- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #4.561
evet canim yurtdisindayim ben .
butun urun hakkindaki yprumlari urunun kendi icerigini okudum bi zarari oldugunu kimse yazmamis. sanirim ultraon gibi zarasiz birsey ayni ultrasondaki gibi jelle kullaniliyor. benim doktor randevum taaa gelecek aya oldugundan ben almak istedim istedigin zman bebegin hareketlerini kalbini dinleyebiliyosun, pc ye kayit yapanlarida var arkadaslarinla veya ailenle paylasmak icin. yani bana guzel bir urun gibi geldi kullananlarin cogu memnun kalmisti internete yazdiklari yorumlarda,
aynen hic icmedim.. burnumda tütüyo kafeinsiz de olsa gunde 1 bardak benc bi sey yapmaz..gunde 200ml kafein alabilirmisiz canim doktorum dedi bana ben cayida kahveyide cok severim henuz kahve hic icmedim ama heran icebilirim.cok canim istiyor cayi her sabah iciyorum bir bardak.
vallahi ben sıraladıgın hicbir seyi icemiyorum bir tek limonlu cay , su ve arada maden suyu limonlu..ben sadece gunde ıkı bardak cay ıcıyorum
kahve ıcmıyorum ama ıcmek ıstıyorum
sıcak bırsey ıcmıyorum
genelde ayran meyvesuyu su bazen kola
canım benim de gecen hafta 7. haftadayken oyle agrılarım olmustu rahim portakal buyuklugune ulasıyor bence ondan olabilir..Kızlar benim dün gece adet olacakmışım gibi karnım ağrıdı. Bütün gece uyudum uyandım hep ağrıyı hissettim. Korktum birşey olacak diye. Sabaha azalmıştı. Sizin de karın ağrınız oluyor mu? Bir de ben Dalin Bebe Yağı sürüyorum duştan sonra. Henüz o çatlak kremlerinden almadım. Hangisini alacağıma karar veremediğim için marketten bebe yağı aldım. Onun bir zararı yok değil mi? :44:
canım inan kahve (nescafe) agzıma surmedim 2 mart tan beri ama sıcak icecek istiyo insanın canı bazen ve ben gunde sadece bir tane limonlu cay iciyorum o kadar , onun dısında su ve maden suyu.. bitki caylarını da korkuma icemiyorum..kızlar niye kahve içiyorsunuz azıcık sıkın dişinizi bende türk kahvesini çayı çok severdim ama hamile kaldıgımdan beri çok nadir birde tiksindim belki ondandır bir kerede kola içtim sabahları süt içiyorum içinede nesquik koyup öyle içiyorum
hoşgeldin canım aramıza.tebrikler. seninle satımız aynı. bende 25 nisanda gidicem 3.kontrolum olacak ve ikili test yapılacak. allah sağ salim bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin hepimize
canım angelsounds tan bahsediyosun değil mi? bende bi araştırayım da alayım o zaman. ne güzel bişey bu yaa. şimdi biz bide hareketlerini hissedemiyoruz ya tam bizlik yani.
angelsounds tan bende istiyorum esime bir kac kere soyledim ama yogunluktan bakamadi bu aksam biraz daha durtcem.
biz burada SIk, SIk gidemiyoruz doktora onlar cagircakta oyle,o aletlerin zarari yoksa alacagim hic olmasa yavrumu dinlerim sabah aksam.
degilmi canim bende esime aynisi soyleyip duruyorum 20 bilem kacinci haftaya kadar hissedemiyoruz kendimiz onun hareketlerini ama elimizde bu urun olursa o zmana kadar dinledikce icimiz rahatlar.
