2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

  • 11 haftalıkken

    OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

    OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

    OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

    OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

    OY: 222 53,0%

  • Ankete Katılan
    419
ben sadece gunde ıkı bardak cay ıcıyorum

kahve ıcmıyorum ama ıcmek ıstıyorum

sıcak bırsey ıcmıyorum

genelde ayran meyvesuyu su bazen kola

ay ben bi ara ayrana öyle bi abanmıştım ki şimdi ayran görünce öğürüyorum nefret ettim yaa. iyiki süt içmiyorum yoksa ilerde hiç içemeyeceğim. cevizden de nefret ettim, balla yiyorum tadını değiştiriyor.

 
Kızlar benim dün gece adet olacakmışım gibi karnım ağrıdı. Bütün gece uyudum uyandım hep ağrıyı hissettim. Korktum birşey olacak diye. Sabaha azalmıştı. Sizin de karın ağrınız oluyor mu? Bir de ben Dalin Bebe Yağı sürüyorum duştan sonra. Henüz o çatlak kremlerinden almadım. Hangisini alacağıma karar veremediğim için marketten bebe yağı aldım. Onun bir zararı yok değil mi? :44:
 
kafeınsız nescafeler var cnım onlardan bahsettıklerı

nescafe markasında var ..

kenarında sarı ıle kafeınsız yazısı yazıyor

öyle mii, ben hep Türk kahvesi içtiğim için reyona pek gitmezdim.
ayyy hemen eşime söyleyeyim gelirken getirsin, süper yaaa, nasıl mutluyum şu an bilemezsin

 
merhabalar hanimlar bugun nasilsiniz.
ben yine aksam mide bulantisi ile uyudum mide bulantisi ile uyandim.canim hicbirsey yemek istemiyor krakerdende biktim artik hergun hergun.
nisan cim benim aileden gelen bi mide sorunum var surekli midem ynar ama hamile kaldiktan sonra daha beter oldu. gittigimde doktora sormustum ben renie kullaniyordum ondan kullanabilirsin dedi ama ben yinede kullanmadim yogurt sut tarzi seyler geciriyor birde uzanmiyorum uzanincada daha cok kayniyor.
 

hosgeldin sevdecim gecmis olsun canim niye agridiki acaba karnin.Aslinda bana gelen haftalik maillerde 7. haftada kasik ve karin agrilari tekrar olabilir yaziyordu. sanirim normal senin agrilarin ama doktora sormakta yarar var. sanirim bugun tekrar gidecektin doktora. bizleri habersiz birakma canim
 

bende cevızden tıksındım.



öyle mii, ben hep Türk kahvesi içtiğim için reyona pek gitmezdim.
ayyy hemen eşime söyleyeyim gelirken getirsin, süper yaaa, nasıl mutluyum şu an bilemezsin


jacobsun da var hangısını ıstersen..

canım benııım
 

Sağol yubacım. Evet bugün doktora gideceğiz tekrar. Diğer doktorumun salı günü uğrattığı şoktan sonra diğer doktorumuza gidip kalp atışlarını duymak ve bir sorun var mı bir de o doktorumuzdan öğrenmek iyi olur diye düşünüyorum. İnşallah bugün güzel haberler alırım da keyfim yerine gelir. Karın ağrımı da soracağım. 10 gündür çalışmıyordum ben, raporluydum. Dün okula gittim, bayadır yatmaya alıştım, acaba akşama kadar ayaktaydım ondan mı oldu bilmiyorum. Bunu bir soracağım bakalım. İnşallah size güzel haberler getirebilirim. Canım senin mide rahatsızlığına da üzüldüm. İnsan hamileliğin sağlıklı gittiğine dair mide bulantısı olsun istiyor, olmazsa bir problem var gibi düşünüyor, mide bulantısı başlayınca da ne yapacağınızı şaşırıyoruz. Ben de öyleyim. Çok fazla mide bulantım olmadı benim, bazen korkuyorum, normal mi diye, bazen bulantı gibi bir şey oluyor, o zaman da aman diyorum hemen geçse. Sağlıkla büyüsün de bebişlerimiz, hayırlısıyla kucağımıza alalım da bugünlerimize şükür.
 
kızlar niye kahve içiyorsunuz azıcık sıkın dişinizi bende türk kahvesini çayı çok severdim ama hamile kaldıgımdan beri çok nadir birde tiksindim belki ondandır bir kerede kola içtim sabahları süt içiyorum içinede nesquik koyup öyle içiyorum
 
yuba,
bende cok kotuyum iki gundur, esim bugun gelirken bana ginger biscuit(zencefilli biskuvi) alicak.dun aksam GP den verilen emma's diary kitapcigindan okudum.iyi geliyormus mide bulantilarina deneyecegim bakalim sonuc verecekmi.
 

