- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #45.701
Benle kimse özelden mesajlaşmadı böyle
Bir tek Usha ile konuştuk..O da kızcağız sütle alakalı yardım etmek istemiş..
Pişman oldum gerçi burada paylaştığıma..
Kötü niyetli olsak ne usha ne ben bu mesajı paylaşmazdık..
Çok üzgünüm..Hakikaten çok üzgünüm..
O zaman yazılanlardan şu anlam çıkıyor..
Edibe, ben ve Usha bir grubuz..
Denis, sevdalinka ve Tuğba bir grup..
Bu şekilde düşünmek manasız bana sorarsanız..
Yalnız Edibe'ye bir noktada kesinlikle katılıyorum..
"cevap yazarız tepki vermez
mesaj yazarız cevap vermez.."
Salak değiliz tabi..
Benle kimse özelden mesajlaşmadı böyle
Bir tek Usha ile konuştuk..O da kızcağız sütle alakalı yardım etmek istemiş..
Pişman oldum gerçi burada paylaştığıma..
Kötü niyetli olsak ne usha ne ben bu mesajı paylaşmazdık..
Çok üzgünüm..Hakikaten çok üzgünüm..
E ben???? Ben kotu niyetli miyim????ne senin ne de ushanın kötü niyetli olduğunuzu düşünmüyorum. ama buraya yazmak istememesinin nedenini anlamadım sizle konuşuyor demekki bizle bi sıkıntısı var belki istemeden kırdık bilemeyiz ki, kimseyi de üzmek için yazmadım çok büyüdü aslında
ANaaaaaa simdi sen niye üzüldün..Günah keçisi seçildik demek ki, amma büyüdü ya, lafı herkes istediği gibi şekillendirdi, bi hakaret yemediğim kaldı, neyse herkes yavrusuyla iyi olsun, bundan sonra başka da diyecek birşeyim yok..
Günah keçisi seçildik demek ki, amma büyüdü ya, lafı herkes istediği gibi şekillendirdi, bi hakaret yemediğim kaldı, neyse herkes yavrusuyla iyi olsun, bundan sonra başka da diyecek birşeyim yok..
Ben yalnızca tuba nin boyle sınırlı bı sekilde yazıp çıkıp gittiği mesajı okudum..
planlamadım on sayfaları karıştırdım kim kime ne yapmış..
pona istinaden tugaya ne oldu diye mesaj yazdım..
yani bı gerginlik var gibiydi türbanın o mesajında sabır falan diyodu bende merak ettim kim kime ne yaptı diye
Ulan bu konuyu kim başlattı..
dovecem heee..
kuzey gibi sinirlendim..
E ben???? Ben kotu niyetli miyim????
İste sanal ortam..yazı ile 3 boyutlu anlaşamıyoruz..
aslinda kimse kotu niyetli degil..
salt olarak senin su mesajini okusam Karaca usha iyi edibe kotu anlarım..
ama anlamam ... Olur boyle seyleeeeeerrr..
hem sen iste...kotu bile olurum dermisim....diyemicem.....
Seni cok seviyorum usha..arkadaşlar
sprey ile konuşmamın ufak bir bölümünü aktardığımda çok etkilendiğinizi belirttiniz
bende neden yazdığımı ve neden artık spreyle ilgili yazmayacağımı açıklayan bir mesaj yazdım geçmiş sayfalarda duruyor hala
sonrasında denis ve ilkim arasa dişler ile ilgili sorularına cevaben özel mesaj gönderdim bu mesajlarda da bir süre genele yazmak istemediğimi belirttim
bunun nedeni de şuanda başka topiklerde ne yazarsam yazayım bu topikte spreyi hatırlıyor olmamdı
cevap alamadığım bu mesajların ardından kimseye özel mesajda yazmadım yani yazmadıklarıma küs falanda değildim
karaca ve edibe ise spreyle ilgili özelden görüşmeye devam edelim dedikleri için yazıştık
dolayısı ile edibenin süt ile ilgili sorusuna da karacaya ve edibeye özelden mesaj yazdım eşeklik etmişim
bugün spreyle tekrar görüştüm ve onu hayatımın odağı haline getirdim
neden mi çünkü benim kızım sağlıklı onun kızı değil
birgün allah korusun bende o duruma düşersem birileride bana yardım eder umuduyla vaktimi ona harcamak istiyorum
şuan ben sizlerin duymak istemediği konuları düşünüyorum
adminlerle görüşüp yardım toplayabileceğimiz bir topik açabilmek için uğraşıyorum
bazıları bu forumda olan doktor arkadaşlarla konuşup hangi doktor hangi hastane iyi ne yapabilirimin yollarını arıyorum
kendimce burda bahsetmek istemediğim başka şeylerde yapmaya çalışıyorum
bundan sonra yazılan hiçbir mesajı okumaya ya da cevap vermeye niyetli değilim
keşke 1 yılı aşkın süredir sadece okuyarak takip ettiğim bu topiğe son 3-4 ayda hiç yazmasaydım demiyosam tek sebebi
bu sayede bunca sıkıntıyı yaşayan spreyin telefon numarasına ulaşabilmemdir
tüm annelerin meleklerine rabbimden sağlıklı ve analı babalı uzun ömürler diliyorum
dostluklarınızın bozulmaması ve gökçeye yardım için açılabilecek bir yardım topiğinde görüşmek dileğiyle
allaha emanet olun
bakın şimdi arkadaşla geçen usa telofonla spreyle konuştımu konuştu sonra tuğba bi ,saj yazdı ardından ben mesajı tekrarlamıycam okursunuz ama hiç art niyet yok aldığım duygu alışverişiyle ilgili bir mesakdı bunun üzerine usa bidaha spreyle ilgili bişey yazmıycam dedi bu arada siz edibe sen ve usa mesajlaştınız hatta sen yazılara tekrar tekra baktın hiç bi kötü niyet görmedim dedin noldu ne olmadı bizde şaşırdık usa girmedi birdaha olay bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?