evet canim aslinda baska markalarda var ama biraz daha pahali hani sana birde soyle birsey soyleyebilirim bazi arkadaslar ebay in sitesinden aliyorlar alacaklari malzemeleri turkiyeye gore cok cok ucuza geliyor ama ben hic ebaydan alisveris yapmadigim icin tam nasil alinir bilmiyorum. daha onceki bulundugum topikteki arkadaslar pressed jel falan aliyordu neredeyse 3 te biri fiyatina geliyordu. simdi hesapladimda sanirim senin dedigin fiyata geliyor turk lirasi ile eabydan alsan bile. sen nereden baktin bu urune?
siteyi tam hatırlamıyorum sadece fiyatı hakkında bilgim olsun diye bakmıştım. bende hiç ebaydan almadım, yurtdışından geliyosa yolda kırılsa falan ne olacak? hepsiburadada biraz daha pahalı ama sanırım ordan alırım.
Hepsiburada.com : Angelsounds Fetal Dopler | Anne / Bebek / Çocuk
bende ıstıyorum ondan hamıle olmadan once gormustum hatta
ama kahvekolık 80 tl ucuzmus baya gercekten ben daha pahalı bılıyorum
slm arkadaşlar nasılsınız
ezgim maşallah kuzuşun baya büyümüş bizde 1 ay sonra gidicez dr off çok uzun yaa nası geçicek bakalım zaman
ya arkadaşlar ya benim midem çok yanıyor bazen sizinde öyle oluyormu
kızlar bu forumda arattım kullananları herkes ayrı telden calıyor.. kimisi bebege cok zararlı devamlı ses dalgası yolluyor diyr.. kimisi cok memnun kalmıs doktoru da bi sorun yok demis.. kimisi zor duymus sesleri zaten duyana kadar gecirdigi haftada bebegin hareketlerini karnında hissetmeye baslamıs..yani bosu bosuna almıs..ben kararsız kaldım..
sanırım vazgectım...benım annemde yazık bı hamıle kaldıgını ogrenmıs bı de dogum yapmıs
nerede boyle ızleyecek kalp atısı duyacak
kızlar siz ingiltere de mi yasiyorsunuz?
peki bu angel sounds ın dısında baktiginiz diger urun nedir bir bayan isimli olan onu da biraz anlatır mısınız? ben yurt dısından siparis getirtirim.. siz tavsiye edin biz alalım
kullanan var mı acaba?
bildigim kadar yurtdisinda gelirken garantili geliyor herhangi birsey olursa 2. sini hemen gonderiyorlar. zaten paketlerde cok kaliteli oluyor katman katman kartonlar oluyor. tabi bu bahsettigim baska siteler icin ama kadinlar klubunde mutlaka ebaydan alisveris yapmak ile ilgili bi topik acmislardir. kargo ise en fazla bir hafta suruyor diye duymustum. taabi boyle tam emin olmadigim konularda yanlis yonlenirmek istemem.
siteyi tam hatırlamıyorum sadece fiyatı hakkında bilgim olsun diye bakmıştım. bende hiç ebaydan almadım, yurtdışından geliyosa yolda kırılsa falan ne olacak? hepsiburadada biraz daha pahalı ama sanırım ordan alırım.
Hepsiburada.com : Angelsounds Fetal Dopler | Anne / Bebek / Çocuk
slm kizlar size bisi sorucam bu arada tubacim mrb sana da...bnm dun ya da bugun adet tarihim en son ihtimal yarin ama ben dun aksam (sabahi bekliyemedim)eerken gebelik testiyaptim ve hayalet gibi bi cizgi var negatifmi buu:44:ama uzaklastirinca gorunmuo pek
bildigim kadar yurtdisinda gelirken garantili geliyor herhangi birsey olursa 2. sini hemen gonderiyorlar. zaten paketlerde cok kaliteli oluyor katman katman kartonlar oluyor. tabi bu bahsettigim baska siteler icin ama kadinlar klubunde mutlaka ebaydan alisveris yapmak ile ilgili bi topik acmislardir. kargo ise en fazla bir hafta suruyor diye duymustum. taabi boyle tam emin olmadigim konularda yanlis yonlenirmek istemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?