- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #45.481
Canım, numara bende..Tek tek aramanın daha uygun olacağını düşündük..
Sırayla gidelim dedik, zira Sprey açamayabileceğini söylemiş..
Ben yarın sabah arayayım, Usha istersen akşamda sen ara..
Sonra sırayla özelden numarayı ulaştıralım aramak isteyenlere..
Ne dersiniz?
karaca canım sıraya beni de koy numarayı atarsın banada
Ben de konuşmak isterim bir ara spreyle ancak ben derim ki bir sabah bir akşam günde iki kere rahatsız ve meşgul etmeyelim kızcağızı.Her gün belli bir saatte bir kişi arasın.Hem hangi saatte aradığımızı bilirse spreyde daha rahat olur,bizden birinin aradığını bilir,o saatlerde arayacağımızı bilirse hem işini gücünü ona göre ayarlayabilir az sonra kızlar arar diye.Ne bileyim işte.Bu arada Allah dualarınızı kabul eder inşallah.Ben de okumak isterdim ama hem ezbere bilmiyorum hem de adetliyim şu ara içime sinmez öyle okumak.(Şu spiral denen aleti de bir taktırdım o gün bugün lekesiydi kanamasıydı kurtulamadım bir.)
Bu arada Usha ben hiç kıyamıyorum size ya.Beyza'ya da sana da.Allah tez zamanda size mışıl mışıl bir uyku düzeni verir inşallah.Ben hiç gelemem uykusuzluğa,sonradan çok utansam da eşime karşı çok kabalaşıyorum uykusuzken,evlenmeden önce de anneme çok çektirdim.O yüzden seni çok takdir ediyorum.Helal olsun yani sağlam hatunmuşsun.
kızlar dua konusunda ayrımcılık yapmak değil amacım face grubu lütfen yanlış anlamasın
herkes spreyin derdine ortak olmak istiyor elinden gelende duaya katılıyor
ama burdan zaten 1000 kalan rakamı toparlarız gibime geliyo
ordaki arkadaşlarda sevdalinkanın dediği gibi ayrıca 4444 e tamamlayabilirlerse iki kez okunmuş olur daha iyi olur
aramalar konusunda kararsızım aslında
karacam ilk arayan olarak sen sorarsın olmazsa spreye
ona hangisi uygunsa bizde o şekilde yaparız
birde kişilerin duruma dayanabiliteleri de önemli
yani ben çok duygusalım konuşurken ağlarım diyen varsa onun yerine bir başkası arasın bence ne dersiniz ?
Canlarım, sakın yanlış anlama olmasın..Hani olaya atlamış gibi görünmek istemem..
Ben "ben arayayım" derken dün geceki konuşmalara istinaden dedim bunu..Lütfen ukalalık olarak algılamayın..
Edibe mesajında "sırayla arayın, kızı bunaltmayın" dedi ki, çok haklı bence de..
Özel mesajla sıralama yapmak zor çünkü 10 dakika engelimiz var maalesef..
O sebepten buradan yapmak daha uygun geldi bana..
Usha, aslında ilk olarak sende arayabilirsin istersen..Hatta aslında ilk sen aramalısın çünkü arama fikri senindi..
Sprey'in durumuna göre tekrar konuşuruz..
kızlar arama konusunda bende varım demiştim amaaa, ben hiiç heveslenmeyeyim.. siz benden de çook selam söleyin.. çünkü, bugün tefrici için okur musunuz diye aradığım bikaç kişiye ne için olduğunu sorduklarında uzuun bi süre cevap veremedim.. gözyaşlarıma engel olamıyom hiç aklıma geldikçe bile.. aslında bu kadar sulu göz değildim ama, çok etkiledi beni Gökçem..
şimdi spreye destek olabileceğimi hiç sanmıyom, daha da üzmeyeyim ben kızı.. dediğim gibi çok selam söyleyin benden de.. hep dua ediyorum onun için heep..
bide sizinle bi haber paylaşayım dedim.. kaynım dahiliye doktoru benim. küçük çocuklarda tedavi daha kolay oluyormuş, öle dedi.. yani çocuk ne kadar minikse, teşhis ne kadar çabuk konmuşsa, iyileşme süresi o kadar kısalıyormuş..
beni sevindirmek için mi dedi, yoksa gerçekten öle mi bilemem amaaa, ben çook sevindim.. siz de sevinin.. İnşallah en kısa zamanda iyileşecek gelinim..
tuğbacım bende netten araştırdım aynen öyle geçiyo biçok kaynakta
özellikle 1 yaş öncesinde tedavi çok daha çabuk sonuç veriyomuş
ayrıca spreyin bir evladı daha var değilmi yanlış hatırlamıyorsam
buda çok büyük bir şans kardeşi için
allahım yardımcıları olsun
İnşallah inşallah. İçime umut serptiniz. Miniminnacık daha. Ne kadar yaşadı ki daha, geç kalınmış olsun di mi? Nolur öyle olsun. Ben inanıyorum; bu kadar annenin duası,iyi niyeti, kalpten istemesi Gökçekız'ı anasına babasına ve bizlere bağışlayacak.[/QUOT
çok sevindim inşallah herşey yolunda gider ne kadar okuyabilirim bilemediğim için sayı veremedim ama 20 tane okudum arapçasından da yasini şerif okudum fırsat buldukça yasin okumaya devam ederim herşeyi okuyamıyorum ama çocukluğumdan kalma öğrendiğim kadarı ileyasini şerifi okurum her fırsatta okumadım hafalarda huysuz bir kadın olduğumu bile farkkettim. salatı tefriciyeyi bilg. dan buradaki yazılmış yerden okuyorum türkçeden okuyunca harfleri yanlış okumamaya çalışıyorum zorluyor biraz doğru harflerle okumakta çok önemlidir diye düşünüyorum. net kesiliyor vın çekmiyor köydeyken kendi evimde olmayıncada çok rahat okuyamıyorum kayınvalidemlerle ben 4 ay önce tanıştım 5 yıllık evliyim insan şu hayatta neler yaşıyor herşeyden önemlisi sağlık arama konusunda ben dün dayanamıcamı açıklamıştım uzun uzadıya bu aralar çok keyifsizim sizleri öpüyorum iyi geceler Rabbim tüm hastalara acil şifa versin hepimizin yardımmcısı olsun korkularımızdan kurtarsın bizleri
Kızlar, hepinize günaydın..
Bugün ilk olarak Usha arayacak Sprey'i..
Onun getireceği habere göre de aramak isteyenlere numarayı veririz..
Yalnız görünen o ki pek kimsenin içi elvermeyecek aramaya..
Haklısınız aslında, kolay da değil..
Umarım buraya iyi haberlerini yazmak kısmet olur..
Ben dün 150 tane okudum..
Bugün 200 kadar okurum sanıyorum..
Okuduğum sayıyı akşam bildiririm..
sevdalinkacım ben sayı konusunda da ne desem bilemedim.. perşembe akşamına kadar okuruz gibi 1000 tane, söz vermek istemiyom ama okuruz ya.. olmazsa da haber veririm zaten tez zamanda, ok..
canım son 770 kaldı serapblc de haber verecek sen okuyabileceğini al zorlama kendini okuyacak birileri bulunur merak etme..
son durumu yazıyorum atladığım yanlış bildiğim birşey olmasın diye
Sevdalinka 944
EmireAmade 480 .... ilave sayı bekliyorum
Usha 1000
Karaca 450
ilkim Aras 250
Denis 250
Beyhan 100
Kemece 200
Serap .... sayı bekliyorum
4444'e kalan şu anda 770
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?