2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
iyi gunler kizlar bugun biraz uyumusum 10 kadar ilk defa sirtim agrimadi rahat bir uyku cekmisim esime kahvaltiya bile kalkamadim.

canim kocisim beni uyandirmadan yavasca kalkip gitmis.
sizler nasilsiniz bakiyorum herkes cumayi bekler olmus.

bizim 2.ultrason tarihi henuz belli olmadi doktordan gelecek haberi bekliyoruz

bende kasım annesı olucam inşallah kızlar hem cok hayecanlıyım hem streslıyım cok karışığım..ılk bebeğımı düşürdüğüm ıcın hamılellıgımın tadını cıkaramıyorum bı turlu bıde süreklı kabuslar görüyorum bılınc altımı bılmıyorum ama sureklı düşük yaptığımı görüyorum korkuyorum.en son ıkı hafta once kalp atısını gormustuk bebeğim o zaman 5 mmdi yarın yıne randevumuz var ınsallah hersey yolunda gıder sağ salım bebeklerımızı kucağımıza alırız

Canımm Allah hepimizin hamileleliğini sağkla tamamına erdirsin inşallah bende geç yumurtlamışım zaten kasıktan ultrasonla normalde 1 hafta geç görüyosun endişe etme hoşgeldin aramıza..

selam kızlar nasılsınız herkes cumayı bekliyor ama benim kontrolum yarın inşallah yarın size hayırlı haberler veririm buarada iğne yaptırıyordum hastaneye yattıgımdan beri bugun bitiyor zannetmiştim ama daha 3 tane daha varmış:84:hergün arkadaşlarım gelip yapıyorlardı ama bu sefer gelmediler bende mecburen yakındaki saglık ocagına gitmek zorunda kaldım ama eşim zorla götürüyor elinden gelse beni yataga baglayacak neyse ben aşagı iniyorum ama bide bana sorun yüzümde güller açıyo gülmnekten kendimi alamadım nerdeyse hast gitmek hariş martın 20den beri ilk defa sokaga çıkıyorum bide siz düşünün bu mutlulugu

canım yarın güzel haberleri alırsın inşallahh..bu kasım bebeklerinin hepsi kıymetli yaaa

inşallah kızlar yarında bebegim 3cm olmuş olur herhalde 9 haftadan sonra hergün 1mm büyüyormuş artık geçen haftaya görede dahada hareketlenmiştir

ayy 2 gündür benimde kasığım batıyor. sanki iğne batırıyorlar. bu zamana kadar hiç olmamıştı ok korktum :18:

amiin ecmain insaALLAH canim kiz bende 10 cu haftamdayim thd 7 kasim aynimiyiz yoksam

aramizda 7 ay fark varmis desene gülüm bir tanidigim bibersalcasimi ney sürmüs memesine o sekil biraktirmis istersen sende dene insaALLAH ise yarar

meysanur gelmedi busaate gelirdi kesin bebeğiyle ve kızıyla keyf yapıyo :81:

aynen tadlum tam laptopu actim sayfayi tikladim girdim tizim uyandi girdigim gibi ciktim onunla ilgilendim kahvalti üsten temizlik derken simdi geldim ama yine cikmam gerek bi göz atim dedim bari hem ben geldim sen yoksun

gülüm positiv seyler düsün insan ne icin tetirginse, gün boyu aklinda mesgul oldugu seyleri genelde ruyasinda görürmüs
güzel seyler düsün dua et insaALLAH bisi olmaz ALLAHin izniyle bak nickin gibi lächeln yap

ezgim yani sen 9. haftada gittiğinde bebiş kıpırdıyomuydu? bende 9. haftada gidicem kıpırtısını görcem diye sevindim ayyyy

canım ben ultrosanla doktor bakarken 9+1di herşeyine baktı bende hareketlenmeye başladımı diye sordum ben sorunca bebegim kafasını ve vücudunu hareket ettirmeye başladı biz bütün olumsuzlukları unuttuk mutluluktan uçtuk resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…