2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
sevgili usha, cevap yazmayacağım demişsin ya, cevap hakkı doğurmadan bikaç şey yazmak istiyorum nacizane..

bu yapacağın yaptığın herneyse keşke bizimlede paylaşsaydın, bizde elimizden geldiğince yardımcı olsaydık daha iyi olmaz mıydı.. hem sen tek başına omuzlarında bu yükle ezilmezdin, hem de bizim de elimizden geldiğince bi hayrımız dokunmuş olurdu spreye..

ben bahsetmeyin derken, sprey konusunu kapatın duymak istemiyorum demek istememiştin, gökçenin durumunu çok detaylı anlatmayın dayanamıyorum yazmıştım, yanlış anlaşılan nokta bu sanırım.. benim abim çölyak hastası söylemiştim, çook uzun bir süre teşhisi konamadı.. neler yaşandığını, hasta olanın ne hale geldiğini çook yakın bilenlerden yaşayanlardanım.. o günler çook şükür ki geride kaldı.. ama anlatılan her detay beni o günlere geri götürdü.. şuan gökçeyi ve annesini o kadar iyi hissedebiliyor ve anlıyorum ki.. belki hepinizden iyi hissediyorum içinde bulundukları çaresizliği, acıyı.. ben arayamam, ararsam dayanamam, destek olacam derken üzerim kızı daha çok diye istemedim aramayı, ama bu ona yardım etmek istemiyorum anlamına gelmez..

senin birdaha konuştuklarımızı anlatmayacam msjına da o yüzden ya sabır diye msj attım zaten, biz ne diyoz bu ne anlamış diye.. ama uzatmadım farkındaysan, çünkü ne halde olduğunu az buçuk tahmin edebiliyordum o an duygusal olarak.. biraz toparlar kendini, anlar diye bekledim.. ama sen spreyden haberi kestin, sadece sen değil edibe de kesti..
bizi okaadaaar uzun zamandır takip ediyosan biliyor olmalısın, ben bu kadar duygusuz kötü bir insanmıyım ki bu şekilde bir tepki aldı yazdıklarım..

neyse, uzatmak istemiyorum.. konunun saçma sapan yerlere gelmesine bir nebze de olsa biz sebep olduk sanırım, gerçi bazıları da fırsat kolluyormuş ya neyse..
[COLOR="#800000"]
şimdi sonuç olarak sprey için yaptıkların ya da yapacakların nedir ben de bilmek ve sonuna kadar da yapacaklarında yardımcı olmak, yeni fırsatlar yaratmak, destek olmak isterim.. herkesin imkanları farklıdır, yapabilecekleri de.. bu tarz oluşumlarda ne kadar çok insana ulaşırsan o kadar çok faydası olur sanırım sende bunu çok iyi biliyorsundur.. spreye gerçekten yardım etmekse amaç, gizli saklı değil açık açık elimizden geldiğince hep beraber yapalım, daha çok, daha çabuk faydamız olsun..
[/COLOR]

Son düzenleme:
Ne demek istiyorsun tuba sen simdi ben anlamadım..
ben sprey den bilgi vermeyi kesmismisim..
ben en son spreyle konuştuğumda size onun attıgı mesajı attım buraya yazdım ya..
pondan sonra spreyle hiç görüşmedim ben..
ayrica spreyle görüşürsem soylemicem de demedim ..
ben söylemeye aktarmaya devam ediyorum

Guzle guzel duygularını anlatıyorsun sonra da bazıları fırsat koluyormuş diyorsun..fırsattan kastın nedir ve kim fırsat kolluyor neyin fırsatı ..
simdi yeniden bı soru oluşuyor degil mı ama..
kimse fırsatçı değildir bence burda..

