2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
bilmiyorum canım ama allah korısun löseminin baya belirtileri var inşallah yoktur öyle bişey tanıdığımızın çocuğunda vardı allah diyorumya baya bi kötüydü yüksek ateş falan birsürü şey yokk yoktur inanmam

şşşşşşştttt
kıskanmayın bakem
dünürüm benim kızın dişlerine vuruldu bi kerem

Yalnız hakikaten Beyza'nın senin çekmiş olduğun ve çıkmış olan tüm dişlerini gösteren fotoğrafı dehşetti
Kızın çok tatlı maşallah

Eh, kayınvalide de doktor olduğuna göre o dişler hep öyle inci kalmaya devam edecektir..

Bende inanmıyorum ama insan yine de iyi haberini almadan huzurlu olamıyor işte

senn dur hele tosuunum erdem bi denizimi görsün bayılcak o zaman beyzanın papucu dammma=)

ahahahaaaa
sen ööle san şekerim
benim kızın bitek dişleri diil heryersileri güzel
dolgun dudaklı böööleeee
bi gülüşü var gören aşık oluyo
şimdiden 2-3 yaş grubundan 3 talibi var
ha haayyyy ha haaayyyyyy

hee bu arada biz bu gün kontrole gittlk gerçi hep doktordayızda bu aylık kontrolü kilo 8 300 anca boy 77 uzun ince=) bide 10 ay civarı kan çekapı yaptırıyo allerji dahil tüm kan tahlillerine bakılcak baya bi pahallıydı gerçi 350 tutuyodu devlette parasız yaptırmayı düşünüyorum

maşşalah denize
bizede yaptı doc.kan tahlili ama alerji için bişey yoktu
inşallah değerleri iyi çıkarda demir damlasını kesersiniz sizde

selam kızlar nasılsınız özledim sizi. Biz iyiyiz merak edilecek önemli bir durumumuz yok şükür. Bir ara keyfim yoktu sessiz sessiz takip ediyordum sizi. Bayram öncesi annemlere gittik. Sonra biraz tatil yaptık. 3 hafta evden uzaktık. O aralar oğlan kalabalığa iyice alıştı daha da ayaklanmaya başladı. Başbaşa kalınca canımı okudu diye bilirim. Baba arkasından ağlamalar, sokak kapısını görünce ağlamalar neyse eski düzene alıştık. Ama kıpır kıpır maşallah ben de altını bağlarken çok zorlanıyorum kaçıp duruyor, her yere tutunup kalkmak istiyor, çekmece dolap karıştırmalar çok yoruluyorum. Yemek konusunu da takmıyorum artık kafama kahvaltı da o bulamaçlardan yemiyor artık domates, peynir, yumurta ve minik ekmek lokmalarına sürülmüş tereağını pekmezli su eşliğinde yiyor tabi onun öncesinde formül sütlerden yapıyorum. sonra meve çorba yoğurt muhallebi ne yerse o, bazen birini bazen hepsini yiyiyor. Artık süt yokmuş yemiyormuş üzülmüyorum. Bu arada hala dört dişimiz var, alkış yapyoruz, el sallıyoruz, anne demesek de baba dede aba tarzı kelimeler var bir de hav hav ve hist diyoruz yani pist oluyor o :) heyt dior ah, of diyor çok komik eminim sizinkiler de öyledir. Bu arada benim tayinim çıktı yaşadığım ilçeye işe başladığımda oğluma yakın olacağım çok seviniyorum.
Gelelim size Spreycim çok geçmiş olsun canım umarım kötü bir hastalık çıkmaz Allah hepinizin yardımcısı olsun, Emireamade size de geçmiş olsun ayrıca face adresin herkese açık aklında olsun fotolara herkes bakabiliyor ve harita da o adres sizin ev ise o da açık canım kötü niyetliler olabilir. Arkadaşlık teklif edecektim abone ol falan diyor grup falan mı kurdun anlamadım. Bu arada oğlun aynı babaya benziyor. denizcim size de çok geçmiş olsun ne kadar kendini bilmez insan var ya sinir oluyorum Allaha emanet yaşıyoruz valla Kemececim benim düşündüğün için sağol oğlunun iştahsızlığı kızının huysuzluğu nasıl oldu baba da gitti umarım iyisinizdir. Gamze ve diğr öğretmenler size yeni okul döneminde başarılar ayrıca kimse almazsa ben alırım senin o tatlı bıcırığı oğluma merak etme :) Usha, Happmother, İlkim Aras ve aklıma şuan gelmeyen herkese selamlar. Serap45 ben de seni çok merak ediorum umarım iyisinizdir.

Son düzenleme:

Bizden tahlil istemediler..Acaba bende yaptırsam mı ki?

Deniz'e maşallah hakikaten

seninkinede maşşş canım sanmıyom bizimki kansız gibi evt alerji açlık kan şekeri daha bisürü var tahlil bide ben vitamin aldım immuzinc diye bişey 35 m ama iyi gibi iştah için bide bağışıklıığı kuvetlendiriyo içinde ekinezya falan çinko var

valla kızlar deniz hastalığı yüzünden baya geri kalmıştı yaşıtlarından yavaş yavaş iyileştikce arayı kapıyoruz saolun gredemizde 1 e düşmek üzere oda rahatlattı kızı

yimek yapmak lazım
ama ben yazpmak istemiyom
zaten yemekte istemiyom üüüffff çok sıkıcı

gamzecim bende seni özledim canımcım

özelsin
çok geçmiş olsun o buhar makinasıyla çok daha hızlı sonuç alınıyo. ben kendimde astım hastası olduğum için ilerde banada lazım olabilir düşüncesiyle aldım. maddi anlamda zorlamıyacaksa al bitane.55-60 tl gibi başlıyo markaya göre artıyo 150 yede var ama ben doktor bi arkadaşımla görüştüm sık kullanılmadığı sürece hepsi işgörür dedi ucuzlarından aldım bitane
ama almak zorunda değilsin ilacını alıp çocuk hastanesine de götürebilirsin bebişi orda veriyolar aklında olsun

sevdalinka özlettin kendini valla

bu arada ne yimek yaptınız bakem fikir verin bana
yapçaamdan diil gerçi
içimdeki çocuk ''ne düşünüyon makarna yap geç diyo''
galiba onu dinlicem
ama olsun siz sööleyin genede canım çeksin

bu arada ne yimek yaptınız bakem fikir verin bana
yapçaamdan diil gerçi
içimdeki çocuk ''ne düşünüyon makarna yap geç diyo''
galiba onu dinlicem
ama olsun siz sööleyin genede canım çeksin

Makarna en sevdiğim yemektir benim..Hani, her gün her öğün ver, yerim..
O derece

Tavuklu birşeyler yapabilirsin..Tavuk-pilav, sebzeli tavuk, fırında tavuk falan gibi yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…