2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

geçmiş olsun canım.ben de yorgunum bu aralar.bu oğlana ayak uydrumak çok zor.kendimi onun yanında ihtiyar gibi hissediyorum.27yaşındaki kadın 10aylık çocuğun enerjisine yetişemiyomuş bunu anladım.

deniz canım msj konusunda biribirimizi anlamamız lazım.kimimiz bakmıyoruz,kimimiz müsait olmuyo.usha msj konusunda yok yere alınganlık yapmış.dün tuğbaya msj atmıştım nerdesin görünmüyosun diye.bugün farkettim ona da gönderilmemiş.gökçe için burdaki herkes endişeli herkes tedirgin.herkesin gözükulağı ordan gelecek iyi bi haberde.kimse bunu sorguluyamaz,şüphe dahi edemez.herkesin yavruları var.herkes o acıyı taa yüreğinde hissetti.gereksiz alınganlığa gerek yok.

sprey geri döndüğünde umarım bu yazıları okuyup haberdar olmaz. ne kadar üzüleceğini düşünmek bile istemiyorum. şahsen şu halimizden çok utandım. konuyu bu noktalara kadar getiren kişilerden biri olduğum için rahatsızlık verdiğim tüm arkadaşlardan özür dilerim.

evet canım haklısın.saçma sapan bi konu buraya kadar gelmemeliydi.ama senin yaptığın bişey yok.usha bana dişler konusunda özelden msj attığında ben de şaşırdım ne diye topikte yazmıyo diye.hatta ona da sordum niye,kime alındın.kızdın diye.msjım iletilmemiş ama.herkes aynı şeyi düşünüyo.topikte yazmazsan birisine alınmışsın.kızmışsındır demektir.sadece bunu ushanın duygusallığına verip alınganlık yaptığını zannediyorum.başka açıklama olamaz heralde.neyse uzatmaya gerek yok.konuyu kapatın,eskisi gibi canlansın bu topik.

benim de hatam oldu olmadı değil bir grup lafı çıktı ağzımdan anlatmak istediğimi anlatamadım belki de aslında demek istediğim bazen farkında olmadan asıl toplanma sebebimiz ve hepimizin ortak noktası olan 2011 kasım ayı doğumlu bebeklerimizin dışında çok farklı konulara giriyoruz ve uzuyor gidiyor konu, çoğu insan da alakası olmadığı için konu dışında kalıyor, bunu da dün topikte son konuşmaları yapan arkadaşlar için dememiştim bir anda konu nerelerden nerelere geldi. Neyse dediğin gibi eskisi gibi olalım daha fazla da uzatmayalım.

empati kurmak gerekiyo bazen.sonuçta birbirimizle dışarda tanışma fırsatımız olmuyo.burda olabildiği kadarıyla tanımaya çalışıyoruz.yani kimse kimsenin huyunu,suyunu bilmiyo.veya normal hayatta o insanın neyle uğraştığını,neye kafa yorduğunu bilmyio.bebeklerimiz sayesinde tanıştık.güzel arkadaşlıklar kurduk.birbirimize destek olmaya çalışıyoruz.gerek yok lüzumsuz tartışmalara,alınganlıklara.hepinizi ayrı ayrı o kadar sevdim ki.bu sevdiğim insanlar art niyetli insanlar olamazlar.gereksiz alınganlık ettik,gereksiz tartıştık diyin o kadar.yarın bebeklerimiz bu sayfaları okuayacak.ona göre yazalım.çok değil 56ay sonra okumaya başlayacaklar:))

