- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #45.741
evet çok dağıldım bu aralar
hastalanacam galiba öksürüyorum kırgınlık var boğazım da yanıyor köyde tozdan faranjit im hortladı galiba dün annemlere geldik köy faslını tamamladık vedalaştık sıra annemlerde bugün kendimi iyi hissetseydim çarşıya atacaktım sabah çok zor uyandım duşa kahvaltı yapıp geri yattım annem zorla 11 de uyandırdı gözüm hala açılmıyordu meğerse tansiyonda düşmüş şimdi kahve içtim duşa da girip kendime geleyim oğlumla ilgileneyim özledim kuzumu
sprey geri döndüğünde umarım bu yazıları okuyup haberdar olmaz. ne kadar üzüleceğini düşünmek bile istemiyorum. şahsen şu halimizden çok utandım. konuyu bu noktalara kadar getiren kişilerden biri olduğum için rahatsızlık verdiğim tüm arkadaşlardan özür dilerim.
evet canım haklısın.saçma sapan bi konu buraya kadar gelmemeliydi.ama senin yaptığın bişey yok.usha bana dişler konusunda özelden msj attığında ben de şaşırdım ne diye topikte yazmıyo diye.hatta ona da sordum niye,kime alındın.kızdın diye.msjım iletilmemiş ama.herkes aynı şeyi düşünüyo.topikte yazmazsan birisine alınmışsın.kızmışsındır demektir.sadece bunu ushanın duygusallığına verip alınganlık yaptığını zannediyorum.başka açıklama olamaz heralde.neyse uzatmaya gerek yok.konuyu kapatın,eskisi gibi canlansın bu topik.
benim de hatam oldu olmadı değil bir grup lafı çıktı ağzımdan anlatmak istediğimi anlatamadım belki de aslında demek istediğim bazen farkında olmadan asıl toplanma sebebimiz ve hepimizin ortak noktası olan 2011 kasım ayı doğumlu bebeklerimizin dışında çok farklı konulara giriyoruz ve uzuyor gidiyor konu, çoğu insan da alakası olmadığı için konu dışında kalıyor, bunu da dün topikte son konuşmaları yapan arkadaşlar için dememiştim bir anda konu nerelerden nerelere geldi. Neyse dediğin gibi eskisi gibi olalım daha fazla da uzatmayalım.
Çarşamba kemik iliğinden ornek alincakkızlarrrrr siz dün ne yapmışsınız böyle.hafta sonu koca evde diye giremedim.şimdi okuyorum şok oldum.herkes içini boşaltmış.kabul edin çok saçma bi konu olmuş.neyse olayı konuşupta konuşmaları tazelemiyecem konu uzamasın diye.ama sadece şunu söylüyecem usha yanlış anlamış ''spreyle ilgili fazla ayrtıntı olayına girmeyin diye''benim şu an tek derdim gökçeden bilgi almak.kim ne konuşmuşsa lütfen yazsın ellimizden bi yardım gelirse yapalım.herkes gökçeden etkilenip duygusalalmış diye bu tür konular oldu diye sanıyorumm.sizi böyle görmek istemiyorum.burda yavrular için toplandık.o yavrular bu tarz şeyleri haketmiyolar.zaten akşamdan kalmayım oğlan uyutmadı bütün gece.bi de size kafa yormuyayım.hadee bakalımmm seviyorumm siziii öpün barışın.ayrıca grubunuza beni de alın haaa.dışta kalmıyayımmmmm(şakaydı haaa,kavga etmeyinn)
