2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
benim 11 kasım görünüyo canım.aynı zamanlardayız.keşke de öyle olsa 11.11.2011 :) ama kısmet tabii.hayırlısıyla olsun da tarih çokta önemli değil tabiki:)

evet 11.11.11 sahane bir dogum tarihi olurdu :)) fakat RABBIM hayirlisini nasip etsinde ben tutturdum ayin 7 si olsun diye insaALLAH ne hikmetse hem kurbanbayramin ikici günü olmus oluyor ve tizimin dogum tarih günüde 7, ikiside 7 olmus olurdu aylar farkli olsada

Son düzenleme:

crafty sen gördün mü kıpırdanışını? seninki bizden büyük. 2li taramaya girdin mi sen?

18 inde 2 li var kuzum
inş görürüm
ben anlamıorum ki
dr anlıo eşim anlıo
ben anlamıom sinir oluorum
kalp atımını bile göremedim ben
beceriksizim bu konuda
1 kere sesini duydum o kadar :)

benimde pek bulantım yok. bi iki şeyden öğürdüm, çıkardım o kadar. ha bide koku meselesi var. göğüslerimin uçları çok acıyordu ama şu an hafifledi. iştahım normal. yada biraz az denebilir. kötü düşünme

ayy çok sevindimm süper bi haber buçok şükür,hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun inşaallah

regl oldu o
bizim diğer topic e yazmıştı
8 Nisanda gelmiş beklenmeyeni

yapma yaa, çok üzüldüm. içimde onunla ilgili güzel bi his vardı inşallah bu ay olur.

18 inde 2 li var kuzum
inş görürüm
ben anlamıorum ki
dr anlıo eşim anlıo
ben anlamıom sinir oluorum
kalp atımını bile göremedim ben
beceriksizim bu konuda
1 kere sesini duydum o kadar :)

5 gün sonra yani, ben çok merak ediyorum anlatırsın artık bize kuzuşş.
bak eskiden bende hiç anlamazdım göremezdim bi türlü, öğlen baktığımız videolar var, onları incelersen işaretleyerek anlatıyorlar. nereye bakacağını öğrenirsin. yine bilemezsen sen usg nin resmini çek ben sana şu kolu şu bacağı diye anlatırım :)

teşekkürler arkadaşlar evet öyle rabbim ol dedi ve oldu şükürler olsun
rabbim hepimize nasip eylesin kucağımıza alalım bebeklerimizi sağ salim aminnnnnnn

4 boyutlu ile bakar heralde yaaa
anlarım o zaman cehaletimin sınırlarını zorlayarak :)

hayırlı haberle döniim de anlamiim sorun değil

merhabalar hanimlar kk yi karisitirikken gordum bu topigi baktim tanidigim bazi arkadaslar var bende katilayim dedim. bende kasimda dogum yapacaklar arsindayim 28 kasim beklenen dogum tarihimiz.
benide araniza alirmisiniz?
cafty cim sende burdaymissin canim merhabaaa

selam kizlar bende test hakkinda bilgi alabilirmiyim bende kasim annesi aolacagim insallah 2li tarama nasil oluyor ??

cnm
11&14 haftalar arasında (12. hafta en iisi) yapılan kan ve ultrason ile tetkik edilen bi test
Allah korusun kalıtsal rahatsızlık vs olabilirliğine bakılıyor

yuba tebrık ederım bır cok lıstede hep beraberdır demek kı kısmet kasım annesı olmakmış

kuzummmmmmmmmmm
canımmmmm
hoşgeldiniz bebişin ve sennn
anammm
nasılsın minik kuş nasıl
kalbini gördün mü
ay detay ver

ya açıkçası bende bi belirti yok zaten doğru düzgün, biraz wc ye fazla çıkıyorum oda çok fazla değil, üşümem geçmedi benim, hemililiiğim belli olmadan önceden beri çok üşüyorum.. göğüslerimde kimi gün acımıyo gibi ama bir sonraki gün berbat oluyo, günü gününü tutmuyo yani.. bulantım filanda pek yok, iştahımda da çok farklılık yok. bence belirtilere takılmamak lazım herkes farklı yaşıyo hamileliğini, bi çoğu akadaşımız bulantılardan usandı iyice, ama bazılarımızda da hiç bişi yok, takılma böyle şeylere bence... bebişlerimiz bırakmayacak bizi inşallahhh...

