2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Vaalla surda sohbet ederken bı yandan 200 sayfa kitap okumusum..salonu kızlar..ilimle doldum ..gözlerim acıyor..

Ne demiş ünlü filozof Gülben bacı....
bir gun anlayacaksın zaman geçecek ansizin
sakaklara karlar yağacak sarkimizin
deniz kenarında tenha bir yolda yururken
vidi vidi vidi vidi vidi vidi vidi
soylenecek pismanliklarinnn.....

temiizliğe yardıma gelecen dimiiii söz vermiştin sankiiii

doğumgünü olayı için düşüncende saygılıyız neden öle düşündünki neden yargılayalım sen bizi tanımamışsınnnn

sen kabasını al ben gelcem sonra
temizliğe kadın çağırınca ayıp olmasın diye öyle yapıyodum ben

tanımamışmıyım :26:

Sprey daha cevap vermedi..yarin bana dönünce size veririm telini insallah..bı de okul başladı onun..diğer cocuk ta ilgi istiyo falan..ısı zor..sınavdan geçiyor..

tebrik ederim seniiiii

yarım saattir bir yavrucuk ciyak ciyak ağlıyor neden annesi susturmuyor kiii yazık kuzumaaa nedir bendeki bu şans yaaaa
Tesekkur ederim canim..
nedenduymuyo acabaa..ne derdi var kuzunun ya..bak yine kotu oldum..
Ağlatmayın su bebekleri yaaaaavvvvvvvvv

sen kabasını al ben gelcem sonra
temizliğe kadın çağırınca ayıp olmasın diye öyle yapıyodum ben

tanımamışmıyım :26:

iyi temizlicek birini güç bela bulduk çok doluymuş hatun anca ayın 7 sine gelecek ben evi kırklarım artık kapı pencere hariççççç

Nihayet İstanbul kirlerinden arındık..gidip çamaşırları asayım ..döndüğümde olmazsanız hepinizi öptük..

happy hadi yat yaaa sen ve usha çok sayfa atlatıyonuz bitiremiyorum ben sonra hem kocanla erdeme sarılıp uyucaktın sen ne oldu bak koca sonra burayıda yasaklaar hepten özleşiriz herkes yatağaaaa

neden ağladığını bilmiyorum ama sustu birazdan başlar en iiyisi o başlamadan ben uyuyayım herkese iyi geceler

iyi geceler canım
ben burda sabahlıyorum
beyzanın azılardan biri geliyor
çok ağrısı var çok az uyuyor
özellikle geceleri sabaha kadar ayakta

neyse öpüldun canım

Yatiyorum canim..sohbet etmeye ihtiyacım vardı..Gökçe nin üzüntüsünü tek basıma kaldıramıyordum.iyi geldiniz saolun..gorusuruz..cok optum seni..

iyi geceler canım
ben burda sabahlıyorum
beyzanın azılardan biri geliyor
çok ağrısı var çok az uyuyor
özellikle geceleri sabaha kadar ayakta

neyse öpüldun canım
kiyamam ya ... Ne çekti disten haaa..flor takviyesi filan vermiyorsunuz dımı ..geçenlerde 6 aylik bı bebeğe vermiş doktor da cok kızdım ya...arkadaşımın bebeği..bu ne ya dedim.sinirlendim..neyse sana da iyi geceler..cok öptük seni de..

gunayın kızlar sabah sabh actım formu bakalım kızlar ne kaynatmıs gece dıye ama acar acmaz basımdan asagı kaynar sular dokuldu sok oldum spreye beklemıyordum kesın bısey cıkmıcak ıcımden oyle gelıyordu cok uzuldum uzuntumu nalatmıyorum bıle walla onu gorunce hıc okumak gelmedı devamını allahım yıne umudumuz var ınsallh bısey olsa ..
allahım korusun sıfasını eksık etmesın kuzucugun ..ellerım tıtrıyor bısey dıyemıyorumda yazamıyorumda

allahım annesine sabır versin.bu nasıl bir sınavdır.o küçük beden nasıl baş eder.allahım şifasını da verir inşallah.o hastalıktan kurtulan çocuklar yok mu,var tabi ki.gökçe kuzu da kurtulacak inşallah.alllahım yardımcıları olsun.başka bişey yazamıyorum.annesinin halini düşündükçe içim parçalanıyo.

aynen canım bende okuduktan sonra nasıl kapadım bilmiyorum pc yi baya bi uyamadım gökçeyi spreyi napcaklar nasıl dayancaklar allahım hastalık o kadar zorki hele hele küçük bebebeğin hastalığı az çok bende yaşadım yaşıyorum için titriyo üstelik te bu kadrar ciddi bişey olunca yarabbim yine yağmur yağdı bu gece ben dular ettim darda kalanlara yavrularımıza ve özelikle minik yavru gökçeye şifa ver sağlık ver diye tabi spreyede sabır... Ne diyebiliriz herşey allahtan ister 1 ister 5 tane yavrunda olsa 5 kez için titriyo ayrı ayrı annelerin bi lafı var 5 parmak 5 de ayrı ayrı acıyo yani kaçtane olursa olsun hepsinin yeri ayrı bende tek kızım vaken ondan başka bidaha başka bir çocuğumu bu kadar severmiyim diyordum ama öyle deyilmiş evlat sevilmezmi herbirinde sevgin katbe kat artıyo azalmyo

bende biraz uyumaya çalışayım gece hiç uyuyamadım düşünmekten gözlerim felaket şişmiş az dinleneyim kendinize yavrulara iyi bakın

o küçük bedenlere hastalıklar hiç yakışmıyo.cüsseleri ne kadar ki hastalıkla nasıl baş etsin.oğlum doğduğundan beri ağzımdan çıkan tek dua ''allahım onu her türlü kazadan,beladan.hastalıktan,nazardan sen koru yarabbim''bütün bebekleri korusun yarabbim.dermansız dert vermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…