- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #4.541
ben sadece gunde ıkı bardak cay ıcıyorum
kahve ıcmıyorum ama ıcmek ıstıyorum
sıcak bırsey ıcmıyorum
genelde ayran meyvesuyu su bazen kola
kafeınsız nescafeler var cnım onlardan bahsettıklerı
nescafe markasında var ..
kenarında sarı ıle kafeınsız yazısı yazıyor
Kızlar benim dün gece adet olacakmışım gibi karnım ağrıdı. Bütün gece uyudum uyandım hep ağrıyı hissettim. Korktum birşey olacak diye. Sabaha azalmıştı. Sizin de karın ağrınız oluyor mu? Bir de ben Dalin Bebe Yağı sürüyorum duştan sonra. Henüz o çatlak kremlerinden almadım. Hangisini alacağıma karar veremediğim için marketten bebe yağı aldım. Onun bir zararı yok değil mi? :44:
ay ben bi ara ayrana öyle bi abanmıştım ki şimdi ayran görünce öğürüyorum nefret ettim yaa. iyiki süt içmiyorum yoksa ilerde hiç içemeyeceğim. cevizden de nefret ettim, balla yiyorum tadını değiştiriyor.
öyle mii, ben hep Türk kahvesi içtiğim için reyona pek gitmezdim.
ayyy hemen eşime söyleyeyim gelirken getirsin, süper yaaa, nasıl mutluyum şu an bilemezsin
hosgeldin sevdecim gecmis olsun canim niye agridiki acaba karnin.Aslinda bana gelen haftalik maillerde 7. haftada kasik ve karin agrilari tekrar olabilir yaziyordu. sanirim normal senin agrilarin ama doktora sormakta yarar var. sanirim bugun tekrar gidecektin doktora. bizleri habersiz birakma canim
kızlar niye kahve içiyorsunuz azıcık sıkın dişinizi bende türk kahvesini çayı çok severdim ama hamile kaldıgımdan beri çok nadir birde tiksindim belki ondandır bir kerede kola içtim sabahları süt içiyorum içinede nesquik koyup öyle içiyorum
yuba,
bende cok kotuyum iki gundur, esim bugun gelirken bana ginger biscuit(zencefilli biskuvi) alicak.dun aksam GP den verilen emma's diary kitapcigindan okudum.iyi geliyormus mide bulantilarina deneyecegim bakalim sonuc verecekmi.
slm kizlar size bisi sorucam bu arada tubacim mrb sana da...bnm dun ya da bugun adet tarihim en son ihtimal yarin ama ben dun aksam (sabahi bekliyemedim)eerken gebelik testiyaptim ve hayalet gibi bi cizgi var negatifmi buu:44:ama uzaklastirinca gorunmuo pek
cvp verebilirmisiniz yorumlarinizi bekliorum
merhaba canim
eger silikte olsa bir cizgi varsa tabikide umut var dmektir yapabilcegin en iyi sey testi yarin tekrarlama, eger cizgi hic olmasaydi zaten goremezdin hicbirsekilde. insallah bu sefer gercekten pozitiftir canim .
ay canim bende gidip alayim bari tesco dan boyle ac ac olmuyor. bende hergun bir elimde emma nin kitabi bir elimde bounty ninki aksamlari tek derdim onlari okumak oldu. birde ne kadar bay club varsa hepsine uye oldum( tesco sainsbury mothercare boots ) kitapta gordugum butun reklamlara hemen netten bakiyorum. su aralar su kalp dinleme aletine kafayi takmis durumdayim ama onlarlada en erken 10. haftada dinlenebiliyormus. birde aciyi azaltan tansiyon aleti nasil oluyor onu cok merak ediyorum. bunlari amazondan falan kiralayabiliyormusuzda. esimi ikna edersem haftaya kiralatacagim su kalp dinleme cihazini
bide sabah ilk idrarla yap. ben adete 4 gün kala hayalet bi çizgiyle hamile olduğumu öğrenmiştimslm kizlar size bisi sorucam bu arada tubacim mrb sana da...bnm dun ya da bugun adet tarihim en son ihtimal yarin ama ben dun aksam (sabahi bekliyemedim)eerken gebelik testiyaptim ve hayalet gibi bi cizgi var negatifmi buu:44:ama uzaklastirinca gorunmuo pek
saol cnm olmazsam regl yapicam zaten hafta souda boyle belirsizlik olunca biside yapamiorum evde tenizlik vs.o yuzden sordum
yuba sen yurt dışında mısın? bu cihaza bende taktım. 80 lira civarındaymış. bunu alıp ikide bi dinlememizin zararı olur mu ki?
Ben de çayı ve kahveyi çok severim ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri her sabah süt içiyorum. Çok sevmiyorum ama tiksinmiyorum da. Çay ve kahveyi şuan gözüm görmüyor bile. Cips, kola vs. eskiden çok olmasa da yerdim. Şimdi evde eskilerden kalma abur cubur var. Her gün gözüme çarpıyorlar ama canım hiçbirisini çekmiyor. Normalde sabah çayını içerim, ikindileyin de demlerdim. Şimdi 20 gündür çay içmiyorum desem yeridir. Bebişlerimiz sağlıklı olsun da ben razıyım bunları içmemeye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?