Gece vakti polemik olmasın diye sormadım ama madem sen sordun..Bende bilmek isterim şu "fırsatçı"ları..

kızlar hiç yoktan farklı yere çekilmiş bir konu var kaynağına inmek istemiyorum bu gereksiz yazı tartışmasını okumak uzunca bir zamanımı aldı hem eşimle konuştum hemde yazılanları okumaya çalıştım kafam karıştı yaa tuğba kimdi şuan onu bile hatırlamıyorum bir ara can tuba vardı asu olmuştu yanlış değilsem bir de adaşı vardı bunu da neden söylüyrum kafam cidden karıştı kocişi gönderdim kafayı düzeltmek için ben bu hafta ruh hali olarak kötüyüm her şeye cvp yazmak istemiyorum eşim bile yazılarımdan keyifsiz olduğumu anladı buraya birşeyler yazmadan önce muhakkak geçmiş sayfaları okumaya çalışıyorum ki kaçırdığım bir şey olmasın diye size bir şey sormak istiyorum kaçırdığınız sayfa varmı benim pek yok o yüzden neden usha buraya yazmadı nneden edibe ile özelden konuştu bunu biliyorum onlar bizden daha yürekli çıktı bizlerin konuşacak cesareti yoktu çünkü hepimiz aşırı duygusalız her birimizin yaşadığı ayrı promlemleri var ben burda eşimden ayrı geçirdiğim 6 ayı geçirdim arkadaşlar çok yardımcı oldunuz inanıyorum ki olmaya da devam edeceksiniz özelden tabiki cvp atacağız arkadaşlar bir ark. benim burda yazdığım bir ayrıntıya dikkat etti özelden sordu bende özelden cevap verdim nazo spreyi sordu ne oldunu anlamamıştı kimse cvp vermemiş görünce elim gitmedi bulabileceği sayfayı yazdım yanlış sayfa yazmışım sonra özelden yazdım neden mi çünkü hepimiz gökçe nin durumunu hazmedemediğimiz için usha tanışacaktık kaybolma biryerlere yakında geliyorum gel sana köfte yapacam edibe sen anane ye gelirken usha yı da al yoksa onu ben bu topicte bulamam tel i de yok çok uzatmıyacağım burada kullanmış olduğum hatalı kelime - cümle - isim varsa kusura bakmayın çünkü ben bu aralar normal değilim kafam karışıyor sürekli sizlerde kafayı toplar bu gereksiz tartışmadan kurtulursanız konuşmaya dertleşmeye devam ederiz biz 2011 kasım anneleriyiz diğer kasım anneleri gibi kaybolmayalım tanışanlar tanışsın bir gün birimiz biryerde karşılaşırsak tanıştıklarımızı fotodan bile olsa tanıştıralım hem bu topik büyüyecek ve 2011 kasım annelerinin prens ve prensesleri adında topic oluşacak

hepinize iyi geceler 2011 kasım anneleri

benii hiiç tanımamışınız yaa.. kız sana noluyo şimdi, happy.. sen daha sık görüşüyodun ya, hala görüşüyon o kadar sıkta,yazmıyon sandım.. tamam görüşmediysen görüşmemişindir, biliyom en sonki msjını okudum hatırlıyom.. sana laf sokmaya çalışmıyodum yani, kiiii..

ben kimseye alttan alttan laf sokmam arkadaşlar, direk sölerim.. yapım bu malesef, ne yalakalık yaparım nede fitne fesat sokarım, neyi gördüysem duyduysam odur,fırsatçının kim olduğunu daha önce msjlarını alıntı yaparak, hiiç yakıştıramadığımı söleyerek belirtmiştim zaten.. bu bir laf sokma değil, yinelemedir yani.. bilginize..

