- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #4.441
Kızlar merhaba, nasılsınız, yarın tekrar doktora gideceğim inşallah kalp atışında bir problem çıkmaz. Dün doktorumuzun 123 kalp atış hızına riskli demesinden dolayı bebişimin kalp atışını doğru düzgün dinleyememiştim. Yarın doya doya dinlemek istiyorum inşallah.Doktorum da inşallah güzel yorumlar yapar da içimi rahatlatır. Bebişlerimiz Allah'a emanet, Rabbim onları sağ salim bize bağışlasın.
Tesekkür ederim benim sali günü randevum ve haftaya 12 haftalik oluyoruz demekki tam zamani insallah bi sorunumuz olmaz bu arada beklenen dogum tarihi 1kasim ama benimkiler yaramzlik yapip erken gelmezlerse benim bebisler ikiz erken olma ihtimali var
yuba tebrık ederım bır cok lıstede hep beraberdır demek kı kısmet kasım annesı olmakmış
benimde 1 kasım muhtemel tarih
bende ptesi gideceğim
ama senin ikiz
ben çoğul gebelikte 2 li 3 lü test yapılmıo die biliorum
ölçemiolarmış çünkü
öylemi hic bilmiyorum bende demekki haftaya belli olacak o zaman
oo senin durumun benden de betermiş.. bende benim doktora kızıyodum çok uyuyşuk benimle aynı olanlar kalp atışlarını duydu diye, orda işler farklı yürüyo demekki.. neyse bebişler sağlıkla büyüsünlerde beklicez artık ne yapalım.
bende çok hafifi bulantılar oluyo, o hormon bende salgılanmıyo heralde:)
cnm yapılsa bile yanılma payı çok yüksek oluomuş ikiz bebeklerdeki testin
dr gerek görmezse yaptırıp strese girme boşuna
çok memnunum böyle ben zaten:) hafif bulantılarım oluyo ama söylemeye değmez bile, fazla yediğimde veya uzun süre aç kaldığımda kötü oluyorum..
ikiz bebeişlerde hatalı sonuç verdiğini bnde biliyorum, geçen sene bi arkadaşım yaşamıştı bu durumu.. manyak doktorun biri test sonuçlarına göre bebek özürlü dedi arkadaşa,kadın yıkılmıştı resmen, sonra araştırdılar ki ikizlerde hata yüksek miş... ikiz bebişler doğal yolla mı, tedavi filan mı? tek yumurta mı çift yumurta mı?
4 boyutlu ile bakar heralde yaaa
anlarım o zaman cehaletimin sınırlarını zorlayarak :)
hayırlı haberle döniim de anlamiim sorun değil
merhabalar hanimlar kk yi karisitirikken gordum bu topigi baktim tanidigim bazi arkadaslar var bende katilayim dedim. bende kasimda dogum yapacaklar arsindayim 28 kasim beklenen dogum tarihimiz.
benide araniza alirmisiniz?
cafty cim sende burdaymissin canim merhabaaa
oo sen o zaman cinsiyeti de görürsün. hadi bakalım güzel haberlerle gel. bende gircem 4d te bende, bendeee
seni hatırladım canım aramıza hoşgeldin
İŞTE SİZE CİNSİYET TAHMİNİNDE KULLANILAN BİLGİLER
Yanlızca türk insanları değil, diğer ülkelerin insanları da uzun zamanlardan beri doğacak bebeğin cinsiyetini tahmin edebilmek için çeşitli önerilerde bulunmuşlardır.
Toplayabildiğimiz ve bildiğimiz kadarıyla bu önerileri aşağıda belirttik:
Not: hayal kırıklığına uğramamanız için bu bilgileri yanlızca eğlence amaçlı kullanın.
'Ye Acıyı Doğur Hacıyı' ;)
hamile iken canı acı yemek isteyenin oğlu olurmuş...
'Ye tatlıyı doğur atlıyı, ye ekşiyi doğur Ayşe'yi...' ;)
Bir Anadolu atasözüymüş...
Anne adayının karnı yumurta gibi büyürse bu bebegin ERKEK olacağı, eger yana dogru yayılırsa KIZ olacağı anlamına gelirmiş.
Erkek bebek olacaksa anne adayının karnı sivri, kız olacaksa daha yuvarlak ve büyük olurmuş...
Baba adayı gebelik boyunca anne adayıyla birlikte kilo alırsa, bu bebeğin ERKEK olacağı anlamına gelir.
Anne adayı gebelikte "güzelleşirse" bebek ERKEK olacaktır, çünkü kız çocukları annelerinin güzelliklerini alırlar.
Gebelikte anne adayının canı daha çok tatlı şeyler çekerse KIZ bebek, tuzlu şeyler çekerse ERKEK bebek olacağına delalet eder.
ERKEK olacak bebek karında daha aşağıda, KIZ olacak bebek ise daha yukarıda durur.
KIZ bebek olduğunda anne adayının kiloları daha çok kalça ve basende birikir, ERKEK bebekte ise bu birikme göbek kısmındadır.
Gebelikte anne adayının göğüs bölgesi iyi gelişirse bu bebeğin KIZ olacağı anlamına gelir.
ERKEK olduğunda anne adayının canı daha çok et ve peynir gibi besinler isterken, KIZ olduğunda meyveyi daha çok ister.
Anne adayının idrar rengi açık sarıysa bu bebeğin ERKEK olacağı, koyu sarıysa KIZ olacağı anlamına gelir.
Anne adayının gebelik boyunca ayakları üşüyorsa bu bebeğin ERKEK olacağı anlamına gelir.
Anne adayının bacak kılları gebelikte daha hızlı büyümeye başladıysa bu bebeğin ERKEK olacağı anlamına gelir.
Erken gebelik döneminde aşırı bulantı kusma olduğunda bu bebeğin "saçlı" olduğu (KIZ olduğu) anlamına gelir.
Anne adayının gebelikte burnu büyüdüyse bu doğacak bebeğin ERKEK olacağı anlamına gelir.
Not: alıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?