2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

canım angelsounds tan bahsediyosun değil mi? bende bi araştırayım da alayım o zaman. ne güzel bişey bu yaa. şimdi biz bide hareketlerini hissedemiyoruz ya tam bizlik yani.

gunde 200ml kafein alabilirmisiz canim doktorum dedi bana ben cayida kahveyide cok severim henuz kahve hic icmedim ama heran icebilirim.cok canim istiyor cayi her sabah iciyorum bir bardak.
aynen hic icmedim.. burnumda tütüyo kafeinsiz de olsa gunde 1 bardak benc bi sey yapmaz..

ben sadece gunde ıkı bardak cay ıcıyorum

kahve ıcmıyorum ama ıcmek ıstıyorum

sıcak bırsey ıcmıyorum

genelde ayran meyvesuyu su bazen kola
vallahi ben sıraladıgın hicbir seyi icemiyorum bir tek limonlu cay , su ve arada maden suyu limonlu..

canım benim de gecen hafta 7. haftadayken oyle agrılarım olmustu rahim portakal buyuklugune ulasıyor bence ondan olabilir..

canım inan kahve (nescafe) agzıma surmedim 2 mart tan beri ama sıcak icecek istiyo insanın canı bazen ve ben gunde sadece bir tane limonlu cay iciyorum o kadar , onun dısında su ve maden suyu.. bitki caylarını da korkuma icemiyorum..
sütmüş ayranmış meyve suyuymuş migdem almıyor resmen...hele nesquick icebilecegimi hic dusunemiyorum tatlı hicbri sey yiyemiyorum icemiyorum cok fena bi durum..

bu arada cola yı da arada ic canım onda da kafein var...

ben maalesef cok saglıksız besleniyorum napıcam bilmioyrum sadece tuzlu ve eksi seyleri yiyebiliyorum, inanır mısınız bildiginiz fırınfdan alınan ekmegi bile kızartmadan yiyemiyorum, ekmegin tadı bile tatlı gelioyr bana.. her sey tatlı geliyor..
tiksindim artık her seyden..
haslanmıs makarna yagsız tuzsuz + haslanmıs patates + salata ve corbalar dısında hicbri sey yiyemiyorum.. gecen gun bi mantı yiyeyim dedim.. icindeki butun kıymanın baharatın kokusu migdemi bulandırdı 2 kaşık alıp bıraktım..

cok uzuluyorum saglıksız beslenmeme.. kabızlık da had safhada duphalac surup icmeden tuvalete cıkamıyorum biraz uzgunum maalesef kotu besleniyorum

angelsounds tan bende istiyorum esime bir kac kere soyledim ama yogunluktan bakamadi bu aksam biraz daha durtcem.

biz burada SIk, SIk gidemiyoruz doktora onlar cagircakta oyle,o aletlerin zarari yoksa alacagim hic olmasa yavrumu dinlerim sabah aksam.

canım angelsounds tan bahsediyosun değil mi? bende bi araştırayım da alayım o zaman. ne güzel bişey bu yaa. şimdi biz bide hareketlerini hissedemiyoruz ya tam bizlik yani.

evet canim aslinda baska markalarda var ama biraz daha pahali hani sana birde soyle birsey soyleyebilirim bazi arkadaslar ebay in sitesinden aliyorlar alacaklari malzemeleri turkiyeye gore cok cok ucuza geliyor ama ben hic ebaydan alisveris yapmadigim icin tam nasil alinir bilmiyorum. daha onceki bulundugum topikteki arkadaslar pressed jel falan aliyordu neredeyse 3 te biri fiyatina geliyordu. simdi hesapladimda sanirim senin dedigin fiyata geliyor turk lirasi ile eabydan alsan bile. sen nereden baktin bu urune?

degilmi canim bende esime aynisi soyleyip duruyorum 20 bilem kacinci haftaya kadar hissedemiyoruz kendimiz onun hareketlerini ama elimizde bu urun olursa o zmana kadar dinledikce icimiz rahatlar.

bende ıstıyorum ondan hamıle olmadan once gormustum hatta

ama kahvekolık 80 tl ucuzmus baya gercekten ben daha pahalı bılıyorum

degilmi canim bende esime aynisi soyleyip duruyorum 20 bilem kacinci haftaya kadar hissedemiyoruz kendimiz onun hareketlerini ama elimizde bu urun olursa o zmana kadar dinledikce icimiz rahatlar.

