız herkes cumayı bekliyor ama benim kontrolum yarın inşallah yarın size hayırlı haberler veririm buarada iğne yaptırıyordum hastaneye yattıgımdan beri bugun bitiyor zannetmiştim ama daha 3 tane daha varmış:84:hergün arkadaşlarım gelip yapıyorlardı ama bu sefer gelmediler bende mecburen yakındaki saglık ocagına gitmek zorunda kaldım ama eşim zorla götürüyor elinden gelse beni yataga baglayacakneyse ben aşagı iniyorum ama bide bana sorun yüzümde güller açıyo gülmnekten kendimi alamadım nerdeyse hast gitmek hariş martın 20den beri ilk defa sokaga çıkıyorum bide siz düşünün bu mutlulugu
Merhaba herkese. Annişler nasılmış bakalım? Dün akşam otururken kasıklarım bi ağrıdı. Çok korktum. Daha 2 yıl önce hamileydim bu durumlara alışık olmam lazım ama olmuyor. Annelik böyle bişey herhalde. Tecrübe filan sökmüyor her seferinde bişey mi oldu ki diye evhamlanıyorsun. Allah sağlıkla kucağımıza versin bebeklerimizi inş.
inşallah kızlar yarında bebegim 3cm olmuş olur herhalde 9 haftadan sonra hergün 1mm büyüyormuş artık geçen haftaya görede dahada hareketlenmiştir
kızlar bişey sorcam, daha öncede sordum ama cevap yazan olmadı.
bişeye aşerdik ve yiyemedik diyelim, bunun zararı nediir?
meysacım ben 10. haftamın içindeyim çok şükür.bu ikili test de kromozom anomalilerinin tespiti için yapılan tarama testiymiş.ense kalınlığını ölçüyolarmış bebeğin.hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin rabbim cümlemize.aminnn inşallah.
günaydın...........
20 aylık mı iyiymiş benim ki 13 aylıksütten kesmeye çalışıyorum var mı bi takdik??
evet ya olabilir çünkü doktor 1 ay içinde kes dedi.. zaten benim süt iznim de 23 nisanda bitiyo.. o yüzden 23 nisandan sonra emzirmeye stopbenim de sütüm çook yaramıştı böyle neredeyse 4 aylıkken 8 aylık çocuk gibiydi, 8 aylıkken 1.5 yaşında diyoduk ama şimdi o kadar yaramıyo ben de anladım zayıfladı gibi ama emmek istiyo deli gibi.. sabah üzerimi değiştirirken ağlamaya başlıyo görünce.. katıla katıla ağlıyo dayanamıyorum yavaş yavaş azalta azalta kesmek daha sağlıklı oluyomuş.. çocuk neye uğradığını şaşırıyomuş hemen kesilince.. işte azalta azalta kesicem bakalım...
meysanur gelmedibusaate gelirdi kesin bebeğiyle ve kızıyla keyf yapıyo :81:
bu simililerde niye replacer_image cikiyor yahu
bende kasım annesı olucam inşallah kızlar hem cok hayecanlıyım hem streslıyım cok karışığım..ılk bebeğımı düşürdüğüm ıcın hamılellıgımın tadını cıkaramıyorum bı turlubıde süreklı kabuslar görüyorum bılınc altımı bılmıyorum ama sureklı düşük yaptığımı görüyorum korkuyorum.en son ıkı hafta once kalp atısını gormustuk bebeğim o zaman 5 mmdi yarın yıne randevumuz var ınsallah hersey yolunda gıder sağ salım bebeklerımızı kucağımıza alırız
ezgim yani sen 9. haftada gittiğinde bebiş kıpırdıyomuydu? bende 9. haftada gidicem kıpırtısını görcem diye sevindim ayyyy
kızlar kilo almaya başlayan varmı aranızda benim gibi
Selam kızlar.nasılsınız??
Benim çok uykum var yaaa.
Yemekten sonra çalışmakta çok zorlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?