2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

sevdecim hadi insallah bu sefer yuksek cikar kalp atislari sen icini ferah tut en iyi ilac bu biliyorsun . bol bol pozitif dusun.

yubacım hoş geldin canım. Bulantıların geçmedi demek hala. Canım bu işin cilvesi de bu sanırım. Bazen ben de yemek yerken bir kaşık daha alsam çıkartacak gibi oluyorum. Orada kesiyorum yemeyi. Ama tabi bulantım var diyemem. Herşey yerdim eskiden, şimdi yiyemiyorum. Canım hiç tatlı çekmiyor ki çok severim. Böyle ufak tefek şeyler var. Çok büyük bir yeme-içme problemim yok çok şükür. İnşallah senin bulantıların da geçer canım. 1 ay filan sürer herhalde en fazla, sonra geçer inşallah canım.

İŞTE SİZE CİNSİYET TAHMİNİNDE KULLANILAN BİLGİLER

Yanlızca türk insanları değil, diğer ülkelerin insanları da uzun zamanlardan beri doğacak bebeğin cinsiyetini tahmin edebilmek için çeşitli önerilerde bulunmuşlardır.

Toplayabildiğimiz ve bildiğimiz kadarıyla bu önerileri aşağıda belirttik:

Not: hayal kırıklığına uğramamanız için bu bilgileri yanlızca eğlence amaçlı kullanın.

'Ye Acıyı Doğur Hacıyı' ; )
hamile iken canı acı yemek isteyenin oğlu olurmuş...

'Ye tatlıyı doğur atlıyı, ye ekşiyi doğur Ayşe'yi...' ; )
Bir Anadolu atasözüymüş...

Anne adayının karnı yumurta gibi büyürse bu bebegin ERKEK olacağı, eger yana dogru yayılırsa KIZ olacağı anlamına gelirmiş.

Erkek bebek olacaksa anne adayının karnı sivri, kız olacaksa daha yuvarlak ve büyük olurmuş...

Baba adayı gebelik boyunca anne adayıyla birlikte kilo alırsa, bu bebeğin ERKEK olacağı anlamına gelir.

Anne adayı gebelikte "güzelleşirse" bebek ERKEK olacaktır, çünkü kız çocukları annelerinin güzelliklerini alırlar.

Gebelikte anne adayının canı daha çok tatlı şeyler çekerse KIZ bebek, tuzlu şeyler çekerse ERKEK bebek olacağına delalet eder.

ERKEK olacak bebek karında daha aşağıda, KIZ olacak bebek ise daha yukarıda durur.

KIZ bebek olduğunda anne adayının kiloları daha çok kalça ve basende birikir, ERKEK bebekte ise bu birikme göbek kısmındadır.

Gebelikte anne adayının göğüs bölgesi iyi gelişirse bu bebeğin KIZ olacağı anlamına gelir.

ERKEK olduğunda anne adayının canı daha çok et ve peynir gibi besinler isterken, KIZ olduğunda meyveyi daha çok ister.

Anne adayının idrar rengi açık sarıysa bu bebeğin ERKEK olacağı, koyu sarıysa KIZ olacağı anlamına gelir.

Anne adayının gebelik boyunca ayakları üşüyorsa bu bebeğin ERKEK olacağı anlamına gelir.

Anne adayının bacak kılları gebelikte daha hızlı büyümeye başladıysa bu bebeğin ERKEK olacağı anlamına gelir.

Erken gebelik döneminde aşırı bulantı kusma olduğunda bu bebeğin "saçlı" olduğu (KIZ olduğu) anlamına gelir.

Anne adayının gebelikte burnu büyüdüyse bu doğacak bebeğin ERKEK olacağı anlamına gelir.

Not: alıntı

benimde 1 kasım muhtemel tarih
bende ptesi gideceğim
ama senin ikiz
ben çoğul gebelikte 2 li 3 lü test yapılmıo die biliorum
ölçemiolarmış çünkü

oo senin durumun benden de betermiş.. bende benim doktora kızıyodum çok uyuyşuk benimle aynı olanlar kalp atışlarını duydu diye, orda işler farklı yürüyo demekki.. neyse bebişler sağlıkla büyüsünlerde beklicez artık ne yapalım.
bende çok hafifi bulantılar oluyo, o hormon bende salgılanmıyo heralde:)

ay canim 1 hafta onceye kadar midem bulansin diye nerede ise dua ettim bebegin iyi oldugunun isareti olsun dedim icimden . simdi biraz pismanim cunku ne guzel yiyordum. annem arandin sen dedi bana hakli valla kadin resmen arandim. canini sikma hic birak az olsun rahat rahat ye ic vitaminler proteinler gitsin bebisine.insallah ben ve benim gibi midesi bulanan butun arkadaslarin en kisa zmanda bulantilari gecer.

aboooow tek kalmisim ( kimse yokmu yaaa nere kayboldunuz

KUBIIIIISSSSSSSSSS nirdesin bu senin de cok hosuna gidicek eminim hihih

sen bana kiz miz, dünür diyordun, ama bak cinli takvim erkek diyor hahaha

bakalim güzel MEVLAM hangisini nasip edicek hayirlisi ile sagligi sihati yerinde bir hayirli evlat olsunda kiz erkek fark etmez insaALLAH :)

Son düzenleme:
çok memnunum böyle ben zaten:) hafif bulantılarım oluyo ama söylemeye değmez bile, fazla yediğimde veya uzun süre aç kaldığımda kötü oluyorum..
ikiz bebeişlerde hatalı sonuç verdiğini bnde biliyorum, geçen sene bi arkadaşım yaşamıştı bu durumu.. manyak doktorun biri test sonuçlarına göre bebek özürlü dedi arkadaşa,kadın yıkılmıştı resmen, sonra araştırdılar ki ikizlerde hata yüksek miş... ikiz bebişler doğal yolla mı, tedavi filan mı? tek yumurta mı çift yumurta mı?

7 haftalıksın sen daha :)
durrr bulanır
ay hem bulansın ne güzel
varlığı belli oluo :)

bulanmasın yinede ya, ben göğüsleimden hissediyorum kuzumun varlığını.. üzmeyecek annesini inşallah..:):)

4 boyutlu ile bakar heralde yaaa
anlarım o zaman cehaletimin sınırlarını zorlayarak :)

hayırlı haberle döniim de anlamiim sorun değil

oo sen o zaman cinsiyeti de görürsün. hadi bakalım güzel haberlerle gel. bende gircem 4d te bende, bendeee

seni hatırladım canım aramıza hoşgeldin

arkadaşalr pazartesi 2li tarama yapılacak. Dualarınızı eksik etmeyin olur mu korkuyorum ya nedense ben... Allahımm inşallah herşey yolunda gider...

çok güldüm hacı olayına yaaaa....
benim bu listeye göre bi kızım bi oğlum olacak galiba,
çünkü hem kız hem erkek bilgileri tutuyo
tatlı manyaklığım:kız, idrar rengim:erkek
çirkinleşmem: kız, burun büyümesi:erkek
aman ortaya karışık bişey gelmesin deeeeeeeeeeee
ikisi de uyar zaten.. ben onu yerim yerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…