2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Makarna en sevdiğim yemektir benim..Hani, her gün her öğün ver, yerim..
O derece

Tavuklu birşeyler yapabilirsin..Tavuk-pilav, sebzeli tavuk, fırında tavuk falan gibi yani..

işte tavuk pilavsız olmadığından
benimde artık pilavla olacak halim kalmadığından
yapamıyorum maalesef
yoksa benim için makarnadan daha kolay oluyo tavuk pilav

kızlar yakaladım sizi.bebeişleri beşik kertmesi yapmışsınız benim oğlan açıkta kaşmasın bari.deniz kızı da biz alıyoruz galiba.yakışır oğluma, 2 deniz yan yana

kızlar yakaladım sizi.bebeişleri beşik kertmesi yapmışsınız benim oğlan açıkta kaşmasın bari.deniz kızı da biz alıyoruz galiba.yakışır oğluma, 2 deniz yan yana

ooohh hemen alıyoruz-yakışır oğluma falan başlamışsın kaynanalığa ilkim-arascım

valla bayadır böyle sayfaları kabartmamıştım sizlerle ohh sefam olsun okusun şimdi kızlar bakıyım

kız ne kabartması 2 sayfa yazdın daha
hem yaz bak yazdıkça kızınında kısmeti açılıyo

facete ben tuğbayı bulamadım ya.

sevda uzun zamandır yoktun hoşgeldin canım.

bu aralar ben biraz gerginim ya.stresliyim çok fena.kocaya patlıyorum 2de 1.neyse yakında yazarım neye stres yaptığımı şimdi yazıpta kendimi daha fazla doldurmak istemiyorumm...amann amannnnn neyse düşünmüyecem

ben iyi kaynana olurum usha.çok çektiğimden midir nedir,yapmam gelinime öyle.hem nasıl yaparım denizin küçüklüğünü bilirim

Ne zaman isterssen paylaş sıkıntılarını..
Biz sana buradan moral depolatırız, hiç merak etme

ama çok gazlı bi çocuk ya allahım.umarım alışkanlık yapıpta koca adam olunca yapmaz bu kadar ya.devamlı bırttt bırtttbi de yaptıktan sonra gülmüyo mu

biliyorum canım.ben hazır değilim şu anda.aklıma getiripte daha fazla gerilmek istemiyorum.yakın zamanda dökülürüm zaten.düşündüğüm şeyler gerçekleşecek gibiii.öyle olunca anlatırım zatenn.

ama çok gazlı bi çocuk ya allahım.umarım alışkanlık yapıpta koca adam olunca yapmaz bu kadar ya.devamlı bırttt bırtttbi de yaptıktan sonra gülmüyo mu

Kız alemsin ha..Gitti oğlanın karizması

Olsun, şimdi hepimizin bebeği pırt pırt gidiyor zaten..Hele Karahan bazen taramalı gibi..
Gerçi bizimki gülmüyor, şaşkın şaşkın bakınıyor..."benden mi çıktı bu" dercesine..

biliyorum canım.ben hazır değilim şu anda.aklıma getiripte daha fazla gerilmek istemiyorum.yakın zamanda dökülürüm zaten.düşündüğüm şeyler gerçekleşecek gibiii.öyle olunca anlatırım zatenn.

ne yapayım canım şimdiden söylüyeyim de.yok sonra biz bilmiyoduk,biz görmedik olmasın

gaz yaparak yürüyo ama.çok komik.çok karizma oluyo o zaman

ben iyi kaynana olurum usha.çok çektiğimden midir nedir,yapmam gelinime öyle.hem nasıl yaparım denizin küçüklüğünü bilirim

çok çeken iyi kaynana oluyo genelde ama bu seferde gelinler kıymet bilmiyo ona göre

Usaya bak kıskandı hemen ne yani hep beyzayamı görücü çıakcak

ne kıskanıcam be
benim kızın talipleri el ele tutuşsa burdan köye yol olur

ahahahahah
kızı bi alaydın sonra söölerdin ya
oldumu şimdi almazlarsa naapcan bırtlı oğluşunu

umarım kötü şeyler değildir.
bende iyi anlatıcı diilimdir ama çok iyi dinlerim
paylaşmak istersen özeldende yazabilirsin
hakkında hayırlısı olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…