- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #45.461
beyhancım tahmini bir rakam söylersen daha iyi olur
Usa küsme ama bana benzetiyorum seni bazan hatta hemen hemen şaşkolozum benim=) bende bu arada akşam okuyacam gece yazarım olmazsa sabah kaçtane okursam
kızlar duadan kactane kalmıstı 3500 face grubundan geldı...
ben soledım 2000 ne kaldı dıe seda arkadasımız 2000 bende dedı ben okuyorum dedı... ozamn tmm oluyor heralde dımı
Arkadaslara cok selam
hepsini cok seviyorum
tefriciyeye cok sevindim
tum cocuklarımıza şifa olsun
telefonla arayanları uygun olmayıp açamazsam kusura bakmayin
Hepinizi cok opuyorum
Vs.....
telefon numarasını vermen konusunda ne dediğini olumsuz bile baktıysa söyleyebilirsin edibecim
anlıyoruz sonuçta onun halini
Arkadaşlar hepiniz sağolun herkes okuyor da bu duanın belli bir sayısı var onu çoktan aşmış durumdayız hal böyleyse
Beyhancım face grubu sağolsun katılmak istemişler ama onlar zaten söylediğin rakamla 4444 e kendileri yaklaşmışlar neredeyse onların ki ayrı bir dua olsun çünkü sayıyı aşıyoruz o zaman da 4444 rakamının bir anlamı kalmıyor
sevdalinka 944
Emire amade 480
Usha 1000
İlkim Aras 250
Denis 250
Beyhan 100
Serap ... şimdilik belli değil yarın söyleyecek
Bu haliyle 3374 ediyor geriye 1074 kalıyor
Ben de konuşmak isterim bir ara spreyle ancak ben derim ki bir sabah bir akşam günde iki kere rahatsız ve meşgul etmeyelim kızcağızı.Her gün belli bir saatte bir kişi arasın.Hem hangi saatte aradığımızı bilirse spreyde daha rahat olur,bizden birinin aradığını bilir,o saatlerde arayacağımızı bilirse hem işini gücünü ona göre ayarlayabilir az sonra kızlar arar diye.Ne bileyim işte.Bu arada Allah dualarınızı kabul eder inşallah.Ben de okumak isterdim ama hem ezbere bilmiyorum hem de adetliyim şu ara içime sinmez öyle okumak.(Şu spiral denen aleti de bir taktırdım o gün bugün lekesiydi kanamasıydı kurtulamadım bir.)
Bu arada Usha ben hiç kıyamıyorum size ya.Beyza'ya da sana da.Allah tez zamanda size mışıl mışıl bir uyku düzeni verir inşallah.Ben hiç gelemem uykusuzluğa,sonradan çok utansam da eşime karşı çok kabalaşıyorum uykusuzken,evlenmeden önce de anneme çok çektirdim.O yüzden seni çok takdir ediyorum.Helal olsun yani sağlam hatunmuşsun.
Canım, ben 150 tane okudum..450 demiştim..Yarın ve öbürgün 150'şer tane daha okuyacağım..
450 olacak yani..
karaca canım ya elimdeki kağıda hesap yaparken adını sayıyı yazdım ama buraya yazmayı unutmuşum hesapta senin sayın da var aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?