cnm
11&14 haftalar arasında (12. hafta en iisi) yapılan kan ve ultrason ile tetkik edilen bi test
Allah korusun kalıtsal rahatsızlık vs olabilirliğine bakılıyor

Tesekkür ederim benim sali günü randevum ve haftaya 12 haftalik oluyoruz demekki tam zamani insallah bi sorunumuz olmaz bu arada beklenen dogum tarihi 1kasim ama benimkiler yaramzlik yapip erken gelmezlerse benim bebisler ikiz erken olma ihtimali var

Kızlar merhaba, nasılsınız, yarın tekrar doktora gideceğim inşallah kalp atışında bir problem çıkmaz. Dün doktorumuzun 123 kalp atış hızına riskli demesinden dolayı bebişimin kalp atışını doğru düzgün dinleyememiştim. Yarın doya doya dinlemek istiyorum inşallah. Doktorum da inşallah güzel yorumlar yapar da içimi rahatlatır. Bebişlerimiz Allah'a emanet, Rabbim onları sağ salim bize bağışlasın.

canım hayırlı olsun.. beklenen doğum tarihi aynı, SAT 21 şubat heralde seninde.. ne güzelll... hangi aşamadasınız, kalp atışlarını duydunuz mu

crafty cim ben ingilteredeyim burda isler baya farkli ben ilk ogrendigimde testte saglik ocagina gittim bana hastanede randevu aldilar oda ta 11 nisandi ama sadece ebe ile gorusme ve bazi kan testleri icin .yani idrar testinde ogrendikten sonra kan testi bile yaptirmadim. neyse ben daynamadim tabi bir turk doktor buldum burada ozle hastanelerde cok pahali ama bu doktorum fiyati uygundu baya 5. haftada gittim ve keseyi gordum. devlet hastanesindeki ilk ultrason randevum 16 mayista olacak Turkiyeden baya baya farkli her istedigimizde gidemiyoruz doktora. ay cok yakindim canim ama ne yapayim bende sizler gibi 2 haftaya bir kontrole gitmek kalp atisini duymak istiyorum.
canim birde mide bulantilarim basladi 4 5 gundur hemde baya ve butun gun suyor yatmadan once hat safada oluyor . ne yesem gecmiyor zaten yiyemiyorum hicbirsey . bazen zorla uyuyorum uyuyunca rahatliyorum biraz uyaninca midem bulanmaya baslmadan agzima birseyler atiyorum.
iste canim benden haberler boyle . sende haberler nasil daha hic gecmisi okumadim direk daldim topige.

canım hayırlı olsun.. beklenen doğum tarihi aynı, SAT 21 şubat heralde seninde.. ne güzelll... hangi aşamadasınız, kalp atışlarını duydunuz mu

sagol canim evet 21 subat ayniyiz demek sevindim bu duruma . canimaz once durumumu yazdim bir yorumumda malesef 16 mayistan once ulatrasona giremeyecegim . Ama aklima hep iyi seyler getiriyorum, iyi dusuneyim iyi olsun diye.

ohhh bulansın hep inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
bulantı iidir dio benim dr :)
salgılanması gereken bi hormon varmış o yaparmış :)
7. haftada başlar 10 da tavan yapar 12 de geçer diolar
bende geçmesini bekliorum

aaaaa
size de dicektim kaynadı.
Sea Band die bişi aldım eczaneden bulantı bandı. Koluna takıosun lastik toka gibi, gereken yere baskı uyguluo akapunktur noktası mı ne
bana ii geldi deneyin sizlerde 25 TL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…