- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #45.721
Ne demek istiyorsun tuba sen simdi ben anlamadım..sevgili usha, cevap yazmayacağım demişsin ya, cevap hakkı doğurmadan bikaç şey yazmak istiyorum nacizane..
bu yapacağın yaptığın herneyse keşke bizimlede paylaşsaydın, bizde elimizden geldiğince yardımcı olsaydık daha iyi olmaz mıydı.. hem sen tek başına omuzlarında bu yükle ezilmezdin, hem de bizim de elimizden geldiğince bi hayrımız dokunmuş olurdu spreye..
ben bahsetmeyin derken, sprey konusunu kapatın duymak istemiyorum demek istememiştin, gökçenin durumunu çok detaylı anlatmayın dayanamıyorum yazmıştım, yanlış anlaşılan nokta bu sanırım.. benim abim çölyak hastası söylemiştim, çook uzun bir süre teşhisi konamadı.. neler yaşandığını, hasta olanın ne hale geldiğini çook yakın bilenlerden yaşayanlardanım.. o günler çook şükür ki geride kaldı.. ama anlatılan her detay beni o günlere geri götürdü.. şuan gökçeyi ve annesini o kadar iyi hissedebiliyor ve anlıyorum ki.. belki hepinizden iyi hissediyorum içinde bulundukları çaresizliği, acıyı.. ben arayamam, ararsam dayanamam, destek olacam derken üzerim kızı daha çok diye istemedim aramayı, ama bu ona yardım etmek istemiyorum anlamına gelmez..
senin birdaha konuştuklarımızı anlatmayacam msjına da o yüzden ya sabır diye msj attım zaten, biz ne diyoz bu ne anlamış diye.. ama uzatmadım farkındaysan, çünkü ne halde olduğunu az buçuk tahmin edebiliyordum o an duygusal olarak.. biraz toparlar kendini, anlar diye bekledim.. ama sen spreyden haberi kestin, sadece sen değil edibe de kesti..
bizi okaadaaar uzun zamandır takip ediyosan biliyor olmalısın, ben bu kadar duygusuz kötü bir insanmıyım ki bu şekilde bir tepki aldı yazdıklarım..
neyse, uzatmak istemiyorum.. konunun saçma sapan yerlere gelmesine bir nebze de olsa biz sebep olduk sanırım, gerçi bazıları da fırsat kolluyormuş ya neyse..
şimdi sonuç olarak sprey için yaptıkların ya da yapacakların nedir ben de bilmek ve sonuna kadar da yapacaklarında yardımcı olmak, yeni fırsatlar yaratmak, destek olmak isterim.. herkesin imkanları farklıdır, yapabilecekleri de.. bu tarz oluşumlarda ne kadar çok insana ulaşırsan o kadar çok faydası olur sanırım sende bunu çok iyi biliyorsundur.. spreye gerçekten yardım etmekse amaç, gizli saklı değil açık açık elimizden geldiğince hep beraber yapalım, daha çok, daha çabuk faydamız olsun..
Ne demek istiyorsun tuba sen simdi ben anlamadım..
ben sprey den bilgi vermeyi kesmismisim..
ben en son spreyle konuştuğumda size onun attıgı mesajı attım buraya yazdım ya..
pondan sonra spreyle hiç görüşmedim ben..
ayrica spreyle görüşürsem soylemicem de demedim ..
ben söylemeye aktarmaya devam ediyorum
Guzle guzel duygularını anlatıyorsun sonra da bazıları fırsat koluyormuş diyorsun..fırsattan kastın nedir ve kim fırsat kolluyor neyin fırsatı ..
simdi yeniden bı soru oluşuyor degil mı ama..
kimse fırsatçı değildir bence burda..
benii hiiç tanımamışınız yaa.. kız sana noluyo şimdi, happy.. sen daha sık görüşüyodun ya, hala görüşüyon o kadar sıkta,yazmıyon sandım.. tamam görüşmediysen görüşmemişindir, biliyom en sonki msjını okudum hatırlıyom.. sana laf sokmaya çalışmıyodum yani, kiiii..
ben kimseye alttan alttan laf sokmam arkadaşlar, direk sölerim.. yapım bu malesef, ne yalakalık yaparım nede fitne fesat sokarım, neyi gördüysem duyduysam odur,fırsatçının kim olduğunu daha önce msjlarını alıntı yaparak, hiiç yakıştıramadığımı söleyerek belirtmiştim zaten.. bu bir laf sokma değil, yinelemedir yani.. bilginize..
Arkadaslar iyi geceler..
saglicakla kalın aşağıda gördüklerim
Tuğba, madem direk söylersin...Niye adımı vermiyorsun da ima ediyorsun canım..
Ne fırsatçılığı bu..
