2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
bebikim hoşgeldin. Allah tamamına erdirsin

kadıköy acıbademe gidiorum cnm
5. aydan sonra kesin 4 boyutluya sokuolar biliorum ama ikili de de sokarlar die umut ediorum :)

acıbadem diyince hep ibrahim tatlıses geliyor aklıma
maslak acıbademin muayene fiyatlarını duyunca olmuştum. kadıköydemi öyle?

cnm bana bişi demedi
direkt kendisi ile görüşüm dr un 20.00 de gideceğim ikili olduğunu da biiyor
başka bi arkadaşım da aç tok farketmio özellikle tok çaarıolar bebek hareketli oluo dedi
anlamadım ki

canım aç tok farketmiyor ben önceki hamileliğimde yaptırdığımda öğleden sonra kahvaltımı yapıp gitmiştim hatta ense kalınlığını ölçerken kızım yüzünü dönüp uyumuştu ölçememişlerdi doktor tatlı bişeyler ye iç hareketlensin dönsün demişti.
belki başka tahliller de yapılacaksa aç çağırmış olabilirler:26:

bebikim hoşgeldin. Allah tamamına erdirsin

acıbadem diyince hep ibrahim tatlıses geliyor aklıma
maslak acıbademin muayene fiyatlarını duyunca olmuştum. kadıköydemi öyle?

aynı tatlım tüm acıbademlerin fiyatları
ama benim özel sigorta nedeni ile 94 muayeneye veriorum
tahlillere %20
doğum vs de ücretsiz
sigorta olmasa adım atılmaz valla
arkadaşım geçen sene 17 milyara çıktı epidural sezeryan ve 1 gün küvez galiba

sigortan iyi denk gelmiş, doktorunu da sevdiysen ne ala.
17 milyar

sigortan iyi denk gelmiş, doktorunu da sevdiysen ne ala.
17 milyar

kadıköyde fulya ve maslak konforu yok
o otel havasından uzak ama
dr ları çok ii
ben maslakta ve fulyada ii dr bulamadım
prof a da boşa fazla vermiim dedim (180 TL)
o nedenle şişlide oturmama rağmen kadıköye geldim
ve baha beye bayıldım
çok pozitif herşeyi açıklayan
gece 11 de bile bana 40 saat açıklama yapan ve nomal doğum yanlısı
maşallah diim :)

ben profa 300 lü rakamlar hatırlıyorum ama karıştırdım mı acaba? düşük yaptığımda gidecektim vazgeçtim. gerçi düşeni profda kurtaramazdı :)

ya Allah korusun riskli gebelik diilse prof napıo kuş mu konduruo
uzman daha ii prof un onlar kadar ilgilenmeye vakti olmuo
gerek yok :)

Cok sevindim canim, Allah hayirlisiyla bebislerimizi kucagimiza almamizi nasip eder insaallah

kızlar herkese günaydın nur arkadaşımız için çok sevindim gerçektende çok güzel bi duygu kızlar çin takvinmi %90 doğru tahmin ediyormuş görümcemin ablamın ki doğru çıkmıştı

günaydın gençler ve daima genç kalanlar :82:

kiz birde ikiz olmasin mi

ahahahah.. şakası bile ürpertti beni buzzzzzz gibi oldum valla... yok daha neler 20 ay arayla 3 çocuk.. 3,5 yıllık evliliğe 3 çocuk... çok zor olurdu heralde...
ben almıyım
ama zaten öyle bi ihtimalde yok, tek yumurta ve içinde tek fasülye vardı

kızlar herkese günaydın nur arkadaşımız için çok sevindim gerçektende çok güzel bi duygu kızlar çin takvinmi %90 doğru tahmin ediyormuş görümcemin ablamın ki doğru çıkmıştı

canım bana inandırıcı gelmiyo yaa bu tarz şeyler... mesela rus takvimi diye bişey varmış, onda da erkekler 4 yılda bir, kadınlar 3 yılda bir vücutta kan yeniliyorlarmış.. hamile kaldığın tarihten önce ilk kimin kanı yenilendiyse cinsiyet de o oluyo diyolar... bu yöntem bana çin takviminden daha bilimsel geldi ama bunda da çoook yanılmalar oluyo.. yani kısmetinde ne varsa o.. ya kıbrıs a gidip aşılama yaptıracaksın, ben kız istiyorum yada erkek istiyorum diye... yada bahtında ne varsa onu büyüteceksin... süpriiizzz diyecek sana ben geldim anne diyecek ben süpriz hamilelik yaşıyorum şu anda ne çıkarsa bahtıma

desene soguk bir dus aldim :))) evet cok zor olsa gerek benim tanidigimin ikizleri olmustu sagolsun annesi yardim ci oldu bide düsünsene senin durumunda 3 cü de ayni anda basliyorlarmis aglamaya aman ALLAHIM gelde stresslenme

bende inanmiom böyle seylere geyik olsun diye ekledim :)) güzel RABBIMIZ neyi kime nezaman vercegini cok iyi biliyor süphesiz bize düsün hayirlisi ni istemek saglikli olsun yeterki insaALLAH

Son düzenleme:
selam kızlar.. ben de iki gun evvel doktora gittim bebişimi gordum tekradaan her sey yolunda cok sukur

siyak kum gibi akıntımı da sordum doktor kafana takma dedi..

kan tahlillerimde cmv diye bir sey var onun pozitif cıkması lazımmıs benimki negatif yani dikkat et her turlu enfeksiyona acıksın dedi, cocuklardan bile uzak dur dedi mikrop tasıyabilirler dedi..

bu arada crafty sanırım sen demistin gecen gun degil mi hapsırınca gorursun nasıl crinone jel geliyor diye geri , ben bugun iki kere hapsırdım boyle bi erik buyuklugunde crinone jel geri geldi ve tabiki di siyah kumlu gibiydi rengi her zamanki gibi.. doktor bana endise etme dedi ama fenalık geldi her idrarımı yaptıgımda camur gibi seylerle karsılasmaktan...

bu arada ben son 3 gundur duzenli olarak kusuyorum arkadaslar ve cok mutluyum insallah da boyle gider hep bebişimi bu şekilde de olsa hissetmek cok iyi geliyorrr

hepinizi sevgi ile kucakliyorummm

Allah sıpalarımızı bize bagıslasınn

aaa
kubis gelmemis bugün dünde bana diyordu nerde meysa diye bugünde kendi yok
KIIIIZZ NIRDESIIIIN cik ortaya :))

merabalar aranıza yeni katıldım... Allah kısmet ederse bende kasım annesi olacağım inşallah... sizlerle tanışmak istedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…