2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Ya zaten onlar da kötü niyetli olmadığından yüzlerine tepki veremedim ama düşüncesizliklerine bozuldum çok. Zaten pek mahçup olmuşlar. Bugün dile getirdiler. Ama olan kuşuma oldu, zorunlu oruç tuttu kızım

all işte vicdansızlar sinir oldum patlıycam bizdeki babannenin aynısı buda nasıl bir kalp taşıyo bunlar çok merak ediyorum?

Ah pilates bahsi geçmişken, ben de hamileliğimde pilates yapmıştım 9. aya kadar. Çok rahat bir doğum yaptım sayesinde. Bel-sırt ağrısı nedir bilmem. Formuma da çabuk döndüm. Geçenlerde bi sitede çocukların da kemik gelişimine yardımcı olduğunu okudum ve biraz araştırdığımda bu oyuncaklar sayesinde şimdiden ufak ufak alıştırmalara başlayabileceklerini görüp hemen sipariş ettim. Bugün geldi. Nehir resmen aşık oldu. Üstüne çıkıp zıplıyor, şarlkı söylüyor, yerde yuvarlanıyor. Kesinlikle tavsiye ederiz. Çok da uygun fiyatı.

ub arada biz kan çekabını yaptırdık kansız deyil ama demir eksikliği çıktı hayret hepte verdim damlayı demekki damlayla alakalı olmuyomuş eksiklik alerji çıkmadı çok şükür abla ve abide çıkmıştı bunda yokmuş allahtan he bide calsiyum fazla dedi emziridikten sonra veya önce yoğurrt gibi kalsiyum içeren şeyler vermemeliymişim tsh larda normal bunlardanda haberdar edeyim istedim bu arada benimde 2 dişim çürümüş kanallık olmadan biran önce dişçi yolu göründü yine hamile iken birtane çektirmiştim=(

Gecmis olsun dicem benim koltuğuma oturmadan geçmez...dis ısı zordur..kolay gelsin..
deniz ıme de maşallah..genel olarak iyi degil mı yani anlattıklarına göre..

Allah Allah, damla ne işe yaıyormuş o zaman? Ben de aksatmamaya çalışıyorum ama... Maşallah Denizkuzuya. Sevindim işlerin yolunda gitmesine. Ya ben de emzirdikten sonra veriyorum yoğurt falan ama kalsiyumun fazlasının zararlı olabileceğini duymuştum, dikkat edeyim bari. Diş olayını sorma. Hali hazırda ağrı çekiyorum. Edibeeee bi el at arkadaşım ya Hamileliğimde doktorum erkekti ama diş için erkek doktora gidemiyorum ben, fobim var valla çocukluktan

Gel İzmir e..valla bak elim iyidir..o konuda hiiiiiiiccccc mütevazı olamam yani..
Bi anestezi yaparım hasta hiç hissetmedim sanirim bu uyusmicak der 5 saat uyuşukluktan yamak gezer..dis çekildi mı diye sorar..o derece hafif elim yani..gel bakalım..

Maşallah Deniz'e
Yalnız birşey soracağım..Bu kan tahlilini doktor mu istedi istedi sizden?
Ben başka yaptıranlar da duydum ama doktor bizden böyle birşey istemedi..
Ben de yaptırsam mı ki acaba? :44:

burdan cevaplıycam evt doktor istedi reflü vardlye hem böbrek fonksiyonlarınada bakılmış olur dedi çok şükür üre falan iyimiş genel olarak iyi kanları şimdi ağırlıklı et balık tavuk yani demir içeren yiyecelleri fazlalaştırmalıymışız bu cücede iştahsız bakalım nasıl yapcaz evt sanem bende anlamadım kdemir ilacı nereye gitti karaca canım 1 yaş civarı yapılıyomuş demekki doktordan doktora fark ediyo ya denizin hastalığını bu doktor erken teşsis ettlya ondan güveniyorum ona edibee keşke yakınlarda olsanda dişimi sana emanet edebilsem

şşşş, noluyo burda.. herkes toplanmış.. ne oldu bişi mi oldu ben kaçırmışım heralde.. ne bu özelden falan bi sürü meraklı msj gelmiş bana.. bişi oldu da ben mi kaçırdım arkadaşlar..
usha niye girmiyomuş, kime kızmış, niye kızmış.. ushacım ziyaretçi modunda takip edip okuyosan, buraya da açık açık yazmak istemiyorsan bana da söle ya özelden, noluyoo?

yaw iki gün girmedik, yine bi haller olmuş topiğe.. Allaah Allaah, hiç boş bırakmaya gelmiyosunuz hee..

Valla zevkle ve itinayla en güzeli nasıl olursa yapardım kardesim..keske..İstanbul a tayinimiz çıkarsa gelirsin bana.cocuklari da getirirsin..

Maşallah Deniz'e
Yalnız birşey soracağım..Bu kan tahlilini doktor mu istedi istedi sizden?
Ben başka yaptıranlar da duydum ama doktor bizden böyle birşey istemedi..
Ben de yaptırsam mı ki acaba? :44:

bilmiyomki canım sen bilirsin ama insanın içi rahat ediyo baktırmakta fayda vardır bana sorarsan

Allaaah Allaaaah, ben geldim herkes çıktı, sizin benimle mi bi sıkıntınız var yaw, noluyoo anlamadım ki.. e ben çıkayım da siz devam edin muhabbetinize, engel olmayayım bari..

biri de bana özelden anlatırsa ne olduğunu sevinecem yalnız? hayır ben bi sıkıntı yaratıyosam girmem hiç...

gerçekten bu ara tuhaflaştı topik bir gruplaşma var sanki herkes tutturmuş birkaç kişi onunla muhabbet ediyor muhakkak herkesin kendini daha yakın hissettiği birileri olacak ama böyle değildik ne oldu bende anlamadım

bana küstü zannediyodum ama küsmemiş özel msj atmış demekki bizden sıkıldı azcık uzaklaşmak istedimi ne anlamadım valla

Nası yani yaaaa..
surekli giriyorum ben..
bi şey sezinlemedim..
nasil oldu o olay..
bende herkes aşağıda gözüküyor tuba..:26:

Himmmm
anladiiiimm
yok yok anam kimseye Kus falan degil usha
biz daha yeni konuştuk telefonla
kus degil bea
gruplasma filan yok di mı simdi
ben hangi gruptayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…