- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #4.341
gizem eklicem hoşgeldin cnm benim kayın peder geldi allaha emnaet olun byby
ben halkla iliskiler bolumundeyim devlet isi (bakanlikda), memurum yani isim PC basinda olub medyayi ve insanlari bakanligin yapmis oldugu islerle tanisdirmak, bana gonderilen sorulari yanitlamak, makaleler yazmak..........
teknoloji devrinde oldugumuz icin bu isleri simdi internetden, e-mailden ve telefonda konusarak yapiyoruz, o yuzden surekli PC basindayim forumu acik tutdugum icin size de yaziyorum,
hem benim icin en onemli sey bebisim o yuzden surekli kendim gibi hamisleri izliyorum ne yapilmali falan filan
ben de kamuda çalışıyorum canım.. çok şanslıyız.. benim özelde çalışan arkadaşlarım süt izinlerini bile kullanamadılar.. hiç değilse sosyal haklarımız güzel.. ben de bankadan istifa edip geçtim kamuya.. iyiki de geçmişim..
günaydın güzel hamişler,
size bişey sormak istiyorum, ben 6+6 gebeyim ve çok ama çok üşüyorum, gebelikle ilgisi varmı sizce?
olumsuz bir durummu donuyorum resmen, heryerim kasılıyor
günaydın güzel hamişler,
size bişey sormak istiyorum, ben 6+6 gebeyim ve çok ama çok üşüyorum, gebelikle ilgisi varmı sizce?
olumsuz bir durummu donuyorum resmen, heryerim kasılıyor
evet canim cok haklisin, benimle ayni odada calisan bir kiz var o dunya bankinin gorevlisi 5 yillik bizde calisacacak, zavalli kiz yeni dogum yapti ve 1 hafta sonra ise cikmak zorunda kaldi, 9 ayina kadar da calisti,,, ama bizde oylemi cok sukur temmuzda 1 yilimi doldurucam bebisimi dogurdukdan sonra 3 yil izin, peki ya sizde turkiyede izin ne kadar?
Günaydın canım bende senin gibiyim çok üşüyorum..Kansızlık falan vardır belki dedim ama tahlil sonuçlarımı işyeri hekimimize gösterdim normal dedi...Bilemiyorum niye...Ama sanki üstüme kar yağıyor...
Kızlar hepimiz üşüdüğümüze göre çokta endişelenmeyelim gebelikle orantılı bişey demekki Allahım sağlıklı gebelik nasip etsin hepimize, Allahtan yaz gebesi olacez yoksa napardık kışın uyyy donardık wallamelekcim yaaa
aynı bende
evde şırtla dolaşıodum şimdi battaniyesiz oturamıorum
hareketsiz miyiz acaba ondan mı üşüme ?
tesekkurler canim, gercekden gore biliyomusun gobekden ayy cok qarib bi sey olmali
Hayırlı olsun, Allah kucağına almayı nasip etsin, bende herşey zamanıyla uyum gidiyor ama geç döllenmenin bir sakıncası olduğunu zannetmiyorum belki de geç yumurtalama yaşıyorsundur, varsın 5 gün geç duy kalp atışlarını yeterki nasip olsun, bol bol dua et, tedaviyle mi nasıl oldu bebişin??MERHABA kasım anneleri.
ben de bugün itibariyle 6+0 ım . mutlemel doğum tarihi 8 aralık ama kasımda gelecek biliyorum.
yaşım 40.5 ve ilk bebeğim. çok korkuyorum bir aksilik olacak mücizeme diye.
hamilelerin duası kabul olurmuş ne olursunuz dua edin bebeğime bişi olmasın sağlıkla gelsin.
evimi şenlendirsin umudum olsun. yarın keseyi görmeye gideceğim. kalp atışını alamam diye çok korkuyorum.
geç döllenme olduğundan çok eminim. beraber olmamızdan biliyorum. geç döllenme nedeniyle keseyi ve kalp atışını geç duyan var mı içinizde.
allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
MERHABA kasım anneleri.
ben de bugün itibariyle 6+0 ım . mutlemel doğum tarihi 8 aralık ama kasımda gelecek biliyorum.
yaşım 40.5 ve ilk bebeğim. çok korkuyorum bir aksilik olacak mücizeme diye.
hamilelerin duası kabul olurmuş ne olursunuz dua edin bebeğime bişi olmasın sağlıkla gelsin.
evimi şenlendirsin umudum olsun. yarın keseyi görmeye gideceğim. kalp atışını alamam diye çok korkuyorum.
geç döllenme olduğundan çok eminim. beraber olmamızdan biliyorum. geç döllenme nedeniyle keseyi ve kalp atışını geç duyan var mı içinizde.
allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
3 yıl izin miiiiiiiii yok o kadar uzun boylu değil bizde..
doğum öncesi 8 hafta, doğum sonrası 8 hafta analık izni var.
doğum öncesi 8 hafta analık izninin 5 haftasını doğum sonrasına aktarabiliyosun..
yani hamileyken 37. haftaya kadar çalışırsan, doğumdan sonra bebeğine 12 hafta rahat bakıyosun.. sonra yıllık izin var 20 gün onu ekliyosun felan maxımum 4 -4.5 ay felan oluyo ücretli kullandığın süre.. işte genelde 1 ay da heyet raporu felan kullanılıyo işte maxımum en iyi şekilde 6 ay bebeğe bakıyosun..
analık izni bitiminden itibaren ilk 6 ay günde 3 saat ikinci 6 ay günde 1.5 saat süt izni var o kadar.. bi de yeni yasaya göre doğum sonrası 6 aya kadar izin alabiliyosun o da ücretsiz izin oluyo ama, maaş hak edemiyosun.. yani sizin şartlar daha iyi; bizimde kamuda türkiye şartlarına göre iyi sayılır.. ben ilk bebeğim 5 aylıkken başlamıştım işe mesela.. ama şimdi 6 ay da ücretsiz izin düşünüyorum maxımum 1 yaşına kadar bakabilicem..
evt cnm kalp atışları göbeğinde hsreket halinde.dene bak:)
teeşkkür ederim canım senin de hayırlı olsun.Hayırlı olsun, Allah kucağına almayı nasip etsin, bende herşey zamanıyla uyum gidiyor ama geç döllenmenin bir sakıncası olduğunu zannetmiyorum belki de geç yumurtalama yaşıyorsundur, varsın 5 gün geç duy kalp atışlarını yeterki nasip olsun, bol bol dua et, tedaviyle mi nasıl oldu bebişin??
rabbim cümlemizi bağışlasın işallah.aklıma geldikçe gözlerim doluyor gerçekten mucizeydi.Allah bağışlasın tatlım yaaaa
hayırlı evlat olsun mucizen inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?