2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

ne senin ne de ushanın kötü niyetli olduğunuzu düşünmüyorum. ama buraya yazmak istememesinin nedenini anlamadım sizle konuşuyor demekki bizle bi sıkıntısı var belki istemeden kırdık bilemeyiz ki, kimseyi de üzmek için yazmadım çok büyüdü aslında

Vallahi dunyanın dört bı yanında cesiiiiit cesiiiiit garip düzgün yamuk sorunlu sorunsuz bı cok kisi ile toplastik kk da yazisiyoz
binbir çeşit insan var..olur boyle yanlis ve ya doğru anlaşılmalar..
onemli degil..
kapansin gitsin bu konu..
Hadin bakalım..

bu neyin üzüntüsü.. grup değilmişsiniz onu öğrendin onun üzüntüsümü, kimse seninle özelden muhabbet etmemiş onun üzüntüsümü.. hiç yakıştıramadım sana karaca..

ne üzülüyon kendi kendine, ayrıca üzülecek de bişi yok.. sadece iletişim bozukluğu var gerçekten.. kim ne dediğini bilmiyo.. düşünerek tartarak konuşursak muhabbetler böyle saçma bir hal almaz.. biz hepimiz bir grubuz zaten, kasım anneleri grubu.. bu topikte böyle kalsın lütfen.. başka grup kurmak isteyenler de lütfen başka bir konuyla topik açıp, oradan devam etsinler özel muhabbetlerine.. ne biz rahatsız edelim ne de bizim muhabbetimiz böyle çirkinleşsin..
biz kasım anneleri topiğinde yeni değiliz, yıllar oldu neredeyse buradayız, burada da mutluyuz huzurluyuz.. böyle de devam edecek..

Günah keçisi seçildik demek ki, amma büyüdü ya, lafı herkes istediği gibi şekillendirdi, bi hakaret yemediğim kaldı, neyse herkes yavrusuyla iyi olsun, bundan sonra başka da diyecek birşeyim yok..

E ben???? Ben kotu niyetli miyim????
İste sanal ortam..yazı ile 3 boyutlu anlaşamıyoruz..
aslinda kimse kotu niyetli degil..
salt olarak senin su mesajini okusam Karaca usha iyi edibe kotu anlarım..
ama anlamam ... Olur boyle seyleeeeeerrr..
hem sen iste...kotu bile olurum dermisim....diyemicem.....

Tuğbacığım..Ne gruplaşma, ne de özel mesajlaşmama üzüntüsü değil benim ki..
Yanlış anlaşılma üzüntüsü..İyi birşey yaptığını düşünürken karşı tarafın bunu ters algılayıp o şekilde tepki vermesinin üzüntüsü..

Bakın, ben kimseyi tanımıyorum..Buraya tek yazma sebebim kasım ayında doğan bir bebeğimin olması..
Aynı sizler gibi..

Neyin kavgasını yaptığımızı anlamış değilim..
Boşuna kalp kırmanın ne manası var..
Hadi küstük diyelim birbirimize, burada yazmadık..Ne kazanacağız bundan?

Bence uzatmayalım..Devam edelim güzel güzel yazmaya..
Burada olma sebebimize odaklanalım..

Günah keçisi seçildik demek ki, amma büyüdü ya, lafı herkes istediği gibi şekillendirdi, bi hakaret yemediğim kaldı, neyse herkes yavrusuyla iyi olsun, bundan sonra başka da diyecek birşeyim yok..

Ne hakareti..
Bende kaçırdım ipin ucunu sanırım..
Ya biz niye böyle gece gece girdik ki birbirimize..
Dur bir başa dönüp tekrar okuyayım..
Nerden başlamış bu tartışma...

bakın şimdi arkadaşla geçen usa telofonla spreyle konuştımu konuştu sonra tuğba bi ,saj yazdı ardından ben mesajı tekrarlamıycam okursunuz ama hiç art niyet yok aldığım duygu alışverişiyle ilgili bir mesakdı bunun üzerine usa bidaha spreyle ilgili bişey yazmıycam dedi bu arada siz edibe sen ve usa mesajlaştınız hatta sen yazılara tekrar tekra baktın hiç bi kötü niyet görmedim dedin noldu ne olmadı bizde şaşırdık usa girmedi birdaha olay bu

burada ki tüm anlaşılmaz şeyler tuba sanırım..

hey Allahım sinirlerim bozuldu gülüyom şuan salak gibii..

bide ben bi yere gitmiyom.. gitmem.. bura benim..

