2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
selam arkadaşlar hepinize
ben bulantı ve istifradan mahvoldum kızlar yaa
sizlerde durumlar nasıll?

arkadaşalr pazartesi 2li tarama yapılacak. Dualarınızı eksik etmeyin olur mu korkuyorum ya nedense ben... Allahımm inşallah herşey yolunda gider...

benimdeeeee
ama benimki akşam 20:00 de geç yani
senin kaçta
kan en etkili olanıymış o da 2 güne çıkıo
pehhhh ptesi ile iş bitse keşke

inşallah bişi çıkmaz arkadaş testlerde, sorunsuz bu engelide atlatırsınız inşallah... ikili testte sadece kandan yapılan bi test mi?

canım sabahtan beri aklımdasın yeni okuyorum mesajını........ nasıl sevindim bilemezsin..............
süperrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!

selam arkadaşlar bende bişey sorcaktım ben 8 haftalık hamileyim 2 li tarama testi kaç haftalıkken yapılıyor..inş hamileliğimiz yolunda gider..

ikli tarama testine 11-14 testide deniyor zaten cnm, 11. hafta ile 14. hafta arasında yapılıyor, genelde tercih edilen zaman 12. hafta bildiğim kadarıyla

yuba hosgeldin canim bende sana diyecektim bizim topige gel diye.

bende bir dus aldim biraz kendime geldim ama midem berbat kizlar hic birsey yiyemiyorum ne yapacagim ben ya.

canim portakalli kek cekti simdi onu yapacagim bakalim yiyebilecekmiyim.

kızlar aranıza sonradan gelenleri istemiyorsunuz sanırım geçenlerdede bulantıyla ilgili bişeyler sormuştum sadece 1 kişi cevap vermiş saolsun...
yada kimse bulantı ve istifra çekmiyor anlaşılan (

kızlar aranıza sonradan gelenleri istemiyorsunuz sanırım geçenlerdede bulantıyla ilgili bişeyler sormuştum sadece 1 kişi cevap vermiş saolsun...
yada kimse bulantı ve istifra çekmiyor anlaşılan (

olurmu oyle sey canim hosgeldin.
valla bulantilar bugun beni mahvetti sanirim hic cozumu yok cekecegiz biraz bu bulantilari boyle .

havuc,beyaz leblebi,aycekirdegi ve baharatli misir cipsi yedigim zaman benimki hafifliyor biraz dene sende istersen.

canim valla sans eseri gordum bu topigi birsuru arkadasla karsilastim baktim listede en basta sende varsin cok sevindim buradanda gorusuruz artik. portakalli kekini insallah keyifle yersin.

beyaz değilde sarı leblebi yiyiyorum çubuk kraker tuzlu bikuvi ile kanka oldum artık
2 gündür daha şiddetlendi istifra durumu...
sanırım çekicez dediğin gibi saol arkadaşım cevap için..
havucu hiç denemedim bide onu denicem bakalım belki iyi gelirr....

simiramis çok yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim benim bulantımda 2 hfta sürdü şimdilerde çok hafif çok şükür istifra etmiyorum ama yemek yapamıyorum,yemek yiyemiyorum ayrıca biraz zayıfaladım sizde de zayıflama oldu mu

kızlar merhaba...
bulantıları olanlara Allah kolaylık versin...
bende yok...
göğüs ağrısı ve az biraz tiksinme hepsi bu...

2'li tarama testi ne işe yarayacak...
yani bir sorun varsa çözülebilir mi?
açıklarsanız sevinirim

ilk ogrendigim zmanlarda midem bulanmiyordu ve istahim cok acikti neredeyse 2 kilo aldim 59 dan 61 e ciktim. 4 5 gundur mide bulantilarim baslayinca hicbirsey yiyemez oldum ve birkac kez istifra ettim simdi yine 59 olmusum. ilk midem bulanmaya basladiginda acemiydim tum gun bir elma yiyebilmistim . simdi bazi taktiklari uyguluyorum kraker vs gibi. midem tum gun bulandigindan gun arasinda uyuyorum uyandigim anda bulnamiyor o sirada hemen birseyler yiyorum. bana uyku azicik cozum getirdi.

arkadaşlar birde bu yüzümüze sürdüğümüz nemlendiriciler var.
ben bugün göz çevresi için almak istedim arkadaşım müsaade etmedi
tecrübeli arkadaşlar bilgi verirlerse sevinirim...
ben birgün sürmesen acıyor yüzüm.
cildim çok kuru...
zararı var mıdır acaba

benimdeeeee
ama benimki akşam 20:00 de geç yani
senin kaçta
kan en etkili olanıymış o da 2 güne çıkıo
pehhhh ptesi ile iş bitse keşke

crafty bana da sabah aç olman gerekiyor dedi doktor sana bu konuda birşey demedi mi kan alınacak sanırım birde bebeğin ense kalınlığı ölçülecek. birde benim içtiğim bir ilaç var aç karnınatroidle ilgili onu da içme kahvaltı falan da yapma dedi... Bana niye öyle dedi acaba... haberdar edelim birbirimizi sonuçlardan bakalım inşallah güzel sonuçlar alırızz...

aynen bende kraker yiyorum yataktan kalkmak istemiyorum inş herhangi bir sorun yoktur...

merhaba arkadaşlar bizim mercimeğimizde 11 hafta 3 günlük bugün :)

bulantılar bu haftalarda dahada azalıyor merak etmeyin yorgunluk hissi ve uyuma hissi devam ediyor sadece.

bizimde inşallah 7 kasım'da dünyaya gelicek bebeğimiz.

Son düzenleme:

canim aldigin nemlendiricin icerigine bak a vitamini olmasi sakin.

a vitamini zararli hamilelikte unutma bunun disinda rahatlikla kullanabilirsin hehangi bir nemlendiricigi e vitaminli olmasina dikkat et cildi rahatlatiyor ve yeniliyor.

hayırlı olsun arkadaşım hoşgeldinn... gerçekten kasım ayı çok uğurlu gelmiş ne kadar çok hamilemiz var ne güzeelll...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…