- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #4.501
bebikim hoşgeldin. Allah tamamına erdirsinMerhaba kızlar..
Allah nasip ederse bende kasım annesi olacağım.
Olası doğum tarihimiz 29 Kasım.. Bugün tam 7 haftalığız.
Kalp atışlarını dün gördük.. 1 ay sonra 2'li test...
Kasım annelerinde çok tanıdığım var burada rastladım çoğuna
Hepinizin gebeliği hayırlı olsun, inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız
kadıköy acıbademe gidiorum cnm
5. aydan sonra kesin 4 boyutluya sokuolar biliorum ama ikili de de sokarlar die umut ediorum :)
cnm bana bişi demedi
direkt kendisi ile görüşüm dr un 20.00 de gideceğim ikili olduğunu da biiyor
başka bi arkadaşım da aç tok farketmio özellikle tok çaarıolar bebek hareketli oluo dedi
anlamadım ki
bebikim hoşgeldin. Allah tamamına erdirsin
acıbadem diyince hep ibrahim tatlıses geliyor aklıma
maslak acıbademin muayene fiyatlarını duyuncaolmuştum. kadıköydemi öyle?
bebikim hoşgeldin. Allah tamamına erdirsin
aynı tatlım tüm acıbademlerin fiyatları
ama benim özel sigorta nedeni ile 94 muayeneye veriorum
tahlillere %20
doğum vs de ücretsiz
sigorta olmasa adım atılmaz valla
arkadaşım geçen sene 17 milyara çıktı epidural sezeryan ve 1 gün küvez galiba
sigortan iyi denk gelmiş, doktorunu da sevdiysen ne ala.
17 milyar
kadıköyde fulya ve maslak konforu yok
o otel havasından uzak ama
dr ları çok ii
ben maslakta ve fulyada ii dr bulamadım
prof a da boşa fazla vermiim dedim (180 TL)
o nedenle şişlide oturmama rağmen kadıköye geldim
ve baha beye bayıldım
çok pozitif herşeyi açıklayan
gece 11 de bile bana 40 saat açıklama yapan ve nomal doğum yanlısı
maşallah diim :)
ben profa 300 lü rakamlar hatırlıyorum ama karıştırdım mı acaba? düşük yaptığımda gidecektim vazgeçtim. gerçi düşeni profda kurtaramazdı :)
ok şimdi oldu, bende diyorum maslakta uçmuşlar heralde :) hadi ben kaçtım canım esneyip duruyorum iyi geceler280 prof muayenesi
200 uzman dr
bana 180 e 94 oluo
ok şimdi oldu, bende diyorum maslakta uçmuşlar heralde :) hadi ben kaçtım canım esneyip duruyorum iyi geceler
Cok sevindim canim, Allah hayirlisiyla bebislerimizi kucagimiza almamizi nasip eder insaallahşükürler olsun rabbime duydum kızlar bebeğimin kalp atışlarını duydum sonunda nasıl sevindim bilemessiniz cuma kürtaja gidecekken bugün kalp atışları iyi olduğu rahim ağzının kapalı olduğu ve gerçekten müthiş bir dr bulduğum için mutluyum
bugün gittiğim dr ye hiç açıklama yapmadım sadece son tarihimi ve kalp atışlarını duymak istediğimi söyledim öyle iyi biriki anladı hemen beni vajinal ultrasonla baktı ve duyduk kalp atışlarını tavsiyeleri ve olgunluğu sevecenliği bir başkaydı yada bana duymak istediklerimi söylediği için benim hoşuma gitti bilmiyorum
proluton depot yazdı bunu vurdur tek seferlik dedi progestan ve rahimdeki kanı sulandırıp dışarı atması için ecopirin hastaneden nasıl çıktım eşime nasıl sarıldım anlatamam benim için dua eden etmeyen herkeze teşekkür ediyorum artık daha sık yazarım herkeze sağlıklı sıhatli günler diliyorum
kiz birde ikiz olmasin mi
kızlar herkese günaydın nur arkadaşımız için çok sevindim gerçektende çok güzel bi duygu kızlar çin takvinmi %90 doğru tahmin ediyormuş görümcemin ablamın ki doğru çıkmıştı
günaydın gençler ve daima genç kalanlar:82:
ahahahah.. şakası bile ürpertti beni buzzzzzz gibi oldum valla... yok daha neler 20 ay arayla 3 çocuk.. 3,5 yıllık evliliğe 3 çocuk... çok zor olurdu heralde...
ben almıyım
ama zaten öyle bi ihtimalde yok, tek yumurta ve içinde tek fasülye vardı
canım bana inandırıcı gelmiyo yaa bu tarz şeyler... mesela rus takvimi diye bişey varmış, onda da erkekler 4 yılda bir, kadınlar 3 yılda bir vücutta kan yeniliyorlarmış.. hamile kaldığın tarihten önce ilk kimin kanı yenilendiyse cinsiyet de o oluyo diyolar... bu yöntem bana çin takviminden daha bilimsel geldi ama bunda da çoook yanılmalar oluyo.. yani kısmetinde ne varsa o.. ya kıbrıs a gidip aşılama yaptıracaksın, ben kız istiyorum yada erkek istiyorum diye... yada bahtında ne varsa onu büyüteceksin...süpriiizzz diyecek sana ben geldim anne diyecek ben süpriz hamilelik yaşıyorum şu anda ne çıkarsa bahtıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?