Sana bir cevap yazdım..Tenezzül edip karşılık vermedin..
Madem direk konşursun..Konuş..dinliyorum..
Derdin nedir acaba benimle?
Tuğba,Canım, bu son derece saygısız cevabına aslında karşılık vermezdim ama bunu senin için değil bundan sonra okuyacak olanlar için yazıyorum...
saygısızlık yapmak ne haddime, kimseye saygısızlık yapmam ben.. sen öyle algıladıysan kusura bakma, istiyerek olmamıştır, saate ve sinirlerin yıpranmasına ver lütfen.. sadece saygısızlık yaptığımı düşündüğün için,sadece bunun için özür..
Bu gece biz güzel güzel yazışırken gelip "istenmiyorsam giderim" şeklinde bir mesaj attın..Altına Sevda geldi ve bir gruplaşma olduğundan bahsetti..Gerçi sonra kendisi yanlış bir kelime kullandığı için üzüldüğünü söyledi..Ki ben iyi niyetli olduğuna eminim..
Edibe ,"ben hangi gruptayım" deyince şu cevabı verdim..
"
Seni ben seçtim Edibeciğim..
Benim grubumdasın..
Hani eskiden oyunlarda olurdu ya..
Onun gibi"
Gördüğün üzere espri yaptım canım..
Sen bozuldun farkettim..Espri yaptığımı anlamadığını düşününce de şunu yazdım..
"O zaman yazılanlardan şu anlam çıkıyor..
Edibe, ben ve Usha bir grubuz..
Denis, sevdalinka ve Tuğba bir grup..
Bu şekilde düşünmek manasız bana sorarsanız.."
Yani grup yok dedim..Anlatabildim mi?
O zaman yazılanlardan şu anlam çıkıyor..
Edibe, ben ve Usha bir grubuz..
Denis, sevdalinka ve Tuğba bir grup..
Bu şekilde düşünmek manasız bana sorarsanız..
Yalnız Edibe'ye bir noktada kesinlikle katılıyorum.
"cevap yazarız tepki vermez***
mesaj yazarız cevap vermez.."
Salak değiliz tabi
kendi msjlarını eksik alıntı yapmışsında bi düzelteyim dedim çıkmadan..
Sen yine kızgın cevap verdin..Yine anlamak istemedin..
Üzldüğümü söyledim, yanlış anlaşıldığımı..
Ve şunu yazdım..
"Edibe, canım, burada bulunma sebebimiz malum..
Gruplaşma olsa kim ne çıkar elde eder bundan..
Sen, gamze, asu..görüştünüz..
Ben çıkıp "siz görüştünüz demek bir grup oldunuz" desem komik olur bu..
Sen beni anlıyorsun, ben de seni..
Sorun yok..
İyi niyetle çözülmeyecek hiçbirşey yok"
Yine anlamadın..
"
bu neyin üzüntüsü.. grup değilmişsiniz onu öğrendin onun üzüntüsümü, kimse seninle özelden muhabbet etmemiş onun üzüntüsümü.. hiç yakıştıramadım sana karaca.." dedin bana..
Ve son cevabım sana..Görmediğin, görmek istemediğin cevabım..
"Tuğbacığım..Ne gruplaşma, ne de özel mesajlaşmama üzüntüsü değil benim ki..
Yanlış anlaşılma üzüntüsü..İyi birşey yaptığını düşünürken karşı tarafın bunu ters algılayıp o şekilde tepki vermesinin üzüntüsü..
Bakın, ben kimseyi tanımıyorum..Buraya tek yazma sebebim kasım ayında doğan bir bebeğimin olması..
Aynı sizler gibi..
Neyin kavgasını yaptığımızı anlamış değilim..
Boşuna kalp kırmanın ne manası var..
Hadi küstük diyelim birbirimize, burada yazmadık..Ne kazanacağız bundan?
Bence uzatmayalım..Devam edelim güzel güzel yazmaya..
Burada olma sebebimize odaklanalım..
Tuğba, bana önyargılısın..Sebebini bilemem..
Ben bu gece yazdıklarımı özetledim..Üşenmedim..
Umarım sakin kafayla okuyunca bazı şeyleri daha net görürsün..
Ben kendimdeyim canım..İçin rahat olsun..
