- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #4.421
benim 11 kasım görünüyo canım.aynı zamanlardayız.keşke de öyle olsa 11.11.2011 :) ama kısmet tabii.hayırlısıyla olsun da tarih çokta önemli değil tabiki:)
crafty sen gördün mü kıpırdanışını? seninki bizden büyük. 2li taramaya girdin mi sen?
kızlar hamılelğinizin ılk günlerıne göre belırtılerınızde farklılık oluyomu benım ıstahım ılk zamanlarkı gıbı cok değil normalmı bu bulantım baştan berı ole aman aman değil zaten arada oluyo göğüslerım sızlıyo ama eskısı gıbı ağrımıyo off paronayak oldum burda okumamam gereken yazılar okuyorum
ayy çok sevindimm süper bi haber buşükürler olsun rabbime duydum kızlar bebeğimin kalp atışlarını duydum sonunda nasıl sevindim bilemessiniz cuma kürtaja gidecekken bugün kalp atışları iyi olduğu rahim ağzının kapalı olduğu ve gerçekten müthiş bir dr bulduğum için mutluyum
bugün gittiğim dr ye hiç açıklama yapmadım sadece son tarihimi ve kalp atışlarını duymak istediğimi söyledim öyle iyi biriki anladı hemen beni vajinal ultrasonla baktı ve duyduk kalp atışlarını tavsiyeleri ve olgunluğu sevecenliği bir başkaydı yada bana duymak istediklerimi söylediği için benim hoşuma gitti bilmiyorum
proluton depot yazdı bunu vurdur tek seferlik dedi progestan ve rahimdeki kanı sulandırıp dışarı atması için ecopirin hastaneden nasıl çıktım eşime nasıl sarıldım anlatamam benim için dua eden etmeyen herkeze teşekkür ediyorum artık daha sık yazarım herkeze sağlıklı sıhatli günler diliyorum
regl oldu o
bizim diğer topic e yazmıştı
8 Nisanda gelmiş beklenmeyeni
18 inde 2 li var kuzum
inş görürüm
ben anlamıorum ki
dr anlıo eşim anlıo
ben anlamıom sinir oluorum
kalp atımını bile göremedim ben
beceriksizim bu konuda
1 kere sesini duydum o kadar :)
yapma yaa, çok üzüldüm. içimde onunla ilgili güzel bi his vardı inşallah bu ay olur.
5 gün sonra yani, ben çok merak ediyorum anlatırsın artık bize kuzuşş.
bak eskiden bende hiç anlamazdım göremezdim bi türlü, öğlen baktığımız videolar var, onları incelersen işaretleyerek anlatıyorlar. nereye bakacağını öğrenirsin. yine bilemezsen sen usg nin resmini çek ben sana şu kolu şu bacağı diye anlatırım :)
selam kizlar bende test hakkinda bilgi alabilirmiyim bende kasim annesi aolacagim insallah 2li tarama nasil oluyor ??
merhabalar hanimlar kk yi karisitirikken gordum bu topigi baktim tanidigim bazi arkadaslar var bende katilayim dedim. bende kasimda dogum yapacaklar arsindayim 28 kasim beklenen dogum tarihimiz.
benide araniza alirmisiniz?
cafty cim sende burdaymissin canim merhabaaa
kızlar hamılelğinizin ılk günlerıne göre belırtılerınızde farklılık oluyomu benım ıstahım ılk zamanlarkı gıbı cok değil normalmı bu bulantım baştan berı ole aman aman değil zaten arada oluyo göğüslerım sızlıyo ama eskısı gıbı ağrımıyo off paronayak oldum burda okumamam gereken yazılar okuyorum
cnm
11&14 haftalar arasında (12. hafta en iisi) yapılan kan ve ultrason ile tetkik edilen bi test
Allah korusun kalıtsal rahatsızlık vs olabilirliğine bakılıyor
merhabalar hanimlar kk yi karisitirikken gordum bu topigi baktim tanidigim bazi arkadaslar var bende katilayim dedim. bende kasimda dogum yapacaklar arsindayim 28 kasim beklenen dogum tarihimiz.
benide araniza alirmisiniz?
cafty cim sende burdaymissin canim merhabaaa
canım hayırlı olsun.. beklenen doğum tarihi aynı, SAT 21 şubat heralde seninde.. ne güzelll... hangi aşamadasınız, kalp atışlarını duydunuz mu
crafty cim ben ingilteredeyim burda isler baya farkli ben ilk ogrendigimde testte saglik ocagina gittim bana hastanede randevu aldilar oda ta 11 nisandi ama sadece ebe ile gorusme ve bazi kan testleri icin .yani idrar testinde ogrendikten sonra kan testi bile yaptirmadim. neyse ben daynamadim tabi bir turk doktor buldum burada ozle hastanelerde cok pahali ama bu doktorum fiyati uygundu baya 5. haftada gittim ve keseyi gordum. devlet hastanesindeki ilk ultrason randevum 16 mayista olacak Turkiyeden baya baya farkli her istedigimizde gidemiyoruz doktora. ay cok yakindim canim ama ne yapayim bende sizler gibi 2 haftaya bir kontrole gitmek kalp atisini duymak istiyorum.
canim birde mide bulantilarim basladi 4 5 gundur hemde baya ve butun gun suyor yatmadan once hat safada oluyor . ne yesem gecmiyor zaten yiyemiyorum hicbirsey . bazen zorla uyuyorum uyuyunca rahatliyorum biraz uyaninca midem bulanmaya baslmadan agzima birseyler atiyorum.
iste canim benden haberler boyle . sende haberler nasil daha hic gecmisi okumadim direk daldim topige.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?