- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #45.381
su zıyaretcı arkadaslarrrr
kımsınızzzzzzzz????
tuba yoksa sen mısın
yok ya tuba ole modda takılmaz herhalde
Peki....
oyle olsun..
terkettiğimize geri dönüp bakmayız biz ama..
Son kararın i bu işlerin sakası olmaz bak...
Valla adi guzel kendi guzel huyu guzel anası babası guzel...neden olmasın .....
Hayirlisi. Olsun dunur um..ne diyeyim..gönüller bir olsun..sen bı mail adresie bak helembenim önümde başka kızları öpüyo oğlum diyen sensin eski dünür
bide terkettiğimize dönmeyiz diyosun hayret valla
ahanda bu son kararımızı netleştirdi
erdem gibi çapkın bir bebekle bizim anlaşmamız mümkün değil
Valla isim var benim bu dunur le..naz niyaz naz niyaz..oooooooooofffffhappy asu ben sizin camia yı merak ettim yaaaa havacı eşler galiba
pilot mudur nedir
happy sen usha ya bir porsiyon içliköfte yedir yağlar erir merak etmeeeetakılır tekrar nişan
karaca ben beyhan ın fot. face den gördüm çok hoş oğlu çok şeker hatun hamişken bile fotoyu özel çektirmiş oğlu için çok incelikler yapmış bayıldımmmm
kızını alan yaşadı dicem ama nazlı gelinden ilerisi var nazlı kaynana nazı ile kalsa alıngannnnn üşengeççç beceriksiz üffff daha neler neler saymakla bitmezValla isim var benim bu dunur le..naz niyaz naz niyaz..oooooooooofffff
Valla isim var benim bu dunur le..naz niyaz naz niyaz..oooooooooofffff
kızını alan yaşadı dicem ama nazlı gelinden ilerisi var nazlı kaynana nazı ile kalsa alıngannnnn üşengeççç beceriksiz üffff daha neler neler saymakla bitmez
hani bu kadar laf saydık haleee yok
demek korkakkkk
Öyle olduğuna eminim
Bu arada Beyhan gerçekten çok ince düşünceli, bu belli..
Oğlunun diş buğdayına çok özenmişti..Hatta doğum günü için bile şimdiden fikirleri var
Hadi o zaman yolunuz açık olsun cicim..hakkınızda hayırlısı..cooook optum yavruyu..buraya kadarmış..aa ne nazı be
sen gözümün içine baka baka oğlunun çapkınlıklarını anlatıyon ben ne yapayım
sonra da ne bi özür ne bişey
benim kızımın talibi çok hanııım
hadi ya..istek nerden gönderiliyor..aman neyse ben hiç anlamam..ayrıcana esim hiç sevmez böyle seyleri..bosver..yine de cok saol tatlimevet diş buğday fotolarına ben bayıldımm
happy evet face nin olması lazım sonra istek gönderip kabul edilmen lazım
usha nın varmış vermiyor foto yok diyor ordada naz yaptııı
arkadaşlar bişey dicem ama lütfen beni topa tutmayın
herkesin fikrine ve yaptıklarına saygım sonsuz kesinlikle kınamıyorum aklınıza öyle bişey gelmesin
ama madem bende bi kasım annesiyim kendi düşüncelerimi de yazmak istiyorum
ben kızıma 16 günlükken annelerin baskısıyla bir mevlüt okuttum başkada bişey yapmadım
doğum günü de kutlamayı düşünmüyorum
tabi babası ve ben bir pasta alıp cicilerini giydirip fotolarını çekicez ama daha geniş kapsamlı birşeyi düşünmüyorum kesinlikle
çünkü ne 6 ay kınası ne diş buğdayı nede 1.yaş günü bebeğimin algılayabileceği şeyler değil gibi geliyo bana
ve hem bana hem kızıma gereksiz yorgunluk olacağını düşünüyorum
ayrıca davet edeceğim misafirlerede hediye alın mesajı vermek gibi geliyo bana
tabi sonraki yaşlarında arkadaşlarıyla birlikte eğlenebileceği çok güzel partiler vermeyi düşünüyorum kesinlikle
hatta bişeyleri başarabildiğinde bunlara özel kutlamalarda organize etmeyi düşünüyorum ayrıca
işte böyle
sadece paylaşmak istedim
noolur kimse alınmasın
Amaaaann neden alınalım cok haklisin..bizde zaten dedim ya gezmeye gitcez fırsat bilip Ha maldivler ha başka yer..maksat ana baba oğul olam o gun ...arkadaşlar bişey dicem ama lütfen beni topa tutmayınherkesin fikrine ve yaptıklarına saygım sonsuz kesinlikle kınamıyorum aklınıza öyle bişey gelmesinama madem bende bi kasım annesiyim kendi düşüncelerimi de yazmak istiyorumben kızıma 16 günlükken annelerin baskısıyla bir mevlüt okuttum başkada bişey yapmadımdoğum günü de kutlamayı düşünmüyorumtabi babası ve ben bir pasta alıp cicilerini giydirip fotolarını çekicez ama daha geniş kapsamlı birşeyi düşünmüyorum kesinlikleçünkü ne 6 ay kınası ne diş buğdayı nede 1.yaş günü bebeğimin algılayabileceği şeyler değil gibi geliyo banave hem bana hem kızıma gereksiz yorgunluk olacağını düşünüyorumayrıca davet edeceğim misafirlerede hediye alın mesajı vermek gibi geliyo banatabi sonraki yaşlarında arkadaşlarıyla birlikte eğlenebileceği çok güzel partiler vermeyi düşünüyorum kesinliklehatta bişeyleri başarabildiğinde bunlara özel kutlamalarda organize etmeyi düşünüyorum ayrıcaişte böylesadece paylaşmak istedimnoolur kimse alınmasın
Amaaaann neden alınalım cok haklisin..bizde zaten dedim ya gezmeye gitcez fırsat bilip Ha maldivler ha başka yer..maksat ana baba oğul olam o gun ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?