Tuğba, madem direk söylersin...Niye adımı vermiyorsun da ima ediyorsun canım..
Ne fırsatçılığı bu..
Sana bir cevap yazdım..Tenezzül edip karşılık vermedin..
Madem direk konşursun..Konuş..dinliyorum..
Derdin nedir acaba benimle?

kendini anladığına göre demek ki sadece ima etmemişim değil mi..
gece gece sinirlerimiz bu kadar yıpranmışken daha da geri dönüp tek tek alıntı yapamayacağım msjlarını..
kısaca açıklıyayım, biz ne grubu saçmalamayın diye kendimizi paralarken, sen,'seni ben seçtim, sen ben şu bu bi grup, şunlar bunlar bi grup' gibi msjlar yazan sendin canım, senden başka hiç kimse de şöle de bi grup var, böle de bi grup var diye yazmadı.. hatta sen kendi grubunda sandığın happyden bile noluyooz ya ne diyon sen ben grup olsam başkaları ile olurdum tepkisini alınca kendine geldin.. çok şükür ki geldin..

kendine gelmiş bir halde de kalırsan sevinirim.. daha önce de dediğim gibi, burda bir tek grup olabilir, oda kasım anneleri grubu.. bunun haricinde ki gruplaşmalar lütfen özelden yapılsın, rica ederim..

şimdi, geçmişe dönüp tekrar tekrar yineleyip birbirimizi yıpratmanın anlamı yok.. yanlış anlaşılmalar bizi bu hale getirdi zaten.. bu saatten sonrada uzatıp daha beter bi hale getirmeyelim burayı.. zaten yarın girip okuyanlar şok geçirecek nolmuş diye.. çok gereksiz oldu tüm bunlar..

herkese iyi geceler..

yaa başım ağrıdı inanın yaaa ne oluyoruz yaaa
kimsenin kimseye taktığı takıştığı yok
varda ben mi ineğim anlamadım yaaa oğlan inek muamelesi yapa yapa iyice ineklemişim öküz olmuşum galiba ben hiç bir şey anlamıyorum kim fırsatçı kim grupçu ıvır zıvır
ne olur toparlanında yarın sayfaya baktığmda kayda değer bilgiler göreyim ben gergiinliğe ortam itibari ile gelemiyorm

Tuğba,Canım, bu son derece saygısız cevabına aslında karşılık vermezdim ama bunu senin için değil bundan sonra okuyacak olanlar için yazıyorum...

Bu gece biz güzel güzel yazışırken gelip "istenmiyorsam giderim" şeklinde bir mesaj attın..Altına Sevda geldi ve bir gruplaşma olduğundan bahsetti..Gerçi sonra kendisi yanlış bir kelime kullandığı için üzüldüğünü söyledi..Ki ben iyi niyetli olduğuna eminim..

Edibe ,"ben hangi gruptayım" deyince şu cevabı verdim..

"

Seni ben seçtim Edibeciğim..
Benim grubumdasın..
Hani eskiden oyunlarda olurdu ya..
Onun gibi"

Gördüğün üzere espri yaptım canım..

Sen bozuldun farkettim..Espri yaptığımı anlamadığını düşününce de şunu yazdım..

"O zaman yazılanlardan şu anlam çıkıyor..

Edibe, ben ve Usha bir grubuz..
Denis, sevdalinka ve Tuğba bir grup..

Bu şekilde düşünmek manasız bana sorarsanız.."

Yani grup yok dedim..Anlatabildim mi?

Sen yine kızgın cevap verdin..Yine anlamak istemedin..
Üzldüğümü söyledim, yanlış anlaşıldığımı..
Ve şunu yazdım..

"Edibe, canım, burada bulunma sebebimiz malum..
Gruplaşma olsa kim ne çıkar elde eder bundan..
Sen, gamze, asu..görüştünüz..
Ben çıkıp "siz görüştünüz demek bir grup oldunuz" desem komik olur bu..
Sen beni anlıyorsun, ben de seni..
Sorun yok..
İyi niyetle çözülmeyecek hiçbirşey yok
"

Yine anlamadın..

"
bu neyin üzüntüsü.. grup değilmişsiniz onu öğrendin onun üzüntüsümü, kimse seninle özelden muhabbet etmemiş onun üzüntüsümü.. hiç yakıştıramadım sana karaca.." dedin bana..

