- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #4.521
selam kızlar.. ben de iki gun evvel doktora gittim bebişimi gordum tekradaan her sey yolunda cok sukur
siyak kum gibi akıntımı da sordum doktor kafana takma dedi..
kan tahlillerimde cmv diye bir sey var onun pozitif cıkması lazımmıs benimki negatif yani dikkat et her turlu enfeksiyona acıksın dedi, cocuklardan bile uzak dur dedi mikrop tasıyabilirler dedi..
bu arada crafty sanırım sen demistin gecen gun degil mi hapsırınca gorursun nasıl crinone jel geliyor diye geri , ben bugun iki kere hapsırdım boyle bi erik buyuklugunde crinone jel geri geldi ve tabiki di siyah kumlu gibiydi rengi her zamanki gibi.. doktor bana endise etme dedi ama fenalık geldi her idrarımı yaptıgımda camur gibi seylerle karsılasmaktan...
bu arada ben son 3 gundur duzenli olarak kusuyorum arkadaslarve cok mutluyum insallah da boyle gider hep bebişimi bu şekilde de olsa hissetmek cok iyi geliyorrr
hepinizi sevgi ile kucakliyorummm
Allah sıpalarımızı bize bagıslasınn
merhabalar herkeseeee bende okula geldim çocuklar örnek yaparken bende sizleri bir okuyayım dedim...... nasılsınız görüşmeyeli biz iyiyz çok şükür....
ama benim kaşıntılarım başladı....daha erken diye krem falanda almamıştım artık evdeki vucüt losyonları ile idare ediyorum şimdilik sabah akşam sürünüyorum.......bugün okul çıkışı çıkıp bakacağım ne alsam diye düşünüyorum.....
bu kremler eczanelerde satılıyor mu bilginiz mı var mı????
merhabalar herkeseeee bende okula geldim çocuklar örnek yaparken bende sizleri bir okuyayım dedim...... nasılsınız görüşmeyeli biz iyiyz çok şükür....
ama benim kaşıntılarım başladı....daha erken diye krem falanda almamıştım artık evdeki vucüt losyonları ile idare ediyorum şimdilik sabah akşam sürünüyorum.......bugün okul çıkışı çıkıp bakacağım ne alsam diye düşünüyorum.....
bu kremler eczanelerde satılıyor mu bilginiz mı var mı????
ne kaşıntısı bu? :s
selam kızlar doktordan geldim hemen size yazayım dedim
bebişim iyi kalp atışları falan gayet normal dedi doktor ama biraz keyfine düşkün herhalde pek hareket etmiyor bir iki hareket ettirip durdu eline başına koymuş bacaklarınıda çekmiş karnına ooh gel keyfim gelbir tek ben öksürdüm ozaman yer degiştirdi sonra doktor öksürtü öksürtü bizimki ancak geller kollar kımıldanıyor.birde ellerini ayaklarını gördük ayak parmakları falan belli olmuş artık geçen hafta 9+2di aradan 8gün geçti 10+4 olmuş benim hesabıma göre 10+2di geçen haftaki ultrasonuna göre kocaman olmuş 2.5 cmdi 3.7cm olmuş düşük tehlikemde bi nebze azalmış artık kendini yormadan dışarı çıkıp gezinebilirsin dedi of uzun oldu benden haberler bu kadar kızlar
kızlar bi sey soracagım decaf nescafe iceniniz var mı aranızda?
ben artık cay dısında (o da gunde 1 tane limonlu) sıcak bir sey icemez oldum... korkumdan..
bitki caylarını agzıma surmuyorum cok korkuyorum bir suru yazı okudum kararsız kaldım.. kahve zaten embriyo transferimden beri icmiyorum ( 2 mart) ama bari kafeinsiz olanından icsem mi?
danıstınız mı doktorunuza?
ya da sıcak ne iciyorsunuz genelde?
ben kahve içmiorum sevmediğimden
dr um der ki 3 fincan kafeinsiz kahve
6 fincan açık çay içebilin sorun yok
bende çok kaşındım
palmer's çok fayda etmedi (kokusundan ötürü çok da süremedim açıkçası)
chicco çok ii geldi bana kokusuz ve kaşıntıyı da kesti ben hepsiburadadan aldım 3. gün geldi
sen de ver sipariş istersen
ne kaşıntısı bu? :s
karın kaşıntısı cnm
kuru ciltlerde daha erken oluo maalesef
önce burda bakacağım bulamazsam öyle internetten vereyim bende.....chicco yu kaça almıştın?
karnım belimin yan kısımları ve göğüslerim ara ara kaşınmaya başladı
yok canımmm benimki yağlı cilt bide....ama genede kaşınıyorum karnım ağrıyor anca genişliyor yer açılıyor sanırım....
kızlar bi sey soracagım decaf nescafe iceniniz var mı aranızda?
ben artık cay dısında (o da gunde 1 tane limonlu) sıcak bir sey icemez oldum... korkumdan..
bitki caylarını agzıma surmuyorum cok korkuyorum bir suru yazı okudum kararsız kaldım.. kahve zaten embriyo transferimden beri icmiyorum ( 2 mart) ama bari kafeinsiz olanından icsem mi?
danıstınız mı doktorunuza?
ya da sıcak ne iciyorsunuz genelde?
karın kaşıntısı cnm
kuru ciltlerde daha erken oluo maalesef
önce burda bakacağım bulamazsam öyle internetten vereyim bende.....chicco yu kaça almıştın?
karnım belimin yan kısımları ve göğüslerim ara ara kaşınmaya başladı
yok canımmm benimki yağlı cilt bide....ama genede kaşınıyorum karnım ağrıyor anca genişliyor yer açılıyor sanırım....
kahve miiiiiiiiiiii
kafeinsiz kahve nerde satılıyor kızlar, ben hiç denk gelmedim. gidip stoklayayım. 3ü geçtim 1 tane de yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?