- 10 Ağustos 2011
- 2.810
- 210
- 173
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #45.061
haaaahaa taze fasülye pilav canın çekermi bilmem benim hiç çekmiyo=(
Makarna en sevdiğim yemektir benim..Hani, her gün her öğün ver, yerim..
O derece
Tavuklu birşeyler yapabilirsin..Tavuk-pilav, sebzeli tavuk, fırında tavuk falan gibi yani..
hoşş geldin bacım zaten denizimi verdim gitti sen hala ayakta uyukızlar yakaladım sizi.bebeişleri beşik kertmesi yapmışsınız benim oğlan açıkta kaşmasın bari.deniz kızı da biz alıyoruz galiba.yakışır oğluma, 2 deniz yan yana
kızlar yakaladım sizi.bebeişleri beşik kertmesi yapmışsınız benim oğlan açıkta kaşmasın bari.deniz kızı da biz alıyoruz galiba.yakışır oğluma, 2 deniz yan yana
valla bayadır böyle sayfaları kabartmamıştım sizlerle ohh sefam olsun okusun şimdi kızlar bakıyım
facete ben tuğbayı bulamadım ya.
sevda uzun zamandır yoktun hoşgeldin canım.
bu aralar ben biraz gerginim ya.stresliyim çok fena.kocaya patlıyorum 2de 1.neyse yakında yazarım neye stres yaptığımı şimdi yazıpta kendimi daha fazla doldurmak istemiyorumm...amann amannnnn neyse düşünmüyecem
Ne zaman isterssen paylaş sıkıntılarını..
Biz sana buradan moral depolatırız, hiç merak etme
ama çok gazlı bi çocuk ya allahım.umarım alışkanlık yapıpta koca adam olunca yapmaz bu kadar ya.devamlı bırttt bırtttbi de yaptıktan sonra gülmüyo mu
hoşş geldin bacım zaten denizimi verdim gitti sen hala ayakta uyukızlar yakaladım sizi.bebeişleri beşik kertmesi yapmışsınız benim oğlan açıkta kaşmasın bari.deniz kızı da biz alıyoruz galiba.yakışır oğluma, 2 deniz yan yana
Ne zaman isterssen paylaş sıkıntılarını..
Biz sana buradan moral depolatırız, hiç merak etme
Kız alemsin ha..Gitti oğlanın karizması
Olsun, şimdi hepimizin bebeği pırt pırt gidiyor zaten..Hele Karahan bazen taramalı gibi..
Gerçi bizimki gülmüyor, şaşkın şaşkın bakınıyor..."benden mi çıktı bu" dercesine..
ben iyi kaynana olurum usha.çok çektiğimden midir nedir,yapmam gelinime öyle.hem nasıl yaparım denizin küçüklüğünü bilirim
Usaya bak kıskandı hemen ne yani hep beyzayamı görücü çıakcak
ahahahahahama çok gazlı bi çocuk ya allahım.umarım alışkanlık yapıpta koca adam olunca yapmaz bu kadar ya.devamlı bırttt bırtttbi de yaptıktan sonra gülmüyo mu
biliyorum canım.ben hazır değilim şu anda.aklıma getiripte daha fazla gerilmek istemiyorum.yakın zamanda dökülürüm zaten.düşündüğüm şeyler gerçekleşecek gibiii.öyle olunca anlatırım zatenn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?