Ve son cevabım sana..Görmediğin, görmek istemediğin cevabım..

"Tuğbacığım..Ne gruplaşma, ne de özel mesajlaşmama üzüntüsü değil benim ki..
Yanlış anlaşılma üzüntüsü..İyi birşey yaptığını düşünürken karşı tarafın bunu ters algılayıp o şekilde tepki vermesinin üzüntüsü..

Bakın, ben kimseyi tanımıyorum..Buraya tek yazma sebebim kasım ayında doğan bir bebeğimin olması..
Aynı sizler gibi..

Neyin kavgasını yaptığımızı anlamış değilim..
Boşuna kalp kırmanın ne manası var..
Hadi küstük diyelim birbirimize, burada yazmadık..Ne kazanacağız bundan?

Bence uzatmayalım..Devam edelim güzel güzel yazmaya..
Burada olma sebebimize odaklanalım..

Tuğba, bana önyargılısın..Sebebini bilemem..
Ben bu gece yazdıklarımı özetledim..Üşenmedim..

Umarım sakin kafayla okuyunca bazı şeyleri daha net görürsün..

Ben kendimdeyim canım..İçin rahat olsun..

İyi geceler sana da, Emir'e de..

Son düzenleme:

lütfen konu daha fazla uzamasın.. karaca sende bana cvp vemek istersen lütfen özeli kullan, daha fazla burayı meşgul etmeyelim.. yarın sabaha yeni bir sayfa açın, benim işim var, bitsin bende gelirim, ama bu konu daha fazla uzamasın lütfen..

bu arada bu ushanın icat ettiği alıntı şeklini inşallah becerebilmişimdir, bi kere daha uğraşacak halim kalmadı, zamanımda.. herkese iyi geceler..

kızlarrrrr siz dün ne yapmışsınız böyle.hafta sonu koca evde diye giremedim.şimdi okuyorum şok oldum.herkes içini boşaltmış.kabul edin çok saçma bi konu olmuş.neyse olayı konuşupta konuşmaları tazelemiyecem konu uzamasın diye.ama sadece şunu söylüyecem usha yanlış anlamış ''spreyle ilgili fazla ayrtıntı olayına girmeyin diye''benim şu an tek derdim gökçeden bilgi almak.kim ne konuşmuşsa lütfen yazsın ellimizden bi yardım gelirse yapalım.herkes gökçeden etkilenip duygusalalmış diye bu tür konular oldu diye sanıyorumm.sizi böyle görmek istemiyorum.burda yavrular için toplandık.o yavrular bu tarz şeyleri haketmiyolar.zaten akşamdan kalmayım oğlan uyutmadı bütün gece.bi de size kafa yormuyayım.hadee bakalımmm seviyorumm siziii öpün barışın.ayrıca grubunuza beni de alın haaa.dışta kalmıyayımmmmm(şakaydı haaa,kavga etmeyinn)

devkule canımm dün yazdıklarını okudumm.sende anlamaya çalışmışsın,senin de kafan dağınık heralde benim gibiii

usha cevap alamadığım msjlardan sonra kimseye özel msjda atmamaışsın demişsin.canım ben msjınn ardından sana cvp yazdım.hatta girip baktım ispatlıyayım sana nasıl olsa gönderdiğim msj kaydolmuştur tekrardan göndeeyim diye.ama msjımı sana göndermemiş.kaydetmemişde.bugün yeni farkettim.hatta o zaman bile sormuştum niye topiğe yazmıyosun diye.yanlış anlaşılma olmasın diye yazıyorum.tekrardan söylüyorum amacı taze tutmak değill.hatta konuyu kapatıyorumm şimdi.