Ben de çayı ve kahveyi çok severim ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri her sabah süt içiyorum. Çok sevmiyorum ama tiksinmiyorum da. Çay ve kahveyi şuan gözüm görmüyor bile. Cips, kola vs. eskiden çok olmasa da yerdim. Şimdi evde eskilerden kalma abur cubur var. Her gün gözüme çarpıyorlar ama canım hiçbirisini çekmiyor. Normalde sabah çayını içerim, ikindileyin de demlerdim. Şimdi 20 gündür çay içmiyorum desem yeridir. Bebişlerimiz sağlıklı olsun da ben razıyım bunları içmemeye.
 
yuba,
bende cok kotuyum iki gundur, esim bugun gelirken bana ginger biscuit(zencefilli biskuvi) alicak.dun aksam GP den verilen emma's diary kitapcigindan okudum.iyi geliyormus mide bulantilarina deneyecegim bakalim sonuc verecekmi.

ay canim bende gidip alayim bari tesco dan boyle ac ac olmuyor. bende hergun bir elimde emma nin kitabi bir elimde bounty ninki aksamlari tek derdim onlari okumak oldu. birde ne kadar bay club varsa hepsine uye oldum( tesco sainsbury mothercare boots ) kitapta gordugum butun reklamlara hemen netten bakiyorum. su aralar su kalp dinleme aletine kafayi takmis durumdayim ama onlarlada en erken 10. haftada dinlenebiliyormus. birde aciyi azaltan tansiyon aleti nasil oluyor onu cok merak ediyorum. bunlari amazondan falan kiralayabiliyormusuzda. esimi ikna edersem haftaya kiralatacagim su kalp dinleme cihazini
 
slm kizlar size bisi sorucam bu arada tubacim mrb sana da...bnm dun ya da bugun adet tarihim en son ihtimal yarin ama ben dun aksam (sabahi bekliyemedim)eerken gebelik testiyaptim ve hayalet gibi bi cizgi var negatifmi buu:44:ama uzaklastirinca gorunmuo pek
 

merhaba canim
eger silikte olsa bir cizgi varsa tabikide umut var dmektir yapabilcegin en iyi sey testi yarin tekrarlama, eger cizgi hic olmasaydi zaten goremezdin hicbirsekilde. insallah bu sefer gercekten pozitiftir canim .
 
merhaba canim
eger silikte olsa bir cizgi varsa tabikide umut var dmektir yapabilcegin en iyi sey testi yarin tekrarlama, eger cizgi hic olmasaydi zaten goremezdin hicbirsekilde. insallah bu sefer gercekten pozitiftir canim .

saol cnm olmazsam regl yapicam zaten hafta souda boyle belirsizlik olunca biside yapamiorum evde tenizlik vs.o yuzden sordum
 

yuba sen yurt dışında mısın? bu cihaza bende taktım. 80 lira civarındaymış. bunu alıp ikide bi dinlememizin zararı olur mu ki?

bide sabah ilk idrarla yap. ben adete 4 gün kala hayalet bi çizgiyle hamile olduğumu öğrenmiştim

 
saol cnm olmazsam regl yapicam zaten hafta souda boyle belirsizlik olunca biside yapamiorum evde tenizlik vs.o yuzden sordum

temizlik falan yapma canim bosver iyice kesin belli olana kadar. bebeginden kiymatli degil hicbirsey sonrada yaparsin. hic belirti vs birseyler varmi adet olacagina dair yada hamileleige dair. aslinda ikiside cok benziyor ama benim adet olacagim zamnaki sancilarim biraz daha fazlaydi ve goguslerim ya az acirdi ya hiz acimazdi.
 


yuba sen yurt dışında mısın? bu cihaza bende taktım. 80 lira civarındaymış. bunu alıp ikide bi dinlememizin zararı olur mu ki?


evet canim yurtdisindayim ben .
butun urun hakkindaki yprumlari urunun kendi icerigini okudum bi zarari oldugunu kimse yazmamis. sanirim ultraon gibi zarasiz birsey ayni ultrasondaki gibi jelle kullaniliyor. benim doktor randevum taaa gelecek aya oldugundan ben almak istedim istedigin zman bebegin hareketlerini kalbini dinleyebiliyosun, pc ye kayit yapanlarida var arkadaslarinla veya ailenle paylasmak icin. yani bana guzel bir urun gibi geldi kullananlarin cogu memnun kalmisti internete yazdiklari yorumlarda,
 

bende aynıyım çok iştahla içmiyorum sütü ama günlük 4 bardak süt kadar kalsiyum almak lazımmış 1bardak süt peynir yogurt derken kotayı dolduruyorumdur herhalde abur cuburuda yemiyorum dersem yalan olur çikolataya hiç dayanamıyorum tatlı olsada hep yesem ama çay kahve benim için dayanılmaz geliyor
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…