- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #4.461
arkadaşalr pazartesi 2li tarama yapılacak. Dualarınızı eksik etmeyin olur mu korkuyorum ya nedense ben... Allahımm inşallah herşey yolunda gider...
şükürler olsun rabbime duydum kızlar bebeğimin kalp atışlarını duydum sonunda nasıl sevindim bilemessiniz cuma kürtaja gidecekken bugün kalp atışları iyi olduğu rahim ağzının kapalı olduğu ve gerçekten müthiş bir dr bulduğum için mutluyum
bugün gittiğim dr ye hiç açıklama yapmadım sadece son tarihimi ve kalp atışlarını duymak istediğimi söyledim öyle iyi biriki anladı hemen beni vajinal ultrasonla baktı ve duyduk kalp atışlarını tavsiyeleri ve olgunluğu sevecenliği bir başkaydı yada bana duymak istediklerimi söylediği için benim hoşuma gitti bilmiyorum
proluton depot yazdı bunu vurdur tek seferlik dedi progestan ve rahimdeki kanı sulandırıp dışarı atması için ecopirin hastaneden nasıl çıktım eşime nasıl sarıldım anlatamam benim için dua eden etmeyen herkeze teşekkür ediyorum artık daha sık yazarım herkeze sağlıklı sıhatli günler diliyorum
kızlar aranıza sonradan gelenleri istemiyorsunuz sanırım geçenlerdede bulantıyla ilgili bişeyler sormuştum sadece 1 kişi cevap vermiş saolsun...
yada kimse bulantı ve istifra çekmiyor anlaşılan(
yuba hosgeldin canim bende sana diyecektim bizim topige gel diye.
bende bir dus aldim biraz kendime geldim ama midem berbat kizlar hic birsey yiyemiyorum ne yapacagim ben ya.
canim portakalli kek cekti simdi onu yapacagim bakalim yiyebilecekmiyim.
simiramis çok yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim benim bulantımda 2 hfta sürdü şimdilerde çok hafif çok şükür istifra etmiyorum ama yemek yapamıyorum,yemek yiyemiyorum ayrıca biraz zayıfaladım sizde de zayıflama oldu mu
benimdeeeee
ama benimki akşam 20:00 de geç yani
senin kaçta
kan en etkili olanıymış o da 2 güne çıkıo
pehhhh ptesi ile iş bitse keşke
ilk ogrendigim zmanlarda midem bulanmiyordu ve istahim cok acikti neredeyse 2 kilo aldim 59 dan 61 e ciktim. 4 5 gundur mide bulantilarim baslayinca hicbirsey yiyemez oldum ve birkac kez istifra ettim simdi yine 59 olmusum. ilk midem bulanmaya basladiginda acemiydim tum gun bir elma yiyebilmistim . simdi bazi taktiklari uyguluyorum kraker vs gibi. midem tum gun bulandigindan gun arasinda uyuyorum uyandigim anda bulnamiyor o sirada hemen birseyler yiyorum. bana uyku azicik cozum getirdi.
arkadaşlar birde bu yüzümüze sürdüğümüz nemlendiriciler var.
ben bugün göz çevresi için almak istedim arkadaşım müsaade etmedi
tecrübeli arkadaşlar bilgi verirlerse sevinirim...
ben birgün sürmesen acıyor yüzüm.
cildim çok kuru...
zararı var mıdır acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?