hala anlatamadım derdimi canım niye kötü olasınız ki, kimse kötü değil grup da değil, (denizle daha hiç özelden muhabbetimiz yok onu da belirterek yazıyorum) denizin de benim de ushanın buraya yazmayıp sizle konuşmasına anlam veremedik, sizle konuşup buraya yazmak istemiyorsa demekki burdan birilerine kırgın bana öyle geliyor insan başka niye buraya yazmaz ki, ayrıca ushayı seviyorum şimdiye kadar da hiçbir problemimiz olmadı olamaz da, şimdi o da bunları okuyunca muhtemelen kendisine cephe aldığımı zannedecek bir sürü söylenecek, neyse gerçekten çok uzadı, bundan sonra tadı olmaz benim için buraların..

arkadaşlar
sprey ile konuşmamın ufak bir bölümünü aktardığımda çok etkilendiğinizi belirttiniz
bende neden yazdığımı ve neden artık spreyle ilgili yazmayacağımı açıklayan bir mesaj yazdım geçmiş sayfalarda duruyor hala

sonrasında denis ve ilkim arasa dişler ile ilgili sorularına cevaben özel mesaj gönderdim bu mesajlarda da bir süre genele yazmak istemediğimi belirttim
bunun nedeni de şuanda başka topiklerde ne yazarsam yazayım bu topikte spreyi hatırlıyor olmamdı
cevap alamadığım bu mesajların ardından kimseye özel mesajda yazmadım yani yazmadıklarıma küs falanda değildim

karaca ve edibe ise spreyle ilgili özelden görüşmeye devam edelim dedikleri için yazıştık
dolayısı ile edibenin süt ile ilgili sorusuna da karacaya ve edibeye özelden mesaj yazdım eşeklik etmişim

bugün spreyle tekrar görüştüm ve onu hayatımın odağı haline getirdim
neden mi çünkü benim kızım sağlıklı onun kızı değil
birgün allah korusun bende o duruma düşersem birileride bana yardım eder umuduyla vaktimi ona harcamak istiyorum
şuan ben sizlerin duymak istemediği konuları düşünüyorum
adminlerle görüşüp yardım toplayabileceğimiz bir topik açabilmek için uğraşıyorum
bazıları bu forumda olan doktor arkadaşlarla konuşup hangi doktor hangi hastane iyi ne yapabilirimin yollarını arıyorum
kendimce burda bahsetmek istemediğim başka şeylerde yapmaya çalışıyorum

bundan sonra yazılan hiçbir mesajı okumaya ya da cevap vermeye niyetli değilim
keşke 1 yılı aşkın süredir sadece okuyarak takip ettiğim bu topiğe son 3-4 ayda hiç yazmasaydım demiyosam tek sebebi
bu sayede bunca sıkıntıyı yaşayan spreyin telefon numarasına ulaşabilmemdir

tüm annelerin meleklerine rabbimden sağlıklı ve analı babalı uzun ömürler diliyorum
dostluklarınızın bozulmaması ve gökçeye yardım için açılabilecek bir yardım topiğinde görüşmek dileğiyle
allaha emanet olun

İşte olayın özü bu Usha..

Bir annenin orada evladı için içi yanıyor..Neler çekiyor..

Bir de bizim buradaki tartışmamıza bak..

Hayat ne tuhaf değil mi?

Seni cok seviyorum usha..
sagol arkadasım...
tam da olunması gerektiği gibisin..
allah razı olsun..

ah canım beniim sende halaaa güzel güzel anlatıyon mu herşeyi baştan.. tatlım uğraşma herhes herşeyin farkında zaten.. bakma sen herkesin işine geldiği gibii.......... ondan böyle ortalık karıştı zaten.. boşver sen üzme tatlı canını.. anlayan anlar, anlamayan anlamadan devam eder..
biz buradayız dediğim gibi.. burada mutluyuz..

Usha yaptığın çok güzel birşey gerçekten tebrik ederim bu konuda hepimizden daha duyarlısın belki de ama bizde duyarsız kaya gibi insanlar değiliz iki kere aradım açmadı, tekrar tekrar arayıp rahatsız etmekten korkuyorum, aklıma geldikçe de dua ediyorum, benim de elimden gelen bu, gerçekten çok yanlış anlaşılma oldu, belki buraya yazmama sebebini bilseydik bu muhabbet bu kadar uzamazdı, herkeste bi alınganlık var sanırım bu aralar, gruplaşma da belki doğru bir tabir değildi benim de hatam oldu anlatmak istediğimi tam anlatamadım ya da herkes anlamak istediği gibi anladı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…