kızlar siz ingiltere de mi yasiyorsunuz?

peki bu angel sounds ın dısında baktiginiz diger urun nedir bir bayan isimli olan onu da biraz anlatır mısınız? ben yurt dısından siparis getirtirim.. siz tavsiye edin biz alalım

kullanan var mı acaba?

siteyi tam hatırlamıyorum sadece fiyatı hakkında bilgim olsun diye bakmıştım. bende hiç ebaydan almadım, yurtdışından geliyosa yolda kırılsa falan ne olacak? hepsiburadada biraz daha pahalı ama sanırım ordan alırım.

Hepsiburada.com : Angelsounds Fetal Dopler | Anne / Bebek / Çocuk

kızlar bu forumda arattım kullananları herkes ayrı telden calıyor.. kimisi bebege cok zararlı devamlı ses dalgası yolluyor diyr.. kimisi cok memnun kalmıs doktoru da bi sorun yok demis.. kimisi zor duymus sesleri zaten duyana kadar gecirdigi haftada bebegin hareketlerini karnında hissetmeye baslamıs..yani bosu bosuna almıs..ben kararsız kaldım..

selam nisan84 benimde cok yanıyor dün aksam meyveyi buzluğa koydum yedim buzlu su içtim banamısın demedi yani. bulantım yok diye rahattım ama yanmanın acısı cok yoruyor beni

yaa bi tanıdığın olsa da denesek. netten değil de, reelden alabileceğimiz bi yer olsa da gidip denesek. benimde kafam karıştı şimdi yaa. bunu geçen gün anneme demiştim. bizim zamanımızda ultrason bile yoktu. bi hamilesin pozitif derlerdi bide doğuma giderdik dedi :) canım annem yaa.

sanırım vazgectım...benım annemde yazık bı hamıle kaldıgını ogrenmıs bı de dogum yapmıs

nerede boyle ızleyecek kalp atısı duyacak

sanırım vazgectım...benım annemde yazık bı hamıle kaldıgını ogrenmıs bı de dogum yapmıs

nerede boyle ızleyecek kalp atısı duyacak

yani o zamanlar yokmuş ki, cinsiyeti bile öğrenemiyorlarmış. bide bizim konuştuklarımıza bak. bizim çocuklarımız heralde portatif usg cihazı kullanacak :)

benim bildigim angel sounddan daha pahali ve biraz daha kaliteli angeldan farki angel 12. hafta ve sonrasi bu dedigim 10 hafta ve sonrasi duyabilme imkani veriyor.
Hi bebe bt -200 angelsoundasa gore fiyati 2,5 kat pahali diyebilirim. dedigim gibi burda kiralama imkani oldugundan ben o sekil yapacagim gelece haftadan sonra kiralarsam sizlere deneyimlerimi anlatirim kizlar.

bildigim kadar yurtdisinda gelirken garantili geliyor herhangi birsey olursa 2. sini hemen gonderiyorlar. zaten paketlerde cok kaliteli oluyor katman katman kartonlar oluyor. tabi bu bahsettigim baska siteler icin ama kadinlar klubunde mutlaka ebaydan alisveris yapmak ile ilgili bi topik acmislardir. kargo ise en fazla bir hafta suruyor diye duymustum. taabi boyle tam emin olmadigim konularda yanlis yonlenirmek istemem.

2. çizginin belirgenliği beta hcg hormonunun konsantresine göre değişiyor. testin içindeki kagıtta öyle yazıyor. sabah kalktığında tekrar denersen daha belirgin olabilir.. birde bhcg hormonu idrara kandan daha gec geciyor .. o yüzden adet tarhinden 3 gün sonra yaparsan daha net belli olur.
Hayırlı olsun diyelim şimdiden inşallah :))))))

anladım.. almaktan emin olayımda ebayı da araştırırım . teşekkür ederim canım

Son düzenleme:
bugün forum yalnız kaldı,
2. sayfalara düştü ben de bişiyler yazayım da bari
arayan çabuk bulsun forumu.. ilk sayfada olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…