devkule oğlun tualet alışkanlığı kazanmış bile maşallah ona.benim oğlanın pek bi düzeni yok.kakasını günde 3-4 sefer yapar.arabaya binince nasıl bi ilham geliyosa yavruma kaka yapmadan o arabadan inmiyo.kabız olduğunda bile bilerek arabayla dolaştırdık 15dak kakasını yaptı rahatladı yavrum

usa bu konuda bi tek sen duyarlı deyilsin canım kimsenin duymak istemediği şeylerle uğraşıyorum derken haksızlık ediyosun sonuçta hepimiz anneyiz üstelik benimdehasta bi çocuğum var 6 aydı biliyomusun ben neler yaşıyorum bu deniz 9 tane antibiyotik bitirdi biri bitmeden diğerine başlıyorum bunun ne demek olduğunuda anlaman lazım bu kadar duyarlıysan üstelik sen topikte yazdıktan sonra ben 24 saat topiğe giremedim amam baktımki bana yargılamak düşmez ama sen başka topiklerde yazışıyosun ben tuğbayı takip etmedim ne yapar bilmem ama ben sadece ve sadece buraya yazıyorum lütfen bizi edibeye şikayet ederken iğneyi kendine çuvaldızıda başkasına batırma yazmıycaktım ama kusura bakmayın bunları söylemeliydim neyse konu kapansın k. i b

Hee bide mesaj konusu onada cevap vereyim görmedim canım mesajlarla işim olmadığlndandır zannedersem hiç bakmıyorum 1 kere karacada yollamış 1 ay sonra cvp yoladım ya zaten gerçek hayatta birsürü angarya insanlarla sorunlarla yaşıyoruz bırakında biraz burda kafamız dağılsın bunun için ve bebekler içn girmiyormuyuz buraya ?

devkule canımm dün yazdıklarını okudumm.sende anlamaya çalışmışsın,senin de kafan dağınık heralde benim gibiii

evet çok dağıldım bu aralar
hastalanacam galiba öksürüyorum kırgınlık var boğazım da yanıyor köyde tozdan faranjit im hortladı galiba dün annemlere geldik köy faslını tamamladık vedalaştık sıra annemlerde bugün kendimi iyi hissetseydim çarşıya atacaktım sabah çok zor uyandım duşa kahvaltı yapıp geri yattım annem zorla 11 de uyandırdı gözüm hala açılmıyordu meğerse tansiyonda düşmüş şimdi kahve içtim duşa da girip kendime geleyim oğlumla ilgileneyim özledim kuzumu

arkadaşım istediğin kişiyle özelden konuş kimseyi ilgilendirmez zaten ama garip olan bu topikte genel olarak yazılanları okuyorsun cevaplarını özel olarak yolluyorsun buraya neden yazmıyorsun deyince de bu topiğe yazınca spreyi hatırlıyorum diyorsun eee ne bu şimdi bu topikte yazılanları okuyunca , bu topikte tanıştığın arkadaşlara genel olarak yazılmış konulara genelden değil de özelden cevap verince spreyi hatırlamıyormusun anlamadım gitti. Ayrıca başka topiklerde spreyle ilgili araştırmalar yapıyormuşsun o ara yine mi hatırlamıyorsun. Bence senin biriyle bi derdin var.
şuan ben sizlerin duymak istemediği konuları düşünüyorum demişsin nedense bu sözlerinle sen çok duyarlı biz ise öküz olduk. Tek senin mi yüreğin var ne demek bu ben kendimi toplayıp iki kere spreyi aradım 5 gün oldu ama açmadı müsait değildi demekki ne yapayım durmadan arayıp rahatsız mı edeyim kimseden de bir bilgi yok nasıl hareket edeceğimi şaşırdım hele ki bu sözlerinle en çok sana şaşırdım
Benim asıl alındığım nokta bunlar değil biz sprey için dua ederken birlik olup hep birlikte dua etmedik mi bir iki kişi mi toplaştık sen şimdi tek başına birşeyler yapıp bizi katmak istemiyorsun kimse sprey için bir şey yapmaya karşı değil hepimiz istekliyiz.
gökçe için de elimden gelen herşeyi yapmaya hazırım aynı şekilde bu durumda başka bebekler için de

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…