- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #45.041
şşşşşşştttt
kıskanmayın bakem
dünürüm benim kızın dişlerine vuruldu bi kerem
Ben Deniz'i çok merak ediyorum..Resmini avatar yapamaz mısın? Hiç değilse o şekilde göreyim..
bilmiyorum canım ama allah korısun löseminin baya belirtileri var inşallah yoktur öyle bişey tanıdığımızın çocuğunda vardı allah diyorumya baya bi kötüydü yüksek ateş falan birsürü şey yokk yoktur inanmam
kemece becermiş koymayı ama ben hayatta beceremem çocuklara rica ettlm koyun diye bana saldırdılar annee hayırr diyolar bakıyım becerebilirmiyimkl?
şşşşşşştttt
kıskanmayın bakem
dünürüm benim kızın dişlerine vuruldu bi kerem
senn dur hele tosuunum erdem bi denizimi görsün bayılcak o zaman beyzanın papucu dammma=)
maşşalah denizehee bu arada biz bu gün kontrole gittlk gerçi hep doktordayızda bu aylık kontrolü kilo 8 300 anca boy 77 uzun ince=) bide 10 ay civarı kan çekapı yaptırıyo allerji dahil tüm kan tahlillerine bakılcak baya bi pahallıydı gerçi 350 tutuyodu devlette parasız yaptırmayı düşünüyorum
kız usaa nereye kayboluyon bi yazıyon bi bakıyom kayboluyon hay allahım ya
hee bu arada biz bu gün kontrole gittlk gerçi hep doktordayızda bu aylık kontrolü kilo 8 300 anca boy 77 uzun ince=) bide 10 ay civarı kan çekapı yaptırıyo allerji dahil tüm kan tahlillerine bakılcak baya bi pahallıydı gerçi 350 tutuyodu devlette parasız yaptırmayı düşünüyorum
bu arada ne yimek yaptınız bakem fikir verin bana
yapçaamdan diil gerçi
içimdeki çocuk ''ne düşünüyon makarna yap geç diyo''
galiba onu dinlicem
ama olsun siz sööleyin genede canım çeksin
bu arada ne yimek yaptınız bakem fikir verin bana
yapçaamdan diil gerçi
içimdeki çocuk ''ne düşünüyon makarna yap geç diyo''
galiba onu dinlicem
ama olsun siz sööleyin genede canım çeksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?