Ben şikayet merciii değilim...usa bu konuda bi tek sen duyarlı deyilsin canım kimsenin duymak istemediği şeylerle uğraşıyorum derken haksızlık ediyosun sonuçta hepimiz anneyiz üstelik benimdehasta bi çocuğum var 6 aydı biliyomusun ben neler yaşıyorum bu deniz 9 tane antibiyotik bitirdi biri bitmeden diğerine başlıyorum bunun ne demek olduğunuda anlaman lazım bu kadar duyarlıysan üstelik sen topikte yazdıktan sonra ben 24 saat topiğe giremedim amam baktımki bana yargılamak düşmez ama sen başka topiklerde yazışıyosun ben tuğbayı takip etmedim ne yapar bilmem ama ben sadece ve sadece buraya yazıyorum lütfen bizi edibeye şikayet ederken iğneyi kendine çuvaldızıda başkasına batırma yazmıycaktım ama kusura bakmayın bunları söylemeliydim neyse konu kapansın k. i b
Nasıl olduun iyi miin mevsim geçişlerine dikkt etmek lazım..evet çok dağıldım bu aralar
hastalanacam galiba öksürüyorum kırgınlık var boğazım da yanıyor köyde tozdan faranjit im hortladı galiba dün annemlere geldik köy faslını tamamladık vedalaştık sıra annemlerde bugün kendimi iyi hissetseydim çarşıya atacaktım sabah çok zor uyandım duşa kahvaltı yapıp geri yattım annem zorla 11 de uyandırdı gözüm hala açılmıyordu meğerse tansiyonda düşmüş şimdi kahve içtim duşa da girip kendime geleyim oğlumla ilgileneyim özledim kuzumu
Evet dişlerinde lekeler oluşacak.siyah siyah..ama endişe etmeyin daimi dişlerinde olmicak sadece süt dislerini etkiler bu durum..görüntü kotu olur asla çürük yapmaz..o da sadece süt dişlerinde görüntü kotu olur daimi de bı şey olamzBirde size bir sorum olacak arkadasım oğluna iştahsız olduğu için bebeğine
uzun süre demir damlası vermiş sonra dişleri sarardi demir yüzünden diyor bende şimdi günde 30 damla veriyorum bisey olur mü acaba?
Ben bu soruyu bı dis hekimi olarak cevapladım..deneyimli anne olarak degil..literatür bilgisi yani kitapBirde size bir sorum olacak arkadasım oğluna iştahsız olduğu için bebeğine
uzun süre demir damlası vermiş sonra dişleri sarardi demir yüzünden diyor bende şimdi günde 30 damla veriyorum bisey olur mü acaba?
Birde size bir sorum olacak arkadasım oğluna iştahsız olduğu için bebeğine
Kıpır kıpır sevimli Kasım bebeklerinin tatlı anneleri umarım bol enerjili bol uykulu bir hafta geçiririz.. Benim iste 3. Haftam oglumu cok özlüyorum bugün geldigimde balkondan beni görünce ağlamaya başladı eve geldim kucağımdan inmedi cok üzülüyorum ama alışacak çaresiz.. Oğlum hiç kusmazdi benim ise başladığımdan beri bu uç oldu sabah yumurta yemiş ağzında biriktirmiş ve sonra birdenbire kusmuş( babası demir damlasında midesi bulanmıştı ondan olmuştur dedi ama cok üzülüyorum gecen hafta da kustu... Bu arada bizim doktorumuz kanntahlilibher bebekten dokuz ya da onuncu ayda istiyor benim oğlumda demir eksikliği çıktı hergun 30 damla kan damlası alıyor (( demir cok onemli tedavi dozunda veriyorum aksatmayacaksiniz uç ay devam dedi ( Allah bütün bebeklere saglık versin...
Çarşamba kemik iliğinden ornek alincak
kesin sonuc icin onu bekliyoruz cnim
Nasıl olduun iyi miin mevsim geçişlerine dikkt etmek lazım..
gecleri artık cok soğuk oluyo
ben erdem in yorganını serdim artık bugun
teşekkür ederim daha iyi gibiyim tam atlatmadım eve geçince iyileşirim belki birazdan valiz koli hazırlama işine girişeceğim yarına da binme ihtimalim olduğu için hazırda beklesin
öptüm herkesiii
Canım, sen gidiyor musun?
Eşin geldi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?