2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
tamam o zaman 3 gün diyelim
ben 944 tane aldım
karaca 450
ilkim aras 250
usha 450 dedim sana
tuğbacım sen sayıyı ba akşam söylersin
diğer arkadaşlarda akşama söylesin toplayalım eksik ya da fazla olmasın

Son düzenleme:

ben bikaç kişiye sorayım eğer okuyabilecek olursa onlarında sayısını yazarım akşama canım

sevdallinkacım bende 450-500 okurum heralde
bence nasıl yapalım biliyomusun herkes akşamları okuduğu sayıyı yazsın ona göre devam edelim ertesi güne

kesinlikle katılıyorum, herkes okuyabildiği kadar okusun, akşama haber versin, ona göre ertesi güne devam edelim.. ben şimdi 1000 tane derim, yarın misafir gelir çat kapı okuyamam, bişi olursa çook üzülürüm.. ondan akşama haber edelim.. ya bide fazla olsun nolcak ki, çok çok fazla olursa iki tane olur olmaz mı? daha da güzel olur bence..

akşama haber ver canım önemli değil ama yarın kim ne okuyacak belli olsun. Duanın sayısı öyle vardır elbet bir hikmeti bilemiyorum. Biz elimizden geldiğince dikkat edelim istemeden bir iki eksik fazla olur onu da Allah kabul etsin inşallah.

evet canım bende o amaçla dedim
bide bebeklerimiz küçük allah korusun bi ateş bişey olsa kitlenir kalırız
bide mesela bikaç kişiyide aradım kesin okurlar diyodum
biri evimde tadilat var haftaya okurum ancak dedi
öteki kızını üniye yerleştirmeye gidiyomuş
olabiliyo böyle şeyler

ama aldığım 450 yi kesin okurum ben sevdalinka onda sorun olmaz

kızlar arada gülmekte insana iyi geliyomuş
beyzoşum 5 dakkadır kopardı beni
ingaaaaaaaaaaaaa diye bağırıyo resmen
nerden çıktı anlmadım
ada hadi aja aca ingaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bu modda 5 dakkadır

ben sabahaları yazabilirm kızlar size kaç okuduğumu anneme de sordum o da söyler kaç tane okuduğunu ama dediğim gibi gece bilgisayar açamıyorum ben..sabah işe geldiğim gibi yazarım kaç olduysa...ona göre bi sonraki güne de konuşuruz devam ederiz olmazsa...

tamam canım okuyamayacak gibi olan olursa haberleşelim okuyabilirsem ben okurum ya da okuyacak birilerini bulurum yeterki haberim olsun

tamam canım sen yine yarın sabah ortalama bi rakam söylersen iyi olur. Verdiğin rakamı okuyamayacak gibi olursan da perşembeye kadar bildirirsin kalanı okuyabilirsem okurum ya da başkasına veririm.

canım ben bu akşam okuyamıyacam,misafirliğe gidiyoruz.yarından itibaren 250dedim.fazla alamadım,ne olur ne olmaz.çünkü sayı çok önemli ne eksik ne fazla olmamalı.yarından itibaren söylerim sana zeten.250kesin ama okurum onu cumaya kadar.

sevdalinkacım olurda akşam giremem diye şimdiden yazıyorum
benim 450 yi 1000 yapıver canım
bende bi daha sayı yazmıyayım
bu bini annelere falanda veririm mutlaka bitiririm
birde söz vermiyeyim ama perşembe akşamı kalan olursa yine alabilirim belki

tamam canım1000 yaptım, işi çıkan olursa birbirimize destek oluruz zaten.
sevdalinka 944 Usha 1000 Karaca 450 ilkim Aras 250
Bu haliyle toplam 2644 ediyor 1800 kalıyor daha Tuğba, Serap, Denis sayı bildirecek onlarda söyleyince pek birşey kalmaz geriye

bişey dicem ya
sen yazdığından beri düşünüyorum niye 944 diye
4444 ün 44 üymüş o yeni farkettim :26:

kızlar arada gülmekte insana iyi geliyomuş
beyzoşum 5 dakkadır kopardı beni
ingaaaaaaaaaaaaa diye bağırıyo resmen
nerden çıktı anlmadım
ada hadi aja aca ingaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bu modda 5 dakkadır

Yerim ben onu ya Nehir doğduğundan beri "ıngaaaaa" diye ağlıyo. Eşim de "bebekler gerçekten böyle ağlıyormuş demek" diye şaşmıştı. Seninki büyümüş de bebek taklidi mi yapıyomuş Bu arada biz de bi ara "ıngabugi" diyoduk. Ne demek bilmem ama Nehir'in adı bi ara "ıngabugi" kaldı aramızda

Bu arada Kuzucuk için okunan duaları Allah kabul etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…