2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
arkadaşlar konuştum spreyle
ne diyeyim nasıl anlatayım bilmiyorum

dün edibe yazmıştı alyuvarlarda farklılaşma varmış ve bu lösemi belirtisi
ana henüz kemik iliği testleri yapılmamış
trombositlerdeki farklılaşmaya bir teşhis konamamış hala
birde kanında lökosit çok fazlaymış
dualarınıza çok sevinmiş
herkese selam söyledi

birde telefonla ilgilenemediğini hatta
eve uğradığı kısa sürelerde anne beni bırakma diye ağlayan 2,5 yaşındaki evladıyla bile ilgilenemediğini söyledi
o yüzden arama mevzusunda konuşamadıım
ben kafayı toparlıyayım düşünürüz hep birlikte

nolur dua edelim kızlar
hangi dilde hangi duayı bildiğimiz farketmez
gönülden edilen her duayı guyar rabbim
noolur dua edelim

Ne diyeceğimi bilemiyorum..Çok zor..
Allah yazrdımcıları olsun, bu bekleyişten en kısa sürede kurtarsın..
2,5 yaşında bir çocuk kimbilir bütün bu olanlardan nasıl etkileniyor?
Eminim sen bile bu konuşmadan sonra bir süre toparlayamazsın Usha'cığım..

Gerçi tabiki hep beraber düşünüp karar veririz ama sık ararsak eğer Sprey her seferinde tüm bunları yeniden anlatacak
ve bir kez daha üzmüş olacağız..

Belki de birkaç günde bir aramak daha iyi olur..

Ama dediğim gibi, beraber karar verelim..

tamam canım 100 taneyi de sana yazıyorum duayı bir kağıda yazıp okusana daha kolay olur

tamam canım 100 taneyi de sana yazıyorum duayı bir kağıda yazıp okusana daha kolay olur

çok kötü durumda kız ya
sesimin titremesine engel olamadım
neredeyse 1 saate yakın oldu konuşalı hala ağlıyorum
allah düşmanımın başına vermesin
el kadar bebek o daha sürekli elinde kolunda serum
morarıyomuş heryeri birde ateşleniyomuş sürekli
ne diyeceğimi bilemedim
ne denir bilemedim

canım 100 da sana ekliyorum o zaman 670 kalıyor geriye bir kağıda yazsana duayı daha kolay olur

Ne deneceğini bende bilemiyorum..Kimsenin bildiğini de sanmıyorum..
Ancak yaşayanın bileceği bir durum bu..
Biz ne söylesek boş aslında..Acıyı çeken biliyor..
Biz ancak manevi destek veririz o kadar..
O da ancak bu kadar olabiliyor maalesef

Allah yardımcıları olsun inşallah Bende aramak yerine mesaj atmayı düşünüyorum dediğiniz gibi tekrar tekrar aynı şeyleri anlatıp üzmeyelim kızı arada haber almak için ararız Allahım dermansız dert vermesin.

SEVDALİNKACIM BUGÜNKÜ SON RAKAMI VERİYORUM.. 600

YANİ, BEN TOPLAM 1080 VERMİŞ OLDUM.. OK.. hesaplar karışmasın..

ama benden bu kadar arkadaşlar, çocuğumu çok ihmal ettim iki gündür.. yarın akşam haberleşelim yine, kalırsa okurum yine yarın akşam da bi 100 tane falan.. ok..

ushaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
spreyle konuşmuşsuun..
of offfffffffff offffffffffffff...
canım ya, çok üzgünüm çook.. Gökçe kızın ne halde olduğunu az çok tahmin edebiliyoruz ya.. nolur bu kadar detaylı anlatmayın halini vallaha dayanamıyorum.. bütün gece uyku uyumadım zaten üzüntüden..
ben Emire sabah akşam iğne yaptırırken sesini duymamak için odaya girmemeyi bırakın hastahaneye giremiyordum.. o gelene kadar kapının önünde ağlıyordum.. şimdi Gökçemin halini düşündükçe, içim o kadar çok acıyo ki anlatmaya hiç bir kelime yetmez..
sprey için o kadar çook sabır diliyorum ki, güç kuvvet diliyorum ki.. geride kalan yavruya o kadar içim acıyorkiii.. of offffffffffff.... o da bebek dahaa.. keşke diyorum antalya da otursaydım, keşkee..

Allah tez zamanda şifa bekleyen tüm yavrulara şifa versin inşallaaahhhh...

tamam canım 70 tane kaldı o zaman onu da serap okur herhalde, serap okuyacağı rakamı yarın bildirecekti umarım 70i geçmez geçerse de ben hepsini okumadım onun fazla okuduğu kadar eksik okurum artık. Hepimizin duaları kabul olsun inşallah..

usha konuştun demek.ayy allahım o anne nasıl dayanıyo düşünemiyorum bile.diğeri de daha bebek.o da anneye muhtaç.allahım tez zamanda şifasını versin yavruma.sık sık aramayalım kızlar.oğlum hastayken kimseyle konuşmak dahi istemezdim.şimdi kızcağız da her seferinde anlatacak.anlattıkça o ordan kötü olacak,biz burdan kötü olacaz.

Bugün ne kadar sessiz burası..
Sanıyorum aldığımız haberlerden sonra hiç kimsenin içinden birşeyler yazmak gelmiyor

Hepimiz etkilendik, zaten etkilenmemek de mümkün değil...
Allah hepimizin yavrusunu korusun
Umarım bu aldığımız son üzücü haber olur..

Sevdalinka, canım, ben son 150 taneyi de okudum..Bilemiyorum eksik kaldı mı ama eğer varsa biraz daha okuyabilirim..
Allah dualarımızı kabul etsin..

evet canım bende aynı şeyi düşünüyorum, herkes yavrusuna sıkı sıkı sarılmış, gözünün önünden bi dak ayırmıyo sanırım..
çok etkilendik hepimiz..
ben Emirin uyanmasını bekliyorum, dışarı çıkacağım, bu ruh halinden çıkmam lazım, inanmayacaksınız ama, stresten kafamda yaralar çıktı.. sevdiğim birkaç dostumla görüşüp azcık kafayı dağıtmam lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…