Çarşamba kemik iliğinden ornek alincak
kesin sonuc icin onu bekliyoruz cnim

Kıpır kıpır sevimli Kasım bebeklerinin tatlı anneleri umarım bol enerjili bol uykulu bir hafta geçiririz.. Benim iste 3. Haftam oglumu cok özlüyorum bugün geldigimde balkondan beni görünce ağlamaya başladı eve geldim kucağımdan inmedi cok üzülüyorum ama alışacak çaresiz.. Oğlum hiç kusmazdi benim ise başladığımdan beri bu uç oldu sabah yumurta yemiş ağzında biriktirmiş ve sonra birdenbire kusmuş ( babası demir damlasında midesi bulanmıştı ondan olmuştur dedi ama cok üzülüyorum gecen hafta da kustu... Bu arada bizim doktorumuz kanntahlilibher bebekten dokuz ya da onuncu ayda istiyor benim oğlumda demir eksikliği çıktı hergun 30 damla kan damlası alıyor (( demir cok onemli tedavi dozunda veriyorum aksatmayacaksiniz uç ay devam dedi ( Allah bütün bebeklere saglık versin...

Ben şikayet merciii değilim...

Nasıl olduun iyi miin mevsim geçişlerine dikkt etmek lazım..
gecleri artık cok soğuk oluyo
ben erdem in yorganını serdim artık bugun

Son düzenleme:
Arkadaslar kemecenin herkeeeeeeeseee coooookk coooookkkk Selami var..
misafir çoluk cocuk İnternet'e hiç giremiyormus
beli gayet iyiymis na Aslan kerem hafif bı grip geçiriyormuş ....öle iste tekrar tekrar özlemle selam söyledi sizlere...
gamze nin de Selami var diyecektim ama diyemicem daha selam faslına gelmemiştik konuşmamızda kapi çaldı çekti bı gitti...yarı da kaldı muhabbetimiz

Birde size bir sorum olacak arkadasım oğluna iştahsız olduğu için bebeğine
uzun süre demir damlası vermiş sonra dişleri sarardi demir yüzünden diyor bende şimdi günde 30 damla veriyorum bisey olur mü acaba?

Evet dişlerinde lekeler oluşacak.siyah siyah..ama endişe etmeyin daimi dişlerinde olmicak sadece süt dislerini etkiler bu durum..görüntü kotu olur asla çürük yapmaz..o da sadece süt dişlerinde görüntü kotu olur daimi de bı şey olamz

Ben bu soruyu bı dis hekimi olarak cevapladım..deneyimli anne olarak degil..literatür bilgisi yani kitap

ilacı her verdikten sonra nemli bir gazlı bez ile dişleri temizlersen leke kalmaz

Hiç kıyamam ben ona
Bu aralar benim oğlum başka odaya geçtiğim vakit bile ağlıyor arkamdan...Senin oğlun seni kimbilir nasıl özlüyordur..
Ama dediğin gibi, maalesef alışmak durumunda..

Kusma olayını doktora sordunuz mu peki?

Ben doktora soracağım kan tahlilini..Bir eksiklik varsa eğer, önlemini almak gerekir muhakkak..

Oyyyy dün taşındık, giremedim nete. Bugün bi okuyayım dedim... Neyse... Ya ben bazen bişey soruyorum, uzun süre girmiyorum, cevaplara yorum yazamıyorum görmediğimden. Üsütüme alınsam mı acaba :) Öyle yapıyorsam çok özür dilerim, çok yoğun çalışıyorum çünkü. Gökçekız'a her gün dua ediyorum. Öyle hesaplı kitaplı sayılı değil ama içimden geldiğince işte, Allah kabul ederse. Onun dışında yapılacak her ne varsa elimizden geleni yapalım. Ben de bişeyler düşündüm aslında ama teşhis net olmadığından içimizi çürütmeyelim hemen dedim. Belki olumlu haberler alırız dedim.En kötüsüne odaklanarak kötüyü çağırmayalım istedim. Ama yapılacak her şeyde elimden geldiğince varım.

Nasıl olduun iyi miin mevsim geçişlerine dikkt etmek lazım..
gecleri artık cok soğuk oluyo
ben erdem in yorganını serdim artık bugun

teşekkür ederim daha iyi gibiyim tam atlatmadım eve geçince iyileşirim belki birazdan valiz koli hazırlama işine girişeceğim yarına da binme ihtimalim olduğu için hazırda beklesin
öptüm herkesiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…