İyi geceler sana da, Emir'e de..
arkadaşlar
sprey ile konuşmamın ufak bir bölümünü aktardığımda çok etkilendiğinizi belirttiniz
bende neden yazdığımı ve neden artık spreyle ilgili yazmayacağımı açıklayan bir mesaj yazdım geçmiş sayfalarda duruyor hala
sonrasında denis ve ilkim arasa dişler ile ilgili sorularına cevaben özel mesaj gönderdim bu mesajlarda da bir süre genele yazmak istemediğimi belirttim
bunun nedeni de şuanda başka topiklerde ne yazarsam yazayım bu topikte spreyi hatırlıyor olmamdı
cevap alamadığım bu mesajların ardından kimseye özel mesajda yazmadım yani yazmadıklarıma küs falanda değildim
karaca ve edibe ise spreyle ilgili özelden görüşmeye devam edelim dedikleri için yazıştık
dolayısı ile edibenin süt ile ilgili sorusuna da karacaya ve edibeye özelden mesaj yazdım eşeklik etmişim
bugün spreyle tekrar görüştüm ve onu hayatımın odağı haline getirdim
neden mi çünkü benim kızım sağlıklı onun kızı değil
birgün allah korusun bende o duruma düşersem birileride bana yardım eder umuduyla vaktimi ona harcamak istiyorum
şuan ben sizlerin duymak istemediği konuları düşünüyorum
adminlerle görüşüp yardım toplayabileceğimiz bir topik açabilmek için uğraşıyorum
bazıları bu forumda olan doktor arkadaşlarla konuşup hangi doktor hangi hastane iyi ne yapabilirimin yollarını arıyorum
kendimce burda bahsetmek istemediğim başka şeylerde yapmaya çalışıyorum
bundan sonra yazılan hiçbir mesajı okumaya ya da cevap vermeye niyetli değilim
keşke 1 yılı aşkın süredir sadece okuyarak takip ettiğim bu topiğe son 3-4 ayda hiç yazmasaydım demiyosam tek sebebi
bu sayede bunca sıkıntıyı yaşayan spreyin telefon numarasına ulaşabilmemdir
tüm annelerin meleklerine rabbimden sağlıklı ve analı babalı uzun ömürler diliyorum
dostluklarınızın bozulmaması ve gökçeye yardım için açılabilecek bir yardım topiğinde görüşmek dileğiyle
allaha emanet olun
arkadaşlar
sprey ile konuşmamın ufak bir bölümünü aktardığımda çok etkilendiğinizi belirttiniz
bende neden yazdığımı ve neden artık spreyle ilgili yazmayacağımı açıklayan bir mesaj yazdım geçmiş sayfalarda duruyor hala
sonrasında denis ve ilkim arasa dişler ile ilgili sorularına cevaben özel mesaj gönderdim bu mesajlarda da bir süre genele yazmak istemediğimi belirttim
bunun nedeni de şuanda başka topiklerde ne yazarsam yazayım bu topikte spreyi hatırlıyor olmamdı
cevap alamadığım bu mesajların ardından kimseye özel mesajda yazmadım yani yazmadıklarıma küs falanda değildim
karaca ve edibe ise spreyle ilgili özelden görüşmeye devam edelim dedikleri için yazıştık
dolayısı ile edibenin süt ile ilgili sorusuna da karacaya ve edibeye özelden mesaj yazdım eşeklik etmişim
bugün spreyle tekrar görüştüm ve onu hayatımın odağı haline getirdim
birgün allah korusun bende o duruma düşersem birileride bana yardım eder umuduyla vaktimi ona harcamak istiyorum
adminlerle görüşüp yardım toplayabileceğimiz bir topik açabilmek için uğraşıyorum
bazıları bu forumda olan doktor arkadaşlarla konuşup hangi doktor hangi hastane iyi ne yapabilirimin yollarını arıyorum
keşke 1 yılı aşkın süredir sadece okuyarak takip ettiğim bu topiğe son 3-4 ayda hiç yazmasaydım demiyosam tek sebebi
tüm annelerin meleklerine rabbimden sağlıklı ve analı babalı uzun ömürler diliyorum
dostluklarınızın bozulmaması ve gökçeye yardım için açılabilecek bir yardım topiğinde görüşmek dileğiyle
allaha emanet olun
devkule canımm dün yazdıklarını okudumm.sende anlamaya çalışmışsın,senin de kafan dağınık heralde benim gibiii
arkadaşım istediğin kişiyle özelden konuş kimseyi ilgilendirmez zaten ama garip olan bu topikte genel olarak yazılanları okuyorsun cevaplarını özel olarak yolluyorsun buraya neden yazmıyorsun deyince de bu topiğe yazınca spreyi hatırlıyorum diyorsun eee ne bu şimdi bu topikte yazılanları okuyunca , bu topikte tanıştığın arkadaşlara genel olarak yazılmış konulara genelden değil de özelden cevap verince spreyi hatırlamıyormusun anlamadım gitti. Ayrıca başka topiklerde spreyle ilgili araştırmalar yapıyormuşsun o ara yine mi hatırlamıyorsun. Bence senin biriyle bi derdin var.arkadaşlar
Bugün spreyle tekrar görüştüm ve onu hayatımın odağı haline getirdim
allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?