2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

:)
ay ben ilk çıktığını hiçç unutmam
anammm dedim noluo :)

gunaydin kizlar nasilsiniz?

aramiza yeni gelenler hosgeldiniz.

bebeginin pit,pitlarini duyanlar gozunuzaydin oldun.

bende yeni kalktim midem fena yiyebilirsem birseyler yiyecegim.

gorusuruz.

merhabalar herkeseeee bende okula geldim çocuklar örnek yaparken bende sizleri bir okuyayım dedim...... nasılsınız görüşmeyeli biz iyiyz çok şükür....

ama benim kaşıntılarım başladı....daha erken diye krem falanda almamıştım artık evdeki vucüt losyonları ile idare ediyorum şimdilik sabah akşam sürünüyorum.......bugün okul çıkışı çıkıp bakacağım ne alsam diye düşünüyorum.....

bu kremler eczanelerde satılıyor mu bilginiz mı var mı????

kızlar merhaba epey giremiorum girincede hemen çıkmak zorunda kalıorum bulantılarım çok fazla dayanacak gbi değilim hep uykuya verdim kendimi

çok şüküüüüür bugün kalp atışını duyduk kızlar her şey uolunda bende şükür rabbime

bende çok kaşındım
palmer's çok fayda etmedi (kokusundan ötürü çok da süremedim açıkçası)
chicco çok ii geldi bana kokusuz ve kaşıntıyı da kesti ben hepsiburadadan aldım 3. gün geldi
sen de ver sipariş istersen

ne kaşıntısı bu? :s

selam kızlar doktordan geldim hemen size yazayım dedim
bebişim iyi kalp atışları falan gayet normal dedi doktor ama biraz keyfine düşkün herhalde pek hareket etmiyor bir iki hareket ettirip durdu eline başına koymuş bacaklarınıda çekmiş karnına ooh gel keyfim gel bir tek ben öksürdüm ozaman yer degiştirdi sonra doktor öksürtü öksürtü bizimki ancak geller kollar kımıldanıyor.birde ellerini ayaklarını gördük ayak parmakları falan belli olmuş artık geçen hafta 9+2di aradan 8gün geçti 10+4 olmuş benim hesabıma göre 10+2di geçen haftaki ultrasonuna göre kocaman olmuş 2.5 cmdi 3.7cm olmuş düşük tehlikemde bi nebze azalmış artık kendini yormadan dışarı çıkıp gezinebilirsin dediof uzun oldu benden haberler bu kadar kızlar

kızlar bi sey soracagım decaf nescafe iceniniz var mı aranızda?

ben artık cay dısında (o da gunde 1 tane limonlu) sıcak bir sey icemez oldum... korkumdan..

bitki caylarını agzıma surmuyorum cok korkuyorum bir suru yazı okudum kararsız kaldım.. kahve zaten embriyo transferimden beri icmiyorum ( 2 mart) ama bari kafeinsiz olanından icsem mi?

danıstınız mı doktorunuza?

ya da sıcak ne iciyorsunuz genelde?

canım maşallahhh seninki erkek olmasın keyfine düşkün paşa misali

ben kahve içmiorum sevmediğimden
dr um der ki 3 fincan kafeinsiz kahve
6 fincan açık çay içebilin sorun yok

ben kahve içmiorum sevmediğimden
dr um der ki 3 fincan kafeinsiz kahve
6 fincan açık çay içebilin sorun yok

sagol canım, ben tam bir nescafe bagımlısıydım ama neredeyse iki aydır agzıma surmuyorum , o zaman bari gunde 1 tane kafeinsiz olanından iceyim.. ofis boyle cekilmiyor ya

önce burda bakacağım bulamazsam öyle internetten vereyim bende.....chicco yu kaça almıştın?

ne kaşıntısı bu? :s

karnım belimin yan kısımları ve göğüslerim ara ara kaşınmaya başladı
karın kaşıntısı cnm
kuru ciltlerde daha erken oluo maalesef

yok canımmm benimki yağlı cilt bide....ama genede kaşınıyorum karnım ağrıyor anca genişliyor yer açılıyor sanırım....

1 çatlak
1 gögüs çatlak
1 de sıkılaştırıcı krem i 77 gibi bi rakama aldım yanılmıosam

gunde 200ml kafein alabilirmisiz canim doktorum dedi bana ben cayida kahveyide cok severim henuz kahve hic icmedim ama heran icebilirim.cok canim istiyor cayi her sabah iciyorum bir bardak.

karın kaşıntısı cnm
kuru ciltlerde daha erken oluo maalesef

benimde kurudur. yakında başlar o zaman. gerilmeden heralde.

benim gögüslerim başlangıçtan beri kaşınıyo ve acıyo zaten. uçlarının acısı hafifledi ama.

ben sadece gunde ıkı bardak cay ıcıyorum

kahve ıcmıyorum ama ıcmek ıstıyorum

sıcak bırsey ıcmıyorum

genelde ayran meyvesuyu su bazen kola

kahve miiiiiiiiiiii

kafeinsiz kahve nerde satılıyor kızlar, ben hiç denk gelmedim. gidip stoklayayım. 3ü geçtim 1 tane de yeter.

kafeınsız nescafeler var cnım onlardan bahsettıklerı

nescafe markasında var ..

kenarında sarı ıle kafeınsız yazısı yazıyor

slm arkadaşlar nasılsınız

ezgim maşallah kuzuşun baya büyümüş bizde 1 ay sonra gidicez dr off çok uzun yaa nası geçicek bakalım zaman

ya arkadaşlar ya benim midem çok yanıyor bazen sizinde öyle oluyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…